9 parasta WordPress-laajennusta, joiden avulla voit jakaa blogiviestit automaattisesti sosiaalisessa mediassa

Tässä modernissa maailmassa jokainen yritys käyttää sosiaalisen median tilejä kuten Facebook, Twitter, LinkedIn ja Instagram rakentaakseen läsnäolonsa verkossa. Koska sosiaalinen media on yksi foorumi, jolla voit lähestyä suurta yleisöä yhdellä viestillä.


Sosiaalisen sisällön jakaminen on välttämätön osa yritystä, se auttaa lisäämään liikennettä ja myyntiä verkkosivustollasi. Jokaisen viestin tai blogin lähettäminen erilaisille sosiaalisen median tileille voi kuitenkin olla aikaa vievää.

Joten mietitkö? Kuinka viestin jakaminen sosiaalisen median tileillä voi olla niin helppoa?

Onneksi WordPress sisältää paljon arvokkaita ja tunnettuja automaattisen jakamisen laajennuksia, jotka auttavat sinua lähettämään automaattisen viestin valituille sosiaalitileille.

Poistetaan yksityiskohdat sosiaalisen median tilien tunnetuimmista sosiaalisista ja hyödyllisistä automaattisen jakamisen WordPress-laajennuksista, jotka jakavat sisältösi automaattisesti murto-osan aikana.

Parhaat WordPress-laajennukset, jotka jakavat blogiviestejä automaattisesti sosiaalisessa mediassa vuonna 2019

1. Revive vanhat viestit – Auto Post sosiaaliseen mediaan

Revive vanhat viestit Auto Post sosiaalisessa mediassa

Tutustu toiseen parhaaseen laajennukseen automaattiseen lähettämiseen sosiaaliseen mediaan. Vanhojen viestien herättäminen auttaa pitämään vanhan viestin hengissä. Kun postitamme säännöllisesti, vanha viesti ei tuota liikennettä, ja jonkin ajan kuluttua siitä tuli hyödytöntä. Tätä varten tämä laajennus auttaa jakamaan vanhoja viestejä elossa jakamalla sen automaattisesti.

Tietenkin se jakaa uuden viestin. Se auttaa lisäämään trendikkäitä hashtageja viestiin, jotta saat enemmän esiintymiä tai vaikutelmia viestistäsi. Yksi tärkeimmistä asioista on, että se on integroitu Google-analytiikkaan, jotta voit tarkistaa viestisi tiedot.

2. AccessPress Social Auto Post

AccessPress Social Auto Post

AccessPress on premium-automaattisia WordPress-laajennuksia. Se tuo ihmeellisiä toimintoja, jotka auttavat lisäämään liikennettä jakamalla automaattisen viestin sosiaalisilla tileilläsi.

Se on äskettäin päivitetty, ja nyt se auttaa jakamaan viestisi ei Facebook-profiilissasi, vaan myös sivuilla ja ryhmillä. Tämä on tämän laajennuksen mielenkiintoisin ominaisuus, koska kaikki laajennukset eivät tue tätä ominaisuutta. Voit määrittää rajoittamattoman määrän tilejä tällä laajennuksella.

Tämä laajennus auttaa jakamaan viestin Facebook-, Twitter-, LinkedIn- ja Tumbler-tileillä. On olemassa lokit, joiden avulla voit tarkistaa yksittäisten tilien automaattiset viestit. Se on käyttäjäystävällinen laajennus.

3. NextScripts: Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste

NextScripts Sosiaalisten verkostojen automaattinen juliste

Nextscripts on kaikkein automaattisimmin jakava WordPress-laajennus. Tämä laajennus auttaa lähettämään automaattisesti sosiaalisen median tileillesi, kuten Facebook, Twitter, Google+ (Google Plus), Blogger, Tumblr, Flickr, LinkedIn, Flipboard, Instagram, Telegram, Line, Pinterest, VK.com (VKontakte), YouTube, Scoop . se, WordPress ja niin edelleen.

Se on täysin yhteensopiva Gutenbergin kanssa. Se on myös yhteensopiva WooCommerce-laajennuksen kanssa. Voit lisätä tai määrittää rajoittamattomia tilejä sosiaaliseen verkkoon. Tämä laajennus auttaa myös ajoitettuihin ja viivästyneisiin viesteihin. Yksi parhaista laajennuksesta online-jakamiseen. Se on ilmainen, joten hanki se nyt.

4. Suunnittelu

CoSchedule

CoSchedule on paras laajennus, joka auttaa järjestämään kaiken. Se on kaikki yhdessä toimituksellisessa kalenterin laajennuksessa, joka suunnittelee, toteuttaa ja julkaisee koko markkinointistrategian. Tämä laajennus auttaa synkronoimaan WordPress-viestit, luokat ja kirjoittajatiedot palvelimien kanssa.

