5 parasta WordPress-latauslaajennusta vuonna 2020

Ajattele WordPressiä, ja ajattelet helppoa ja käyttäjäystävällistä tapaa kehittää verkkosivusto ilman teknisiä vaivoja. On kuitenkin totta, että jokainen WordPress-käyttöinen verkkosivusto on monimutkainen verkkosivustojen, räätälöityjen sivujen ja erilaisten laajennusten / teemojen verkko.


Ne kaikki toimivat yhdessä tarjotaksesi useita toimintoja verkkosivustollesi. Seurauksena on, että joskus yksinkertaisen tiedostomuokkauksen tai laajennuksen päivittäminen voi mennä kauhean väärin ja aiheuttaa verkkosivustosi rikkoutumisen, kaatumisen tai hidasta latausaikaa..

Tämä ei tarkoita, että sinun ei pitäisi tehdä muutoksia tai päivityksiä WordPress-verkkosivustoosi. Eikö olisi hyödyllistä, jos voisit testata kaikki verkkosivustosi muutokset / päivitykset ilman vaikutusta maailmalle näkyvään reaaliaikaiseen verkkosivustoon? Tämä on nyt mahdollista verkkosivustojen tai WordPress-vaiheiden kautta.

Tämän artikkelin avulla arvioimme, kuinka verkkosivustojen lataus voi toimia WordPress-sivustossasi, sekä viisi parhaat WordPress-lavastuslaajennukset joka voi yksinkertaistaa prosessia.

Mikä on verkkosivuston lavastus ja miksi sitä tarvitset?

Verkkosivuston lavastus on testausympäristö, joka luodaan live-verkkosivustosi klooniksi. Toisin sanoen, se on kopio toimivasta verkkosivustostasi, sisältäen kaikki tiedostot, laajennukset / teemat ja jopa tietokantatiedostot.

Kuinka siitä hyötyy sinulle?

Yksinkertainen. Sen avulla WordPress-kehittäjät voivat tehdä verkkosivustomuutoksia, päivittää kaikkia laajennuksia / teemoja tai mukauttaa tiedostoja huolehtimatta näiden muutosten kielteisistä vaikutuksista aktiiviseen verkkosivustoon..

Toisin sanoen, aktiivinen verkkosivustosi voi jatkaa toimintaansa kuten ennenkin, vaikka teetkin merkittäviä muutoksia verkkosivuston latausympäristöön.

Voit esimerkiksi kehittää ja testata uuden verkkosivutoiminnon asiakkaillesi vaiheittaisella verkkosivustolla. Kun olet täysin tyytyväinen siihen, että lisätty ominaisuus toimii saumattomasti verkkosivustosi kanssa, voit yhdistää ominaisuuden live-verkkosivustollasi ja asettaa sen käyttäjien saataville..

Millaisia ​​verkkosivustojen muutoksia voit tehdä latausympäristössä? Tässä on joitakin niistä:

 • Testaa uusi laajennus / teema, joka lupaa parantaa verkkosivustosi toimivuutta ja ulkoasua, ennen kuin asennat sen
 • Levitä uusimmat päivitykset asennettuihin laajennuksiin / teemoihin tarkistaaksesi, ovatko ne yhteensopivia verkkosivustosi muiden osien kanssa
 • Kokeile viimeisintä WordPress-version päivitystä tarkistaaksesi, onko verkkosivustossasi ristiriitoja tai yhteensopimattomuutta koskevia ongelmia
 • Testaa kaikki koodiin liittyvät muutokset, jotka voivat lisätä toimintoja, mukauttaa olemassa olevia tiedostoja tai korjata ohjelmistovirheen nykyisessä WordPress-asennuksessa
 • Testaa olemassa olevat verkkosivuston varmuuskopiotiedostot ennen niiden palauttamista epäonnistuneelle tai vaarantuneelle verkkosivustolle

Mikä on verkkosivustojen lavastusten todellinen etu?

Keskeyttävällä verkkosivustollasi olevat muutokset voidaan helposti yhdistää lisätäksesi lisäarvoa aktiiviselle verkkosivustollesi tai hylätä, jos ne aiheuttavat yhteensopimattomuuteen liittyviä ongelmia tai verkkosivustojen virheitä.

