Scala Hosting startede sine tjenester tilbage i 2007. På lidt over et årti har ScalaHosting fået et solidt ry som en af ​​de bedste og billigste udbydere af webhostingtjenester. Virksomheden er kendt for sine pålidelige tjenester og hurtige svar på kundernes spørgsmål.


ScalaHosting har to datacentre, blandt hvilke det første blev etableret i Dallas, Texas, og senere åbnede det andet datacenter i Sofia, Bulgarien.

Fra kun $ 3,95 pr. Måned er der en masse pakker, der passer perfekt til dine behov. Lad os se alle tjenester og funktioner i denne scalahosting-gennemgangsartikel.

Scalahosting anmeldelse

ScalaHosting Services

 • Domænenavne
 • Webhosting
 • WordPress Hosting
 • Forhandler-hosting
 • Cloud VPS Hosting
 • Dedikerede servere
 • SSL-certifikater

ScalaHosting-hostingplaner og -priser

Ligesom andre hostingudbydere har Scala også separate pakker til de websteder, der kører på WordPress. Det er en af ​​de meget få pålidelige webhostingudbydere, der har eksklusive e-mail-hostingplaner. Der er mange kunder, der bruger e-mail-hostingplaner og er meget tilfredse med tjenesterne.

Webhosting

Der er fire pakker under Webhosting, der starter fra $ 3,95. Virksomheden hævder, at hostingpakken aktiveres næsten umiddelbart efter købet. Kundesupporten giver ekstra hjælp i tilfælde af migrering af websted fra en anden vært til Scala-hosting.

Funktioner ved webhosting:

 • Gratis migrationshjælp på webstedet
 • 30 dages pengene-tilbage-garanti
 • 24/7 Teknisk support
 • Ubegrænset diskplads og båndbredde
 • Brugervenligt kontrolpanel
 • 1-kliks installationsprogram til scripts
 • Gratis Weebly webstedsbygger
 • SSD-drevne servere bygget til ydeevne
 • 99,9% oppetidsgaranti

Webhosteplaner:

ScalaHosting webhosteplaner

 • Mini: Du får 10 GB webplads, og denne pakke kan håndtere 90 000 besøgende hver måned. Denne pakke koster $ 3,95.
 • Start: Det er ideelt til små virksomheder. Der er ingen grænse for pladsen, og den kan håndtere op til 150.000 besøgende.
 • Fremskreden: Denne pakke er ideel til virksomheder og kan nemt håndtere 270 000 besøgende pr. Måned.
 • E-handel: Denne pakke er bedst egnet til et e-handelswebsted med stor trafik. Det kan nemt håndtere 360.000 besøgende pr. Måned, og du får også et gratis domæne med denne pakke.

Få webhosting kun i $ 1 nu!

WordPress Hosting

Scala leverer fire forskellige pakker under WordPress Hosting. Hovedformålet med WordPress-hosting er at levere eksklusive funktioner til at forbedre WordPress-oplevelsen.

Funktioner ved WordPress Hosting:

Det giver automatiske opdateringer og hurtig support fra WordPress-eksperter i kundeserviceafdelingen. Virksomheden hævder, at det har anvendt særlige mod_security regler for at blokere malware og virusangreb på webstederne baseret på WordPress og med succes blokere 99,9% af angrebene. Gratis SSL-certifikat leveres også.

WordPress Hosting Planer:

ScalaHosting WordPress Hosting Planer

 • WP Mini:

Det er bedst egnet til websteder eller blogs i mindre skala. Du får 10 GB webplads og kan være vært for et websted. Pakken koster kun $ 3,95. Det tilbyder op til 7 daglige sikkerhedskopier.

 • WP Start:

Pakken er bedst egnet til de websteder, der har besøgende overalt mellem 50 og 75.000 om måneden. Denne pakke giver dig mulighed for at være vært for op til 2 websteder. Under denne pakke måles brug af webrum ikke.

