Täällä WPressBlogissa olemme luettelossa 10 pakollista WordPress-laajennusta, jota bloggaajat voivat käyttää vuonna 2020. Nämä ovat laajennukset, joita sinun tulisi käyttää kaikissa WordPress-verkkosivustoissa.


On paljon WordPress-laajennukset jotka tarjoavat saman ominaisuuden. Sinun on valittava paras kaikista näistä plugineista. Nämä liitännäiset ovat saatavana ilmaisena, freemium- ja premium-versiona.

Olemme vähentäneet työtäsi löytääksesi paras laajennus, olemme laatineet luettelon parhaat WordPress-laajennukset bloggaajille joka tarjoaa parhaat ominaisuudet verrattuna muihin samanlaisiin laajennuksiin.

merkintä: Kaikki alla luetellut laajennukset ovat ilmaisia.

Bloggaajille on oltava WordPress-laajennuksia vuonna 2020

1. Akismet

Akismetissa on oltava WordPress-laajennukset

Muutaman kuukauden kuluttua blogin perustamisesta alkaa saada liian monta kommentti Roskapostia. Voit estää kaikki nämä roskapostikommentit käyttämällä Akismet-sovellusta, joka on paras roskapostin torjuntaohjelma. Se tulee WordPress-asennuksen mukana.

Voit nähdä, kuinka monta kommenttia on hyväksytty ja kuinka monta kommenttia on merkitty roskapostiksi. Voit käyttää tätä laajennusta henkilökohtaisesti ilmaiseksi. Jos haluat käyttää Akismet-kaupallisia sivustoja, sinun täytyy mennä maksettu versio.

ladata

2. Hiiva SEO

Yoast SEO Essential WordPress -laajennukset bloggaajille

SEO on tärkein asia kaikille verkkosivustoille, ja sinun on luotava loistava sisältö hyvää optimointia varten.

Kun olet luonut loistavaa sisältöä, sinun tulee tarkistaa, onko sisältösi SEO-optimoitu.

Mutta miten voit tehdä tämän?

Yoast SEO auttaa sinua optimoimaan sisältöäsi. Se tarkistaa otsikkotunnisteet, sisällönkuvauskentät, luettavuuden, avainsanojen optimoinnin ja monet muut. Joten Yoast SEO on paras SEO-laajennus, jota jokaisen bloggaajan tulisi käyttää.

ladata

3. Jetpack

Jetpack paras WordPress-laajennus

Jetpack on pakollinen WordPress-laajennus jokaiseen blogiin. Siinä on liian monia mahtavia ominaisuuksia, kuten verkkosivustojen suojaus, ulkonäkö, kirjoittaminen jne.

Yksi parhaimmista asioista on, että jos käytät jetpackia, sinun ei tarvitse asentaa näitä laajennuksia: Google XML Sitemaps, Wordfence Security ja WP Smush.

Lataa ilmainen versio

Lataa premium-versio

4. W3-välimuisti

W3-välimuistissa on oltava WordPress-laajennukset

On välttämätöntä ladata verkkosivustosi nopeasti, jotta SEO ja UX olisivat parempia. Nopeampi verkkosivusto voi sijoittua korkealla tasolla hakukoneessa ja olla sitoutuneempi käyttäjiin.

W3 Total Cache voi ottaa välimuistin käyttöön ja tekee verkkosivustostasi erittäin nopeaa, että se voidaan ladata muutamassa sekunnissa. Sivun nopeudella on myös suuri merkitys sijoitukselle, joten parhaan välimuistin laajennuksen valitseminen voi parantaa sivustosi SEO-tasoa.

Jos pystyt ostamaan laajennuksen, suosittelen käyttämään WP Rocket -laajennusta. Se on yksinkertainen, käyttäjäystävällinen ja sisältää liian monia ominaisuuksia.

ladata

Haluatko lisää välimuistin laajennuksia, tarkista nämä parhaat WordPress-välimuistin laajennukset.

5. WP Smush

WP SMUSH Suosittu WordPress-laajennus

Kuva houkuttelee käyttäjiä enemmän kuin sisältöä. Korkealaatuiset kuvat tekevät verkkosivustostasi houkuttelevamman käyttäjille. Mutta korkealaatuinen kuva vie paljon tallennustilaa ja lisää myös verkkosivun latausaikaa.

WP Smush pienentää verkkosivustosi kuvan kokoa ja optimoi sen, jotta verkkosivusi latautuu nopeammin. Se voi optimoida JPG-, JPEG-, GIF- ja PNG-muodossa olevat kuvat. Voit optimoida kuvia kahdella tavalla: automaattinen optimointi lataamisen aikana ja manuaalinen joukkojen optimointi plugin-asetuksista.

ladata

Lue myös: Parhaat Image Optimizer WordPress -laajennukset vuonna 2020

6. WooCommerce

WooCommerce WordPress -laajennukset

Jos haluat luoda verkkokauppasivuston WordPressissä, tarvitset WooCommerce-laajennuksen. Tämä laajennus tekee kaikista verkkokaupan tehtävistä yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Tällä hetkellä yli 30% verkkokauppasivustoista käyttää WooCommercea.

Lataa ilmainen versio

Lataa premium-versio

7. WP-optimointi

WP Optimoi Essential WordPress -laajennus

Ajan myötä verkkosivustosi tietokanta kasvaa. Tämä tietokanta sisältää myös tarpeettomia tiedostoja (et tiedä sitä), mikä johtaa verkkosivustosi hidastumiseen.

