Kymmenen parasta käytettävää WordPress-teemaa vuonna 2020

Sivuston teemat ovat pakollisia tukemaan koko tuotemerkin konseptia. Jotkut teemat voivat olla riskialttiita koordinoida potentiaalisi kanssa, ja jotkut voivat auttaa esittämään koko ideaa. Premium-teemoja työskentelevät pääasiassa kauhan mukana pakatun yleisen idean tuomiseksi.


WordPress-teemoille on olemassa yleisiä ideoita, jotka ovat tapa kertoa ja mukavasti vain sivuuttaa kuin vihjata. Ei ole pakollista sitoutua yhdelle teemalle, yritä pelata yhdessä muiden teemojen kanssa ja asettua moniin teemoihin.

10 parasta WordPress-teemaa vuodelle 2020

1. Extra – WordPress-teema:

Ylimääräinen WordPress-teema

Sillä on upea pisteytysvalikko, upeat ominaisuudet avattavasta valikosta, jolla on ainutlaatuinen asettelu. Extra sopii bloggaamiseen selittävien keskustelu eleiden ja muun luonteen vuoksi.

Lisäksi sillä on hyvä kuvaustaso myös arvosteluille, esimerkiksi e: g: lle, jos työsi vaatii tuotteen tarkistamista, voit sisällyttää sen tähdet ja pistemäärät tehdäksesi siitä asianmukaisen tuotearvostelun.

Tämän teeman mukana tulee rakentaja, joten voit lähettää blogin. Vasemmalla puolella on äskettäinen käyttäjäkokemukseen perustuva arvosteluanalyysi, joka lisää jonkin verran luovuutta. Se on yksinkertainen, helppo ja puhdas blogisivustoille, koska se kattaa koko idean kehittämisestä.

Lataa / lisätietoja

2. Menestyvä arkkitehti – WordPress-teema:

Kukoista arkkitehti WordPress-teema

Helpoin tapa luoda verkkosivustoja on Thrive Architect -teema. Voit lisätä teemoja ja tekstiä hakuelementtien avulla ja lisätä otsikoita tai muita kuvauksia. Teeman käyttöliittymä on hallittavissa, jota toimittajat voivat hallita.

Niiden etujen lisäksi, joista on keskusteltu, on myös virhe, joka määrittelee sen kustannukset. Tämä teema on kallis verrattuna muihin sivunrakentajiin. Tekniikka ja helppous, joka Thrive Architect tarjoaa, ovat uskomattomia ja muuallakin.

Lataa / lisätietoja

3. Business Lounge – WordPress-teema:

Business Lounge WordPress -teema

Toinen aliarvioitu teema on business Lounge, koska se on hengenpelastaja-teema, joka hoitaa kaikki huolesi heti. Se näkyy kauniilla käyttöliittymällä ja teeman muotoilu on tarttuva. Tyylikkään ja upean sivukaupan, avattavan valikon ja muiden ominaisuuksien ansiosta business-lounge on luova.

Tämän teeman mielenkiintoisin ominaisuus on, että jokaisella sivulla voi olla erilainen mukautettu otsikko. Tämä teema toimii mahtava visuaalisille säveltäjille; Suunnittelijat voivat ottaa tämän tosissaan ja hyödyntää jokaisen sivun muokkaamista erillisillä otsikoilla. Lisäksi jokaisella ainutlaatuisella alatunnisteella muotoilu näyttää tehokkaalta ja sitä voidaan mukauttaa.

Lataa / lisätietoja

4. Marketfy – WordPress-teema:

Marketfy WordPress-teema

Teema pylväs tarjoaa monitehtäväisen liiketoimintakonseptin ja on eeppinen ratkaisu. Marketfy on helppo ladata teema, ja se voidaan kanavoida moniulotteisesti.

Tuotteen osto- ja kassaosio ovat hämmästyttävän standardisoituja. Se on helppoa ja yksinkertaista. Marketfy on paras teema sisällön tuomiseen ja useille toimittajille. E-kirjoja, musiikkia ja pino valokuvia voidaan käyttää tällaiseen teemaan, ja se on hyvä paikka saada nämä yksiköt toimimaan.

5. Sanomalehti – WordPress-teema:

Sanomalehti 9 WordPress-teema

Teema liittyy uutisiin liittyviin blogeihin ja amazoniin liittyviin käsitteisiin. Sanomalehden teema on suunniteltu erityisesti uutisarviointeihin ja sellaiseen sisältöön. Tämän teeman pääasiallinen laatu on, että se on tehty erityisesti blogi-arvosteluun. Värien vaihtamisesta ruudukkotyyliin tällä teemalla on koko määritelmä rakennettavaksi ja muokattavaksi.

Käyttöasenteen lisäksi sillä on 20 erilaista mallipohjaa / asettelua, jotka seuraavat jonkin verran esittelymateriaalia, niin että suunnittelijoilla on opas. Blogien kuvat tuodaan oikein organisoidulla rakenteella. Sanomalehti 9 -teema on paras tarkistavalle verkkosivustolle ainutlaatuisen alatunniste- ja otsikkotyylin vuoksi.

Lataa / lisätietoja

6. Oshine – WordPress-teema:

Oshine WordPress -teema

Teema on hankala, mutta myös helppo oppia, se on vain täydellinen monikäyttöisiin teemoihin. Hankkeessa on malli- ja blogiosa, joten käytännössä sitä on helppo käyttää ja käyttää. Sillä on muunnelma tyhjästä osasta, ja se voidaan helposti lisätä lisää asetteluja.

