Top 10 bedste WordPress-temaer, der skal bruges i 2020

Temaer til hjemmesiden er obligatoriske for at understøtte hele brandets koncept. Nogle temaer kan være risikable at koordinere med dit kunde, og nogle kan hjælpe med at præsentere hele ideen. Premium-temaer arbejder stort set med at bringe en generel idépakket i en spand.


Der er generelle ideer til WordPress-temaer, som er en måde at kort og pænt bare ignorere end at antyde. Det er ikke obligatorisk at forpligte sig med et tema, prøv at spille sammen med andre temaer samt at ess i flere temaer.

10 bedste WordPress-temaer for 2020

1. Ekstra – WordPress Theme:

Ekstra WordPress-tema

Det har en vidunderlig scoringsmenu, fantastiske funktioner i en rullemenu med et unikt layout. Ekstra er velegnet til blogging på grund af dets forklarende bevægelser til diskussion og anden udførelsesform.

Derudover har det et fantastisk beskrivelsesniveau for anmeldelser også, for e: g, hvis dit job kræver en gennemgang af produktet, kan du medtage det samme med stjerner og scoringer for at gøre det til en korrekt produktanmeldelse.

Dette tema leveres med en builder, så du muligvis kan sende bloggen, i venstre side er der en nylig gennemgangsanalyse baseret på brugeroplevelsen, som tilføjer en vis ekstra kreativitet. Det er enkelt, let og rent til blogging af websteder, da det dækker hele idéen om uddybning.

Download / Mere info

2. trives arkitekt – WordPress tema:

Trives arkitekt WordPress tema

Den nemmeste måde at oprette websteder på er gennem Thrive Architect-temaet. Du kan tilføje temaer og tekst ved hjælp af søgningselementer og kan tilføje overskrifter eller andre beskrivelser. Temaets grænseflade er håndterbar, der kan styres af redaktørerne.

Ud over de fordele, der er blevet diskuteret, er der en fejl, der definerer omkostningerne. Dette tema er dyrt sammenlignet med andre sidebygere. Teknologien og lethed, som Thrive Architect leverer, er utrolig og ud over det.

Download / Mere info

3. Business Lounge – WordPress Theme:

Business Lounge WordPress Theme

Et andet undervurderet tema er business Lounge, da det er et livsbesparende tema, der tager sig af alle dine bekymringer med det samme. Det vises med en smuk grænseflade, og designet af temaet er iørefaldende. Med den smarte og smukke sidebutik gør rullemenuen og andre funktioner forretningslounge kreative.

Det mest spændende træk ved dette tema er, at du muligvis har en anden brugerdefineret header på hver side. Dette tema fungerer fantastisk for visuelle komponister; Designere kan tage dette alvorligt og drage fordel af at redigere hver side med separate overskrifter. Desuden ser designen effektiv ud med nogle unikke sidefødder og kan tilpasses.

Download / Mere info

4. Marketfy – WordPress Theme:

Marketfy WordPress Theme

Temaet bygger på forretningskonceptet til multi-tasking koncept og står som den episke løsning. Marketfy er let at downloade temaet og kan kanaliseres på en multidimensionel måde.

Afsnittet om produktkøb og kasse er utroligt standardiserede. Det er let og enkelt. Marketfy er det bedste tema til import af indhold og for flere leverandører. E-bøger, musik, en stak fotos kan bruges til et sådant tema og er et godt sted at få disse enheder til at fungere.

5. Avis – WordPress Theme:

Avis 9 WordPress Theme

Temaet er knyttet til nyhedsrelaterede blogs og amazon-relaterede koncepter. Et avisstema er specielt lavet til nyhedsanmeldelser og noget der har forklarende indhold. Hovedkvaliteten ved dette tema er, at det er specielt lavet til en bloganmeldelse. Fra skift af farver til dets gitterstil har dette tema en hel definition at opbygge og redigere.

Bortset fra dens anvendelsesstand har den 20 forskellige design af skabeloner / layout efterfølgende med noget demo-materiale, så designerne har en guide. Billederne til bloggene er korrekt importeret med en organiseret struktur. Newspaper 9-tema er bedst til et gennemgangswebsted på grund af dets unikke sidefod og overskriftstil.

