11 най-добри многоцелеви теми за създаване на уникален уебсайт за WordPress

Не сте сигурни коя тема би изглеждала най-добре на вашия уебсайт?


Многоцелевите теми са идеалното решение за справяне с подобна ситуация. Тези теми са проектирани да изглеждат подходящи за всички видове бизнес сайтове. Идеята е да се създаде единен шаблон, който да се побере във всяка ниша, без да се налага да се притеснявате твърде много. Повечето многоцелеви уебсайтове се предлагат с модерни и усъвършенствани функции, така че не е нужно да правите компромиси с функционалността на вашия сайт.

В днешния пост публикувахме най-добрите многофункционални теми, които могат да ви помогнат да осъществите мечтата си да имате перфектния уебсайт на WordPress – в комплект с визуална привлекателност и стабилни функции. Така че независимо дали става въпрос за бизнес уебсайт, портфолио, резюме, сайт за блогове или друга концепция, изберете една от тези опции и започнете да създавате уебсайта си без никакви кодове.

генезис

генезис е рамка за изграждане на невероятно напреднал и супер отзивчив многофункционален уебсайт, който се зарежда с невероятни функции. Ако търсите минималистична тема, тази може да бъде идеалният вариант за вас. Той се предлага с отлични приспособления за съдържание, персонализирано заглавие, отлични опции за оформление и други.

Genesis идва с примерна безплатна тема, за да започнете. Има обаче няколко блестящи детски теми за изграждане на истински уникални сайтове.

Рамката показва блестяща гъвкавост по отношение на персонализирането и предлага отлична поддръжка, ако имате нужда от такава по време на настройката или поддръжката. Genesis е съвместим с най-новите версии на WordPress и изглежда зашеметяващо на устройства от всички типове екрани.

Jevelin

Jevelin е следващата тема, която трябва да разгледате. Това е отзивчива, SEO-приятелска, мобилна готова тема, която предлага не само фантастична визуална привлекателност, но и здрави функционалности. С Jevelin можете да имате някои от най-готините плъгини на пазара, както и които се предлагат в комплект с него. Така че можете да използвате плъгини като Contact form 7 и Slider Revolution, без да се налага да плащате нищо допълнително от джоба си.

Тема на Джевелин

Можете да стартирате вашия онлайн магазин и да започнете да продавате продуктите си, като използвате приставката Woocommerce, която е съвместима с темата. Освен всичко това ще ви хареса шестте оформления на блогове, 10+ оформления на портфолио, функционалност на социалните споделяния, паралакс и видео поддръжка, освен огромния списък от функции, които получавате с темата.

Jevelin се предлага на удобна за джоба цена от $ 59.

Astra

Astra е лека, супер бърза, SEO-приятелска, модерна и многофункционална тема, която е била отличен избор за много блогъри като вас.

Темата е съвместима с няколко други водещи WordPress плъгини, което ви помага да подобрите нейните функции ефективно и за нула време. Astra е супер лесно да се персонализира също. Ще харесате библиотеката му от цветове и типография, опции на заглавките и демонстрации на уебсайтове, които темите маркират заедно.

Тема на Astra, многофункционална тема

С Astra можете да създадете висококачествен уебсайт, без да имате професионален опит в проектирането или кодиране на собствени познания. Можете също така да интегрирате плъгин за Woocommerce и да конвертирате уебсайта си в онлайн магазин, ако искате да продавате своите продукти или услуги. И тъй като е само 50KB тема, тя предлага и голяма производителност, така че никога не трябва да правите компромиси със скоростта на вашия уебсайт.

Astra попада в различни ценови планове, които започват от $ 59.

GeneratePress

Най- GeneratePress тема е супер лека, отзивчива и усъвършенствана тема на WordPress, която се предлага с невероятни функции. Можете да персонализирате всички елементи, за да изглеждате по-привлекателни за посетителите си. Можете също да преведете уебсайта си на други езици и да се свържете с повече хора по целия свят. Това важи и за RTL езици като арабски.

Безпроблемната съвместимост със съвременните плъгини прави темата любим избор за много популярни блогъри и разработчици на уебсайтове. Чистият код, използван за създаването на темата, поддържа вашия сайт супер бърз по всяко време. Така че сега с GeneratePress не е нужно да правите компромиси със скоростта си, нито да губите нито един посетител, който кацне на вашия уебсайт.

Divi

Ако от известно време работите около WordPress, Divi е име, за което сигурно сте чували. Това е една от най-популярните многофункционални теми, която се предлага с конструктор на страници с влачене и пускане. Можете да го използвате, за да създадете красив уебсайт от дясната си страна от нулата или да изберете един от предварително изградените шаблони, които се предлагат с темата.

Divi е пълен с конфитюр с толкова невероятни функции, че със сигурност ще се влюбите в него. Можете да използвате 46+ елементи на съдържание, тонове съвременни компоненти, 20+ шаблони за оформление и много други. Темата поддържа видеоклипове на вашия уебсайт, освен медийното съдържание на други видове. Независимо дали искате да създадете сайт за вашата креативна агенция, интериорен дизайн, просто портфолио или нещо друго, Divi може да бъде правилният избор за вас.

