Kinsta Hosting Review 2020: En premium WordPress-hosting-udbyder

Kinsta er et WordPress-hostingfirma, der er bygget på Google Cloud Platform. Virksomheden lanceres af Mark Gavalda i december 2013.


Kinsta Review 2020

På bare fem år etablerede virksomheden sig på det konkurrencedygtige WordPress-hostingmarked. Brugervenlig interface, avanceret standardsikkerhed på næste niveau og venlig kundesupport er nogle WOW-faktorer for Kinsta Web Hosts.

Gratis webstedsmigrationer, daglige sikkerhedskopieringer og iscenesættelse af websteder er gode nøglefunktioner i deres webhostingsplaner. Den bedste del er, at Kinsta tilbyder cloud-hosting på Googles skyplatform.

I øjeblikket ejer Kinsta 20 datacentre over hele kloden og tilbyder alle kunder over hele verden CDN gennem sin nøglepartner KeyCDN.

Funktioner ved Kinsta WordPress Hosting:

Kinsta tilbyder administrerede WordPress-hostingtjenester. Administreret WordPress-hosting er dyrere end hostingløsninger, der ikke er administreret.

Derfor inkluderede ikke kun Kinsta, men også andre virksomheder som Bluehost, SiteGround og Dreamhost nogle ekstra nøglefunktioner i deres hostingplaner, såsom CDN for at øge hastigheden på websider, sikkerhedskopier regelmæssigt og så videre.

Få Kinsta-hosting med 2 måneders gratis hosting

Webstedsinddeling

Det mest interessante tilbud fra Kinsta er iscenesættelse af websteder. Webstedsindstillingsfunktionen giver brugerne mulighed for at anvende større ændringer på deres WordPress-sted. De kan let udføre effektiv test, inden de implementeres.

For hurtigere lasttid anvender Kinsta Nginx, PHP 7, MariaDB og LXD containere.

Avanceret niveau sikkerhed

Kinsta Security

Sikkerhed er en anden vigtig funktion i deres administrerede WordPress-hostingtjenester. For at yde høj standard til deres WordPress-brugere tilbyder Kinsta gratis SSL-certifikater og et oppetidssporingssystem, så brugerne kan vide, om deres websted går ned.

Derudover giver de DDoS-beskyttelse mod malware-scanning og hardware firewalls.

Daglig sikkerhedskopi og garanteret gendannelse

Hvis noget går galt, er Kinsta-platformen klar med daglige sikkerhedskopier af websteder. De lover også at gendanne webstedets data og rette dit websted, hvis det er hacket.

Gratis webstedsmigration

Hver gang du gerne vil skifte til Kinsta-hosting fra andre, tilbyder de gratis migrationstjenester. Du kan perfekt sikre dig, at alt fungerer fint over din DNS, da de først oprettede dit websted i et testområde.

Brugere kan anmode om migrering af websteder direkte fra Kinsta-brugergrænsefladen. Giv dem bare dine nyeste webhostedetaljer for at håndtere migreringen.

Gratis webstedsmigrering er tilgængelig med alle kinsta-hostingplaner.

Andre funktioner

De fleste af de andre funktioner på avanceret niveau kan også inkluderes i din WordPress-hosting-konto. Nu tilbyder Kinsta også nogle ekstra funktioner såsom Automatiske MySQL-databaseoptimeringer, Selvhelende PHP, GCP Firewall til deres kunder.

Hvis brugere ejer store virksomheder, kan de nemt anskaffe adskillige funktioner, såsom Cloudflare Railgun, Elasticsearch og Redis, osv. Du kan også vælge den tilpassede hosting-løsning fra Kinsta i henhold til dine behov.

Kunde support

Kinsta kundesupport

Kinsta giver den nemme måde at komme i kontakt med deres velopdragende, støttende personale på. Du skal bare logge ind på din konto og oprette en ny samtale ved at klikke på meddelelsesikonet nederst til højre på siden.

Kinsta-teamet har erfarne WordPress-eksperter, og de kan prale af at give deres kunder 100% tilfredshed med at løse deres problemer på kort tid.

Datacentre

Kinsta tilbyder 20 forskellige Google cloud-datacentre. Du kan vælge et hvilket som helst af følgende 20 datacentre.

 1. Council Bluffs, Iowa, USA (us-central1)
 2. St. Ghislain, Belgien (europa-vest1)
 3. Changhua County, Taiwan (asien-øst1)
 4. Sydney, Australien (australien-sydøst1)
 5. The Dalles, Oregon, USA (us-west1)
 6. Ashburn, Virginia, USA (us-east4)
 7. Moncks Corner, South Carolina, USA (us-east1)
 8. São Paulo, Brasilien (sydamerika-øst1)
 9. London, UK (europa-vest2)
 10. Frankfurt am Main, Tyskland (europa-vest3)
 11. Jurong West, Singapore (asien-sydøst1)
 12. Tokyo, Japan (asien-nordøst1)
 13. Mumbai, Indien (asien-syd1)
 14. Montréal, Canada (nordamerika-nordøst1)
 15. Holland (europa-vest4)
 16. Hamina, Finland (europa-nord1)
 17. Los Angeles, Californien (us-west2)
 18. Hong Kong (asien-øst2)
 19. Zürich, Schweiz (europa-vest6)
 20. Osaka, Japan (asien-nordøst2)

Kinsta WordPress Hosting Planer

Kinsta WordPress Hosting PlanerWordPress Hosting Planer & Prisfastsættelse

Kinsta tilbyder sine hosting-planer alt efter behovet for din virksomhed fra lille til stor skala.

