InterServer Review 2020: Funktioner, priser, rabatter, alternativer

Interserver handler inden for webhosting i mere end 19 år. Virksomheden trives med sine vigtigste principper for at yde service af høj kvalitet og avanceret support til alle kunder. Virksomheden har udvidet sin forretning til cloud-hosting, dedikerede servere og meget mere i løbet af deres rejse.


Med hver pakke tilbyder de også det overkommelige domænenavn til dit websted, som du kan benytte, mens du køber pakken. Det tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti og lover 99,9% oppetid.

Interserver Review 2020

Grundlagt i 1999 og er Interserver et af de få virksomheder, der blomstrer på toppen af ​​de sidste to årtier. I en hurtigvoksende branche som Webhostingtjenester er det største plus for virksomheden at konkurrere med nye virksomheder og levere overkommelige pakker, mens du følger med i topkvalitetstjenesterne..

Virksomheden leverer stolt sine tjenester til freelancere såvel som Fortune 500-virksomheder. 24/7 support er et af de stærke aspekter af deres tjenester sammen med pålidelige og hurtige servere.

Interserver-hostingfunktioner

Gratis migrationstjeneste: Interserver tilbyder gratis webstedsmigrationstjeneste til alle brugere fra deres gamle vært til den nye server uden ekstra omkostninger. Alt hvad du skal gøre er at have en komplet cPanel-sikkerhedskopi på din gamle server, og de vil tage sig af resten.

 • Gratis webstedsbygger: Virksomheden har inkluderet Sitepad i admin-panelet, som er en webstedsbygger med over 300 temaer og en masse funktioner. For at gøre din oplevelse brugervenlig tilbyder Sitepad 40+ widgets.
 • E-mail-service af høj kvalitet: Interserver lover kunderne, at deres e-mails vil blive leveret til tiden. De har et automatisk kompromitteret e-mail-kontodetekteringssystem, der sikrer, at serveren ikke bliver sortlistet af internetudbydere over hele kloden.
 • 24/7 WordPress Support: WordPress er blevet det mest berømte content management system over hele kloden. Teamet af WordPress-eksperter hos Interserver er tilgængeligt 24/7 for at yde hjælp, hvis noget går galt med dit WordPress-baserede websted. ’
 • 99,9% oppetid: Virksomheden lover 99,9% oppetid til alle websteder.

Interserver-hostplaner og -priser

Der er mange muligheder tilgængelige med Interserver at vælge imellem. Baseret på dit krav kan du vælge pakkerne fra Standard hosting eller også få en tilpasset dedikeret server. Nogle af de mest populære pakker er som følger:

 • Webhosting: Der er fire forskellige pakker tilgængelige under webhosting, der er Standard, Pro (forhandler-hosting), Windows ASP.net og privat e-mail-hosting. Standard webhosting koster $ 5 pr. Måned, hvor du får ubegrænset plads og båndbredde.
 • Cloud VPS: Interserver leverer kernebaseret VPS startende med 1 kerne, som koster så lave som $ 6 pr. Måned. Linux VPS har 12 forskellige pakker tilgængelige, mens Windows VPS, der koster mindst $ 10, har 16 muligheder at vælge imellem. Interserver leverer også WordPress VPS i høj kvalitet, som har 16 muligheder at vælge imellem og leveres med mindst 250 GB lagerplads og 2 TB båndbredde til kun $ 6.
 • Dedikerede servere: Interserver har dedikerede servere såvel som starter ved $ 299 pr. Måned, hvor du får 60 TB lagerplads, 10 TB overførsel, 1 GB port og meget mere. Virksomheden leverer også 10 Gbps-servere, der koster så lave som $ 70 pr. Måned. GPU-dedikerede servere starter ved $ 180 pr. Måned.

Hent InterServer Hosting

Interserver Uptime og Performance

Interserver leverer 99,9% oppetid SLA. Det betyder, at deres tjenesteydelsesaftale klart angiver, at dit websted vil forblive kørt i hele faktureringsperioden, og hvis de ikke overholder løftet, kompenserer det for det i fakturering.

Ydelsesmæssigt er serverne på Interserver moderne og udstyret med den nyeste hardware og software. De fortsætter med at opgradere serverne for at levere bedre tjenester. I gennemsnit tager en 450 KB webside ca. 420 ms at indlæse, hvilket er bedre end de fleste af konkurrenterne.

Interserver Security

Interserver leverer online og offline sikkerhed for serverne. Datacentrene har sikkerhedskopiering af strøm, bemandet sikkerhed, hævede gulve, brand- og vandbeskyttelse og andre funktioner. Serverne er udstyret med firewalls til at beskytte dem mod hackere og DDoS-angreb.
Datacentre

Interserver har tre datacentre beliggende i Secaucus og Los Angeles. Alle datacentre er stærkt sikrede og har magt-sikkerhedskopier for at undgå driftsstop.

Interserver kundesupport

De tilbyder 24/7 support gennem telefonopkald, live chat og billetter.

Deres supportnumre er:

 • +1-201-605-1440 (NEW JERSEY, USA),
 • +44 20 3389 6982 (LONDON, ENGLAND),
 • +972 3 372 6407 (TEL AVIV, ISRAEL),
 • +55 19 4560 0392 (SAO PAULO, BR) og
 • +52 55 5350 9459 (MEXICO CITY, MX).

Politik for intern tilbagebetaling

Interserver leverer også en pengene-tilbage-garanti i 30 dage.

Fordele og ulemper ved Interserver

Fordele ved Interserver

 • Prislås-garanti: Interserver giver en prislås-garanti, som betyder, at de ikke hæver prisen på din pakke når som helst i fremtiden. Der er ingen ekstra gebyrer eller noget fint skrift også.
 • Support muligheder: De yder support via forskellige kanaler, hvilket gør det lettere for kunderne at kontakte personalet med det samme. Du kan få support via telefon, e-mail eller live chat. Vidensbasen er også stærk og let at forstå.
 • WordPress support: Virksomheden har et team af eksperter dedikeret til at yde support til WordPress-baserede websteder.
 • Prisoverkommelighed: De konkurrencedygtige priser og funktionsrige pakker er de bedste aspekter af tjenesterne leveret af Interserver.

Ulemper ved Interserver

 • Ugentlig sikkerhedskopi: Der er ingen mulighed for at få daglige sikkerhedskopier, som kan forårsage tab af data, hvis serveren bliver angrebet eller nedbrud.

Interserver rabat tilbud

Interserver tilbyder kun en speciel rabat til WPRESSBLOG-læsere. Brug kuponkode “WPRESSBLOG” til at få hosting i første måned på bare $ 0,01.

Få kun InterServer i $ 0,01

Interserver-alternativer

Som et alternativ til Interserver kan du vælge WPX Hosting, SiteGround eller Bluehost.

Anbefalede gennemgangsartikler at læse:

 • WPX Hosting Review 2020
 • SiteGround Review 2020
 • Bluehost Review 2020
 • WP Engine WordPress Hosting Review

Afsluttende ord på anmeldelse af interserver

Generelt tilbyder Interserver tjenester af højeste kvalitet med det bedste supportpersonale. Priserne på pakkerne er overkommelige. Administrationspanelet har en masse funktioner sammen med en webstedsbygger og 1-kliks appinstallatører, som gør opsætningen af ​​et websted ret nemt.

Interserver Review 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Sikkerhed

 • Prisfastsættelse

 • Kunde support

5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map