Mitä tahansa CoSchedulessa luot, se tallennetaan CoSchedule-palvelimiin, ei WordPressiin. Tämä laajennus auttaa yksinkertaistamaan työntekijän työnkulkua ja yhteistyötä. Voit luoda viestin suoraan CoSchedule-ohjelmassa ja julkaista sen aikataulun mukaisena.

5. Blog2Social: Sosiaalisen median automaattinen viesti & ajastimella

Blog2Sosiaalisen sosiaalisen median automaattinen lähetys ja aikataulu

Kuten nimensä osoittaa, toinen ilmainen WordPress-laajennus automaattista lähettämistä varten sosiaalisen median tileille. Voit ajoittaa, lähettää automaattisen postituksen, julkaista blogin uusia viestejä uudelleen. Se on yhteydessä erilaisiin sosiaalisen median alustoihin, kuten Facebook, Twitter, Google+, Reddit, Tumbler, Pinterest, Flickr ja niin edelleen..

Voit jakaa viestin myös valituilla alustoilla. Voit myös jakaa viestin paitsi Facebook-profiilissa myös Facebook-sivullasi ja ryhmilläsi. Tämän liitännäisen avulla voit muokata tai lisätä metatunnisteita Facebookin avoimeen kuvaajaan, Google+: aan ja Twitteriin määritelläksesi viestisi ulkoasun. Se auttaa ajoittamaan ja muuttamaan viestiä vetämällä ja pudottamalla, ja suodatus on saatavana verkkoa ja käyttäjiä kohti. Yksi kaikkien aikojen parhaista laajennuksista!

6. Mikroblogijuliste – Julkaise auto automaattisesti sosiaalisessa mediassa

Mikroblogijulistuksen automaattinen julkaiseminen sosiaalisessa mediassa

Microblog-juliste on WordPress-laajennuksen automaattinen julkaisu sosiaalisessa mediassa. Sen avulla voit julkaista uusia blogiviestisi, sivusi ja mukautetut viestityypit. Sinun on vain määritettävä sosiaalisen verkon kanavat, kuten Facebook, Google My Business, Twitter, LinkedIn ja Tumblr. Käyttämällä vanhojen blogiviestien automaattista julkaisemista kaikkien sosiaalisen median tilien määrittämiseen voit pitää vanhat blogit ajan tasalla. Se auttaa lisäämään blogisi liikennettä.

7. Nelio Content – Sosiaalisen median markkinoinnin automaatio

Nelio Content Social Media -markkinoinnin automaatio

Nelio Content on sosiaalisen median markkinointiautomaatio WordPress-laajennus. Siinä on toimituksellinen kalenteri ja sisältöassistentti. Se on suunniteltu erityisesti luomaan, mainostamaan ja ajoittamaan blogin sisältöä luomalla automaattisesti sosiaalisia julkaisuja Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja Pinterestissä. Sen avulla voit keskittyä sisältöön, joka toimii parhaiten sisäänrakennetun analyysin avulla.

8. Sosiaalinen autojuliste – WordPress-laajennus

Sosiaalinen autojuliste

Sosiaalinen autojuliste on WordPress-laajennus. Sen avulla voit lähettää sisältöä automaattisesti sosiaalisen median kanavilla, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, Buffer App, Pinterest. Sinun on vain määritettävä sosiaalitilisi WordPress-laajennuksen avulla.

Voit lähettää uutta sisältöä tai lähettää uudelleen vanhaa sisältöä tällä laajennuksella. Tämän laajennuksen SAP-ominaisuus tarjoaa uskomattoman tuen sisällön ajoittamiseen sosiaaliseen mediaan. Se toimii hyvin henkilökohtaisen profiilin, ryhmien ja yrityssivujen kanssa.

9. Sosiaalisen median automaattinen julkaiseminen

Sosiaalisen median automaattinen julkaisu

Viimeinen mutta ei vähäisimpänä plugin sosiaalisen median tilien automaattista jakamista varten on Social Media Auto Publish WordPress -laajennus. Tämän laajennuksen avulla voit julkaista viestin automaattisesti Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Se auttaa myös suodattamaan kohteita luokkien perusteella & mukautetut postityypit.

Voit myös lähettää viestejä Facebook-sivuillesi. Se on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Siinä on paljon mukautuksia, jotka voit tehdä viestin jakamisen aikana, ja säästät niin paljon aikaa. Sillä on erillinen viestimuoto linkitetyille tileille. Kannattaa käyttää sitä.

Käärimistä!

Sosiaalinen media tulee tietysti ensin, kun joku haluaa nopean tuloksen digitaaliseen markkinointiin. Sosiaalisen median markkinointisuuntaukset jatka myös muutosta joka vuosi rakentaaksesi loistavan käyttökokemuksen.

Kaikki täällä kerätyt laajennukset ovat optimaalisia WordPress-laajennusten suuresta kokoelmasta. Nämä liitännäiset hoitavat jakamisen ja mainostamisen & automaattisesti sosiaalitileilläsi. Toivottavasti saat parhaan!

Lue myös:

  • 10 parasta WordPress-laajennusta saadaksesi lisää sosiaalisia osakkeita
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map