 • Startplan WordPress-hostingplan på startniveau er udstyret med 10 GB diskplads og gratis SSL’er og et indholdsleveringsnetværk. Du får 1 WordPress-websted og 20.000 besøg. Denne plan koster dig kun $ 30 per måned.
 • Den anden Pro-hostingplan tilbyder 20 GB diskplads og gratis SSL og CDN. Med Pro webhosteplan kan du få 2 WordPress-websteder og omkring 40.000 besøg til kun $ 60 pr. Måned.
 • Forretnings1-planen inkluderer 5 WordPress-installation og 20 GB diskplads. Du kan aldrig gå galt ved at erhverve 100.000 besøg og gratis SSL og CDN til kun $ 100 pr. Måned.
 • Hvis du går efter business2-hostingplanen, får du fordel af 10 webstedsinstallationer, 40 GB diskplads og gratis SSL og CDN. Denne plan koster dig $ 200 per måned.
 • Hvis du ønsker en rabat på Kinsta-hosting, tilbyder de 2 måneders gratis hosting på alle planer.

Det faktum, at en administreret WordPress-hostingtjeneste som Kinsta opkræver mere end en ikke-administreret webstedshosteløsning er sandt. Årsagen er meget klar, at du ikke kan købe perler til bekostning af jordnødder. Med administreret WordPress-hosting får du også masser af ekstra funktioner til effektivt at konkurrere om din virksomhed på det globale marked.

Derfor, hvis du foretager en sammenligning mellem prisen på Kinsta’s hostingplaner til andre administrerede WordPress-hostingtjenester, er de bestemt konkurrencedygtige ud fra et prissynspunkt.

Fordele og ulemper Kinsta Hosting

Mere end 60.000 websteder bliver hostet på Kinsta, da masser af forretningsejere fra hele verden elsker dens hostingplaner. Der er nogle op og ned på Kinsta webhost.

Fordele ved Kinsta Hosting:

 • Du kan være vært for dit websted på 16 steder, der er tættere på din målgruppe.
 • Kinsta tilbyder en defineret CDN-båndbredde fra sin nøglepartner KeyCDN til at gemme en statisk kopi af dine websteder på mere end 30 steder over hele kloden.
 • Kinsta tilbyder benchmarkede webstedshastighedstjenester. Webstedet, der er vært på Kinsta-platformen, viser den fremragende præstationsrapport om GTmetrix og Pingdom.
 • Kinsta tilbyder fantastiske funktioner til sine brugere, såsom kloning af websteder, iscenesættelse af websteder, daglige sikkerhedskopier og let at bruge MyKinsta kontrolpanel.
 • Kinsta-platformen er bygget på Google Cloud Platform.

Ulemper ved Kinsta Hosting:

 • Brugere kan gemme daglige backupdata i kun 14 dage.
 • Brugers kontrolpanel kræver bedre WordPress-integration

30 dages pengene-tilbage-garanti:

Kinsta webhost kan prale af, at de giver 99,99% oppetidsgaranti og den hurtigste sidebelastning. Hvis du føler, at dit websted falder ned af en eller anden grund, er du fri til at kræve en fuld refusion inden for 30 dage eller en pro-rate refusion på de brugte tjenester, hvis du annullerer efter 30 dage.

Kinsta Hosting bruger dog de mest avancerede datacentre og bedste praksis i branchen for at sikre, at dit websted har alle de nyeste sikkerhedsrettelser.

Prøv Kinsta Hosting gratis i 2 måneder

Kinsta-alternativer

Som et alternativ til Kinsta-hosting kan du vælge WP Engine eller WPX Hosting.

Tjek her en detaljeret sammenligning af Kinsta med WP Engine, WPX Hosting, Bluehost og SiteGround.

Bundlinie

Kinsta tilbyder pålidelig og sikker WordPress-hosting med en firebrand teknisk WordPress-support. Årsagen er, at Kinsta med succes har etableret sig på markedet som en professionel virksomhed.

Læs også:

 • WP Engine anmeldelser
 • Gennemgang af svinghjulshosting
 • Presse-hostinganmeldelse 2020
Kinsta Hosting Review 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Kunde support

 • Funktioner

 • Prisfastsættelse

5

Resumé

Hvis du vil have en kvalitetsleverandør og har budgettet, er Kinsta den bedste vært for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map