10 Бързо зареждане на многоцелеви WordPress теми

Времето за зареждане на страница е жизненоважен фактор за потребителското изживяване на всеки уебсайт.


Скласиране на двигателя на earch са на видно място въз основа на скоростта на зареждане на сайта.

47% процент от потребителите очакват уеб страница да се зареди за 2 секунди или по-малко. 40% от хората изоставят уебсайт, който взема повече от 3 секунди за зареждане. Също така, 1% закъснение в отговора на страницата може да доведе до 7% намаление на реализациите.

Има хиляди теми, но много малко са добре оптимизирани за SEO, потребителско изживяване и леко тегло. Тествах стотици теми и открих, че следните са добре кодирани и се зареждат за по-малко от 3 секунди. Използвах инструменти Pingdom, но има много инструменти за тестване на времето за зареждане на сайта.

Нека намерим следващата си тема на WP …

Astra

Стартирана през 2017 г., Astra бързо стана любима сред блогърите и собствениците на бизнес сайтове благодарение на уникалните си функции. Мозъчната буря го разработи; компания, фокусирана върху развитието на WordPress.

Astra е тема за freemium, която се зарежда с цял куп добрини за WordPress, които ви позволяват да създавате и развивате уебсайт с едно натискане на бутон.

Едно от най-важните предимства на използването на Astra е, че тази тема е изцяло фокусирана върху бързите отговори. Скоростта на доставка е забележителна и притежава интуитивен дизайн, който отличава Astra освен другите теми на WordPress.

Тази тема има и мощен и уникален пакет за добавки, който позволява на потребителите да изпробват нови неща със своите уебсайтове. Astra е съвместим с всички видове създатели на страници и браузъри. Той е съвместим и с WooCommerce, приставката за електронна търговия, намерена в WordPress.

Една от най-известните функции, която привлича потребителите към Astra, е нейната съвместимост със SEO плъгини. Темата е лесно приспособима, което прави задачите ви много по-лесни.

Astra е подходящ както за начинаещи, така и за професионалисти благодарение на простия си, но интуитивен дизайн, който можете да конфигурирате и персонализирате според вашите нужди.

Authority Pro

Независимо дали едва започвате или сте сезонен дизайнер на уебсайтове, Авторитетът е чудесна тема за WordPress, с която да работите.

Authority Pro от StudioPress е най-подходящ за хора, които искат да конструират внимателно и проектират професионално изглеждащи уебсайтове за своите блогове или фирми.

Тази тема се настройва автоматично, така че не е нужно да отделяте време за импортиране на детайли от вашия WordPress. Също така идва с примерна демонстрация, за да ви даде краен преглед на това как работят нещата.

Authority Pro ви предоставя и списък с препоръчани плъгини, които са полезни за добавяне на допълнителни подробности към вашия уебсайт. Той е съвместим с WooCommerce, така че можете да създадете онлайн магазин в един миг.

Потребителите, които тепърва започват с разработването на уебсайтове, ще намерят полезно благодарение на пълната поддръжка, която предоставя за текстови заглавия и лога. Друго съществено предимство от използването на темата на WordPress на Authority е, че тя е мобилна и гъвкава. Това означава, че вашият уебсайт е оптимизиран и съвместим с всеки браузър и устройство.

вестник

Ако сте някой, който работи с публикации в блогове и статии, трябва да помислите за получаване на тема Newspaper за WordPress. Той предлага множество шаблони, които правят безпроблемно писането и качването на статии на вашия уебсайт.

вестник стана тема на бестселъра благодарение на различните си функции, които го направиха бърз фаворит сред собствениците на новинарски уебсайтове. Той е идеален за блогове и уебсайтове, които са специализирани в новини, списания и рецензии. Това е мобилна отзивчива тема, която позволява на уебсайта ви да бъде съвместим с всички браузъри и размери на екрана.

Вестникът е интегриран с WooCommerce, BuddyPress, bbPress Forum и Instagram. Той поддържа най-добрите SEO практики, за да гарантира, че уебсайтът ви получава най-голямо покритие. Той е съвместим и с AdSense и Google Ads.

Въпреки стотиците функции, темата се зарежда по-бързо. Той има прост интерфейс за персонализиране на темите, което го прави хит сред потребителите, които тепърва започват.

Startup Pro

Startup Pro е a генезис детска тема. се предлага с различни функции, които са подходящи както за начинаещи, така и за професионалисти. Той се предлага с широк спектър от цветове, шаблони и оформления, с които можете да експериментирате, докато създавате уеб страници.

с Startup Pro, можете да създадете ускорени мобилни страници (AMP), които помагат да направите уебсайта си бърз и отзивчив на мобилни устройства. Темата е интегрирана с WooCommerce и Elementor, плъгин, използван за създаване на страници и шаблони.

Startup Pro ви позволява да създавате уебсайтове с интегрирани социални икони, плъгини за бюлетини, персонализирани лога, възпроизвеждане на видео и представени изображения.

Лилаво

Лилаво ви позволява да комбинирате използваемостта с дизайна. Тази тема е идеална за потребители, които искат да подобрят естетиката на своя уебсайт и да привлекат повече трафик.

Purple има атрактивен потребителски интерфейс с привличащи вниманието цветови схеми и лесна достъпност, което е голямо предимство, ако искате да увеличите скоростта на реализация. Същото преживяване се предоставя на мобилни потребители, както и на настолни потребители.

Темата предлага уникална черта област, която показва най-съществените аспекти на вашия уебсайт. С предварително зададените секции на началната страница на Purple създаването на нов сайт е невероятно лесно. Просто плъзнете и пуснете, за да пренаредите или премахнете секции и вашият шаблон е създаден.