WP-Optimize puhdistaa tietokannan ja parantaa verkkosivujen suorituskykyä. Lopussa. Verkkosivustosi toimii sujuvasti ja nopeammin.

Lisäksi WP-Optimize puhdistaa roskapostikommentit, roskakoriin lähetetyt viestit, pingbacks ja trackbacks.

ladata

8. Wordfence-suojaus

Wordfence Security Essential WordPress -laajennukset

Kaikille blogin omistajille on tarpeen pitää heidän bloginsa suojassa hakkereilta. Hakkeri voi käyttää monia tapoja hakkeroida verkkosivustosi. Ilman laajennusta, et voi tehdä blogiisi riittävän turvallista.

On monia WordPress-tietoturvalaajennuksia, jotka voivat suojata verkkosivustosi tehokkaasti. Mutta jos etsit ilmaista laajennusta, niin Wordfence-tietoturva on paras tietoturvalaajennus.

Wordfence Security -palvelussa on monia ominaisuuksia verkkosivustojesi suojaamiseksi, kuten palomuurisuojaus, haittaohjelmien tarkistus, virheelliset kirjautumislohkot ja monet muut.

Voit nähdä verkkosivustosi reaaliaikaisen liikenteen, mukaan lukien robotit. Jos löydät epäilyttävää toimintaa verkkosivustollasi, voit heti estää sen. Tämä on paras ilmainen WordPress-laajennus verkkosivustosi suojaamiseen.

ladata

Lue myös: Parhaat WordPress-verkkosivuston tietoturvalaajennukset

9. Broken Link Checker

Broken Link Checker -sovelluksessa on oltava WordPress-laajennus

Vaikka sinulla olisi onnistunut verkkosivusto, jolla on valtava liikenne, on monia mahdollisuuksia katkaista linkkejä verkkosivustollesi. Rikkoutuneet linkit löytyvät enimmäkseen kommenteista. Ne luovat huonon vaikutelman verkkosivustostasi.

Broken Link Checker -laajennus toimii todella hyvin löytääksesi rikkoutuneet linkit verkkosivustollesi. Kun verkkosivustoltasi löytyy rikki linkki, tämä laajennus voi ilmoittaa sinulle sähköpostitse ja WordPress-hallintapaneelissa, jotta voit korjata sen nopeasti.

ladata

10. WPForms

WPForms Essential WordPress -laajennus blogiin

Kaikilla verkkosivustoilla on oltava yhteystietosivu, jotta kuka tahansa asiakas voi ottaa sinuun helposti yhteyttä yhteystietosivulla. Yhteyslomake tekee käyttäjän tehtävästä helpon ja nopean yhteyden ottamisen verkkosivuston omistajaan.

Olen valinnut WPForms-muodon liian monien yhteyslomakelaajennusten joukosta, koska se on yksinkertainen, nopea ja helppo käyttää. Voit luoda yhteyslomakkeen muutamassa sekunnissa vedä ja pudota -ominaisuuksien avulla.

ladata

Lue myös: Parhaat yhteyslomakelaajennukset WordPress-verkkosivustoon

11. Uudelleenohjaus

Uudelleenohjauksessa on oltava WordPress-laajennuksia bloggaajille

Joissain tapauksissa sinun on vaihdettava viestien tai sivujen pysyvät linkit. Kun et ole siirtänyt pysyvää linkkiä, jos et ohjaa vanhaa URL-osoitetta uuteen URL-osoitteeseen, verkkosivustosi käyttäjät näkevät virhesivun 404, joka luo huonon kuvan verkkosivustostasi.

Täällä voit ohjata vanhan URL-osoitteen uudelle URL-osoitteelle Uudelleenohjaus-laajennuksella. Voit ohjata vanhan URL-osoitteen uuteen käyttämällä 301, 302 ja 307. Kun muutat pysyvää linkkiä, tämä laajennus luo oletuksena 301-uudelleenohjauksen uuteen URL-osoitteeseen, jotta et voi kadottaa sivun arvoa..

ladata

12. MailChimp WordPressille

MailChimp WordPressin suosituimpaan WordPress-laajennukseen

MailChimp on paras sähköpostitilaajan WordPress-laajennus. MailChimp-sovelluksella voit lähettää sähköpostia, hallita tilaajia ja tarkistaa tuloksen.

MailChimp on ilmainen WordPress-laajennus ja erittäin helppo asentaa ja käyttää. Jotta voit käyttää MailChimp-palvelua kaupallisella verkkosivustolla, sinun on ostettava premium-versio.

Voit luoda kauniin opt-in-lomakkeen MailChimpissä uutiskirjeen lähettämistä varten.

ladata

Lue myös: 10 parasta sähköpostitilaajan WordPress-laajennusta vuodelle 2020

johtopäätös

Jos asennat nämä välttämättömät WordPress-laajennukset bloggaajille, yli 50% työstä vähenee. Voit hallita blogiisi helposti ja nopeammin käyttämällä näitä laajennuksia.

Jos käytät jotain muuta laajennusta, joka toimii paremmin kuin yllä lueteltu laajennus, kerro siitä meille kommentti-osiossa, jotta voin lisätä sen tähän luetteloon..

Lue myös:

  • Parhaat WordPressin Google AdSense -laajennukset ansaitsevat enimmäistuoton vuonna 2020
  • 9 parasta WordPress-laajennusta WordPress-verkkosivustojen siirtämiseen
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me