11 cele mai bune teme polivalente pentru a crea un site Web WordPress unic

Nu știți ce temă ar arăta cel mai bine pe site-ul dvs. web?


Temele polivalente sunt soluția perfectă pentru a face față unei astfel de situații. Aceste teme sunt concepute pentru a arăta potrivite pentru toate tipurile de site-uri de afaceri. Ideea este de a crea un singur șablon care să se potrivească pe orice nișă fără a fi nevoie să deranjeze prea mult. Majoritatea site-urilor web polivalente sunt dotate cu funcții moderne și avansate, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri asupra funcționalității site-ului dvs..

În postarea de astăzi, am rotunjit cele mai bune teme polivalente care vă pot ajuta să realizați visul dvs. de a avea site-ul WordPress perfect – completat cu apel vizual și funcții robuste. Deci, fie că este un site web de afaceri, un portofoliu, un CV, un site de bloguri sau orice alt concept, alege una dintre aceste opțiuni și începe să creezi site-ul tău fără coduri.

Geneză

Geneză este un cadru pentru a construi un site web multifuncțional extrem de avansat și super receptiv, care este încărcat cu funcții uimitoare. Dacă sunteți în căutarea unei teme minimaliste, aceasta poate fi opțiunea perfectă pentru dvs. Este dotat cu widget-uri de conținut foarte bune, antet personalizabil, opțiuni excelente de aspect și multe altele.

Geneza vine cu o probă de temă gratuită pentru a vă începe. Cu toate acestea, există câteva teme geniale pentru copii pentru a construi adevărate site-uri unice.

Cadrul prezintă o flexibilitate strălucitoare în ceea ce privește personalizarea și oferă un suport excelent dacă aveți nevoie de orice în timpul configurarii sau întreținerii. Genesis este compatibilă cu cele mai recente versiuni de WordPress și arată uimitor pe dispozitive de toate tipurile de ecran.

Jevelin

Jevelin este următoarea temă pe care trebuie să o verificați. Este o temă receptivă, prietenoasă cu SEO, pregătită pentru mobil, care nu numai că oferă un apel vizual fantastic, dar și funcționalități robuste. Cu Jevelin puteți avea unele dintre cele mai tari pluginuri de pe piață, care vin la pachet cu acesta. Așadar, puteți utiliza pluginuri precum formularul de contact 7 și slider Revolution fără a fi nevoiți să plătiți ceva în plus din buzunar.

Tema Jevelin

Puteți începe magazinul online și puteți începe să vindeți produsele utilizând pluginul Woocommerce compatibil cu tema. Pe lângă toate acestea, vă vor plăcea cele șase machete de blog, 10+ layout-uri de portofoliu, funcționalitate de distribuire socială, paralax și suport video, în afară de lista uriașă de funcții pe care le obțineți cu tema.

Jevelin este disponibil la un preț de 59 USD.

Astra

Astra este o temă ușoară, super-rapidă, prietenoasă cu SEO, modernă și polivalentă, care a fost o alegere excelentă pentru mulți bloggeri ca tine.

Tema este compatibilă cu mai multe alte plugin-uri WordPress, care vă ajută să vă îmbunătățiți funcțiile în mod eficient și în cel mai scurt timp. Astra este foarte ușor de personalizat. Vă va plăcea biblioteca sa de culori și tipografie, opțiunile pentru antet și demonstrațiile site-ului web pe care le etichetează tema.

Tema Astra, tema polivalentă

Cu Astra, puteți proiecta un site web de înaltă calitate, fără a avea experiență de proiectare profesională sau cunoștințe de codare. De asemenea, puteți integra un plugin Woocommerce și puteți converti site-ul dvs. într-un magazin online dacă doriți să vă vindeți produsele sau serviciile. Și fiind doar o temă de 50KB, oferă și performanțe deosebite, așa că nu trebuie să faceți niciodată compromisuri cu privire la viteza site-ului dvs. web.

Astra se încadrează în diferite planuri de prețuri care încep de la 59 USD.

GeneratePress

GeneratePress tema este o temă WordPress super-ușoară, receptivă și avansată, care vine la pachet cu funcții uimitoare. Puteți personaliza fiecare element pentru a părea mai atrăgător pentru vizitatorii dvs. De asemenea, puteți traduce site-ul dvs. în alte limbi și puteți contacta mai multe persoane din întreaga lume. Acest lucru este valabil și pentru limbile RTL precum araba.

Compatibilitatea perfectă cu plugin-urile moderne face ca tema să fie o alegere preferată pentru mulți bloggeri populari și dezvoltatori de site-uri web. Codul curat folosit pentru crearea temei menține site-ul dvs. foarte rapid în orice moment. Prin urmare, acum cu GeneratePress, nu trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește viteza dvs. și nici să pierdeți un singur vizitator care aterizează pe site-ul dvs. web.

Divi

Dacă lucrați în jurul WordPress de ceva timp, Divi este un nume despre care trebuie să fi auzit. Aceasta este una dintre cele mai populare teme polivalente care vine cu un constructor de pagini drag-and-drop. Puteți să-l utilizați pentru a construi de la zero un site web frumos din dreapta sau alege unul dintre șabloanele pre-construite care vin cu tema.

Divi este împachetat cu atât de multe caracteristici uimitoare, încât cu siguranță te vei îndrăgosti de el. Trebuie să utilizați 46+ elemente de conținut, tone de componente moderne, 20+ șabloane de aspect și multe altele. Tema acceptă videoclipuri pe site-ul dvs., în afară de conținutul media de alte tipuri. Indiferent dacă doriți să creați un site pentru agenția dvs. de creație, design interior, un portofoliu simplu sau orice altceva, Divi poate fi alegerea potrivită pentru dvs..