On shine on täynnä viileitä animaatioita, ja sillä on kuvaavien juurten ulkopuolella verkkosivusto, jolla on ainutlaatuinen dynamiikka.

Lataa / lisätietoja

7. Bryte – WordPress-teema:

Bryte WordPress -teema

Se on paras kiinnitin aloittelijoille, koska siinä on tonnia asetteluja, jotka voivat toimia premium-tavalla. Sillä on myös oma bitcoin-sivu, luovien mallien lisäksi se on täytetty erilaisella asettelulla otsikko- ja alatunniste-elementeille. Riippumatta siitä, mihin tyyliin haluat, sillä on useita vaihtoehtoja.

Siinä on useita asetteluvalintoja otsikkotyypistä päällekkäisten alatunnisteiden tyyliin kaikki yhdessä teemassa, joka on saatavilla Brytessä. Teemana on realistisen sisällön sekoittaminen ja sovittaminen siten, että malli on tasainen.

Heillä on erilaisia ​​mallityylejä, blogisuunnitelmia, esiteltyjä asetteluja jne. Postimuodot ja arvostelutyylit on innovatiivinen. Kauppa-osiossa käyttäjät voivat vertailla hintaa ja napsauttaa Lisää ostoskoriin -painiketta.

Se on hieno vaihtoehto, jossa kuluttajat voivat analysoida tuotteen hinta-arvon (kuten mikä on pienempi). Täysin käyttäjäystävällinen ja on erittäin suositeltavaa suunnittelijoille.

Lataa / lisätietoja

8. Massiivinen dynaaminen – WordPress-teema:

Massiivinen dynaaminen WordPress-teema

Asettelu on kauniisti ja yksinkertaisesti suunniteltu, josta voit tuoda arvosteluja, blogiviestejä jne. Liukusäätimen teema on helppo tehdä joillakin muokkauksilla annettujen asetusten avulla. Siinä on käyttäjäystävällinen ominaisuus, jonka avulla voit muuttaa fontin haluamallasi tavalla. Voit myös kopioida asettelun.

Voit suunnitella otsikot ja nämä otsikot voidaan mukauttaa, mutta massiivinen dynaaminen tarvitsee enemmän tunnistusta, jotta sitä valvotaan.

Lataa / lisätietoja

9. Matala – WordPress-teema:

Mahtava WordPress-teema

Yleensä otsikoita ja alatunnisteita ei mukauteta, mutta tämä teema Fleasome on harvinaisuus valintojen tekemisessä. Siellä on 500 asettelua, joissa on kypsät mallit. Tämä teema sopii verkkokauppasivustoille, ostettaville tuotteille, kassalle, joka voidaan muuttaa.

Voit myös tuoda ostokset ja tuotteet myös verkkosivuston toiseen osaan. Flatsomella on valtavia räätälöityjä ominaisuuksia. Lisäksi teema esittelee myös ainutlaatuisen sivurullan luvun. Joten, flatesome on esimerkillinen yksikkö verkkokauppaan liittyville verkkosivustoille.

Lataa / lisätietoja

10. Divi – WordPress-teema:

Divi WordPress -teema

Halutuin ja eeppisin esillä oleva teema on Divi. Se toteuttaa suunnittelijoille parhaan kokemuksen rohkaistakseen ja kuluttamaan ominaisuuksiaan positiivisesti. Divi on helpoin ja yksinkertaisin sivujen rakentaja, koska se on varustettu luettelolla kuvakkeista, jotka voidaan valita tuomalla sama verkkosivuille. Siinä on paljon tilaa keksintölle tekstien ja otsikoiden avulla.

Lisäksi voit muuttaa myös sivunmuodostajan osien värimaailmaa. Joka viikko tämä teema esittelee uusia asetteluita, mutta tarjoaa myös oppaita sosiaalisen median välityksellä, jotta luodaan pehmeä rivi aloittelijoille. Divi-asettelut ovat hienoja ja tyylikkäitä, mikä on suuntaus nykyään.

Lataa / lisätietoja

Lopullinen ajatus:

Kyse on brändisi maineen näyttämisestä, siitä, mitä haluat suunnitella ja pystyä tuottamaan sellaisen merkin näkyvyyden, joka voi olla mielenkiintoinen yleisölle. Mallit ja trendikkäät asettelut ovat nyt mielenkiintoisin ja helpoin asia suunnittelijaksi.

Suurimpaan osaan teemoja on sisällytetty sisäänrakennetut vaihtoehdot värivaihtoehtoihin, tekstin rakennukseen ja ainutlaatuisiin otsikoihin & alatunnisteen rakenne ja hienot asettelut, jotta ei ole mahdollista tutkia muita verkkosivustoja.

Kirjailijan bio:

Elyza Cornor on ammatissa työskentelevä web-kehittäjä / bloggaaja, joka on työskennellyt web-kehitysyritys teollisuus yli viiden vuoden ajan. Hän on työskennellyt parhaiden tuotemerkkien kanssa ympäri maailmaa ja auttanut heitä asiakaskeskeisten verkkosivustojen suunnittelussa. Työn lisäksi hän rakastaa viettää aikaa tyttärensä kanssa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

 • 5 parasta WordPress-portfolion teemaa
 • 5 parasta WordPress-teemaa pienyrityksille
 • Viisi parasta SEO-teemaa WordPressille
 • Parhaat Genesis-lasten teemat bloggaajille
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map