Download / Mere info

6. Oshine – WordPress Theme:

Oshine WordPress Theme

Temaet er vanskeligt, men også nemt at lære, det er bare perfekt til alsidige temaer. Dette projekt har en skabelonsektion og blogsektion, så dybest set er det let at bruge og betjene. Det har en variation for et tomt afsnit og kan let tilføjes med flere layouts.

On shine er fyldt med sej animation og har ud over beskrivende rødder til at definere et websted med sin unikke dynamik.

Download / Mere info

7. Bryte – WordPress Theme:

Bryte WordPress Theme

Det er den bedste fixer for begyndere, da den har masser af layouts, der kan fungere på en premium måde. Den har også sin egen bitcoin-side, bortset fra kreative design er den fyldt med et andet layout til side- og sidefodselement. Uanset hvilken stil du ønsker, har den flere muligheder.

Det har flere layoutvalg fra overskriftsstil til overlapning af sidefodstil alt i et tema, der er tilgængeligt i Bryte. Temaet handler om at blande og matche det realistiske indhold, så din skabelon er jævn.

De har forskellige skabelonstilarter, blogdesign, fremhævede layout osv. Indlægsformater og gennemgangsformater er innovative. I sektionen ‘shop’ kan brugerne sammenligne prisen og klikke på knappen Tilføj til indkøbskurv.

Det er en cool mulighed, hvor forbrugerne kan analysere produktets prisværdi (som hvilken der er mindre). Helt brugervenlig og anbefales stærkt til designere.

Download / Mere info

8. Massive Dynamic – WordPress Theme:

Massivt dynamisk WordPress-tema

Layouten er smukt og simpelthen designet, hvor du kan importere anmeldelser, blogindlæg osv. Sliderens tema er let at lave med nogle redigeringer med givne indstillinger. Det har en brugervenlig funktion, som du kan ændre skrifttypen efter dit ønske. Du kan også kopiere layoutet.

Du kan designe overskrifter, og disse overskrifter kan tilpasses, men massiv dynamik kræver mere anerkendelse, så det overvåges.

Download / Mere info

9. Flatsome – WordPress Theme:

Flatsome WordPress-tema

Normalt tilpasses sidehoveder og sidefødder ikke, men dette tema Fleasome er en sjældenhed, når det kommer til valg. Der er 500 layouts med modent design. Dette tema er passende til e-handelswebsteder, køb af ting, check-enhed kan ændres.

Du kan også importere købsprodukter og produkter til den anden del af et websted. Flatsome har enorme tilpassede funktioner. Derudover introducerer temaet også et eksklusivt kapitel med siderulle. Så flatesome er en eksemplarisk enhed for e-handelsrelaterede websteder.

Download / Mere info

10. Divi – WordPress Theme:

Divi WordPress Theme

Det mest ønskelige og episke tema er Divi. Det implementerer den bedste oplevelse for designerne til at tilskynde og forbruge dens funktioner positivt. Divi er den nemmeste og enkleste sidebygger, da den introduceres med en liste over ikoner, der skal vælges ved at importere det samme over websider. Det har masser af plads til at opfinde med tekster og overskrifter.

Desuden kan du også ændre farveskemaet for sidebyggerafsnittene. Hver uge introducerer dette tema nye layouts, men de giver også tutorials over sociale medier for at skabe en blød række for begyndere. Layouterne Divi er udsøgte og smarte, som er tendens i dag.

Download / Mere info

Endelig tanke:

Det handler om at vise dit brands omdømme, hvad du ønsker at projicere og være i stand til at producere et sådant syn på det brand, der kan være engagerende for publikum. Skabeloner og trendy layout er nu den mest spændende og lette ting at antyde som designer.

De fleste af temaerne er introduceret med indbyggede muligheder for farveskema, tekstopbygning, unikke overskrifter & sidefodsstruktur og seje layouts, så der ikke er nogen udforskning gennem andre websteder.

Forfatter Bio:

Elyza Cornor er webudvikler / blogger af erhverv, der har arbejdet i webudviklingsselskab industri i mere end fem år. Hun har arbejdet med nogle af de bedste mærker fra hele verden og hjulpet dem med at designe kundecentriske websteder. Bortset fra arbejde, elsker hun at tilbringe tid med sine døtre.

Relaterede artikler:

 • 5 bedste WordPress-porteføljetemaer
 • 5 bedste WordPress-temaer til små virksomheder
 • Top 5 bedste SEO-temaer til WordPress
 • Bedste Genesis børnetemaer til bloggere
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map