 • WP Advanced:

Det er bedst egnet til websteder med stor trafik på daglig basis. Det kan nemt håndtere op til 200 000 besøgende pr. Måned. Du kan være vært for op til 5 websteder på den ubegrænsede plads, der er til rådighed under denne pakke. Du har en mulighed for at få et gratis domæne under denne pakke.

 • WP E-Commerce:

Der er en masse e-handelswebsteder, der kører på WordPress under WooCommerce. Denne pakke er specielt designet til sådanne websteder. Denne pakke giver dig mulighed for at være vært for op til 8 websteder på den ubegrænsede plads, der er til rådighed. Du får også et gratis domæne. De, der bruger denne pakke, får prioriteret support.

Få WordPress Hosting kun i $ 1!

E-mail-hosting

Scala leverer fire pakker til e-mail-hosting, der kan rumme enhver størrelse virksomhed. Fra $ 12 pr. Måned regnes det som en af ​​de mest pålidelige udbydere af e-mail-hosting-tjenester.

ScalaHosting Hosting-planer for e-mail

Start op:

Denne pakke er bedst egnet til små virksomheder, der kræver op til 10 e-mail-konti. Det giver dig 50 GB lagerplads, og du kan være vært for op til 1 e-mail-domæne under denne pakke. Denne pakke giver dig mulighed for at sende op til 100 e-mails i timen.

SmallBiz:

For dem, der leder efter op til 50 e-mail-id’er, vil dette være den bedste pakke. Du kan være vært for op til 5 forskellige e-mail-domæner under denne pakke. Det giver mulighed for op til 500 e-mails i timen.

Medium:

Bedst egnet til en mellemstor virksomhed, der har omkring 100 e-mail-konti. Du får 150 GB lagerplads under denne pakke og kan rumme op til 10 e-mail-konti. Du kan sende op til 500 e-mails i timen.

Corporate:

Denne pakke er bedst egnet til store forretningsvirksomheder og giver op til 200 GB lagerplads med 200 e-mail-konti. Du kan være vært for op til 20 e-mail-domæner under denne pakke. Denne pakke giver mulighed for op til 1000 e-mails pr. Time sendt fra alle konti.

Få e-mail-hosting kun i $ 1!

Forhandler-hosting

Scala mener, at kunderne burde få styret deres eget rum, som de vil. Det giver ubegrænset cpanel-understøttelse under forhandler-hosting, hvilket gør det lettere for hostingbedrifter i små skalaer at administrere et stort antal små klienter uden behov for at opgradere.

Funktioner ved Reseller Hosting:

 • Gratis migrationsservice til websteder til ubegrænsede websteder
 • 24/7 venlig kundesupport
 • Host ubegrænsede websteder
 • 30 dages Moneyback-garanti
 • 1-klik scriptinstallatør
 • Gratis CDN med 100+ placeringer
 • Gratis domæneforhandlerkonto
 • 99,9% oppetidsgaranti
 • Flere PHP-versioner understøttes

Forhandler hosting planer:

ScalaHosting forhandler-hostingplaner

 • Scala1:

Under denne pakke får du 25 GB lagerplads og 1 TB båndbredde. Denne pakke koster $ 6,95.

 • Scala2:

Under denne pakke får du 50 GB lagerplads og ikke-målt båndbredde. Under denne pakke får du GRATIS RapidSSL-certifikat.

 • Scala3:

Denne pakke giver 75 GB weblagring med ubegrænset båndbredde. Du kan være vært for et hvilket som helst antal websteder, du ønsker under denne pakke. Du får GRATIS RapidSSL-certifikat sammen med GRATIS ClientExec-licens.

 • Scala4:

Med 100 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde er denne pakke bedst egnet til forhandlere, der har store websteder til at være vært. Du får GRATIS RapidSSL-certifikat sammen med GRATIS ClientExec-licens.

Hent forhandlerhosting i $ 1 kun nu!

Cloud VPS Hosting

ScalaHosting styrede Cloud VPS-hostingplaner

Scala leverer to pakker under Cloud VPS Hosting. Den administrerede VPS-hostingplan starter fra $ 12 pr. Måned med 20 GB SSD, 1 CPU Core og 2 GB RAM.

