Top 15 grunde til at vælge WordPress til din virksomhed i 2020

Når det handler om at oprette et forretningsorienteret websted, vælger vi selvfølgelig den bedste platform! Skønt det er svært at vælge den førende platform til at skifte websted.


Forretningsfolk blev ængstelige over, at populariteten og trafikken kan blive påvirket. Men når du driver en virksomhed, er det vigtigt at have et websted med et perfekt udseende og funktioner. Så for det er det vigtigt at vælge den, der kan give dig blomstrende resultater.

Flere CMS-platforme, såsom Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify, ImpressPages og mange flere er der. Blandt alle er WordPress en ideel blandt mange virksomheder. Det er yderst kompatibelt, let at vedligeholde og integrere.

Du har måske flere spørgsmål i tankerne om at vælge WordPress. Hvad er så godt ved denne CMS? Hvordan det kan være det bedste valg for din virksomhed?

Så for at besvare alle disse spørgsmål kom vi med 15 grunde, der klarlægger ideen om at vælge WordPress til din virksomhed. Lad os komme igang!

Hvorfor vælge WordPress til din virksomhed?

Pålidelighed

Pr. Statistik er WordPress et førende CMS med 34% af verdens webplatform i 2019 hvilket er en stigning på 4% af det foregående år. Det har brugt af store forretningswebsteder eller til blogging af websteder og har vist en mærkbar præstation.

Det er udviklet af PHP, MySQL og JavaScript. Det har også opfyldt de strenge kodningsstandarder for World Wide Web Consortium (W3C), mens dets vedligeholdelsesproces. Det får næsten 144 millioner besøgende hver måned og er blevet den 5. set platform efter Facebook, Google, Twitter og Amazon.

Universal platform

WordPress giver millioner af webstedet på tværs af sfæren. Det er et af de mest fremtrædende Content Management Systemer. WordPress er en universel platform, da det har et dashboard, der kan bruges effektivt af enhver (ikke-teknisk så godt).

Det kom med de funktioner og funktionaliteter, der er meget let at forstå. WordPress har omkring 50.000 plug-ins og 3500 GPL-licenserede temaer. Det kan være let tilgængeligt for alle, da WordPress er tilgængeligt på 57 sprog. Det tegner sig for 71% af blogs på engelsk og 4,7% på spansk.

SEO-venlige

For at være præcis ejer WordPress 80 til 90% af Seach Engine Optimization (SEO). Fra alle de plug-ins derude, har Yoast SEO 5 millioner + aktive installationer, og alt-i-én SEO har cirka 2 millioner + aktive installationer. Så det kan siges, at WordPress giver større støtte til SEO ved hjælp af SEO-plugins.

SEO venlig

Temaerne kan let tilpasses til det digitale markedsføringsmiljø. Med plugins kan du gøre alt for SEO-boom, som f.eks. At kontrollere forhåndsvisning af indholdet i søgeresultater, SEO-forbedringsanbefalinger, Få SEO-scoringer, generering af XML-sitemap, Udvikling af tilpassede SEO-indstillinger til indlæg, medier og sider og styring af XML-sitemap.

Mulighed for flere brugere

I betragtning af store virksomheder er det vigtigt at holde webstedet ajour for sin multi-user kapacitet. Det er meget nyttigt, da det giver mulighed for at tildele de forskellige opgaver til en person i din virksomhed.

WordPress har fem standardbrugerroller, såsom redaktør, bidragyder, administrator, abonnent og forfatter. Det giver forretningsmand ret til at vælge, hvad en bruger kan gøre eller ikke kan gøre på webstedet med brugerrollestyringssystemet. Det er vigtigt at kende brugerrollerne og tilladelsen til din webstedsvækst.

Indbygget blogging

WordPress tilbyder fantastiske fordele, mens du bygger et websted, der giver dig mulighed for uden besvær at tilføje en blog på dit websted. Det er en af ​​de bedste platforme til blogging på grund af dens standardkonfigurationsfunktion for blogging.

I indbygget blogging

Denne funktion giver flere indstillinger som spam-løsninger, tags, kategorier, kommentarer, Gravatars, widgets, medier og mange flere.

Eksisterende supportfællesskab

WordPress er udviklet af det professionelle samfund af konsulenter, webudviklere og lærde og er en Open Source CMS understøttet af et stort antal entusiaster. Den, der er opmærksom på WordPress, kan drage fordel af denne platform.

Når du begynder at bruge WordPress, vil du ikke kun modtage gratis support kontinuerligt fra forskellige medlemmer af samfundet, men vil også få adgang til mange gratis plugins og temaer.

Let at konfigurere og opdatere

Som det har været kendt, at WordPress også kan få adgang til en ikke-teknisk person. Der er ikke et sådant behov for dygtige til kodning og programmering. Du kan let oprette WordPress-webstedet uden at kende HTML, Javascript og PHP programmeringssprog. Det kan installeres manuelt på mindre end 5 minutter. Så bare gå videre og nyd den sømløse service.

Det er vigtigt at opdatere al software for at sikre det, så i tilfælde af WordPress. Da WordPress er en enorm platform, bliver det derfor vigtigt at opdatere det, så det kan være sikkert mod angreb, såsom et Brute Force-angreb.

