15 parasta syytä valita WordPress yrityksellesi vuonna 2020

Kun kyse on yritystoiminnallisen verkkosivuston luomisesta, valimme selvästi parhaan alustan! On kuitenkin vaikea valita johtava alusta verkkosivuston vaihtamiseksi.


Yrittäjät saivat huolestuneisuutensa siitä, että suosio ja liikenne saattavat vaikuttaa. Mutta kun yrityksesi on tärkeä, on verkkosivusto, jolla on täydellinen ulkoasu ja ominaisuudet. Joten siksi on tärkeää valita yksi, joka voi antaa sinulle menestyviä tuloksia.

Useita CMS-alustoja, kuten Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify, ImpressPages ja monet muut, ovat siellä. WordPress on ihanteellinen monista yrityksistä. Se on erittäin yhteensopiva, helppo ylläpitää ja integroida.

Sinulla voi olla useita kysymyksiä mielessäsi valita WordPress. Mikä on niin hyvää tässä CMS: ssä? Kuinka se voi olla paras valinta yrityksellesi?

Joten vastaamiseen kaikkiin näihin kysymyksiin keksimme 15 syytä, jotka selventävät ajatusta valita WordPress yrityksellesi. Aloitetaan!

Miksi valita WordPress yrityksellesi?

Luotettavuus

Tilastojen mukaan WordPress on johtava CMS 34% maailman verkkoalustasta vuonna 2019 mikä on 4%: n vaellus edellisvuodesta. Sitä ovat käyttäneet suurten yritysten verkkosivustot tai blogging-verkkosivustot ja se on osoittanut huomattavan saavutuksen.

Sen ovat kehittäneet PHP, MySQL ja JavaScript. Se on myös ylläpitänyt World Wide Web Consortiumin (W3C) tiukkoja koodausstandardeja ylläpitoprosessinsa aikana. Se saa lähes 144 miljoonaa kuukausivierailijaa, ja siitä on tullut viides katsottu alusta Facebookin, Googlen, Twitterin ja Amazonin jälkeen.

Yleiskäyttöinen alusta

WordPress antaa miljoonalle verkkosivustolle palloalueella. Se on yksi näkyvimmistä sisällönhallintajärjestelmistä. WordPress on universaali alusta, koska siinä on kojelauta, jota kuka tahansa voi käyttää tehokkaasti (myös ei-tekninen).

Se keksitsi ominaisuudet ja toiminnot, jotka ovat erittäin helppo ymmärtää. WordPressillä on noin 50 000 laajennusta ja 3500 GPL-lisensoitua teemaa. Kuka tahansa voi helposti käyttää sitä, koska WordPress on saatavana 57 kielellä. Sen osuus blogeista on 71% englanniksi ja 4,7% espanjaksi.

SEO-friendly

Tarkemmin sanottuna WordPress omistaa 80–90% hakukoneoptimoinnista (SEO). Kaikista siellä olevista laajennuksista Yoast SEO: lla on 5 miljoonaa + aktiivista asennusta ja All-in-one SEO: lla on noin 2 miljoonaa + aktiivista asennusta. Joten voidaan sanoa, että WordPress sallii SEO: n suuremman tuen SEO-laajennuksia käyttämällä.

SEO ystävällinen

Teemoja voidaan mukauttaa helposti digitaaliseen markkinointiympäristöön. Laajennusten avulla voit tehdä kaiken SEO-nousun kannalta, kuten tarkistaa sisällön esikatselun hakutuloksissa, SEO-parannussuosituksia, saada SEO-pisteitä, XML-sivukartan luominen, räätälöityjen SEO-asetusten kehittäminen viesteille, medialle ja sivuille sekä XML-sivukartan hallinta..

Monen käyttäjän kyky

Suuret yritykset huomioon ottaen on välttämätöntä pitää verkkosivusto ajan tasalla sen monen käyttäjän kyvystä. Se on melko hyödyllistä, koska sen avulla voidaan määrittää eri tehtävät yrityksesi yksilölle.

WordPressillä on viisi oletuskäyttäjäroolia, kuten editori, avustaja, järjestelmänvalvoja, tilaaja ja kirjoittaja. Se antaa liikemiehelle oikeuden valita, mitä käyttäjä voi tehdä tai ei voida tehdä verkkosivustolla käyttäjäroolien hallintajärjestelmän avulla. On tärkeää tietää käyttäjän roolit ja lupa verkkosivustosi kasvuun.

