15 parasta tehokasta tapaa nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi

Tässä blogiviestissä WPressBlogilla on paljon ideoita, joita voit käyttää WordPress-sivustosi nopeuttamiseen.


Nopeus on yksi tärkeimmistä sijoitustekijöistä. Kaikki haluavat vähentää verkkosivustojen latausaikaa parantaakseen liikennettä, käyttäjien tyytyväisyyttä, vähentääksesi poistumisprosenttia ja lopulta voittoa.

Jos jätit sivustosi tarkistamatta, lisää tiedonkeruun vuoksi se tulee monimutkaisemmaksi ja vähemmän tehokkaaksi. Se on normaalia kaikille WordPress-sivustoille, mutta sen ei tarvitse olla.

Tapoja nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi

Päästä eroon tällaisesta ongelmasta käymällä läpi nämä 15 avaintapaa ja saat verkkosivustosi käyttäjien saataville koko ajan.

15 tehokasta tapaa nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi

1. Käytä parasta hosting-palveluntarjoajaa

Sivun latausaika riippuu siitä, millaista majoitusta käytät verkkosivustosi isännöinnissä. On olemassa pääasiassa 3 isännöintityyppiä, kuten Jaettu, VPS ja omistettu isännöinti.

 • Sisään Jaettu hosting, verkkosivustosi jakaa kaikkien samassa palvelimessa ylläpidettyjen verkkosivustojen resurssit. Tässä tapauksessa verkkosivustosi voi hidastaa sinua ylikuormituksen vuoksi.
 • Sisään Virtuaali yksityinen verkko (VPS)-hosting, kaikki resurssit jakautuvat tasaisesti kaikille saman palvelimen sivustoille. Siksi latausaikaa ei voida ylittää.
 • Ollessa sisään Dedicated hosting, ei ole resursseja jaettavaksi. Sinulla olisi vain yksi palvelin omistettu sinulle. Tarkoitus oma hosting tarjoaa suurimman nopeuden verkkosivustollesi.

Palvelimella käytetty tekniikka vaikuttaa myös verkkosivuston nopeuteen. Esimerkiksi PHP, HTML ja muut verkkoteknologiat, SSD-kiintolevyt ja muisti ovat joitain tekijöitä siihen, kuinka nopeasti se voi palvella verkkosivustosi tiedostoja.

Toinen asia on palvelimen sijainti. Mitä lähempänä palvelimen sijaintia vierailijat ovat, sitä nopeammin sivu latautuu.

Suosittelen, että käytät SiteGround-hosting-palvelua, jos haluat tehdä verkkosivustostasi erittäin nopeaa. (Käytämme myös SiteGround-sivustoamme verkkosivustossamme). se on WordPressin virallisesti suosittelema isännöinti.

2. WordPress-komponentit

Verkkosivustosi virran ohjelmisto on myös tärkeä tekijä vaikuttaessa verkkosivuston nopeuteen. WordPress tarjoaa runsaasti tapoja rakentaa verkkosivustoja luonnollisesti nopeammin kuin muut CMS.

WordPress-sivuston suorituskyky on aivan kuten perinteisten sivustojen, jotka rakennettiin puhtaalle HTML-muodolle, ja siksi ne eivät vaatineet käsittelyä.

Samalla tavalla WordPress tarjoaa dynaamisia verkkosivuja, jotka noudetaan MySQL-tietokannasta. Sitten se luo HTML-koodin toimittaaksesi selaimeen välitöntä käsittelyä varten.

Voit myös käyttää paljon muita lisäosia ja WordPress-laajennuksia. Lisäosien liiallinen käyttö voi kuitenkin johtaa siihen, että johdat sivustosi hidastumiseen, koska niiden lataaminen vaatii enemmän koodeja.

3. Pidä verkkoteknologiasi ajan tasalla

Tekniikan pitäminen ajan tasalla on myös yksi hienoista tavoista nopeuttaa verkkosivustosi. Tämä on syy monien uusimpien HTML- ja PHP-versioiden kehittämiseen. Siksi tarvitset laadukasta verkkoisäntää. Mutta edes sen jälkeen, kun olet valinnut laadukkaan verkkoisäntäpalvelimen, se ei tarkoita, että olet vapaa tarkistamaan.

Varmista ennen päivittämistä, että käyttämäsi PHP-versio ja kokoonpano ovat käytössä. Esimerkiksi jotkut vanhemmat WordPress-versiot eivät ole yhteensopivia PHP: n uusimman version kanssa.

