10 WordPress хакове за оптимизация на съдържанието

WordPress е изключително популярен сред днешните уебмастъри. Тази гениална система за управление на съдържанието помага на блогърите, собствениците на фирми и големите търговски обекти да развиват и поддържат своите уебсайтове по най-ефективния начин.


Когато става въпрос за оптимизация на съдържанието, WordPress се нарежда сред най-добрите системи, които ще позволят на потребителите бързо да показват, популяризират и организират съдържанието си.

В днешната публикация споделяме 10 хакера в WordPress, които ще бъдат използвани подобрете ефективността на съдържанието си.

Следвайки нашите съвети и трикове, освен че ще подобрите вашата производителност, класирането в търсачките ви също ще расте, а съдържанието ви ще достигне до екраните на повече хора.

Приложете няколко от тях, вижте дали работят за вашия бизнес, запазете ги, пуснете ги и след това продължете да оптимизирате.

Оптимизирайте ключовите думи и ключовите фрази през цялото си съдържание

Независимо дали пишете текст или създавате видеоклип за следващата си публикация, по-добре насочете към правилните ключови думи.

Всичко започва с правилното изследване на ключовите думи. Когато знаете какво търсят хората, можете да включите конкретни ключови фрази, за да подобрите вашата SEO оптимизация.

Трябва да преувеличавате. Използвайте ключовата фраза умерено и използвайте подобни думи и ключови фрази, които са свързани с основната.

Използвайте Premium WordPress тема

Темите на Premium WordPress ще ви спестят много главоболия, когато става въпрос за оптимизиране на вашия SEO или страниците на вашия уебсайт.

Ако решите да използвате безплатен шаблон, вероятно ще пропуснете много полезни функции и опции за автоматизация, които имат силата да намалят значително количеството работа, която трябва да вложите.

Освен това резултатите също ще изглеждат по-добри. Някои от популярните премиум теми са:

Използвайте правилните SEO приставки

Трябва да разгледате внимателно някои от основните SEO плъгини за WordPress и да изберете няколко за вашия уебсайт.

Повечето от популярните приставки за WordPress са безплатни, но в случай, че искате да отидете по-задълбочено и да инвестирате бюджета си в премиум планове, бих казал, че го подходите.

Йоаст SEO е безплатен плъгин за WordPress # 1.

Аз съм голям фен на плъгините. Те вършат много работа за вас и винаги можете да разчитате на тях!

Подобрете скоростта на уебсайта си

Опитът, който предлагате на потребителите на вашия уеб сайт, ще подобри или ще повреди вашата SEO класация. Google харесва сайтове, които работят бързо и без проблеми.

Използвайте някои онлайн инструменти, за да тествате времето за зареждане на уебсайта си и да работите върху обратната връзка. Повечето от тях дават ясно обяснение как да ги поправим.

Колкото по-трудно се зареждат страниците ви, толкова по-голям ще бъде степента на отпадане. Когато има значителен процент на отпадане, търсачките незабавно ще накажат уебсайта Ви.

Оптимизирайте често уебсайта си

Без оптимизация никой бизнес не може да постигне по-високи резултати.

Моля, имайте предвид, че вашите конкуренти правят всичко възможно да подобрят своите уебсайтове и оферти. Трябва да направите същото, ако искате да имате шанс.

Не визирам само класирането за търсене, но и опита, който ще предложите на своя потребител.

Ако знаете какво правят повечето от вашите потребители в момента, когато имат достъп до вашия сайт WordPress, ще разберете къде е основният „фокусно място“Е.

Оптимизирайте го, за да постигнете повече резултати.

Винаги преименувайте файловете си със съдържание

Преименувайте файловете си със съдържание, докато мислите, че Google ви наблюдава отблизо.

Така например, ако публикувате изображение за „маркетинг в социалните медии“, преименувайте файла и го направете „маркетинг в социалните медии“.

Търсачките отчитат тези неща винаги, когато класират уебсайтове.

Връзка към страниците ви в социалните медии

Джейн Уилсън е маркетинг експерт в популярна компания за писане на есе, наречена Essay Geeks. След приятно видео интервю, тя ни оставя с отличен съвет:

„Потребителите на вашия уебсайт трябва да могат да се свързват със социалните медии. Когато намерите страхотен уебсайт с невероятно съдържание, вероятно ще искате още. Какво правите след това? Или се регистрирате за имейл бюлетина, или следвате в социалните медии. Дайте на посетителите на уебсайта си тези опции, като добавите няколко социални приставки към вашата WordPress платформа. “

Последователно тече диагностика

Много инструменти на WordPress ще стартират диагностика и ще ви кажат дали вашият уебсайт представя грешки.

Вашият уебсайт има собствено „здраве“ и трябва да се грижите за него! Разгледайте някои от следните онлайн инструменти за диагностика и ги оставете да ви покажат нещата, които не можете да видите.

 • WordPress тест за скорост от WP двигател
 • Проверка на сайта от SUCURI
 • Всичко в едно маркетингов инструментариум от SEMrush

След като ги намерите, вие сте много близо до поправянето им!

Премахнете всички неизползвани приставки и файлове

Изрежете всички плъгини и файлове, които вече не използвате. Те само правят вашия WordPress сайт да работи по-бавно. Освен това, тези файлове също открадват вашето използваемо пространство, като не оставят петна за полезни приставки или други необходими файлове.

Поправете прекъснати връзки

И накрая, но най-важното е, че вашият уебсайт не трябва да има прекъснати връзки. Всеки път, когато хората получават грешки, докато се опитват да стигнат до вашето съдържание, Google получава предупредителен знак и предприема действия.

намиране разбити връзки

Ще бъдете наказани съответно, затова винаги фиксирайте и оптимизирайте прекъснатите си връзки!

заключение

Оптимизирането на вашия уебсайт WordPress не е ракетна наука. В интернет има много ресурси, до които можете да получите достъп безплатно.

Ръководствата в YouTube, например, и задълбочено обясняваните публикации в блога как да ви водят към всеки процес, който ви носи предизвикателства.

Оптимизирането на уебсайта ви не е резултат – това е процес или пътуване, в което трябва да останете записани до края на дейността си!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map