No, tiedätkö, että yli 70% verkkosivuston käyttäjistä ei koskaan tule takaisin? Ankara se on, mutta totuus. He yksinkertaisesti löytävät blogin, lukevat sen ja heittävät sitten hyvästi. Jos olet tämän 70% käyttäjien uhri, sinun täytyy todella tasoittaa peliäsi. Loppujen lopuksi tiede sanoo “Mitä suurempi ja kiinnostuneempi sähköpostiluettelo on, sitä nopeampi on verkkosivustosi kasvu ja siten enemmän sijoitetun pääoman tuottoprosenttia”.


On kaksi tapaa tehdä sama. Voit joko ottaa käyttöön opt-in-lomakkeita verkkosivuston eri paikoissa, lisätä sisältöpäivityksiä, laukaista lomakkeita käyttäjän käyttäytymisen perusteella ja hyödyntää huipputeknologiaa.

Toinen ja yksinkertaisin tapa on integroida sähköpostitilauslaajennus verkkosivustollesi ja laskea kasvava määrä. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on koordinoida verkkokehitysryhmääsi sisällyttääksesi nämä laajennukset ja rentoutua. Tässä käydään läpi joitain suosituista sähköpostin laajennuksista, joista voit valita.

Joten kuluttamatta hetkeä pidempään, sukelkaamme sisään!!!

10 parasta WordPress-laajennusta sähköpostitilaukseen

1. Sähköpostin tilaajat

Sähköpostin tilaajatSähköpostin tilaajat

Suosittu valinta sähköpostimarkkinoijista, Sähköpostin tilaajat on yksi vankeimmista ja käyttäjäystävällisimmistä vaihtoehdoista, kun kyse on sähköpostitilauksen WordPress-laajennuksista. Laajennuksen avulla voit luoda ilmaisen sähköpostiluettelon ja tarjota helpon työkalun sähköpostien lähettämiseen. Se ylpeilee myynnin korottamisella monipuolisesti.

Kustannus: Sähköpostin tilaajien perimmäiset ominaisuudet ovat saatavana vain 12 dollaria kuukaudessa ja ulottuvat 120 dollariin vuodessa.

Sähköpostin tilaajien ominaisuudet:

 1. Mahdollistaa tilauslaatikon helpon sijoittamisen suosituimpaan kohtaan.
 2. Lähettää viikoittain, päivittäin, kuukausittain tai vuosittain HTML-uutiskirjeitä käyttäjille.
 3. Ilmoittaa käyttäjille uusimmat viestit.
 4. Voit lähettää sähköpostia haluamallasi tavalla (manuaalisesti tai automatisoidusti).

2. WP Subscribe Pro

WP Tilaa ProWP Tilaa Pro

Toinen vaihtoehto, jonka voit valita WordPress-laajennuksena sähköpostitilauksissa, on WP Tilaa Pro. Sen avulla voit luoda tehokkaan sähköpostiluettelon, ja sen avulla pääset käsiksi laajaan valikoimaan ominaisuuksia, kuten suorittamaan tarkka kohdistuskenttä, luomaan mukautettuja opt-in-lomakkeita, lisäämään animaatiotehosteita ja paljon muuta. Mitä muuta? Sen avulla voit tehdä kaiken tämän helpoimmalla tavalla helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla.

Kustannus: Voit hankkia itsellesi WP Subscribe Pron vain 29 dollarilla, joka sisältää rajoittamattomat ominaisuudet 5 verkkotunnuksen käyttöön.

WP Subscribe Pron ominaisuudet:

 1. Plugin mukana tulee nopeudenoptimoija, joten se ei hidasta verkkosivustosi
 2. Laaja tuki FeedBurnerille, MailChimpille ja Aweberille
 3. Voidaan lisätä useille widget-alueille
 4. Pro-versio sisältää lisäominaisuuksia reagoivuudesta ja värien optimoinnista

3. Jatkuva yhteys mukautettujen ponnahdusikkunoiden tilaukseen

Jatkuva yhteys mukautettujen ponnahdusikkunoiden tilaukseen

Jatkuva yhteys mukautettujen ponnahdusikkunoiden tilaukseen väittää olevansa suurin ja nopeimmin kasvava sähköpostimarkkinointipalvelu. Mikä tekee siitä yhden näkyvän valinnan, on sen tarjoukset sähköpostimarkkinointipalvelun ja sähköpostimallien suhteen jokaiseen tilanteeseen, jota voit ajatella..

Sen avulla voit luoda mukautetun ponnahdusikkunan, osoitetun paikan Youtubelle, Vimeolle ja muulle. Se ylpeilee kyvystään muuttaa vierailijat jäseniksi ja tilaajiksi. Sen avulla voit tavoittaa yleisön.

Kustannus: Voit ostaa laajennuksen vain 19 dollarilla ja käyttää erinomaisia ​​ominaisuuksia 6 kuukaudeksi.

