Top 15 effektive måder til at fremskynde dit WordPress-websted på

I dette blogindlæg har WPressBlog masser af ideer, som du kan bruge til at fremskynde dit WordPress-sted.


Hastighed er en af ​​de mest væsentlige rankingfaktorer. Alle ønsker at reducere webstedsbelastningstid for at forbedre trafik, brugertilfredshed, mindske afvisningsprocenten og i sidste ende overskuddet.

Hvis du har forladt dit websted ikke markeret, bliver det mere komplekst og mindre effektivt på grund af mere dataopsamling. Det er normalt for alle WordPress-websteder, men det skal ikke være det.

Måder at fremskynde dit WordPress-websted

For at slippe af med denne type problemer skal du gennemgå disse 15 vigtige måder og få dit websted tilgængeligt hele tiden for brugerne.

15 effektive måder til at fremskynde dit WordPress-websted på

1. Brug Best Hosting Provider

Sideindlæsningstid afhænger af, hvilken type hosting du bruger til at være vært for dit websted. Der er hovedsageligt 3 typer hosting såsom Shared, VPS og dedikeret hosting.

 • I Delt hosting, dit websted deler ressourcerne på alle websteder, der er vært på den samme server. I dette tilfælde kan dit websted forårsage, at du bliver langsommere på grund af overbelastning.
 • I Virtuel privat netværk (VPS) hosting, er alle ressourcer jævnt fordelt til alle siderne på den samme server. Der er derfor ingen måde at overskride belastningstiden.
 • Mens du er i Dedikeret hosting, der er ingen ressourcer at dele. Du ville kun have én server dedikeret til dig. Betyder dedikeret hosting giver maksimal hastighed til dit websted.

Teknologien, der bruges på serveren, påvirker også webstedets hastighed. F.eks. Er versionen af ​​PHP, HTML og andre webteknologier, SSD-harddiske og hukommelse nogle af faktorerne i, hvor hurtigt det kan tjene dine webstedsfiler.

Den anden ting er serverplaceringen. Jo tættere serverplaceringen besøgende er, desto hurtigere bliver sideindlæsningen.

Jeg anbefaler dig kraftigt at bruge SiteGround-hosting, hvis du vil gøre dit websted super hurtigt. (Vi bruger også SiteGround til vores websted). det er officielt anbefalet hosting af WordPress.

2. WordPress-komponenter

Den software, der driver dit websted, er også en vigtig faktor til at påvirke webstedets hastighed. WordPress tilbyder masser af måder at opbygge websteder naturligt hurtigere end andre CMS.

WordPress-stedets ydeevne er ligesom de traditionelle websteder, der blev bygget på ren HTML, og de krævede derfor ikke nogen behandling.

På samme måde tilbyder WordPress dynamiske websider, der hentes fra MySQL-databasen. Derefter genereres HTML-koden for at levere den til browseren til øjeblikkelig behandling.

Du kan også bruge mange andre tilføjelser og WordPress-plugins. Men overdreven brug af plugins kan medføre, at du fører langsommere dit websted, da de kræver flere koder for at blive indlæst.

3. Hold din webteknologi opdateret

At holde din teknologi ajour er også en af ​​de gode måder at fremskynde dit websted. Dette er grunden til udviklingen af ​​mange nyeste versioner af HTML og PHP. Derfor har du brug for en kvalitet webhost. Men selv efter at du har valgt en web-vært af høj kvalitet, betyder det ikke, at du er fri for at kontrollere.

Sørg for den PHP-version og konfiguration, du bruger, før du opdaterer. For eksempel er nogle ældre versioner af WordPress ikke kompatible med den nyeste version af PHP.

4. Brug et ordentligt tema

Sørg for temaet. Det skal have mindre eller ingen unødvendige funktioner. Det er fordi nogle temaer tilbyder så mange funktioner, der kræver yderligere scripts. Det kan medføre, at du sænker dit websted fra ren vægt.

Derfor bør du prøve at finde temaet efter dit behov og intet mere. Du kan bruge det lette tema og WordPress-plugins til at tilføje funktionalitet.

5. Regelmæssig vedligeholdelse af databaser

Ligesom WordPress, bliver kernedatabasen også fastlåst over tid på grund af den midlertidige ophobning af diskplads og ubrugte data om afinstallerede plugins og flere syndere.

For at gøre din database mager og anvendelig er det nødvendigt at udføre regelmæssig databasevedligeholdelse. WordPress tilbyder mange værktøjer (som Advanced Database Cleaner, WP-Optimize, og WP-DBManager) derude, som kan hjælpe dig med at gøre det samme.

Disse værktøjer gør dig i stand til let at udføre processen med vedligeholdelse af databaser med lethed og plus at du kan reducere revisionerne efter indlæg.

På denne måde kan du nemt fremskynde dit WordPress-websted.

6. Indstil overvågning

Du kan ikke ignorere det faktum, at du kun kan styre det, du kan måle. Med andre ord kan du rette tingene ordentligt, hvis du ved, hvor problemet er.

Pingdom

Du kan registrere dig for mange onlineværktøjer (som Pingdom) for automatisk at overvåge dit websted med hensyn til hastighed, renderingskrav og andre optimeringer for at forbedre webstedshastigheden.

7. Reducer serveranmodninger

Hver gang brugerens browser beder om en hvilken som helst ressource, sker der en serveranmodning. Det kan være i form af filer som CSS, Script eller et billede. Websteds indlæsningstid afhænger af, hvor lang tid din server tager at svare på brugerens browser.

