Pressidium Hosting Review og Rabat tilbud for 2020

Siden lanceringen er WordPress på blot et årti blevet den mest populære CMS, der bruges af millioner af websteder rundt om i verden. Som en open source-platform giver WordPress udviklernes samfund en mulighed for at fortsætte med at tilføje nye og avancerede funktioner i de plugins, du kan bruge med WordPress.


Hosting af et WordPress-baseret websted kræver ikke yderligere funktioner, men det tilrådes at bruge en webtjenesteudbyder, der har hurtige servere af høj kvalitet til at være vært for dit websted.

Pressidium Review 2020

Pressidium er en af ​​de bedst styrede WordPress-hosting-udbydere, hvis ekspertise inden for WordPress-hosting og ikke tilbyder nogen plan for ikke-WordPress-websteder.

Pressidium – En ung virksomhed med en bemærkelsesværdig track record

Det blev lanceret i 2014 af fire kolleger, der er ekspertingeniører og udviklere. Virksomhedens hovedmål er at levere en one-stop-løsning til alle dine hosting-behov på det WordPress-baserede websted.

Pressidium WordPress Hosting Review

Pressidium er kendt for den kundesupport, der har WordPress- og servereksperter, der kan løse dine spørgsmål inden for få minutter. Support efter salg er en af ​​de største fordele ved at købe webstedshosting fra Pressidium.

Pressidium-kuponkode 2020

Virksomheden tilbyder 2 måneders gratis hosting, hvis du køber Pressidium-hosting i et år. For at få denne rabat skal du klikke på nedenstående link for at få hosting.

Få Pressidium Hosting

Pressidium WordPress Hosting Planer

I modsætning til andre webhostingfirmaer drejer hele koncentrationen af ​​Pressidium sig om WordPress-hosting. Virksomheden leverer 6 forskellige planer fra $ 21 per måned. Det er uden tvivl på den dyre side, men funktioner, ydelse og kundesupport berettiger bestemt prisen.

Pressidium WordPress Hosting Planer

Micro

Mikro er en startplan, der koster dig $ 21 / mo, hvis den betales årligt. Hvis du betaler måned til måned, koster det dig $ 24,90 / mo. I denne plan kan du være vært for et websted med 5 GB lagerplads. Det giver mulighed for op til 10 000 månedlige besøgende på websitet. Denne plan er bedst for ethvert lille websted, der ikke kræver mange besøg eller lagerplads.

Personlig

Denne plan er ideel til små websteder. Hvis du lige starter en blog med egen vært eller ønsker at vise noget af dit arbejde med et websted, bør du gå efter denne plan. Du kan være vært for op til tre WordPress-installationer under denne plan, men disse installationer skal være på et enkelt domæne.

Det giver 10 GB opbevaring med umåling af båndbredde. Det er dog designet til at håndtere op til 30 000 besøgende pr. Måned. Hvis denne plan faktureres årligt, koster du $ 42 pr. Måned.

Professionel

Den professionelle plan er designet til websteder, der får op til 100.000 besøgende pr. Måned. I henhold til denne plan kan du være vært for op til 10 installationer, der kan være på enkelt eller flere domæner.

I henhold til denne plan får du 20 GB lagerplads med uovervåget båndbredde. Denne plan koster dig $ 125 per måned, når den faktureres årligt.

Forretning

For små virksomheder, hvor trafikken kan nå op til 500.000 om måneden, er dette den bedste plan. Hvis du bruger e-mails på dit domæne, er denne plan bestemt tilstrækkelig med behovet for en lille skala.

I henhold til denne plan får du 30 GB lagerplads sammen med uovervåget båndbredde. En dedikeret kontoadministrator vil blive tildelt dig til al support, du har brug for, hvilket betyder, at dine forespørgsler løses med prioritet. Denne plan koster dig $ 250 per måned.

Business Plus

Med 40 GB lagerplads og uovervåget båndbredde er denne pakke ideel til websteder, der får op til 1 million besøgende hver måned. Du kan have op til 50 WordPress-installationer under denne pakke enten på lignende eller forskellige domæner.

Du får også en dedikeret kontoadministrator med denne pakke. Med $ 500 pr. Måned er denne plan bedst egnet til virksomheder og virksomheder, der har stor webstedstrafik.

Virksomhedsplan

Pressidium Enterprise Planer

For de virksomheder, der driver store mediehuse, statslige agenturer, non-profit organisationer, universiteter, et digitalt datalagringsfirma eller et stort multinationalt selskab, der får mere end en million besøgende pr. Måned, vil Pressidium-webhosting til virksomheder være den bedste mulighed for dem.

Under denne pakke kan du installere et vilkårligt antal WordPress-konti. Du får et dedikeret team til at give dig support 24 × 7.

