10 WordPress Hacks a tartalom optimalizálásához

A WordPress rendkívül népszerű a mai webmester körében. Ez a zseniális tartalomkezelő rendszer segít a bloggereknek, az üzleti tulajdonosoknak és a nagy márkavállalkozásoknak webhelyeik fejlesztésében és ápolásában a leghatékonyabb módon.


Amikor arra kerül sor tartalom optimalizálása, A WordPress a legjobb rendszerek közé tartozik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy tartalmaikat gyorsan megjelenítsék, elősegítsék és rendszerezzék.

A mai bejegyzésben 10 WordPress-hacket osztunk meg javítsa tartalma teljesítményét.

Tippek és trükkök betartásával, a termelékenység javításán kívül a keresőmotorok rangsorolása is növekedni fog, és tartalma több ember képernyőjén érkezik.

Végezzen el néhányat közülük, nézze meg, működnek-e az Ön vállalkozása számára, tartsa meg, dobja el, majd folytassa az optimalizálást.

Optimalizálja a kulcsszavakat és a kulcsmondatokat az összes tartalmán keresztül

Akár szöveget ír, akár videót készít a következő bejegyzéséhez, jobban megcélozza a megfelelő kulcsszavakat.

Mindez a megfelelő kulcsszó kutatással kezdődik. Amikor tudja, hogy mit keresnek az emberek, a kulcsszavakkal kiegészítheti a SEO optimalizálását.

Túl kellene túloznod. Használjon mérsékelten a kulcsszót, és használjon hasonló szavakat és kulcsmondatokat, amelyek kapcsolódnak a fõhez.

Használjon prémium WordPress témát

A prémium WordPress témák sok fejfájást takarítanak meg, amikor a SEO-t vagy az Ön webhelyének oldalait optimalizálják.

Ha úgy dönt, hogy ingyenes sablont használ, akkor valószínűleg hiányozna sok olyan hasznos szolgáltatás és automatizálási lehetőség, amelyek jelentősen csökkentik az elvégzendő munka mennyiségét..

Sőt, az eredmények is jobbak lesznek. Néhány a népszerű prémium témák közül:

 • Genezis készítette: StudioPress (ez a webhely a Genesis használatával készült)
 • Sor
 • Divi
 • Virágos témák
 • GeneratePress
 • MyThemeShop

Használja a megfelelő SEO beépülő modulokat

Gondosan meg kell vizsgálnia a WordPress alapvető SEO beépülő moduljait, és néhányat kell kiválasztania a webhelyéhez.

A legtöbb népszerű WordPress-bővítmény ingyenes, de abban az esetben, ha el akar mélyülni, és költségvetését befektetni prémium tervekbe, azt mondanám, hogy megadja.

Yoast SEO # 1 a WordPress INGYENES bővítmény.

Hatalmas rajongó vagyok a plugineknek. Nagyon sok munkát végeznek érted, és mindig számíthat rájuk!

Javítsa webhelye sebességét

A webhely felhasználói számára kínált tapasztalatok javítják vagy károsítják a SEO rangsorolását. A Google kedveli a gyorsan és probléma nélkül működő webhelyeket.

Használjon néhány online eszközt a webhely betöltési idejének teszteléséhez és a visszacsatolás kidolgozásához. Legtöbbjük egyértelmű magyarázatot ad a javításukra.

Minél nehezebb az oldalak betöltése, annál nagyobb lesz a visszafordulási arány. Ha jelentős visszafordulási arány van, a keresőmotorok azonnal megbüntetik az Ön webhelyét.

Optimalizálja webhelyét gyakran

Optimalizálás nélkül egyetlen vállalkozás sem érhet el magasabb teljesítményt.

Kérjük, ne feledje, hogy a versenytársak mindent megtesznek a webhelyek és ajánlataik fejlesztése érdekében. Ugyanezt kell tennie, ha esélyt akarsz élni.

Nem csak a keresési rangsorolásra gondolok, hanem a felhasználói élményre is.

Ha tudja, hogy mit tesz a legtöbb felhasználó abban a pillanatban, amikor belép a WordPress-webhelyre, akkor megérti, hol található az elsődleges „fókuszhely“Van.

Optimalizálja azt a további eredmények elérése érdekében.

Mindig nevezze át tartalmi fájljait

Nevezze át a tartalomfájljait, miközben azt gondolja, hogy a Google szorosan figyel téged.

Tehát például, ha képet tesz közzé a „közösségi média marketingéről”, nevezze át a fájlt és tegye „szociális média marketingnek”.

A keresőmotorok számolják ezeket a dolgokat, amikor rangsorolják a webhelyeket.

Link a közösségi média oldalaihoz

Jane Wilson marketing szakértő az úgynevezett, népszerű esszéíró cégnél Esszé Geeks. Egy élvezetes videointerjú után kiváló tanácsokat ad nekünk:

„Az Ön webhelyének felhasználói számára lehetővé kell tenni, hogy kapcsolatba lépjenek a közösségi médiával. Ha talál egy nagyszerű weboldalt, amely lenyűgöző tartalommal rendelkezik, akkor valószínűleg többet szeretne. Mit csinálsz most? Vagy feliratkozik az e-mail hírlevelre, vagy követi a közösségi médiában. Adja meg webhelye látogatói számára ezeket a lehetőségeket több hozzáadásával közösségi bővítmények a WordPress platformon. ”

A Diagnosztika következetes futtatása

Számos WordPress eszköz diagnosztikát fog futtatni, és megmondja, hogy webhelye hibákat tartalmaz-e.

Az Ön webhelyének megvan a maga „egészsége”, és Önnek gondoskodnia kell róla! Vessen egy pillantást a következő online diagnosztikai eszközökre, és hagyja, hogy mutassa meg azokat a dolgokat, amelyeket nem lát.

 • WordPress sebességteszt WP motor
 • A SUCURI helyszíni ellenőrzése
 • All-in-one marketing eszközkészlet, készítette SEMrush

Ha megtalálta őket, nagyon közel állsz a javításhoz!

Távolítsa el az összes nem használt beépülő modult és fájlt

Vágja le az összes olyan bővítményt és fájlt, amelyeket már nem használ. Csak a WordPress-webhely futását lassítják. Ezenkívül ezek a fájlok el is lopják a felhasználható helyet, és nem hagynak helyet a hasznos pluginekhez vagy más szükséges fájlokhoz.

Fix Broken Links

Végül, mégis a legfontosabb, hogy webhelyének nem szabad megszakadt hivatkozásokat tartalmaznia. Ha az emberek hibákat tapasztalnak meg, amikor megpróbálják elérni az Ön tartalmát, a Google figyelmeztető jelzést kap és intézkedik.

megtalálni törött-links

Ennek megfelelően büntetést kapnak, ezért mindig javítsa és optimalizálja a megszakadt linkeket!

Következtetés

A WordPress webhelyének optimalizálása nem rakétatudomány. Rengeteg forrás található az interneten, amelyek ingyenesen elérhetők.

Például a YouTube oktatóanyagai és a mélyreható magyarázatok a How-To blogbejegyzéseiben vezetik Önt minden olyan folyamaton, amely kihívásokat jelent.

Webhelyének optimalizálása nem eredmény, hanem egy folyamat vagy egy út, amelyben regisztráltnak kell maradnia a tevékenység végéig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map