Jo færre er anmodningerne fra browseren; hurtigere vil belastningen være. Her har vi listet nogle af de vigtigste måder til at reducere serveranmodningerne.

 • Reducer antallet af indlæg på en webside.
 • Du kan opdele længere indlæg i sider.
 • Opdel kommentarerne i flere sider.
 • Reducer antallet af sider og andre elementer.
 • Unødvendige og langsommere plugins skal afinstalleres.
 • Deaktiver de ekstra plugins.
 • Reducer eksterne ressourcer såsom skrifttyper og andre scripts eller plugins.

Du kan bruge Pingdom og GTmetrix værktøjer til at være opmærksom på alle mulige serveranmodninger og krævet tid til indlæsning. Derefter kan du nemt tage et effektivt skridt for at reducere eller fjerne disse anmodninger om at gøre dit websted hurtigere.

8. Reducer billedstørrelse

Billeder krævede mere plads end tekst eller CSS. Derfor tager billeder meget lang tid at indlæse. Det er mere afgørende for en WordPress-websteejer at reducere billedstørrelsen. Sørg for, at billedstørrelsesreduktion ikke skal påvirke billedkvaliteten. Med andre ord skal billeder komprimeres.

WordPress tilbyder imageoptimerings plugins som WP Smush, EWWW Billedoptimering for at komprimere ethvert billede, du kan lide at uploade til dit websted.

9. Vær ikke vært for videoer

Selvom WordPress er i stand til at være vært for multimedieelementer som videoer, lydbånd,… osv., Skal du alligevel undgå at gøre det.

Der er to grunde til dette svar:

 • Det kræver mere båndbredde.
 • Det gør dit websted betydeligt større og sværere at oprette sikkerhedskopiering.

Det anbefales at bare kopiere og indsætte videolinkene til WordPress-editoren. Det vil gøre et meget bedre job, end din egen server nogensinde kunne.

10. Aktivér cache

Cache er en af ​​de bedste måder at forbedre webstedsydelsen med hensyn til hastighed. WordPress tilbyder masser af plugins for at aktivere cache, men jeg anbefalede at bruge WP Rocket, da det er det bedste cache-plugin.

Browsercache gør det muligt for brugernes browsere at betjene websiden uden indlæsning og gør derfor webstedet hurtigere at indlæse. Hvis du er en webudvikler, kan du implementere cache via .htaccess.

Ved servercache kan du bede om det samme til din vært. WordPress tilbyder sine egne cacheløsninger til brugernes bekvemmelighed.

Læs også: Bedste cache-plugins til at fremskynde WordPress-websted

11. Brug et Content Delivery Network (CDN)

Som vi har diskuteret ovenfor, er serverplacering den mest vitale faktor, der påvirker webstedets hastighed. Hvis serveren er placeret i den længste afstand, vil responsen være langsommere. Og det vil derfor tage for meget tid at indlæse et websted.

Indholdsleveringsnetværk hostes straks dine statiske filer på mange servere, der distribueres globalt. Så serveren kan nemt give det hurtigste svar til brugeren.

Der er også mange muligheder til rådighed for kun at være vært for en del af webstedet på CDN. For eksempel indeholder Jetpack Plugin Photon (CDN til billeder).

12. Sammenkædning af filer

Sammenkædning er måden at reducere filerne ved at kombinere dem i færre og større filer. Det er også et af de afgørende trin, fordi download af en større fil kræver mindre tid end at downloade flere små.

For webudviklere er der et værktøj kaldet Gulp. Det fælles værktøj til sammenkædning er Autoptimering. Dette plugin kombinerer alle filer som HTML, CSS og JS filer i en stor fil. Installation af dette plugin ville være meget gavnligt i meget stor udstrækning.

13. Filminificering

Normalt bruger webudviklere kommentarer og formatering for at gøre koden lettere at læse og forstå. Ulempen med denne måde øger filstørrelsen. Desværre kører browsere og servere hele koden fejlfrit.

For at slippe af med sådanne problemer tilbyder WordPress flere plugins som WP Rocket, Autoptimize, Gulp (anbefales til udviklere), W3 Total cache og mere.

14. Aktivering af Gzip-komprimering

Komprimering gør webfilerne mindre og reducerer dermed belastningstiden. Virkelig er WordPress intet andet end en sky af filer.

Så WordPress-websteder fungerer hurtigere efter komprimering af filer. WordPress tilbyder nemme at implementere plugins for at tilføje minificeringskoden til .htaccess-filerne i rodmappen.

15. Deaktiver hotlinking

Brug af billeder til dit webindhold uden at hosting dem på dit eget sted kaldes Hotlinking. I stedet for at uploade billeder på serveren lægger du et eksternt link til webstedet, hvorfra et billede skal indlæses.

Dette vil skabe problemer, når dit indhold begynder at få trafik. I dette tilfælde skal din server arbejde for at levere billeder fra et sted til et andet. For at undgå hotlinking kan du tilføje denne enkle kode til .htaccess-filen.

RewriteEngine on
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http: // (www \.) Eksempel.com/.*$ [NC]
RewriteRule \. (Gif | jpg | jpeg | bmp | zip | rar | mp3 | flv | swf | xml | php | png | css | pdf) $ – [F]

Konklusion

Alle disse er de store trin til at fremskynde dit WordPress-sted. Ved at følge disse trin vil du virkelig have gode WordPress-oplevelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map