Denne pakke koster dig mindst $ 790 pr. Måned. Baseret på dit krav kan du også bede om et særligt tilbud fra virksomheden.

Hastighed og ydeevne

Pressidium bruger dynamisk belastningsafbalancering, som hjælper med at øge hastigheden på de websteder, der er vært på en server. Du får et valg af at vælge datacentre fra hele verden, hvilket yderligere reducerer forbindelsestiden.

Serverne har installeret automatiske billedoptimeringsværktøjer, der optimerer alle de billeder, der er uploadet på din konto til hurtig download.

Datacentre

Virksomheden har valgt 22 strategiske placeringer for datacentre i de sidste 5 år. Med datacentre i Nordamerika, Europa, Oceanien og Asien og Stillehavet og mange andre placeringer, sørger virksomheden for, at du får en chance for at vælge det valgte datacenter, så du kan optimere webstedets hastighed i en mere pålidelig måde.

Sikkerhed

Virksomheden opdaterer regelmæssigt sin sikkerhed på serverne og holder ved med at opgradere hardwaren såvel for at sikre bedre sikkerhed. Virksomheden har et dedikeret team af ingeniører, der arbejder døgnet rundt for at sikre, at serverne er 100% sikre.

Kunde support

For ethvert webhostingfirma er det meget vigtigt at yde bedre kundepleje. Som for de fleste af klienterne er det et køb en gang om året, mange hostingfirmaer forsinker ofte at yde support.

På den anden side mener Pressidium, at kunden kun vil beholde, hvis han eller hun får opmærksomhed og support 24 × 7.

I dagens tid er hurtig respons nøglen til succes, og det dedikerede team af eksperter leverer den rigtige løsning inden for få minutter til alle kunder.

Virksomheden er også aktiv på sociale medier platforme som Twitter og Facebook, hvor brugere kan interagere og løse deres spørgsmål endnu hurtigere.

Fordele og ulemper ved Pressidium

Fordele ved Pressidium

 • Virksomheden leverer dedikeret support til WordPress-baserede websteder og er ikke vært for andet script på serverne.
 • Med 22 strategiske datacenterplaceringer sørger de for, at kundens websted indlæses hurtigere.
 • Virksomheden har et team af WordPress- og servereksperter til at yde 24 × 7 support til kunderne.
 • SSL-certifikat er inkluderet i alle pakker.
 • Alle servere administreres og har 100% malwareovervågning og automatisk fjernelse.

Ulemper ved Pressidium

 • Hvis dit websted ikke er baseret på WordPress, kan du ikke benytte deres hosting-tjenester.
 • Pakkerne er dyre i sammenligning med andre hostingfirmaer.

I nogle tilfælde var der klager over, at responstiden for en forespørgsel var højere end forventet. I pakkerne gør virksomheden det imidlertid klart, at de, der har betalt for Business, Business Plus eller Enterprise plan, vil få en dedikeret kontoadministrator til 24 × 7 support.

Rabatter og tilbud

Hvis du køber pakken i et år eller mere, får du en god rabat på prisen. Virksomheden introducerer også fantastiske tilbud og rabatkuponkode under specielle helligdage som Black Friday, jul og nytårsaften.

Få Pressidium med 2 måneders gratis WordPress-hosting nu!

Pressidium-alternativer

Pressidium er kvalitetsstyret WordPress-hostingudbyder, så WP Engine, Pressable, WPX Hosting og Kinsta er de bedste alternativer til Pressidium med hensyn til priser og hostingfunktioner.

Konklusion

Pressidium til trods for at være en meget ung virksomhed har udvidet sine rødder flere steder. Med dedikeret WordPress-hosting tiltrækker virksomheden enkeltpersoner og virksomheder, der tror på at få tjenester af høj kvalitet uden at tænke to gange om prisen.

I sammenligning med andre webhostingfirmaer er priserne på Pressidium på den højere side, men den hardware, de bruger på serverne og hurtig responstid fra kundebehandling, berettiger bestemt prisen. I tilfælde af at webstedet bruger flere ressourcer end forventet, absorberer virksomheden omkostningerne.

Men hvis det sker ved gentagne lejligheder, vil de foreslå en planlagt opgradering. I forretnings- og virksomhedspakker får du også en kontoadministrator. E-mail-systemet med Pressidium er i top kvalitet, og du kan køre alle dine e-mails uden fejl.

Læs også:

 • WP Engine Hosting Review 2020
 • Kinsta Review 2020
 • Presserbare anmeldelser 2020
 • WPX Hosting Review
Pressidium WordPress Hosting Review 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Sikkerhed

 • Kunde support

 • Prisfastsættelse

5

Resumé

Pressidium er den bedste WordPress-hostingløsning til enhver opstart eller virksomhed i 2019

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map