Este disponibil pentru descărcare plătind 89 USD. Cu o listă de funcții atât de masivă, cred că 89 de dolari nu sunt decât o sumă adecvată.

Negustor

Cu peste 26.000 de vânzări, Negustor este o altă temă polivalentă importantă pe piața WordPress. Compatibilă cu toate browserele moderne și dimensiunile ecranului de toate tipurile, această temă este o soluție strălucitoare pentru orice site web cu suport de comerț electronic.

Tema vine cu un constructor robust de pagini drag-and-drop, care oferă cel mai simplu mod de a-ți construi site-ul în mai puțin timp și efort..

Tema vânzătorului

De asemenea, beneficiați de stiluri de antet nelimitate, tone de șabloane gata de utilizare, performanță încorporată rapidă și multe altele. Tema este foarte receptivă și arată uimitoare pe dispozitive. Puteți folosi acest produs plătind doar 69 USD, care include și actualizări gratuite. Tema a fost foarte bine documentată, deci nu vei avea probleme să o folosești.

TheGem

TheGem este încă o temă WordPress care a câștigat popularitate pe piață. Această temă uimitoare vine cu tone de șabloane pre-construite care pot fi selectate direct pentru site-ul dvs. web. De la agenții creative, fotografie & portofoliu, afaceri de comerț electronic, cripto-monede sau alte nișe, această temă oferă soluția perfectă chiar la îndemână..

TheG

Puteți accesa mai mulți spectatori și puteți construi o rețea și o comunitate mai puternică cu site-ul dvs. web, alegând opțiunea de traducere. Nu doar atât, puteți utiliza, de asemenea, antetul și subsolul flexibil, scheme și tipografii de culori nelimitate, 2500+ fonturi personalizabile, peste 150 de pagini demo unice, 8x de navigare în mai mult de 20 de stiluri, în afară de o listă lungă de alte funcții cu care vine vorba..

Puteți obține TheGem pentru doar 59 USD.

Uncode

Uncode este o frumoasă temă WordPress care nu numai că adaugă aspecte bune site-ului dvs. web, dar îl și pregătește pentru a concura cu alte site-uri avansate ale nișei dvs. cu funcționalitățile sale robuste. Cu Uncode, puteți duce site-ul dvs. WordPress la un nivel cu totul nou, cu lista masivă de funcții cu care vine.

Vă permite să preluați controlul fiecărei părți a site-ului dvs. și să-l personalizați cu fonturi fanteziste, culori strălucitoare și antete și subsoluri frumoase.

Sistemul avansat de grilă adaugă o altă dimensiune abilităților dvs. de proiectare. Managerul de galerie Uncode vă face ușor să încărcați și să gestionați imagini pe site.

Kallyas

Kallyas este o temă WordPress, polivalentă creativă, de înaltă calitate, concepută pentru a susține funcționalitatea comerțului electronic. Pluginul complementar de compozitor vizual care vine cu tema face ca site-ul dvs. să creeze un site super ușor. Cu ajutorul său, puteți veni acum cu cel mai atrăgător site web chiar și fără cunoștințe prealabile în ceea ce privește proiectarea web.

Tema a fost alimentată de peste 100 de elemente unice care se potrivesc oricărei aplicații. De asemenea, vă va plăcea puternic Slider-ul Revolution, asistența profesională, cutia de instrumente WordPress uriașă și toate celelalte funcții uimitoare pe care le oferă tema. Kallyas a fost documentat pe scară largă, astfel încât să le poți accesa dacă te confrunți vreodată cu o problemă.

Kallyas este disponibil la doar 69 USD.

Ultra

Ultra este una dintre cele mai populare teme polivalente care vă permite să preluați controlul site-ului dvs. web de la antet la subsol. Puteți începe site-ul dvs. utilizând unul dintre șabloanele pre-construite sau proiectați-l de la zero. Oferă soluții elegante pentru toate tipurile de afaceri. De asemenea, oferă 12 suplimente pentru constructor bonus, cum ar fi contor, numărătoare inversă, contact, tabele de prețuri, etc.

Teme polivalente

Tema acceptă, de asemenea, fundaluri video, defilare în paralax, animație și multe altele. Opțiunile de aspect inteligent vă vor permite să aliniați elementele de antet și de subsol în diferite moduri pentru a-l face mai atrăgător pentru vizitatorii dvs. Aveți, de asemenea, 5 machete pentru o singură pagină. Deoarece tema este foarte receptivă, arată la fel de bine pe toate ecranele.

X Tema

X este probabil doar tema WP la 59 USD cu tone de funcții. Nu este de mirare că a făcut peste 200.000 de vânzări.

Sincer, X necesită o postare separată pe blog pentru a vorbi despre toate caracteristicile lor, dar pentru tine o idee, iată câteva dintre ele.

 • Editare în linie
 • Conținut dinamic
 • Blocuri globale pentru o mai bună reutilizare
 • Manager de șabloane
 • Biblioteca elementelor
 • Pluginuri premium încorporate, cum ar fi UberMeny, Cornerstone, ConvertPlug, ACF Pro, Content Dock, MailPoet, etc..

Există patru stive principale – Ethos, Icon, Renew, Integrity. Alegeți cea care vă place.

Concluzie

Acestea au fost unele dintre cele mai bune teme polivalente pentru site-ul dvs. web. Toate temele au fost testate pentru viteză și performanță și pariem, niciuna dintre ele nu vă va dezamăgi. Indiferent dacă este pentru aspect sau performanță, temele din această listă vă vor oferi cele mai bune rezultate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map