10 gyors betöltésű többcélú WordPress téma

Egy oldal betöltési ideje nélkülözhetetlen tényező minden webhely felhasználói élménye szempontjából.


Skeresőmotorok rangsorolása kiemelkedően a webhely betöltési sebességén alapulnak.

47% A fogyasztók százaléka azt várja el, hogy egy weboldal betöltődik legfeljebb 2 másodperc alatt. Az emberek 40% -a elhagy egy olyan weboldalt, amely elkészíti több mint 3 másodperc a betöltéshez. Ezenkívül az oldal válaszának 1% -os késése 7% -os csökkenést eredményezhet a konverziókban.

Több ezer téma van, de nagyon kevés van a SEO, a felhasználói élmény és a könnyű optimalizálás érdekében. Több száz témát teszteltem, és a következők jól kódoltak és kevesebb, mint 3 másodperc alatt töltöttek be. Használtam a Pingdom eszközöket, de sok eszköz létezik a webhely betöltési idejének tesztelésére.

Találjuk meg a következő WP témát …

Astra

A 2017-ben elindított Astra egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően a blogger és az üzleti webhelytulajdonosok körében gyorsan kedveltvé vált. Az Brainstorm Force kifejlesztette; a WordPress fejlesztésére összpontosító cég.

Astra egy olyan freemium téma, amelyhez egy csomó WordPress finomság tartozik, amelyek lehetővé teszik webhely létrehozását és fejlesztését egyetlen kattintással.

Az Astra használatának egyik legfontosabb előnye, hogy ez a téma teljes mértékben a gyors válaszokra összpontosít. A kézbesítési sebesség figyelemre méltó, és intuitív kialakítású, amely különbözteti meg az Astra-t a többi WordPress-témától.

Ez a téma egy erős és egyedi kiegészítő csomaggal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új dolgokat kipróbálhassanak a saját webhelyükkel. Az Astra kompatibilis minden típusú oldalkészítővel és böngészővel. Kompatibilis a WooCommerce-vel, a WordPress-ben található e-kereskedelem bővítménnyel is.

Az egyik legszembetűnőbb szolgáltatás, amely a felhasználókat vonzza az Astra-hoz, a kompatibilitása a SEO pluginokkal. A téma könnyen testreszabható, ami a feladatokat sokkal egyszerűbbé teszi.

Az Astra kezdőknek és szakembereknek egyaránt alkalmas egyszerű, mégis intuitív kialakításának köszönhetően, amelyet konfigurálhat és testreszabhat az Ön igényei szerint.

Authority Pro

Akár éppen kezdődik, akár egy tapasztalt weboldal-tervező, a Authority egy nagyszerű WordPress-téma, amellyel együtt dolgozhat.

Authority Pro által a StudioPress leginkább azok számára alkalmas, akik gondosan építik fel és tervezik professzionális megjelenésű weboldalaikat blogjaikhoz vagy vállalkozásaikhoz.

Ez a téma automatikusan beállítva, így nem kell időt töltenie részletek importálásával a WordPress-ből. Ez egy minta-demóval is jár, amely megmutatja, hogyan működnek a dolgok.

A Authority Pro emellett felsorolja az ajánlott bővítmények listáját, amelyek hasznosak a weboldal további részleteinek hozzáadásához. Kompatibilis a WooCommerce-lal, így egy online áruházat létrehozhat egy pillanat alatt.

Azok a felhasználók, akik még csak a weboldal fejlesztésével kezdik el, hasznosnak fogják tekinteni a Authority szolgáltatást, annak teljes támogatása révén, amelyet szöveges fejlécek és logók nyújt. A Authority WordPress téma használatának további jelentős előnye az, hogy a mobilra reagáló és a Gutenberg készen áll. Ez azt jelenti, hogy webhelye optimalizált és kompatibilis minden böngészővel és eszközzel.

Újság

Ha valaki blogbejegyzésekkel és cikkekkel foglalkozik, akkor fontolóra kell vennie az Újság téma elkészítését a WordPress számára. Számos sablont kínál, amelyek megkönnyítik a cikkek írását és feltöltését a webhelyén.

Újság Különböző funkcióinak köszönhetően a legnépszerűbb témává vált, és ez a hírportál-tulajdonosok körében gyors kedvencévé vált. Ideális olyan blogokhoz és webhelyekhez, amelyek a hírekre, magazinokra és áttekintésekre szakosodnak. Ez egy mobilra reagáló téma, amely lehetővé teszi, hogy webhelye kompatibilis legyen az összes böngészővel és képernyőmérettel.