Jotkut verkkoisäntäkoneet tarjoavat kuitenkin lavastuksen, mutta helpoin ja paras tapa ladata on laajennus. WordPress-lavastuslaajennukset yksinkertaistavat koko latausprosessia ja joitain tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon valittaessa oikeaa lavastuslaajennusta.

Parhaat WordPress-latauslisäosat & Kuinka valita oikea

Kun kyse on WordPress-alustasta, verkkosivustojen omistajat voivat valita useista vaiheista, jotka antavat heidän luoda verkkosivuston latausympäristön testaustarkoituksiin. Aivan kuten mikä tahansa muu WordPress-laajennus, lavastuslaajennukset tai työkalut on helppo asentaa verkkosivustollesi. Sen lisäksi, että sallitaan useita muutoksia tai mukautuksia verkkosivustotiedostoihisi, asentamalla laajennukset voit testata muutokset tai päivitykset häiritsemättä suoraa verkkosivustoasi.

Kuinka valitset verkkosivustollesi oikean WordPress-latauslisäosan?

Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka sinun on etsittävä lavastuslaajennuksessa:

 • Helppo asentaa ja konfiguroida
 • Turvallisuuteen liittyvät ominaisuudet, kuten salasanan hallinta ja vaiheittaisen palvelimen SSL-pohjainen salaus
 • Yhdistä toiminnallisuus: Yhdistä hyväksytyt muutokset verkkosivustolla, jotta päivitykset ja toiminnot ovat nopeasti verkkosivuston käyttäjän käytettävissä.
 • Kustannustehokas yritykselle pienin investoinnein vaiheittaiseen infrastruktuuriin
 • Ei saa olla vaikutusta reaaliaikaiseen verkkosivustoosi edes monissa vaiheissa

Seuraavaksi arvioimme 5: tä parhaat WordPress-lavastustyökalut saatavana markkinoilla, mukaan lukien niiden pääominaisuudet ja hinnoittelu.

1. BlogVault

Saatavana ilmaisina ja maksettuina versioina, BlogVault WordPress -pysähdyslisäosaa käytetään ensisijaisesti täydellisenä WordPress-varmuuskopioratkaisuna, joka sisältää myös WordPress-latausominaisuuden. Helppo asentaa ja määrittää verkkosivustollesi, se luo automaattisesti varmuuskopion koko verkkosivustostasi asennuksen ja aktivoinnin yhteydessä.

BlogVault-laajennus

Verkkosivun vaiheittamiseen liittyvät BlogVault-edut, mukaan lukien:

 • Yhden napsautuksen vaiheistus, joka luo ja asentaa sivustoillesi muutaman sekunnin aikana vaiheittaisen alustan
 • WordPress-vaiheistusympäristön isännöinti BlogVault-palvelimille, mikä eliminoi Web-palvelimen ja sen resurssien kuormituksen
 • Turvallisuustoimenpiteet, kuten salasanasuojaus lavastettavalle sivustolle sekä verkkosivujen indeksoinnin estäminen hakukoneiden toimesta
 • Yhden napsautuksen yhdistämisominaisuus, jonka avulla voit verrata keskeytyssivustoa aktiiviseen verkkosivustoosi ja yhdistää sitten kaikki (tai valikoivat) muutokset aktiiviseen verkkosivustoon.
 • Tuki muutettujen tietokantatiedostojen yhdistämiseen elävään WordPress-verkkosivustoon

Hinta: Maksetut BlogVault-suunnitelmat, joissa on sisäänrakennettu vaiheistusominaisuus, alkavat kuukausitasolla, joka on 7,4 dollaria yhdelle verkkosivustolle.

2. WP-vaiheistus

WP Staging on helppokäyttöinen laajennus, jolla on yli 40 000 aktiivista asennusta WordPress-verkkosivustoihin. Sen avulla voidaan luoda vaiheittainen verkkosivusto muutamalla napsautuksella. WP Staging voi asentaa kloonin tai kopion nykyisestä verkkosivustostasi WordPress-pääasennuksen erilliseen alikansioon..