ScalaHosting selvstyrede Cloud VPS-hostingplaner

Den selvstyrede cloud VPS-hosting starter fra $ 10 pr. Måned med 50 GB SSD, 1 Core, 2 GB RAM og 2 TB båndbredde. Yderligere funktioner inkluderer ekstra plads, Cpanel / WHM, Softcalous osv.

Få 20% rabat på Cloud Hosting nu!

Hastighed og ydeevne

Baseret på anmeldelser og test er Scalas serverhastighed hurtigere end de fleste af konkurrenterne, der leverer lignende pakker til lignende priser.

Virksomheden sikrer 100% oppetid, og de fleste af kunderne har aldrig oplevet nogen nedetid. Serverne er avanceret med den bedst mulige hardware for at sikre hurtigere responstid.

Datacentre

Virksomheden ejer to datacentre, hvoraf det ene er i Dallas, Texas, og det andet er i Sofia, Bulgarien. Begge datacentre er stærkt sikrede og har flere power backups.

Klienterne kan vælge at vælge deres foretrukne datacenter afhængigt af pakken.

Sikkerhed

ScalaHosting Security

Scala hævder, at de leverer avanceret sikkerhed fra enhver form for angreb på serverne. De har eksperter, der arbejder 24 × 7 for at sikre, at serverne regelmæssigt opdateres og ikke har nogen smuthuller.

Kunde support

Scala er kendt for sin hurtige reaktion, når det kommer til kundepleje. Hjemmesiden har en live chat-funktion, som kunderne kan bruge til at føre en samtale med den ønskede afdeling. Videnbasen på hjemmesiden løser de fleste af de ofte stillede spørgsmål.

Virksomhedens repræsentanter er også aktive på sociale medieplatforme og reagerer hurtigt på alle spørgsmål. De opfordrer også deres kunder til at følge dem på sociale medier for at få et hurtigt svar.

Du kan også kontakte Scala-hosting ved hjælp af deres kundesupport-kontaktnummer: +1 (866) 894-8284.

Fordele og ulemper Scala Hosting

Fordele ved Scala Hosting

 • Hurtige og overkommelige tjenester.
 • Næsten øjeblikkelig aktivering.
 • Hurtig og dedikeret WordPress support.

Ulemper ved Scala Hosting

Der har været nogle klager over hastigheden og malwareangrebet fra nogle klienter, men de blev løst hurtigt.

Rabatter og tilbud

Fra tid til anden tilbyder Scala Hosting særlige rabatter til eksisterende og nye kunder. Du kan benytte tunge rabatter på pakkerne under specielle lejligheder som jul og Black Friday.

I øjeblikket leverer de hosting til $ 1 i de første 3 måneder.

Få Scala Hosting kun i $ 1!

Scala Hosting Alternativer

Som et alternativ til scala-hosting kan du vælge GreenGeeks, A2 Hosting eller SiteGround-hosting. De har næsten den samme prisfastsættelse og funktioner til scalahosting.

Konklusion: Scala Hosting Review 2020

Med en oplevelse på over et årti har Scala Webhosting vist sig som en af ​​de mest overkommelige webtjenesteudbydere. Det er en af ​​de få e-mails, der er hostingfirmaer, der ikke kræver, at du opretter et websted på deres server for at være vært for e-mails.

Virksomheden har et meget professionelt kundeplejeteam, og de er aktive på alle sociale medieplatforme for at yde øjeblikkelig support. Virksomheden voksede fra en lille virksomhed til en stor internetudbyder på kort tid, og de lever op til deres mål om at levere de bedste tjenester til overkommelige priser.

Læs også:

 • GreenGeeks anmeldelser
 • SiteGround Review 2020
ScalaHosting anmeldelse 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Sikkerhed

 • Kunde support

 • Prisfastsættelse

5

Resumé

En virksomhed, der voksede fra en lille virksomhed til en stor internetudbyder på kort tid ved at levere toptjenester. Du kan bestemt vælge denne hostingudbyder til dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me