4. Käytä oikeaa teemaa

Varmista teema. Siinä pitäisi olla vähemmän tai ei lainkaan tarpeettomia ominaisuuksia. Tämä johtuu siitä, että jotkut teemat tarjoavat niin monia ominaisuuksia, jotka vaativat lisäkomentosarjoja. Se voi hidastaa verkkosivustosi painetta.

Siksi sinun tulisi yrittää löytää teema tarpeesi mukaan eikä mitään muuta. Voit käyttää kevyitä teemoja ja WordPress-laajennuksia toiminnallisuuden lisäämiseen.

5. Säännöllinen tietokannan ylläpito

Kuten WordPress, myös ydintietokanta tarttuu ajan myötä levytilan tilapäisen kerääntymisen ja asennettujen laajennusten sekä syyllisten käyttämättömän tiedon vuoksi.

Jotta tietokannasta tulee nopea ja käyttökelpoinen, tietokannan ylläpito on suoritettava säännöllisesti. WordPress tarjoaa monia työkaluja (kuten Advanced Database Cleaner, WP-optimointi, ja WP-DBManager), joka voi auttaa sinua tekemään saman.

Näiden työkalujen avulla pystyt suorittamaan tietokannan ylläpitoprosessin helposti ja lisäksi voit vähentää jälkikäteen tehtäviä tarkistuksia.

Tällä tavalla voit nopeasti nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi.

6. Aseta seuranta

Et voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että voit hallita vain mitattavaa. Toisin sanoen, voit korjata asiat oikein, jos tiedät, missä ongelma on.

Pingdom

Voit rekisteröityä moniin online-työkaluihin (kuten Pingdom) seurataksesi sivustosi automaattisesti nopeuden, renderointivaatimusten ja muiden optimointien suhteen verkkosivuston nopeuden parantamiseksi.

7. Vähennä palvelinpyyntöjä

Aina kun käyttäjän selain pyytää resursseja, palvelinpyyntö tapahtuu. Se voi olla tiedostojen muodossa, kuten CSS, komentosarja tai kuva. Verkkosivun latausaika riippuu siitä, kuinka kauan palvelimesi vie vastauksen käyttäjän selaimeen.

Mitä vähemmän selaimesta tulee pyyntöjä; nopeampi on latausaika. Tässä on lueteltu joitain keskeisiä tapoja vähentää palvelinpyyntöjä.

 • Vähennä verkkosivujen viestien määrää.
 • Voit jakaa pidempiä viestejä sivuille.
 • Jaa kommentit useille sivuille.
 • Vähennä sivujen ja muiden osien määrää.
 • Tarpeettomat ja hitaammat liitännät on poistettava.
 • Poista lisälaajennukset käytöstä.
 • Vähennä ulkoisia resursseja, kuten fontteja ja muita skriptejä tai laajennuksia.

Voit käyttää Pingdomia ja GTmetrix työkalut tietoisuuteen kaikenlaisista palvelinpyynnöistä ja lataamiseen vaaditusta ajasta. Sen jälkeen voit helposti ottaa tehokkaan vaiheen vähentääksesi tai poistaaksesi näitä pyyntöjä verkkosivustosi nopeuttamiseksi.

8. Pienennä kuvan kokoa

Kuvat vaativat enemmän tilaa kuin teksti tai CSS. Näin ollen kuvien lataaminen vie erittäin kauan. WordPress-sivuston omistajalle on tärkeämpää pienentää kuvan kokoa. Varmista, että kuvan koon pienentäminen ei saa vaikuttaa kuvan laatuun. Toisin sanoen kuvat tulisi pakata.

WordPress tarjoaa kuvan optimoinnin laajennuksia, kuten WP Smush, EWWW-kuvan optimointi pakkaaksesi minkä tahansa kuvan, jonka haluat ladata sivustollesi.

9. Älä isännöi videoita

Vaikka WordPress pystyy isännöimään multimediaelementtejä, kuten videoita, audioita, jne., Sinun tulisi välttää sitä tekemästä.

Vastaukselle on kaksi syytä:

 • Se vaatii enemmän kaistanleveyttä.
 • Se tekee sivustostasi huomattavasti suuremman ja vaikeamman luoda varmuuskopioita.

On suositeltavaa kopioida ja liittää videolinkit WordPress-editoriin. Se tekee paljon paremman työn kuin oma palvelimesi koskaan voisi.

