10 Teme WordPress multifuncționale de încărcare rapidă

Timpul de încărcare a unei pagini este un factor vital pentru experiența utilizatorului unui site web.


Sclasament motor de earch se bazează proeminent pe viteza de încărcare a site-ului.

47% procente dintre consumatori se așteaptă ca o pagină web să se încarce în 2 secunde sau mai puțin. 40% dintre oameni abandonează un site web care are nevoie mai mult de 3 secunde pentru încărcare. De asemenea, o întârziere de 1% a răspunsului în pagină poate duce la o reducere de 7% a conversiilor.

Există mii de teme, dar foarte puține sunt bine optimizate pentru SEO, experiența utilizatorului și ușoare. Am testat sute de teme și am constatat că următoarele sunt bine codate și se încarcă în mai puțin de 3 secunde. Am folosit instrumente Pingdom, dar există multe instrumente pentru a testa timpul de încărcare a site-ului.

Să găsim următoarea temă WP …

Astra

Lansată în 2017, Astra a devenit rapid favorită în rândul bloggerilor și proprietarilor de site-uri de afaceri datorită caracteristicilor sale unice. Brainstorm Force a dezvoltat-o; o companie axată pe dezvoltarea WordPress.

Astra este o temă freemium care vine încărcată cu o mulțime de bunătăți WordPress care vă permit să creați și să dezvoltați un site web cu un singur clic..

Unul dintre cele mai semnificative avantaje ale utilizării Astra este că această temă este concentrată pe răspunsuri rapide. Viteza de livrare este remarcabilă și are un design intuitiv, care diferențiază Astra de alte teme WordPress.

Această temă are, de asemenea, un pachet suplimentar puternic și unic care permite utilizatorilor să încerce lucruri noi cu site-urile lor web. Astra este compatibil cu toate tipurile de creatori de pagini și browsere. De asemenea, este compatibil cu WooCommerce, pluginul eCommerce găsit în WordPress.

Una dintre cele mai proeminente caracteristici care atrage utilizatorii către Astra este compatibilitatea sa cu pluginurile SEO. Tema este ușor de personalizat, ceea ce face ca sarcinile tale să fie mult mai simple.

Astra este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști, datorită designului său simplu, dar intuitiv, pe care îl puteți configura și personaliza în funcție de nevoile dvs..

Autoritatea Pro

Indiferent dacă începeți sau sunteți un designer de site-uri experimentat, Autoritatea este o temă excelentă cu care să lucrați WordPress.

Autoritatea Pro by StudioPress este cel mai potrivit pentru persoanele care doresc să construiască cu atenție și să proiecteze site-uri web cu aspect profesional pentru blogurile sau afacerile lor.

Această temă este configurată automat, deci nu trebuie să petreci timp importând detalii de pe WordPress-ul tău. De asemenea, vine cu o probă demonstrativă pentru a vă oferi modul de funcționare a lucrurilor.

De asemenea, Authority Pro vă oferă o listă de plugin-uri recomandate care sunt utile pentru adăugarea de detalii suplimentare pe site-ul dvs. web. Este compatibil cu WooCommerce, astfel încât să puteți crea un magazin online în mod clar.

Utilizatorii care abia încep cu dezvoltarea site-ului vor găsi Autoritatea utilă datorită asistenței complete pe care o oferă pentru antetele și siglele bazate pe text. Un alt avantaj semnificativ al utilizării temei WordPress Authority este faptul că este mobil și Gutenberg este gata. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. web este optimizat și compatibil cu fiecare browser și dispozitiv.

Ziar

Dacă sunteți cineva care lucrează cu articole și articole pe blog, ar trebui să luați în considerare obținerea temei Ziarului pentru WordPress. Oferă o multitudine de șabloane care o fac fără efort pentru a scrie și încărca articole pe site-ul dvs. web.