Sisäinen blogi

WordPress tarjoaa uskomattomia etuja, kun rakennat verkkosivustoa, jonka avulla voit lisätä blogin verkkosivustollesi vaivattomasti. Se on yksi parhaista bloggausalustoista, koska se on oletusasetuksena bloggaaminen.

Sisäänrakennettu Blogging

Tämä ominaisuus tarjoaa useita vaihtoehtoja, kuten roskapostin ratkaisut, tunnisteet, luokat, kommentointi, Gravatars, widgetit, media ja monet muut.

Nykyinen tukiyhteisö

Konsultttien, web-kehittäjien ja tutkijoiden ammattiyhteisön kehittämä WordPress on avoimen lähdekoodin CMS, jota tukee suuri joukko harrastajia. Se, joka on tietoinen WordPressistä, voi hyötyä tästä alustasta.

Kun aloitat WordPressin käytön, et vain saa jatkuvaa ilmaista tukea eri yhteisön jäseniltä, ​​mutta saat myös pääsyn moniin ilmaisiin laajennuksiin ja teemoihin..

Helppo asentaa ja päivittää

Kuten on tiedossa, että WordPressiin pääsee myös muu kuin tekninen henkilö. Koodausta ja ohjelmointia ei tarvitse tuntea. Voit helposti määrittää WordPress-verkkosivuston tietämättä HTML-, Javascript- ja PHP-ohjelmointikieliä. Se voidaan asentaa käsin alle 5 minuutissa. Joten mene vain eteenpäin ja nauti saumattomasta palvelusta.

On erittäin tärkeää päivittää kaikki ohjelmistot sen suojaamiseksi, joten WordPressin tapauksessa. Koska WordPress on valtava alusta, sen vuoksi on tärkeää päivittää sitä niin, että se voi olla suojassa hyökkäyksiltä, ​​kuten raa’an voiman hyökkäyksiltä..

On erittäin helppo päivittää WordPress-teemoja, laajennuksia yhdellä kertaa. WordPress antaa kuitenkin aina ilmoituksen uusimmasta päivityksestä, mikä parantaa verkkosivuston toimivuutta pitämällä se tuoreena ja turvallisena.

Hallittavissa, kustannustehokkaasti ja joustavasti

Useilla toiminnoilla ja ominaisuuksilla on helppo ylläpitää WordPress-verkkosivustoa pikemminkin kuin se olisi blogi tai verkkokauppasivusto. Säännöllinen testaus ja arviointi ovat parantaneet WordPress-komponentteja resursseilla, jotka voivat auttaa WordPress-verkkosivuston tehokkaassa hallinnassa.

WordPress on taloudellisempi verrattuna muihin CMS: iin, kuten Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify. Se tarjoaa teemoja ja laajennuksia edulliseen hintaan ja voit helposti valita valtavasta joukosta vaihtoehtoja.

WordPress on riittävän joustava, jotta voimme rakentaa minkä tahansa verkkosivun (henkilökohtainen verkkosivusto, blogi, jokin tapahtumienhallintasivusto, verkkokauppasivusto) erittäin vaivattomasti..

Parantaa luovuutta ja ajanhallintaa

Koska WordPress sisältää paljon teemoja ja laajennuksia, on siis erittäin helppoa kehittää räätälöity verkkosivusto tyylisi mukaan. Voit hallita verkkosivuston asettelua valitsemalla haluamasi teema lisäosaan. Verkkosivun luominen halutuilla ehdoilla on WordPressin avulla niin helppoa.

Lisää luovuutta

WordPressissä on runsaasti laajennuksia, jotka parantavat työn tuottavuutta erilaisilla valinnoilla ja hallitsevat aikaa erittäin asianmukaisesti.

Innovatiivinen ja skaalautuva

Kuten tiedetään, että WordPressiä käyttää melkein kaikki tämän alueen käyttäjät. Joten on tärkeää olla vakaa ja päivittää verkkosivusto suuntauksilla vierailijoiden sitoutumisen hallintaan. WordPress-asiantuntijat havaitsevat ja korjaavat kaikki herkkyyden heti.

Ja se tarjoaa turvallisen ja vakaan alustan liiketoiminnan vakaalle johtamiselle. WordPress on aina pitänyt itsensä kilpailijoidensa edessä innovatiivisella ja erinomaisella tekniikalla.

