30+ ting, du skal gøre efter installation af WordPress

Efter at have installeret WordPress på en nyoprettet WordPress-blog, glemmer mange mennesker at gøre nogle ændringer, der vil skabe problemer for dem i fremtiden. Hvis du endnu ikke har oprettet en blog, så her er den komplette guide til, hvordan du opretter en WordPress-blog.


Så her har jeg nævnt alle de ting, du skal gøre eller ændre efter installation af WordPress, eller før du offentliggør din første artikel.

De vigtigste ting at gøre efter installation af WordPress

Generelle indstillinger

Generelle indstillinger

Åbn den generelle indstilling fra hovedindstillingsmenuen fra WordPress-betjeningspanelet. Her skal du ændre følgende ting:

 • Site titel: Skriv dit websted navn her.
 • slogan: Skriv et par ord om dit websted.
 • WordPress-adresse (URL): Skriv din komplette webstedsadresse. Hvis dit websted er SSL aktiveret, så brug Https snarere end Http.
 • Webstedsadresse (URL): Her kommer hjemmesiden til dit websted.
 • Email adresse: Brug en e-mail-adresse, du ønsker, med din brugerprofil. Det vil hjælpe dig i tilfælde af at glemme adgangskoden til din brugerkonto.
 • Medlemskab: Hvis du ønsker, at nogen kan oprette en konto på dit websted, skal du markere dette afkrydsningsfelt ellers skal du lade den være tom.
 • Ny bruger standardrolle: Hvis du har kontrolleret ovenstående mulighed, skal du her nævne rollen som et nyligt registreret medlem. Du kan vælge det fra abonnent, bidragyder, forfatter, redaktør og administrator. Vælg aldrig administrator her. Hvis du vælger Administrator her, kan enhver oprette en konto på dit websted og kan gøre alt på dit websted.
 • Webstedssprog: Vælg her dit websted sprog.
 • Dato, klokkeslæt og uges start på: Opsætningsdato, tid og uger starter i henhold til din tidszone.

Læs også, hvordan man ændrer WordPress admin brugernavn (3 forskellige måder)

Når du har ændret alle ovenstående ting, skal du ikke glemme at klikke på knappen Gem.

Skrivningsindstillinger

Skrivningsindstillinger

Gå til Indstillinger > Skift derefter ændre følgende ting:

 • Standardindlægskategori: Indstil her din standardindlægskategori. Hver gang du udgiver en artikel, vises den som standard i denne kategori. Du kan oprette forskellige kategorier fra indlæg > Kategorier.

Der kræves ingen anden ændring i skriftlig indstilling.

Læsning af indstillinger

Læsning af indstillinger

Gå til Indstillinger > Læsning og skift derefter følgende ting:

 • Din startside viser: Hvis du vil vise dine seneste blogindlæg på din hjemmeside, skal du vælge “Dine seneste indlæg”, og hvis du vil have en statisk hjemmeside, skal du vælge “En statisk side”. Her skal du nævne startsiden og blogsiden.
 • Blogsider vises højst: Vælg det antal indlæg, du vil have vist på hver blogside.
 • Vis for hver artikel i et feed: Vælg her “Fuld tekst” “
 • Synlighed for søgemaskiner: Fjern markeringen i dette felt, så dit websted kan begynde at indeksere på Google. Hvis du har markeret dette felt, indekseres dit websted ikke på Google.

Diskussionsindstillinger

Diskussionsindstillinger

 • Standardartikelindstillinger: Marker kun “Tillad folk at sende kommentarer til nye artikler”.
 • Andre kommentarindstillinger: Kontroller følgende to muligheder:
  • Kommentarforfatter skal udfylde navn og e-mail
  • Aktivér trådede (indlejrede) kommentarniveauer dybt
 • Send mig en e-mail når: Denne mulighed er bare at få en e-mail-meddelelse, hver gang du får en kommentar til ethvert blogindlæg. Hvis du vil have nogen e-mail, skal du markere begge bokse, ellers skal du lade den være tom.
 • Før en kommentar vises: Hvis du vil have, at hver kommentar bliver modereret, skal du markere det første felt. Og hvis du ønsker, at kommentarforfatteren kan kommentere og offentliggøre den med det samme med moderation, når hans første kommentar er godkendt, skal du kontrollere den anden mulighed.
 • avatars: Hvis du vil vise avatarer til din profil og andre kommentarforfattere, skal du markere afkrydsningsfeltet. Hvis du ikke vil vise det, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet. Hvis markeret, vælg derefter hvilken type avatar du vil vise fra de givne avatarer. Det inkluderer også Gravatars, der viser hver persons Gravatar.

Permalink-indstillinger

Permalink-indstillinger

Gå til Indstillinger > Permalinks ændre derefter følgende:

Der er mange forskellige URL-strukturer til blogindlæg. Men “Post Name” er det bedste til SEO-formål. Så vælg “Postnavn” og klik derefter på Gem.