Ziar a devenit o temă de best-seller datorită diverselor sale caracteristici care au făcut-o favorită rapid în rândul proprietarilor de site-uri de știri. Este ideal pentru blogging și site-uri web specializate în știri, reviste și recenzii. Este o temă cu răspuns mobil care permite site-ului dvs. web să fie compatibil cu toate browserele și dimensiunile ecranului.

Ziarul este integrat cu WooCommerce, BuddyPress, bbPress Forum și Instagram. Acesta acceptă cele mai bune practici SEO pentru a vă asigura că site-ul dvs. web are cea mai mare acoperire. De asemenea, este compatibil cu AdSense și Google Ads.

În ciuda a sute de caracteristici, tema se încarcă mai repede. Are o interfață simplă de personalizare a temei, ceea ce îl face un hit printre utilizatorii care abia încep.

Startup Pro

Startup Pro este un Geneză tema copilului. vine cu o varietate de caracteristici potrivite atât pentru începători cât și pentru profesioniști. Vine cu o gamă largă de culori, șabloane și machete cu care puteți experimenta în timp ce creați pagini web.

Cu Startup Pro, puteți crea pagini mobile accelerate (AMP) care vă ajută să faceți site-ul dvs. rapid și receptiv pe dispozitivele mobile. Tema este integrată cu WooCommerce și Elementor, un plugin folosit pentru a construi pagini și șabloane.

Startup Pro vă permite să creați site-uri web cu pictograme sociale integrate, plugin-uri de newsletter, logo-uri personalizate, redare video și imagini prezentate.

Violet

Purple vă permite să combinați capacitatea de utilizare cu designul. Această temă este ideală pentru utilizatorii care doresc să îmbunătățească estetica site-ului lor și să aducă mai mult trafic.

Purple are o interfață de utilizator atractivă, cu scheme de culori atrăgătoare și accesibilitate ușoară, ceea ce reprezintă un mare avantaj dacă doriți să creșteți rata de conversie. Aceeași experiență este oferită atât utilizatorilor de telefonie mobilă, cât și utilizatorilor de desktop.

Tema oferă o zonă caracteristică unică care prezintă cele mai esențiale aspecte ale site-ului dvs. Cu secțiunile predefinite ale paginii de pornire Purple, crearea unui site nou este incredibil de ușoară. Trebuie doar să trageți și să fixați pentru a rearanja sau elimina secțiuni și șablonul dvs. a fost creat.

De asemenea, vine cu machete de antet predefinite din care puteți alege. Purple este integrat cu cele mai bune practici SEO, care este un alt plus în ceea ce privește creșterea traficului de site-uri. De asemenea, este optimizat cu AdSense și Google Ads.

Johannes

Această temă WP este perfectă dacă sunteți cineva care încearcă să fie la curent cu ultimele tendințe în dezvoltarea site-urilor web. Johannes vă permite să creați un site web unic, cu o notă personală, datorită colecției sale diverse de opțiuni de design bine ajustate.

Cu Johannes, puteți personaliza totul pe pagina dvs. web, de la aspect la tipografie și scheme de culori. Tema vă oferă o varietate de designuri presetate alese cu care puteți experimenta pentru a crea designul personalizat.

Are o opțiune de previzualizare live care vă permite să vedeți cum arată design-urile dvs. și să faceți modificările dorite. Cu Johannes, este ușor să personalizați imagini și videoclipuri pentru a se potrivi cel mai bine pe pagina web.

De asemenea, vă oferă spații publicitare predeterminate în care puteți plasa bannere pentru a crește monetizarea. Johannes este compatibil cu WooCommerce, Mailchimp, Jetpack și multe alte pluginuri populare. Ei bine, optimizat SEO, deci este un lucru mai puțin pentru care să vă faceți griji. Johannes este compatibil cu toate browserele și răspunde. Este cunoscut pentru rata de răspuns rapid la trăsnet.

GeneratePress

GeneratePress este o temă WordPress axată pe performanță, rapidă, ușoară și sigură. Este una dintre cele mai sigure teme disponibile astăzi datorită standardelor sale de codare care au fost revizuite de liderii comunității globale WordPress.