Jatkuvan mukautetun ponnahdusikkunan tilauksen ominaisuudet:

 1. Ilmoittaa käyttäjille onnistuneesta tilauksesta.
 2. Lähettää uutiskirjeitä rekisteröityneille käyttäjille.
 3. Täysin muokattavissa ja reagoiva
 4. Helppo asennus ja asennus

4. Tilaa sähköpostin laajennus

Tilaa sähköpostin laajennusTilaa sähköpostin laajennus

Auta rakentamaan vahvaa tilaajien tietokantaa. Tilaa sähköpostitse antaa sivustosi kävijöille päivityksen viesteihisi. Täynnä intuitiivisia ominaisuuksia, tämä laajennus ei vaadi lisätyökaluasetusta suorittamiseen. Sen avulla voit luoda visuaalisesti houkuttelevan ponnahdusviestin tilauslomakkeen FeedBurnerille, mikä tekee vierailijoista mahdotonta sivuuttaa sitä..

Kustannus: Voit ostaa tavallisen tilauksen sähköpostitse -lisenssillä vain 12 dollarilla, kun taas edistyneiden ominaisuuksien kustannukset voivat olla jopa 60 dollaria.

Tilaa sähköpostitse:

 1. Tarjoaa ilmaisia ​​sähköpostihälytysvaihtoehtoja.
 2. Helppo käyttää tilauslomaketta.
 3. Syvä analyysi tilaajien tilastojen kanssa
 4. Reagoiva ja muokattavissa

5. Simpanssi

ChimpyChimpy

Luonut MailChimp, Chimpy on yksi suosituimmista sähköpostitilauksen laajennuksista siellä. Se tarjoaa sinulle laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten sisällön lukitsemista, käyttäjien synkronointia, kirjautumislomakkeita ja paljon muuta, jotta työ olisi sinulle paljon helpompaa.

Voit pyytää WordPress-kehitysryhmääsi integroimaan Chimpy verkkosivustollesi ja auttamaan vierailijoita pysymään ajan tasalla uusimmista muutoksista. Lisäksi se tuo sinulle hyötyä välittömistä päivityksistä käyttäjän luomassa, poistossa, muiden postituslistalla olevien muutosten lisäksi..

Kustannus: Voit saada Chimpylle tavallisen lisenssin hintaan 29 dollaria ja laajentaa jopa 149 dollaria edistyneille ominaisuuksille.

Chimpy: n ominaisuudet:

 1. Tilaa avaa -ominaisuus lisäämään lukijoiden uteliaisuutta ja varmistamaan vahva sitoutuminen.
 2. Se tarjoaa visuaalisesti houkuttelevia ponnahdusikkunoita valitsemillesi sivuille.
 3. Joustavuus luoda rajoittamaton rekisteröintilomakkeita
 4. Helppo mukauttaa vaihtoehtoja.

6. WordPressin ponnahdusikkunan lisäosa

WordPressin ponnahdusikkunan laajennusWordPressin ponnahdusikkunan laajennus

Etsitkö hyvin suunniteltuja sähköpostitilauksen ponnahdusikkunoita verkkosivustollesi? Haku päättyy tähän WordPressin ponnahdusikkunan laajennus. Koska se on sosiaalisen kaapin liitännäinen, se lisää merkittävästi verkkosivustojen ja uutiskirjeiden tilaajien sosiaalista laskentaa.

Mahdollisuus integroida kaikkiin suosittuihin postitusjärjestelmiin, kuten MailChimp, ConvertKit, GetResponse ja monet muut, tekevät tästä laajennuksesta houkuttelevamman verkkosivustolle..

Kustannus: Laajennus on saatavana monilla ominaisuuksilla vain 25 dollarilla ja laajentaa suunnitelmaa sisältämään rajoittamattomia ominaisuuksia 142 dollarilla..

WordPress-ponnahdusikkunan ominaisuudet:

 1. Voit lukita sisällön opt-in-kaapitoiminnolla.
 2. Väittää lisäävänsä uusia sähköpostitilauksia päivittäin.
 3. Yli 60 ponnahdusikkunaa ja reagoivia teemoja.
 4. Voit lukita sosiaaliset sivut sosiaalisen lukituksen avulla.
 5. Kielen muuntaminen ensisijaiseen tilaan WPML: n avulla.

7 MailChimp-tilauslomake

MailChimp-tilauslomake

MailChimp voit luoda upeita tilauslomakkeita helpoimmalla tavalla muutamassa sekunnissa. Sitä pidetään yhtenä reagoivimmista ja helppokäyttöisimmistä sähköpostitilauksen WordPress-laajennuksista, joka on integroitu GetResponse- ja MailChimp-palveluihin..

MailChimp -sovelluksella voit helposti muuttaa lomakkeidesi tyyliä käyttämällä hämmästyttävää tilauslomaketta. Houkuttelevin valinta tämän laajennuksen valinnasta on sen ilmainen saatavuus. Sinun tarvitsee vain ladata se viralliselta WordPress-verkkosivustolta ja aktivoida se.