Privatindstillinger

Privatindstillinger

Det er nødvendigt at føre en privatlivsside. Hvis du allerede har oprettet en side om privatlivets fred, skal du vælge den, ellers oprette en ny side med fortrolighed ved at klikke på knappen “Opret ny side”.

Upload webstedets logo og ikon

Webstedets logo og ikon

Opret et websteds logo og ikon til dit websted. Ikonet skal være i ICON-format, og billedet skal være i PNG-format. Standardikonstørrelsen er 512 * 512 pixels.

Installer WordPress Theme

Brug af det bedste WordPress-tema er nødvendigt for forretningssucces, og det kan opnås ved at få den bedste brugeroplevelse og SEO på dit websted.

Du kan her finde de bedste WordPress-temaer, som du kan installere på dit websted. Disse temaer er superhurtige SEO optimeret. Jeg anbefaler dig at vælge mellem de to første WordPress-temaer: Genesis og Astra.

Slet uønskede WordPress-temaer

Slet WordPress Theme

Når du har installeret det valgte tema, skal du slette uønskede temaer. For at slette ethvert WordPress-tema skal du klikke på “Temaoplysninger” og derefter klikke på slet.

Slet standardindlæg

Kontroller dine indlæg efter installationen af ​​WordPress. Hvis du allerede finder publicerede indlæg som “Hello World” eller andre, skal du slette dem.

Opret Om os og Kontakt os sider

Om os og Kontakt os sider er nødvendige for alle websteder. De giver oplysninger om dit virksomheds websted og kontaktoplysninger. De øger også tilliden hos dine besøgende på websitet.

Installer anbefalede WordPress-plugins

1. Akismet Anti-Spam (Til blokering af spam-kommentarer):

Når du har offentliggjort et indlæg og efter et stykke tid, vil du begynde at få mange kommentarer til disse blogindlæg. De fleste af dem er spam-kommentarer. For at blokere disse spam-kommentarer kan du bruge Akismet Anti Spam-plugin.

Dette plugin kommer som standard installeret med WordPress, så du ikke behøver at installere. Du skal bare aktivere den ved at få en aktiveringsnøgle. Du kan få det gratis ved at registrere dig på deres websted.

2. Yoast-plugin (Til SEO-formål):

Søgemaskineoptimering er nødvendig for, at ethvert websted rangerer godt i Googles søgeresultater. Yoast er en af ​​de bedste SEO-plugins, der hjælper dig med at optimere dit websted og dit indhold let. Det opretter også XML-sitemaps, så du ikke behøver at installere noget separat plugin til webstedets sitemap.

3. WP-raket (til webstedscache):

I dag rangerer de hurtigste indlæsningssider godt på Googles søgeresultater. WP Rocket, som er en af ​​de bedste cache-plugins, har mange funktioner som webstedscache, lazyload til billeder, databaseoptimering og mange flere. Dette vil gøre dit websted super hurtigt, end du tror. Så jeg kan varmt anbefale dig at bruge WP Rocket til dit websteds hastighedsforbedring.

4. BackWPup (Til sikkerhedskopiering af websteder):

WordPress er en meget sikker platform til at oprette et websted. I nogle tilfælde kan dit websted stadig være styrt. I denne type tilfælde skal du have en sikkerhedskopi af dit websted. BackWPup-plugin hjælper dig med at oprette manuelle database-sikkerhedskopier, når du har brug for det. Så sikkerhedskopiér din webstedsdatabase med få dage ved hjælp af dette plugin.

5. WP-formularer (For kontaktformularer):

Hvis du ønsker, at dine besøgende på webstedet skal kontakte dig let, har du brug for en kontaktformular. Du kan oprette en meget brugervenlig og enkel kontaktformular ved hjælp af WP Forms plugin, som er et af de bedste kontaktformular plugins.

Opsæt Google Analytics-konto

Efter at have installeret alt og foretaget alle ændringer som nævnt ovenfor, skal du nu oprette en Google Analytics-konto. I Google Analytics finder du alle detaljerne på dine besøgende på websitet.

I Google Analytics kan du kontrollere aktive brugere i realtid på dit websted, hvor mange besøg dit websted har til enhver tid, besøgende placeringer og mange flere. Du kan oprette en Google Analytics-konto fra her.

Opsæt webmasterkonto

Webmaster er et værktøj, der hjælper dig med at finde webstedsrangering, indtryk, klik, fejl, manuelle sanktioner, mobil brugbarhed, backlinks og mange flere. Ved hjælp af webmasterværktøjet kan du oprette din website marketingstrategi for at gøre den bedre i fremtiden. Du kan oprette en webmasterkonto fra her.

For mere optimering af dit websted kan du tjekke vores følgende artikler:

 • Sådan skjules din WordPress login-side
 • Sådan migreres et WordPress-sted til en ny vært
 • 12 skal have WordPress-plugins til bloggere
 • 5 bedste WordPress Security Plugins
 • 5 Bedste Image Optimizer-plugins
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map