GeneratePress este cunoscut pentru viteza și eficiența sa, cea mai mare parte fiind atribuită codurilor sale de dimensiuni reduse și curate. Este integrat cu cele mai bune practici SEO, asigurându-vă că site-urile dvs. web primesc cel mai mult trafic.

Această temă vă permite să mențineți controlul asupra aspectului și designului site-ului web, permițându-vă să experimentați cu culori, șabloane, margini, bare laterale și teme. Este compatibil cu toate pluginurile populare și poate fi tradus în mai mult de 20 de limbi.

Viteza și eficiența acestuia sunt ceea ce o face o alegere populară printre dezvoltatorii de web.

SEO WP Tema

Utilizatorii care doresc să crească traficul site-ului și să stimuleze ratele de conversie ar trebui să ia în considerare obținerea temei WP SEO. Acest program a fost creat pentru a ajuta proprietarii site-urilor web să își îmbunătățească reputația online, să consolideze marketingul social media și să elimine conținutul de calitate relevant pentru publicul țintă..

Unul dintre cele mai mari avantaje ale utilizării SEO WP Tema este rapoarte periodice de socializare și analize care vă pot ajuta să recunoașteți dacă anumite domenii ale marketingului dvs. digital au nevoie de atenție.

Ideea din spatele SEO WP Theme este de a crea site-uri web care sunt conforme cu regulile SEO, ceea ce le oferă un avantaj față de site-urile concurenților. Cu strategiile de marketing extrem de competitive de astăzi, este esențial ca afacerea dvs. să rămână în fața curbei.

Cu SEO WP Theme, creșteți semnificativ clasamentul site-ului dvs. pe motoarele de căutare. Alte caracteristici includ o interfață personalizabilă, răspunsuri rapide și compatibilitate.

Newsmag

Newsmag by TagDiv este potrivit pentru site-urile web specializate în știri, reviste și recenzii.

Oferă o mare varietate de șabloane pre-proiectate pe care le puteți amesteca și potrivi pentru a crea pagini web unice. Acceptă videoclipuri YouTube și postări de social media, ceea ce este foarte util pentru păstrarea conținutului dvs. relevant.

Newsmag are o interfață simplă, intuitivă, pe care o puteți personaliza pentru a se potrivi cu preferințele dvs. Este ușor și rapid, motiv pentru care multe site-uri de știri aleg să folosească această temă WordPress.

Ceea ce diferențiază Newsmag de restul este versatilitatea sa în ceea ce privește crearea și postarea de articole de știri. Sarcinile dvs. sunt finalizate în câteva clicuri ale unui buton. Alte caracteristici unice includ opțiuni de proiectare flexibile, performanță, traduceri integrate și un sistem intuitiv.

Skypoint

Dacă sunteți implicat în afacerea imobiliară, ar trebui să încercați Skypoint. Această temă WordPress a fost concepută pentru agenții imobiliari profesioniști, proprietarii de afaceri imobiliare și agențiile de închiriere de proprietăți.

Se mândrește cu un aspect atrăgător care oferă vizitatorilor un tratament vizual care vă prezintă afacerea și serviciile de proprietate. Vă oferă opțiuni de top care vă permit să combinați funcționalitatea cu designul, rezultând un site unic care este o expresie a afacerii dvs. imobiliare.

Deși această temă a fost concepută pentru profesioniștii imobiliari, ea poate fi folosită pentru a crea orice site web. Cel mai mare avantaj al utilizării Skypoint este că vă permite să creați un site web atrăgător vizual, ceva care este necesar pentru domeniul imobiliar. Atragerea ochilor unui vizitator și păstrarea sentimentului de intrigă este esențială, iar acest lucru este garantat cu Skypoint.

Concluzie

Alegerea temei potrivite este crucială pentru succesul afacerii dvs. online. Sper că una dintre temele WP de mai sus se potrivește cerințelor tale. După ce decideți ce temă să utilizați, nu uitați să aplicați optmizarea pentru a îmbunătăți performanța.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map