10 bedste Google Adsense-optimerede WordPress-temaer for 2020

Leder du efter WordPress-temaer for at øge din Adsense-indtjening? Google Adsense-optimerede WordPress-temaer hjælper dig med at gøre dette.


Google Adsense er den bedste måde at tjene penge online via din blog eller dit websted. Premium Adsense-optimerede WordPress-temaer hjælper dig med at generere mere indtægter end gratis WordPress-temaer.

Således har vi hos WPressBlog oprettet en liste over de bedste Adsense-optimerede WordPress-temaer til dig. I disse temaer kan du placere annoncekoder, hvor du får de højeste klik og indtryk. Dette vil resultere i en stigning i din Adsense-indtægter.

Læs også: Bedste Google AdSense-plugins til WordPress, der tjener maksimal indtægt i 2020

Du kan her finde de 10 bedste WordPress-temaer til Google Adsense i 2020.

Bedste Google Adsense-optimerede WordPress-temaer til 2020

1. Avis

Avis

Avis er stadig det mest populære WordPress-tema, der har mere end 60.000 salg. Det bruges mest af bloggere, der kører deres blogs for at tjene penge online. Det har i alt 56 designs, og du kan bruge en af ​​dem. Nogle af dem er anført nedenfor, som er populære for evigt.

 • Standardavis
 • Lifestyle Magazine
 • Gadgets
 • Technews
 • Nyhedsmagasin

I dette tema får du en indbygget Adbox-widget, Social counter-widget, Autorbox-widget, Instagram-widget, populær kategori-widget og Weather widget.

2. Admania – AD-optimeret WordPress-tema til Adsense & Affilierede entusiaster

Admania

Admania er det bedste og billigste Adsense-optimerede WordPress-tema. Dette tema har 6 imponerende layout, hvor du kan placere annoncer på steder med høj konvertering. Det har en brugervenlig indstilling, som giver dig mulighed for at placere og redigere annonce ved hjælp af front-end live editor.

3. TrueMag

TrueMag

True Mag er et moderne og rent Adsense-tema designet til magasin- og videoportefølje. Dette tema har indbyggede video-widgets, plugin til videoannoncer, kortkoder til video og mange flere. Det har lydhør annonceenheder, der viser en komplet reklame på alle enheder

4. Jarida

Jarida

Jarida er et alsidig WordPress-tema, der har for mange nyeste funktioner. Det har træk og slip hjemmeside-builder, mega-menu, indbygget gennemgangssystem, klistret navigationsmenu, og det har for mange farver til at vælge et tema.

5. Gillion

Gillion

Gillion er et fantastisk WordPress-tema designet til blogs, nyheder og magasin. Det har i alt syv demoer, og det bruger Visual Composer til redigering. Dette er SEO-optimeret WordPress-tema, så ingen kodning er påkrævet. Det er et enkelt og glat Adsense WordPress-tema.

6. Newsmag – News Magazine Avis

Newsmag

Newsmag er også det mest populære WordPress-tema til Google Adsense. Det har mere end 12.000 salg indtil i dag. Det har en intelligent annoncefunktion med 10 foruddefinerede annoncepladser. Hver placering er strategisk placeret i dine indholdslayouts for de højeste mulige klikfrekvens. Indsæt blot din AdSense-kode en gang, og bliv slap af

7. GOLIATH – Annoncer optimerede nyheder & Anmeldelser Magazine

GOLIATH

Goliath er et fuldt responsivt og Adsense-optimeret WordPress-nyheds- og magasinetema. det har et indbygget ratingsystem, Visual Composer og Revolution Slider. Det har også WooCommerce og bbPress support.

8. Grimag – AD & AdSense-optimeret magasin WordPress-tema

Grimag

Grimag er det bedste WordPress-tema for SEO-eksperter. Det er designet til at få den højeste indtægtsgenerering. En af de bedste egenskaber ved dette tema er, at du kan vise annoncer på hele siden ved hjælp af sidebjælken. Det har en indbygget AdSense-løsning.

9. DizzyMag – Annonce & Gennemgå WordPress Magazine

DizzyMag

DizzyMag er et AdSense-klar magasinetema, der giver et stort annonceplads øverst på webstedet. Det har responsive annonceenheder, der hjælper dig med at tjene penge på webstedet for Adsense. Det har et indbygget gennemgangssystem, der hjælper dig med at offentliggøre en dybdegående gennemgang.

10. Jannah News

Jannah News

Jannah er et WordPress-nyhedstema, der er ideelt til at tjene penge på Google AdSense. Det har i alt 22 Adsense-optimeret layout, hvilket øger sine downloads dag for dag. Det har for mange demoer for alle brancher. Jannah er et meget imponerende Google AdSense-optimeret tema.

For at øge din Adsense-indtjening, skal du ikke glemme at bruge disse bedste blogging-værktøjer, som vil øge dit websteds ydeevne og hjælpe med at tjene mere.

Læs også:

 • Tips til at forhindre, at Google AdSense-konto bliver forbudt
 • Bedste højeste betalende AdSense-alternativer
 • Hurtigste indlæsning af WordPress-temaer 2020
 • Bedste WordPress-temaer til bloggere 2020

Konklusion

Ved at bruge ethvert Adsense-optimeret WordPress-tema fra listen ovenfor, vil du helt sikkert finde en stigning i din Adsense-indtægt. Fortæl os, hvilket tema du kunne lide mest ved at kommentere i kommentarsektionen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map