10. Ota välimuisti käyttöön

Välimuisti on yksi parhaista tavoista parantaa verkkosivustojen suorituskykyä nopeuden suhteen. WordPress tarjoaa paljon laajennuksia välimuistin sallimiseksi, mutta suosittelin WP Rocketin käyttöä, koska se on paras välimuistin laajennus.

Selaimen välimuistin avulla käyttäjien selaimet voivat palvella verkkosivua lataamatta ja siten nopeuttaa verkkosivun lataamista. Jos olet web-kehittäjä, voit toteuttaa välimuistin .htaccess-sovelluksen avulla.

Palvelimen välimuistilla voit pyytää saman isäntältäsi. WordPress tarjoaa omat välimuistiratkaisut käyttäjien mukavuuden vuoksi.

Lue myös: Parhaat välimuistilaajennukset WordPress-sivuston nopeuttamiseksi

11. Käytä sisällönjakeluverkkoa (CDN)

Kuten olemme jo keskustelleet, palvelimen sijainti on tärkein tekijä, joka vaikuttaa verkkosivuston nopeuteen. Jos palvelin sijaitsee pisimmällä etäisyydellä, vastaus on hitaampi. Ja siksi sivuston lataaminen vie liian paljon aikaa.

Sisällönjakeluverkosto isännöi staattiset tiedostosi välittömästi monilla palvelimilla, jotka ovat jaettu maailmanlaajuisesti. Joten palvelin voi helposti antaa nopeimman vastauksen käyttäjälle.

CDN: llä on myös monia vaihtoehtoja, joilla vain osa verkkosivustosta voidaan isännöidä. Esimerkiksi Jetpack-laajennus sisältää Photon (kuvien CDN).

12. Tiedostojen liittäminen

Liittäminen on tapa vähentää tiedostoja yhdistämällä ne pienemmiksi ja isommiksi tiedostoiksi. Se on myös yksi tärkeimmistä vaiheista, koska yhden suuremman tiedoston lataaminen vie vähemmän aikaa kuin useiden pienten tiedostojen lataaminen.

Verkkosuunnittelijoille on työkalu nimeltään Gulp. Yhteinen liittämisväline on Automaattinen optimointi. Tämä laajennus yhdistää kaikki tiedostot, kuten HTML-, CSS- ja JS-tiedostot yhdeksi suureksi tiedostoksi. Tämän laajennuksen asentaminen olisi todella hyödyllistä suuressa määrin.

13. Tiedoston minimointi

Yleensä verkkokehittäjät käyttävät kommentteja ja muotoilua koodin lukemisen ja ymmärtämisen helpottamiseksi. Tämän tavan haittapuoli lisää tiedoston kokoa. Valitettavasti selaimet ja palvelimet suorittavat koko koodin virheetömästi.

Tällaisista ongelmista päästäkseen eroon WordPress tarjoaa useita laajennuksia, kuten WP Rocket, Autoptimize, Gulp (suositellaan kehittäjille), W3 Total cache ja muut.

14. Gzip-pakkauksen ottaminen käyttöön

Pakkaus tekee Web-tiedostoista pienempiä ja siten vähentää latausaikaa. Itse asiassa WordPress ei ole muuta kuin tiedostojen pilvi.

Joten WordPress-sivustot toimivat nopeammin tiedostojen pakkaamisen jälkeen. WordPress tarjoaa helposti toteutettavat laajennukset, jotta pienennyskoodi voidaan lisätä juurihakemiston .htaccess-tiedostoihin.

15. Poista Hotlink-yhteys käytöstä

Kuvien käyttämistä verkkosivustosi sisällönä isäntämättä niitä omaan sivustoosi kutsutaan Hotlinkingiksi. Kuvien lataamisen sijaan palvelimelle laitat ulkoisen linkin verkkosivustolle, josta kuva ladataan.

Tämä aiheuttaa ongelmia, kun sisältösi alkaa saada liikennettä. Tässä tapauksessa palvelimesi on toimittava toimittaaksesi kuvia yhdestä sivustosta toiseen. Voit välttää hotlink-linkityksen lisäämällä tämän yksinkertaisen koodin .htaccess-tiedostoon.

RewriteEngine päälle
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http: // (www \.) Esimerkki.com/.*$ [NC]
RewriteRule \. (Gif | jpg | jpeg | bmp | zip | rar | mp3 | flv | swf | xml | php | png | css | pdf) $ – [F]

johtopäätös

Nämä kaikki ovat upeita vaiheita WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi. Noudattamalla näitä vaiheita saat todella hyvät WordPress-kokemukset.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map