Az újság integrálva van a WooCommerce, a BuddyPress, a bbPress Forum és az Instagram alkalmazásba. Támogatja a bevált SEO gyakorlatokat annak biztosítása érdekében, hogy webhelye a lehető legtöbb lefedettséget élvezze. Kompatibilis az AdSense és a Google hirdetésekkel is.

A több száz szolgáltatás ellenére a téma gyorsabban töltődik be. Egy egyszerű téma testreszabási felülettel rendelkezik, amely slágerré teszi az éppen kezdő felhasználók körében.

Startup Pro

Az Startup Pro egy Genezis gyermek téma. számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek mind kezdőknek, mind szakembereknek egyaránt alkalmasak. Számos szín, sablon és elrendezés érkezik, amelyekkel kísérletezhet weblapok létrehozása közben.

Val vel Startup Pro, létrehozhat gyorsított mobil oldalakat (AMP), amelyek elősegítik, hogy webhelye gyorsan és rugalmasan reagáljon a mobil eszközökön. A téma integrálva van a WooCommerce és a Elementor, oldalak és sablonok készítéséhez használt plugin.

A Startup Pro lehetővé teszi webhelyek létrehozását integrált közösségi ikonokkal, hírlevél-bővítményekkel, testreszabott logókkal, videólejátszással és kiemelt képekkel..

Lila

A lila lehetővé teszi a használhatóság és a formatervezés kombinálását. Ez a téma ideális azoknak a felhasználóknak, akik webhelyük esztétikáját szeretnék javítani és nagyobb forgalmat szerezni.

A Purple vonzó felhasználói felülettel rendelkezik a szemet gyönyörködtető színsémákkal és a könnyű hozzáférhetőséggel, ami nagy előnye, ha növeli az átváltási arányt. Ugyanezt az élményt nyújtják a mobil felhasználók és az asztali felhasználók is.

A téma egyedülálló kiemelt területet kínál, amely bemutatja webhelye legfontosabb szempontjait. A Purple előre definiált kezdőlap-szakaszaival hihetetlenül egyszerű az új webhely létrehozása. Csak húzza és dobja le a szakaszok átrendezéséhez vagy eltávolításához, és a sablon elkészült.

Előre meghatározott fejléc-elrendezésekkel is rendelkezik, amelyek közül választhat. A lila a legjobb SEO gyakorlatokkal van integrálva, ami egy további plusz a webhelyek forgalmának növekedése szempontjából. Az AdSense és a Google Ads használatával is optimalizálva van.

Johannes

Ez a WP-téma akkor tökéletes, ha Ön olyan személy, aki lépést szeretne tartani a weboldal-fejlesztés legújabb trendeivel. A Johannes finomhangolt tervezési lehetőségek változatos gyűjteményének köszönhetően lehetővé teszi, hogy egyedi weboldalt hozzon létre személyes megjelenéssel.

Val vel Johannes, testreszabhatja a weboldal minden részét, az elrendezéstől a tipográfiáig és a színsémáig. A téma válogatott különféle előre beállított mintákat kínál, amelyekkel kísérletezhet a testreszabott tervezés létrehozásában.

Élő előnézeti opcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megnézze, hogy néz ki a tervek, és elvégezze a kívánt változtatásokat. A Johannes segítségével könnyedén testreszabhatja a képeket és a videókat, hogy azok a weboldalhoz legjobban megfeleljenek.

Ezenkívül előre megadott hirdetési réseket biztosít Önnek, ahol bannereket helyezhet el a bevételszerzés növelése érdekében. A Johannes kompatibilis a WooCommerce, a Mailchimp, a Jetpack és sok más népszerű plugin használatával. Jól SEO-re optimalizált, tehát ennél kevesebb dolog, hogy aggódjon. A Johannes kompatibilis az összes böngészővel és érzékeny. A villámgyors válaszadási sebességről ismert.

GeneratePress

A GeneratePress egy teljesítmény-központú WordPress téma, amely gyors, könnyű és biztonságos. Ez az egyik legbiztonságosabb téma, amely ma elérhető, a kódolási szabványoknak köszönhetően, amelyeket a WordPress globális közösségvezetői áttekintettek.