WP: n vaiheittainen laajennus

WP Staging -laajennus on saatavana sekä ilmaisilla että premium-versioilla, ja se tarjoaa seuraavat vaiheisiin liittyvät ominaisuudet:

 • Nopea ja helppo verkkosivustojen siirtäminen ja kloonaaminen
 • Järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet verkkosivustojen tilille
 • Yhteensopiva suosittujen web-hosting-palvelimien, kuten Apache, Microsoft IIS ja Nginx, kanssa

WP Staging Pro -versio sisältää seuraavat lisäominaisuudet:

 • Verkkosivustojen siirto ja kloonaus WordPress-monisivustoverkostoon.
 • Mahdollisuus valita erillinen mukautettu kansio ja tietokanta verkkosivustojen lavastusta varten.
 • Verkkosivun kloonaus verkkosivuston aliverkkotunnuksessa.
 • Tiettyjen käyttäjäroolien ja käyttöoikeuksien määrittäminen verkkosivustojen lavastusta varten.
 • Mahdollisuus kopioida muutokset / modifikaatiot lavasivustosta live-verkkosivustoon.

Hinta: WP Staging -laajennuksen premium-versio alkaa 89 dollarista vuodessa yhdellä verkkosivustolla, kun taas Pro-version hinta on 139 dollaria vuodessa enintään viidellä sivustolla..

3. WP Stagecoach

Saatavana vain premium- tai maksettujen versioiden kanssa, WP Stagecoach on yhden napsautuksen verkkosivustojen latausratkaisu mille tahansa WordPress-sivustolle.

WP Stagecoach -laajennus

Joitakin WP Stagecoach -laajennuksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Pysäytyspaikan luominen yhdellä napsautuksella yhdessä napsautuksella työntääksesi päivityksiä live-verkkosivustolle
 • Tietokannan yhdistämistoiminto, joka mahdollistaa vaiheittaisten muutosten yhdistämisen live-verkkosivustolla kirjoittamatta olemassa olevaa tietokantaa
 • Lavastuspaikan salasanasuojaus luvattoman pääsyn estämiseksi
 • Valikoiva siirtymistoiminto, jonka avulla voit valita tietyt päivitykset (tai muutokset) yhdistääksesi aktiiviseen verkkosivustoon
 • Mahdollistaa vaiheittaisten sivustojen ylläpidon erillisillä palvelimillaan, mikä mahdollistaa täydellisen testauksen erillisessä ympäristössä
 • Tietokannan muutosten jatkuva seuranta ja lokien ylläpito pysähdyspaikalla
 • Mahdollisuus tuoda verkkosivustotiedostoja, tietokantatiedostoja tai molempia yhdistämisprosessin aikana
 • Toimii lisäosana missä tahansa Web-palvelimessa

Hinta: WP Stagecoach -laajennus alkaa kuukausittain 12 dollaria vuodessa, joka sisältää jopa 10 WordPress-verkkosivustoa.

4. Kopiokone

Yli miljoonalla aktiivisella asennuksella Duplicator-laajennus on suosittu verkkosivustojen siirtotyökalu WordPress-verkkosivustoille. Helppokäyttöisyyden ansiosta työkalua käytetään verkkosivuston sisällön kloonaamiseen ja lavasivuston perustamiseen mille tahansa verkkosivustolle. Sivustojen vaiheittamisen lisäksi tätä työkalua voidaan käyttää käsittelemään verkkosivustojen siirtymiä ja varmuuskopioita ilman nolla verkkosivustojen seisokkeja.

Kopiointilaajennus

Joitakin Kopiokone-laajennuksen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • WordPress-verkkosivuston siirtäminen ja kloonaaminen ilman verkkosivustojen seisokkeja
 • Elävän WordPress-verkkosivuston helppo siirtäminen Internet-palvelimelta toiselle
 • Kaikkien verkkosivustojen tiedostojen helppo palauttaminen tyhjälle verkkosivustolle
 • Käsittele WordPress-verkkosivuston manuaalisia varmuuskopioita kokonaan tai osittain
 • WordPress-verkkosivustojen tiedostojen niputtaminen tai pakkaaminen uudelleenkäyttöä ja jakelua varten

Edellä lueteltujen ominaisuuksien lisäksi Duplicator Pro -työkalu sisältää seuraavat edistyneet ominaisuudet:

 • Sivustojen tiedostojen ajoitetut varmuuskopiot
 • Tuki pilvipohjaisiin tallennuspaikkoihin, kuten Dropbox, Google Drive, Amazon S3 ja Microsoft OneDrive
 • Monisäikeinen prosessi suurten verkkosivustojen ja tietokantojen hallintaan
 • Usean sivuston WordPress-verkon siirtäminen muutamalla helposti vaivalla
 • Ammattimainen tuki ja sähköposti-ilmoitukset

Hinta: Kopiointityökalun maksetut suunnitelmat alkavat 59 dollarin vuotuisilta kustannuksilta ja nousevat korkeimpaan hintaan (359 dollaria).

5. Varmuuskopio

Kuten nimestä voi päätellä, iThemesin BackupBuddy-työkalu on WordPress-varmuuskopioratkaisu, joka tarjoaa myös verkkosivustojen vaiheittaisen toiminnan. Sen lisäksi, että BackupBuddy tukee aikataulutettuja varmuuskopioita ja varmuuskopiotiedostojen muualla tapahtuvaa tallentamista, BackupBuddy sisältää myös käyttöönotto-ominaisuuden, jonka avulla voit siirtää ja hakea vaiheittaisen sivuston muutoksia latausympäristön ja live-verkkosivuston välillä..

BackupBuddy-laajennus

Joitakin BackupBuddy-laajennuksen kriittisiin lavastusominaisuuksiin kuuluvat:

 • Sivustojen vaihtamisen helppo käyttöönotto vaiheittaisesta verkkosivustolle muutamalla helposti napsautuksella.
 • Tarjoaa vaihtoehdon siirtää tietokantatiedostot (kaikki tai osittain), laajennukset / teemat ja mediatiedostot.
 • Kyky kumota tietokannan muutokset ennen lopullista käyttöönottoa.
 • Nopeampi tiedostojen siirto, mikä vähentää muutosten siirtämiseen tarvittavaa aikaa lavastuksen ja live-verkkosivuston välillä.
 • Sopii suurille verkkosivustoille, joissa on jatkuvia muutoksia tai päivityksiä.
 • Pikaviestit ilmoittavat käyttäjille kaikista verkkosivustoihin liittyvistä ongelmista.

Hinta: BackupBuddy-laajennus alkaa yhden sivuston vuotuisesta hinnasta 80 dollaria.

Tiivistettynä

Nykyisissä monimutkaisissa verkkosivustoverkostoissa on erittäin tärkeää tarkistaa muutokset tai päivitykset ennen niiden integrointia live-verkkosivustoon. WordPress-verkkosivustojen lavastuslaajennukset tarjoavat helpon tavan luoda lavastesivustoja. Voit sitten arvioida jokaisen muutoksen huolehtimatta live-verkkosivustosta.

Työkalut, kuten BlogVault ja BackupBuddy, ovat kustannustehokkaampia yrityksille, koska ne yhdistävät vaiheittamisen muihin kiinteisiin toimintoihin, kuten verkkosivustojen siirtämiseen, varmuuskopiointiin ja palauttamiseen. Suosittelemme, että tarkistat ne ja sijoitat ratkaisuun, joka toimii yrityksellesi parhaiten.

Lue myös:

 • 12 suosituinta WordPress-lisäosaa Bloggaajille
 • 5 parasta WordPress-tietoturvalaajennusta
 • 30+ asioita, jotka sinun on tehtävä WordPressin asentamisen jälkeen

Kirjailijan bio:

Akshat Choudhary on aina ylpeä kyvystään opettaa asioita. Alkamisen jälkeen BlogVault, Akshat on muuttanut sivuprojektinsa kannattavaksi yritykseksi, joka muuttaa uusia korkeuksia Intian startup-tilassa. Oltuaan WordPress -yhteisön jäsen lähes vuosikymmenen ajan, Akshat haluaa ymmärtää alueita, joilla käyttäjät kamppailevat. Akshatin keskeinen usko minkä tahansa tuotteen rakentamiseen on varmistaa, että loppukäyttäjä ei tarvitse apua, ja auttaa heitä parhaalla mahdollisella tavalla, jos he tekevät.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map