10 Hacks WordPress pentru optimizarea conținutului

WordPress este extrem de popular în rândul webmaster-ului de astăzi. Acest sistem ingenios de gestionare a conținutului ajută bloggerii, proprietarii de companii și marile entități să își dezvolte și să își dezvolte site-urile în cel mai eficient mod.


Cand vine vorba de optimizarea conținutului, WordPress se află printre cele mai bune sisteme care vor permite utilizatorilor să afișeze, să promoveze și să organizeze rapid conținutul acestora.

În postarea de astăzi, vom împărtăși 10 hack-uri WordPress care vor fi îmbunătăți performanța conținutului tău.

Urmând sfaturile și trucurile noastre, pe lângă îmbunătățirea productivității, clasamentele motorului dvs. de căutare vor crește, iar conținutul dvs. va ajunge pe ecranele mai multor persoane.

Implementați câteva dintre ele, vedeți dacă lucrează pentru afacerea dvs., păstrați-le, aruncați-le și apoi continuați optimizarea.

Optimizați cuvintele cheie și expresiile cheie prin tot conținutul dvs.

Indiferent dacă scrii o bucată de text sau creezi un videoclip pentru următoarea postare, ar trebui să direcționezi mai bine cuvintele cheie potrivite.

Totul începe cu cercetarea adecvată a cuvintelor cheie. Când știți ce caută oamenii, puteți include expresii cheie specifice pentru a vă îmbunătăți optimizarea SEO.

Ar trebui să exagerezi. Utilizați expresia cheie cu moderație și utilizați cuvinte similare și expresii cheie care sunt legate de cea principală.

Utilizați o temă WordPress premium

Temele premium WordPress vă vor economisi multe dureri de cap atunci când vine vorba de optimizarea SEO sau a paginilor site-ului dvs. Web.

Dacă alegeți să utilizați un șablon gratuit, veți rata probabil multe funcții utile și opțiuni de automatizare care au puterea de a reduce semnificativ cantitatea de muncă pe care trebuie să o depuneți.

Mai mult, rezultatele vor arăta și mai bine. Unele dintre cele mai populare teme premium sunt:

 • Geneză de StudioPress (acest site este construit folosind Genesis)
 • mulțime
 • Divi
 • Teme prospere
 • GeneratePress
 • MyThemeShop

Folosiți pluginurile SEO potrivite

Ar trebui să aruncați o privire atentă la unele dintre pluginurile SEO esențiale pentru WordPress și să alegeți câteva pentru site-ul dvs. web.

Majoritatea pluginurilor populare WordPress sunt gratuite, dar, în cazul în care doriți să aprofundați și să investiți bugetul în planuri premium, aș spune că dați drumul.

Yoast SEO este # 1 plugin GRATUIT WordPress.

Sunt un mare fan al pluginurilor. Ei muncesc mult pentru tine și poți oricând să te bazezi pe ei!

Îmbunătățirea vitezei site-ului dvs.

Experiența oferită utilizatorilor site-ului dvs. web vă va îmbunătăți sau va deteriora clasamentul SEO. Google îi place site-urile care rulează rapid și fără probleme.

Utilizați câteva instrumente online pentru a testa timpul de încărcare a site-ului dvs. și pentru a lucra la feedback. Cele mai multe dintre ele oferă o explicație simplă a modului de remediere a acestora.

Cu cât sunt mai greu de încărcat paginile tale, cu atât rata de respingere va fi mai mare. În cazul în care există o rată de respingere semnificativă, motoarele de căutare vor pedepsi imediat site-ul dvs. web.

Optimizează-ți site-ul frecvent

Fără optimizare, nicio afacere nu poate atinge performanțe mai mari.

Vă rugăm să rețineți că concurenții dvs. fac tot posibilul pentru a-și îmbunătăți site-urile și ofertele. Ar trebui să faceți la fel în cazul în care doriți să aveți o șansă.

Nu mă refer doar la clasamentele de căutare, ci și la experiența pe care o oferiți utilizatorului dvs..

Dacă știți ce fac cei mai mulți dintre utilizatorii dvs. în momentul în care accesează site-ul dvs. WordPress, veți înțelege unde este principalul „focalizare” este.

Optimizează-l pentru a genera mai multe rezultate.

Redenumiți întotdeauna fișierele dvs. de conținut

Redenumiți fișierele de conținut în timp ce vă gândiți că Google vă urmărește îndeaproape.

Așadar, de exemplu, dacă postați o imagine despre „social media marketing”, redenumiți fișierul și faceți-l „marketing social media”.

Motoarele de căutare numără aceste lucruri ori de câte ori clasează site-uri web.

Link către paginile dvs. de socializare

Jane Wilson este expert în marketing la o companie populară de scriere de eseuri numită Esecul Geeks. După un interviu video plăcut, ne lasă cu sfaturi excelente:

„Utilizatorii site-ului dvs. web ar trebui să poată lua legătura cu rețelele de socializare. Când găsiți un site web excelent, care conține un conținut uimitor, este probabil să doriți mai multe. Ce faci în continuare? Fie vă înscrieți la buletinul de e-mail, fie urmați pe social media. Oferiți vizitatorilor site-ului dvs. aceste opțiuni adăugând mai multe plugin-uri sociale către platforma WordPress. ”

Executați în mod constant diagnostice

Multe instrumente WordPress vor derula diagnostice și vă vor spune dacă site-ul dvs. web prezintă erori.

Site-ul dvs. web are propria sa „sănătate” și trebuie să aveți grijă de ea! Aruncați o privire la unele dintre următoarele instrumente de diagnosticare online și lăsați-le să vă arate lucrurile pe care nu le puteți vedea.

 • Test de viteză WordPress de Motor WP
 • Verificarea site-ului de către SUCURI
 • Set de instrumente de marketing integral în SEMrush

După ce le găsiți, sunteți foarte aproape să le remediați!

Eliminați toate fișierele și fișierele nefolosite

Decupează toate pluginurile și fișierele pe care nu le mai folosești. Acestea fac doar ca site-ul dvs. WordPress să funcționeze mai încet. Mai mult, aceste fișiere vă fură și spațiul utilizabil, fără a lăsa spoturi pentru pluginuri utile sau alte fișiere necesare.

Remediază legăturile sparte

În cele din urmă, dar cel mai important, site-ul dvs. web nu ar trebui să aibă link-uri sparte. Ori de câte ori oamenii primesc erori în timp ce încearcă să ajungă la conținutul dvs., Google primește un semn de avertizare și ia măsuri.

găsi-rupte-link-uri

Vei fi sancționat în consecință, deci întotdeauna rezolvați și optimizați-vă legăturile rupte!

Concluzie

Optimizarea site-ului dvs. WordPress nu este o știință a rachetelor. Există tone de resurse pe web, care pot fi accesate gratuit.

Tutorialele YouTube, de exemplu, și postările explicate în profunzime despre modul în care blogurile How-To vă vor ghida prin fiecare proces care vă aduce provocări.

Optimizarea site-ului dvs. web nu este un rezultat – ci este un proces sau o călătorie în care trebuie să rămâneți înscris până la sfârșitul activității dvs.!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map