GeneratePress a sebességéről és hatékonyságáról ismert, amelynek nagy részét kicsi mérete és tiszta kódjai tulajdonítják. Integrálva van a legjobb SEO gyakorlatokkal, ügyelve arra, hogy webhelyeik a lehető legtöbb forgalmat érjék el.

Ez a téma lehetővé teszi a weboldal elrendezésének és kialakításának ellenőrzését, lehetővé téve a színek, sablonok, margók, oldalsávok és témák kísérletezését. Kompatibilis az összes népszerű bővítménnyel, és több mint 20 nyelvre lefordítható.

Sebessége és hatékonysága teszi a web-fejlesztők körében népszerű választást.

SEO WP téma

Azoknak a felhasználóknak, akik a webhely forgalmának növelésére és az átváltási arány növelésére törekednek, fontolóra kell venniük a SEO WP témát. Ezt a programot azzal a céllal hozták létre, hogy a webhelytulajdonosok javítsák online hírnevüket, támogassák a közösségi média marketingét és a célközönség szempontjából releváns minőségi tartalmat bocsássanak rendelkezésre..

Az egyik legnagyobb előnye a SEO WP téma rendszeres közösségi médiajelentések és elemzések, amelyek segítségével felismerheti, hogy a digitális marketing valamely területén figyelmet igényel-e.

A SEO WP téma mögött meghúzódó ötlet olyan webhelyek létrehozása, amelyek megfelelnek a SEO szabályoknak, ami előnyt jelent számukra a versenytársakkal szemben. A mai rendkívül versenyképes marketingstratégiákkal elengedhetetlen, hogy vállalkozása továbbra is a görbe előtt maradjon.

A SEO WP Theme használatával jelentősen megnövelheti webhelye rangsorát a keresőmotorokban. Egyéb szolgáltatások közé tartozik a testreszabható felület, a gyors válaszok és a kompatibilitás.

Newsmag

Newsmag által a TagDiv alkalmas olyan weboldalak számára, amelyek a hírekre, magazinokra és áttekintésekre szakosodtak.

Az előre elkészített sablonok széles választékát kínálja, amelyeket keverhet és egyeztethet egyedi weboldalak létrehozásához. Támogatja a YouTube videókat és a közösségi média bejegyzéseit, ami nagyon hasznos a tartalma releváns megőrzésében.

A Newsmag egy egyszerű, intuitív felülettel rendelkezik, amelyet testreszabhat, hogy megfeleljen a preferenciáinak. Könnyű és gyors, ezért sok hírportál választja ezt a WordPress témát.

A Newsmagot a többitől különbözteti meg a sokoldalúság a hírcikkek létrehozása és közzététele szempontjából. A feladatok néhány kattintással befejeződnek. Egyéb egyedi tulajdonságok közé tartozik a rugalmas tervezési lehetőségek, a teljesítmény, az integrált fordítások és az intuitív rendszer.

Skypoint

Ha részt vesz az ingatlan üzletben, akkor próbáljon meg Skypoint. Ezt a WordPress témát professzionális ingatlanügynököknek, ingatlan üzlettulajdonosoknak és ingatlan bérleti ügynökségeknek tervezték.

Vonzó elrendezéssel büszkélkedhet, amely vizuális élményt nyújt a látogatóknak, bemutatva az ingatlan üzleti vállalkozását és szolgáltatásait. Ez a legmodernebb lehetőségeket kínálja, amelyek lehetővé teszik a funkcionalitás és a formatervezés kombinálását, amelynek eredményeként egy egyedülálló webhely jön létre, amely kifejezi az ingatlan üzleti vállalkozását.

Noha ezt a témát az ingatlanszakértők számára tervezték, felhasználható bármilyen weboldal létrehozására. A Skypoint használatának legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi egy vizuális szempontból vonzó weboldal létrehozását, ami az ingatlan területéhez szükséges. A látogató figyelme és az intrika fenntartása elengedhetetlen, és ezt a Skypoint garantálja.

Következtetés

A megfelelő téma kiválasztása elengedhetetlen az online üzleti siker szempontjából. Remélem, hogy a fenti WP témák egyike megfelel az Ön igényeinek. Miután eldöntötte, melyik témát fogja használni, ne felejtse el alkalmazni az optimalizálást a teljesítmény javítása érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map