Kustannus: Saatavana ilmaiseksi

MailChimp-ominaisuudet:

 1. MailChimp ja ShortCode tuetut
 2. Lyhykoodia voidaan käyttää widgetissä
 3. Ei vaadita koodaustaitoja
 4. Ei viestejä, joissa on ”Powered By” ja “Created By”
 5. Rajoittamaton reagoiva muoto
 6. Tyyli muodot mieleisesi

8. OptinMonsterin ponnahdusikkunat

OptinMonsterin ponnahdusikkunat

Ponnahdusikkunat ovat parhaita sähköpostitilauslaajennuksia, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi. Se on helpoin tapa lisätä tilaajia postituslistaan. Kanssa OptinMonsterin ponnahdusikkunat, voit liittää ponnahdusikkunat ja liu’utusvalintaruudut. Tämä laajennus on yhteensopiva kaikkien suosittujen markkinointipalveluiden, kuten GetResponse, MailChimp, Aweber ja monien muiden kanssa.

Kustannus: Saatavana ilmaiseksi WordPress.org-sivustossa

OptinMonsterin ponnahdusikkunoiden ominaisuudet:

 1. Hyvin muuntava mallikirjasto
 2. Vedä ja pudota -kampanjan rakentaja mukauttaaksesi kampanjoita vastaavasti.
 3. Kaksivaiheinen opt-in-tekniikka väittää parantavan muuntoprosentteja yli 785%
 4. Tarjoaa 8 tyyppiä Optin-muotoja

9. Postilaatikko

Mailster

Mailster voit rakentaa mobiililaitteille valmiita kampanjoita helppokäyttöisen vetämällä ja pudottamalla -sovelluksen avulla. Tämän laajennuksen avulla voit tarjota asiakkaillesi yhden parhaista kokemuksista samalla kun huolehdit heidän helppoudestaan.

Kuitenkin monet jättävät silmänsä sen huippuluokan saatavuuden vuoksi. Laaja valikoima ominaisuuksia tekee tästä laajennuksesta tämän kertaluonteisen sijoituksen arvoisen. Sen avulla voit käsitellä kaikkea yhdestä paikasta on erittäin kätevä tapa.

Kustannus: Lisäosa on saatavana hintaan 49 dollaria.

Mailsterin ominaisuudet:

 1. Suunnitelmat, jotka ovat liikkuvia ja verkkokalvo valmiita.
 2. Vedä ja pudota -kampanjan rakentaja
 3. Helppo integroida muihin WordPress-laajennuksiin
 4. Edistynyt analytiikka, jonka avulla voit seurata tietueita
 5. Rajoittamaton tilauslomake
 6. Käännös valmis

10. Sumo List Builder

Sumo-listarakentajaSumo-listarakentaja

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, meillä on Sumo-listarakentaja sammuttaaksesi jano hämmästyttävään sähköpostitilauksen laajennukseen WordPressiin. Tämä laajennus tarjoaa luovan uutiskirjeen ja aikaohjatut ponnahdusikkunat, jotka voidaan mukauttaa näkymään napsautuksissa tai kun käyttäjät yrittävät poistua sivustostasi.

Siinä on edistyksellinen vedä ja pudota -sovellus, joka tekee siitä yhden helpoimman sähköpostin sieppaustyökalun, jonka avulla käyttäjät pitävät käyttäjän. Se tarjoaa helpon integroinnin parhaiden sähköpostimarkkinointipalveluntarjoajien, kuten MailChimp, Aweber, Constant Contact ja Campaign Monitor, kanssa..

Kustannus: Ilmainen

Sumo List Builderin ominaisuudet:

 1. Advanced vedä ja pudota -rakentaja
 2. Valmiiksi valmiiksi suunnitellut mallit
 3. Suunnitelma, joka on mobiilivalmis ja reagoiva
 4. Tehokas kohdistustyökalu kiinnostuneimmille käyttäjille
 5. Omistettu asiakastuki

Avain Takeaway

Jos haluat luoda uskomattoman sähköpostiluettelon, joka auttaa yritystäsi kasvamaan ja kukoistamaan, tässä on joitain kokeiltuja ja testattuja laajennuksia sinulle. Näiden tyylikkäiden ja intuitiivisten ponnahdusikkunoiden lisääminen verkkosivustoillesi auttaa sinua kohdistamaan kävijöiden huomion paikkaan, jota sitä eniten vaaditaan, ja rohkaisemaan ilmoittautumista. Sinun täytyy vain valita, mikä sopii sinulle parhaiten, ja päästä liikkumaan yhä useamman käyttäjän matkalle.

Lue myös:

 • 5 parasta WordPress-maksupisäkettä vuonna 2020

Kirjailijan bio:

Apoorv Gehlot on Matellio LLC, ohjelmistosuunnittelustudio, joka sijaitsee Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Innokkaana oppijana hän kiinnostaa innokkaasti tutkia digitaalisen maailman erilaisia ​​näkökohtia ja ajatella parhaita ratkaisuja innovaattoritiiminsä kanssa. Apoorv uskoo jakavansa aika-testatun kokemuksensa ja syvälle juurtuneen tietonsa lukijoiden kanssa ympäri maailmaa valaistaakseen yleisöä tiiviin ja tarkoituksenmukaisten kirjoitusten avulla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me