Също така се предлага с предварително зададени оформления на заглавки, от които можете да избирате. Purple е интегриран с най-добрите SEO практики, което е още един плюс по отношение на увеличаването на трафика на уебсайтове. Той също така е оптимизиран с AdSense и Google Ads.

Йоханес

Тази тема на WP е идеална, ако сте някой, който иска да бъде в крак с най-новите тенденции в развитието на уебсайта. Йоханес ви позволява да създадете уникален уебсайт с лично докосване, благодарение на разнообразната си колекция от фино настроени възможности за дизайн.

с Йоханес, можете да персонализирате всичко на вашата уеб страница, от оформление до типография и цветови схеми. Темата ви предоставя подбрано разнообразие от предварително зададени дизайни, с които можете да експериментирате, за да създадете вашия персонализиран дизайн.

Той има опция за преглед на живо, която ви позволява да видите как изглеждат вашите дизайни и да направите всички желани промени. С Йоханес е лесно да персонализирате снимки и видеоклипове, така че да отговарят най-добре на уеб страницата.

Също така ви предоставя предварително определени рекламни карета, където можете да поставите банери, за да увеличите приходите. Johannes е съвместим с WooCommerce, Mailchimp, Jetpack и много други популярни плъгини. Ами SEO оптимизиран, така че това е едно по-малко нещо, за което да се тревожите. Йоханес е съвместим с всички браузъри и отзивчив. Известен е със скоростта на реакция на мълния.

GeneratePress

GeneratePress е фокусирана върху производителността тема на WordPress, която е бърза, лека и сигурна. Това е една от най-сигурните теми, достъпни днес благодарение на нейните стандарти за кодиране, които бяха прегледани от глобалните лидери на WordPress общността.

GeneratePress е известна със своята скорост и ефективност, като повечето от тях се приписват на малкия размер и чистите кодове. Той е интегриран с най-добрите SEO практики, като гарантира, че вашите уебсайтове получават най-много трафик.

Тази тема ви позволява да поддържате контрол над оформлението и дизайна на уебсайта, което ви позволява да експериментирате с цветове, шаблони, полета, странични ленти и теми. Той е съвместим с всички популярни приставки и може да бъде преведен на повече от 20 езика.

Неговата скорост и ефективност са това, което го прави популярен избор сред уеб разработчиците.

SEO WP тема

Потребителите, които искат да увеличат трафика на уебсайтове и да увеличат процента на реализация, трябва да обмислят да получат SEO WP темата. Тази програма е създадена, за да помогне на собствениците на уебсайтове да подобрят онлайн репутацията си, да засилят маркетинга в социалните медии и да предоставят качествено съдържание, подходящо за целевата аудитория.

Едно от най-големите предимства на използването на SEO WP тема са редовни доклади и анализи в социалните медии, които могат да ви помогнат да разберете дали някои области от вашия дигитален маркетинг имат нужда от внимание.

Идеята, която стои зад темата за SEO WP, е да се създадат уебсайтове, които са в съответствие с SEO правилата, което им дава предимство пред конкурентните сайтове. С днешните силно конкурентни маркетингови стратегии е от жизненоважно значение за вашия бизнес да остане пред кривата.

Със SEO WP темата значително увеличавате класирането на уебсайта си в търсачките. Други функции включват адаптивен интерфейс, бързи отговори и съвместимост.

Newsmag

Newsmag от TagDiv е подходящ за уебсайтове, специализирани в новини, списания и рецензии.

Той предлага голямо разнообразие от предварително проектирани шаблони, които можете да смесвате и съпоставяте, за да създавате уникални уеб страници. Той поддържа видеоклипове в YouTube и публикации в социалните медии, което е много полезно за поддържане на съдържанието ви подходящо.

Newsmag има прост, интуитивен интерфейс, който можете да персонализирате според вашите предпочитания. Той е лек и бърз, поради което много уебсайтове за новини избират да използват тази тема на WordPress.

Това, което отличава Newsmag от останалите, е неговата универсалност по отношение на създаването и публикуването на новинарски статии. Задачите ви се изпълняват с няколко щраквания на бутон. Други уникални функции включват гъвкави възможности за дизайн, производителност, интегрирани преводи и интуитивна система.

Skypoint

Ако сте ангажирани с бизнеса с недвижими имоти, трябва да опитате Skypoint. Тази тема на WordPress е създадена за професионални брокери, собственици на бизнес имоти и агенции за наемане на имоти.

Той се отличава с атрактивно оформление, което предоставя на посетителите визуално лечение, представящо вашия бизнес и услуги с имоти. Той ви предлага най-добрите опции, които ви позволяват да комбинирате функционалност с дизайн, което води до уникален уебсайт, който е израз на вашия бизнес с недвижими имоти.

Въпреки че тази тема е създадена за професионалисти в областта на недвижимите имоти, тя може да се използва за създаване на всеки уебсайт. Най-голямото предимство на използването на Skypoint е, че ви позволява да създадете визуално привлекателен уебсайт, нещо, което е необходимо за областта на недвижимите имоти. Привличането на поглед на посетителите и поддържането на чувство за интрига е от съществено значение и това е гарантирано със Skypoint.

заключение

Изборът на подходяща тема е от решаващо значение за успеха на вашия онлайн бизнес. Надявам се, че една от горните теми на WP отговаря на вашето изискване. След като решите коя тема да използвате, не забравяйте да приложите оптимизацията, за да подобрите ефективността.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map