Той е достъпен за изтегляне, като платите 89 долара. С толкова мащабен списък с функции, мисля, че 89 долара са само подходяща сума.

търговец

С повече от 26 000 продажби, търговец е друга водеща многофункционална тема на пазара на WordPress. Съвместима във всички съвременни браузъри и размери на екраните от всички видове, тази тема е блестящо решение за всеки уебсайт с поддръжка за електронна търговия.

Темата идва със здрав създател на страници с плъзгане и пускане, който предлага най-лесният начин за изграждане на уебсайта Ви за по-малко време и усилия.

Тема за магазинер

Освен това получавате неограничени стилове на заглавки, тонове готови за използване шаблони, бързо зареждане на вградената производителност и други. Темата е супер отзивчива и изглежда зашеметяващо на всички устройства. Можете да се възползвате от този продукт, като платите само 69 ​​долара, които включват и безплатни актуализации. Темата е много добре документирана, така че няма да имате никакви проблеми при използването й.

TheGem

TheGem е още една тема на WordPress, която придоби популярност на пазара. Тази невероятна тема се предлага с множество предварително изградени шаблони, които могат да бъдат избрани директно за вашия уебсайт. От творчески агенции, фотография & портфолио, бизнес за електронна търговия, криптовалути или други ниши, тази тема предлага идеалното решение точно на една ръка разстояние..

TheG

Можете да достигнете до повече аудитория и да изградите по-силна мрежа и общност с вашия уебсайт, като изберете да използвате опцията за превод. Не само това, можете също така да използвате гъвкавите заглавие и долен колонтитул, неограничени цветови схеми и типографии, 2500+ персонализируеми шрифтове, 150+ уникални демо страници, 8x навигация в повече от 20 стила, с изключение на дълъг списък от други функции, с които се предлага.

Можете да получите TheGem само за $ 59.

Uncode

Uncode е красива тема на WordPress, която не само добавя добър външен вид на вашия уебсайт, но и го подготвя да се конкурира с други разширени сайтове от вашата ниша със своите стабилни функционалности. С Uncode можете да изведете вашия сайт WordPress на съвсем ново ниво с огромния списък от функции, които се предлага с него.

Тя ви позволява да поемете контрола над всяка част от вашия уебсайт и да го персонализирате с фантастични шрифтове, поразителни цветове, както и с красиви заглавки и колонтитули.

Усъвършенстваната решетъчна система добавя още едно измерение към дизайнерските ви умения. Мениджърът на галерията на Uncode ви улеснява да качвате и управлявате изображения на сайта.

Kallyas

Kallyas е креативна, висококачествена многофункционална тема на WordPress, създадена да поддържа функционалността на електронната търговия. Допълнителната визуална добавка за композитор, която се предлага с темата, прави създаването на вашия сайт супер лесно. С негова помощ вече можете да създадете най-привлекателния уебсайт, дори без предварителни познания в уеб дизайна.

Темата е захранвана от повече от 100 уникални елемента, за да отговарят на всяко приложение. Освен това ще харесате мощния плъзгач Revolution, професионална поддръжка, огромен набор от инструменти на WordPress и всички други невероятни функции, които темата предлага. Kallyas е широко документиран, така че можете да получите достъп до тях, ако някога се сблъскате с проблем при използването му.

Kallyas се предлага само на цена от 69 долара.

Ultra

Ultra е една от популярните многофункционални теми, която ви позволява да поемете контрола над уебсайта си от заглавката до долния колонтитул. Можете или да стартирате уебсайта си, като използвате един от предварително изградените шаблони, или да го проектирате от нулата. Той предлага елегантни решения за всички видове бизнес. Той също така предлага 12 добавки за създаване на бонуси като брояч, обратно броене, контакти, таблици за ценообразуване и т.н..

Многоцелеви теми

Темата също така поддържа видео фонове, превъртане на паралакс, анимация и други. Опциите за интелигентно оформление ще ви позволят да подравните елементите на заглавката и долния си колонтитул по различни начини, за да го направите привлекателен за посетителите си. Имате и 5 оформления на една страница за вас. Тъй като темата е супер отзивчива, тя изглежда еднакво добре на всички екрани.

Х Тема

х вероятно е само WP тема на $ 59 с много функции. Не е чудно, че реализира повече от 200 000 продажби.

Честно казано, X изисква отделна публикация в блога, за да говорим за всичките им функции, но за вас идея, ето някои от тях.

 • Редовно редактиране
 • Динамично съдържание
 • Глобални блокове за по-добра повторна употреба
 • Мениджър на шаблони
 • Елементна библиотека
 • Вградени премиум приставки като UberMeny, Cornerstone, ConvertPlug, ACF Pro, Content Dock, MailPoet и т.н..

Има четири основни стека – Ethos, Icon, Renew, Integrity. Изберете този, който харесвате.

заключение

Това бяха едни от най-добрите многоцелеви теми за вашия уебсайт. Всички теми са тествани за бързина и производителност и се обзалагаме, че никоя от тях няма да ви разочарова. Независимо дали става въпрос за външен вид или изпълнение, темите в този списък ще ви предложат най-добрите резултати.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map