Det er meget nemt at opdatere WordPress-temaer, plugins på én gang. WordPress giver dog altid en anmeldelse af den nyeste version, der skal opdateres, hvilket forbedrer webstedets funktionalitet ved at holde det frisk og sikkert.

Håndterbar, omkostningseffektiv og fleksibel

Med flere funktionaliteter og funktioner bliver det let at vedligeholde WordPress-webstedet snarere det er en blog eller et e-handelswebsted. Regelmæssig test og evaluering har forbedret WordPress-komponenter med de ressourcer, der kan hjælpe med at administrere WordPress-webstedet effektivt.

WordPress er mere økonomisk sammenlignet med andre CMS, såsom Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify. Det giver temaer og plugins til overkommelige priser, og du kan nemt vælge fra det store udvalg af muligheder.

WordPress er fleksibelt nok til at give os mulighed for at opbygge ethvert websted (personlig webside, blog, et event management site, e-commerce website) meget ubesværet.

Øger kreativiteten og tidsstyringen

Fordi WordPress kommer med masser af temaer og plug-ins, så bliver det meget let at udvikle et tilpasset websted i henhold til din stil. Du kan administrere webstedets layout ved at vælge det tema, du ønsker, til tilføjelsen. Oprettelse af hjemmesiden med vores ønskede vilkår er en så nem opgave med WordPress.

Øg kreativiteten

WordPress har masser af plugins, der forbedrer arbejdsproduktiviteten med forskellige valg og styrer tiden meget passende.

Innovativ og skalerbar

Som det vides, at WordPress bruges af næsten enhver bruger i denne sfære. Så det bliver vigtigt at være stabil og opdatere webstedet med tendenser til at styre besøgende’s engagement. Enhver følsomhed opdages og rettes øjeblikkeligt af WordPress-eksperter.

Og det giver en sikker og stabil platform til at drive virksomheden robust. WordPress har altid holdt sig foran sine rivaler med innovativ og overlegen teknologi.

Et fuldt funktionelt og hurtigt indlæst websted er obligatorisk for forretningsvækst. Og WordPress går aldrig glip af denne kendsgerning og tillader os at skabe noget, vi ønsker at oprette med MaxCDN og CloudFare.

Design konsekvent og fleksibilitet

WordPress kom med to temaindstillinger, nemlig. Standardtema (gratis) og premiumtema (betalt) for webdesign. Når du har valgt et tema, sikrer WordPress at opretholde et lignende design på hele websitet, selvom du tilføjer blogindlæg og websider. Så dette opretholder en vidunderlig konsistens ikke kun med brugerne, men giver også et smukt look til webstedet.

Med sin multi-design-integrationsfunktion kan du vedligeholde de forskellige designlayouts på hele websitet og derefter for et konsistent design.

Synkronisering med populære ressourcer

Da de var vidt populære og mest brugt platformen, udviklede nogle tredjepartsfirmaer deres integrationskripts eller plug-ins til brug i WordPress.

De tilføjede plugins linkede tredjepartskontoen med WordPress-webstedet og giver stabil arbejdsgang. MailChimp er et tredjeparts plugin, som du nemt kan synkronisere med WordPress-webstedet.

Fordi WordPress giver os mulighed for at integrere tredjeparts tjenester med webstedet og benytte de forskellige API’er til at bruge på webstedet så godt.

Sikkerhed som højeste prioritet

WordPress er en open source-platform, så den bruges af millioner af brugere. Hackere / angribere vil altid overtræde det på nye måder. Men med sikkerhedsprotokollerne er det altid sikkert og sikkert at oprette et websted med WordPress. WordPress opdaterer regelmæssigt sine sikkerhedsforanstaltninger eller værktøjer til at beskytte webstedet som en potentiel skade.

Solid overvågning af malware

En enorm stigning i cyberkriminelle aktiviteter og malware er blevet bemærket i de senere år. Hjemmesiden kan let blive inficeret med malware på grund af dens pludselige nedbrud på webstedet, langsom hastighed osv.

WordPress har stærke sikkerhedsværktøjer Antivirus og Sikkerhed til regelmæssigt at scanne og opdage spammy-links og malware. Med dette kan du nemt overvåge webstedets sikkerhed med kun et enkelt klik.

SSL-certificering

Secure Socket Layer (SSL) er en generel sikkerhedsteknologi, der bruges til at beskytte personlige data, såsom brugerinformation, online banktransaktioner, angribere og så videre. Det er vigtigt for webstedets sikkerhed, og det har fået en god placering fra Google. Med WordPress kan du nemt konfigurere SSL-certificering på webstedet på én gang Download virkelig simpel SSL.

Afsluttende bemærkninger

Uden tvivl er WordPress den bedste platform til at stole på webstedsopbygning. Med masser af temaer og plug-ins, Multi-User kapacitet, Support Community, Time Management, Security og malware overvågning, er WordPress en butik med utallige fordele. Vi håber, at denne artikel hjælper dig med at bruge WordPress til din virksomhed.

Om forfatteren:

Emily Johns er en webudvikler og it-konsulent hos WordSuccor, leverer WordPress CMS-udviklingstjenester til globale kunder. Hun er dykket gennem open source-koden i over et årti og deler alt om WordPress og nye webdesignteknologier. Du kan finde hende på Twitter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map