Täysin toimiva ja nopeasti ladattava verkkosivusto on pakollinen liiketoiminnan kasvulle. Ja WordPress ei koskaan unohda tätä tosiasiaa ja antaa meille mahdollisuuden luoda mitä haluamme luoda MaxCDN: n ja CloudFare: n avulla.

Suunnittele johdonmukaisesti ja joustavasti

WordPress keksi kaksi teemavaihtoehtoa, nimittäin. Oletusteema (ilmainen) ja premium-teema (maksullinen) verkkosivustojen suunnittelussa. Kun olet valinnut teeman, WordPress varmistaa, että se ylläpitää samanlaista mallia koko verkkosivustolla, vaikka lisäisit blogin kirjoituksia ja verkkosivuja. Joten, tämä ylläpitää upeaa johdonmukaisuutta paitsi käyttäjien kanssa, mutta antaa myös kauniin ilmeen verkkosivustolle.

Monimuotoisen integrointiominaisuuden avulla voit ylläpitää erilaisia ​​mallisuunnitelmia koko verkkosivustolla niin, että ne ovat johdonmukaisia.

Synkronointi suosittujen resurssien kanssa

Jotkut kolmannen osapuolen yritykset ovat olleet laajalti suosittuja ja käyttäneet enimmäkseen alustaa, ja ne kehittivät integraatioskriptinsä tai laajennuksensa käytettäväksi WordPressissä.

Lisätyt laajennukset yhdistivät kolmannen osapuolen tilin WordPress-verkkosivustoon ja tarjoavat vakaan työnkulun. MailChimp on kolmannen osapuolen laajennus, jonka kanssa voit synkronoida vaivattomasti WordPress-verkkosivuston kanssa.

Koska WordPress antaa meille mahdollisuuden integroida kolmansien osapuolien palvelut verkkosivustoon ja käyttää erilaisia ​​sovellusliittymiä myös verkkosivustossa käytettäväksi.

Turvallisuus etusijalla

WordPress on avoimen lähdekoodin alusta, joten sitä käyttävät miljoonat käyttäjät. Hakkerit / hyökkääjät haluavat aina rikkoa sitä uusilla tavoilla. Tietoturvaprotokollien kanssa verkkosivuston rakentaminen WordPressin avulla on kuitenkin aina turvallista. WordPress päivittää säännöllisesti tietoturvatoimenpiteitään tai työkaluja verkkosivuston suojaamiseksi muodostaen mahdollisen haitan.

Kiinteä haittaohjelmien seuranta

Tietoverkkorikollisuuden ja haittaohjelmien nousu on havaittu valtavasti viime vuosina. Verkkosivusto voi helposti saada tartunnan haittaohjelmilla, koska verkkosivusto äkillisesti kaatuu, hidas, jne.

WordPressillä on vahvoja tietoturvatyökaluja, kuten antivirus ja turvallisuus tarkistaa ja havaita säännöllisesti roskapostin linkkejä ja haittaohjelmia. Tämän avulla voit helposti seurata verkkosivuston suojausta yhdellä napsautuksella.

SSL-sertifiointi

Secure Socket Layer (SSL) on yleinen tietotekniikka, jota käytetään henkilötietojen, kuten käyttäjätietojen, verkkopankkitapahtumien, hyökkääjien ja niin edelleen, suojaamiseen. Se on tärkeä verkkosivustojen turvallisuudelle ja sillä on hyvä sijoitus Googlelta. WordPressin avulla voit helposti määrittää verkkosivustolle SSL-sertifioinnin yhdellä kertaa Lataa todella yksinkertainen SSL.

Päätelmät

Epäilemättä WordPress on paras foorumi luottaa verkkosivustojen rakentamiseen. WordPress tarjoaa runsaasti teemoja ja laajennuksia, monen käyttäjän ominaisuuksia, tukipalveluyhteisöä, ajanhallintaa, tietoturvaa ja haittaohjelmien seurantaa. Toivomme, että tämä artikkeli auttaa sinua käyttämään WordPressiä liiketoimintaasi.

Kirjailijasta:

Emily Johns on web-kehittäjä ja IT-konsultti WordSuccor, Tarjoamme WordPress CMS -kehityspalveluita globaaleille asiakkaille. Hän on sukellut avoimen lähdekoodin kautta yli kymmenen vuoden ajan ja jakaa kaiken WordPressistä ja uusista web-suunnittelutekniikoista. Löydät hänet Viserrys!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map