12 servicii de ajutor atunci când site-ul WordPress este piratat

Curățați un site WordPress piratat sau eliminați rapid malware


Există multe motive pentru ca un site web să poată fi hacked, injectat malware, listat negru, DDoSed în lumea actuală a Internetului. Ultimul raport de securitate realizat de SUCURI arată una sau mai multe vulnerabilități care infectează 56% din site-urile WordPress.

Lucrurile merg prost, dar cum te recuperezi repede?

Există două moduri.

 • Dacă sunteți un profesionist specializat în securitate, atunci puteți cerceta și curăța fișierele infectate, codurile rău intenționate pentru a recupera site-ul.
 • Dacă nu sunteți sigur sau nu aveți timp, puteți angaja servicii profesionale pentru a vă introduce site-ul în afaceri.

Să explorăm care sunt toate serviciile online pe care le puteți angaja pentru a vă repara site-ul de securitate WordPress.

Sucuri

SUCURI, unul dintre cei mai importanti furnizori de securitate bazati pe cloud, oferă, de asemenea, ajutor imediat pentru repararea site-ului hacked.

Există trei planuri din care puteți alege.

 • Afaceri – răspuns în termen de 4 ore
 • Pro – 6 ore
 • De bază – 12 ore

În funcție de prioritate și buget, puteți selecta planul.

SUCURI nu doar îți rezolvă site-ul o singură dată, ci oferă și securitate și monitorizare continuă. Unele dintre caracteristici sunt:

 • Opriți atacurile viitoare
 • Eliminați avertismentul de securitate, lista neagră, codurile rău intenționate
 • Stratul 3,4 & 7 Protecție DDoS
 • Rapid & sprijin prietenos
 • Garanție de returnare de 30 de zile

SUCURI funcționează pe orice platformă de site, inclusiv WordPress, Joomla, Magento, Drupal, etc.

SiteLock

Site-ul dvs. este suspendat de către gazda dvs. web, listat negru de un motor de căutare sau atacat de malware?

SiteLock poate rezolva aceste probleme cu alerte imediate de detectare de malware și poate rezolva cu toate protecțiile în curs de desfășurare până la 24 * 7 cu repararea de urgență a hack-urilor.

Puteți beneficia de trei produse SiteLock:

 • SiteLock SMART ™: Folosit pentru a elimina automat malware-ul de pe site-ul dvs. web.
 • SiteLock INFINITY ™: Oferă servicii de scanare non-stop pentru a vă menține site-ul în siguranță & mai repede.
 • SiteLock TrueShield ™: Funcționează ca un firewall pentru aplicații web pentru a crește încrederea clienților și raportul de conversie al acestora pe site.

Dacă site-ul dvs. web este în prezent infectat, atunci puteți alege One Time Website Clean pentru a elimina o infecție din backlinks și suspendarea rezoluției în doar 199,99 USD pe Domeniu. Sau puteți merge cu planul de reparare și protecție continuă pentru a vă curăța site-ul de malware în 41,67 USD pe lună / domeniu.

SiteLock oferă și scaner & remediere, asistență firewall pentru aplicații web, backup pentru site-uri web și alte servicii de expertiză în conformitate cu diverse planuri, cum ar fi SecureAlert, SecureStarter și SecureSpeed.

Astra

Astra WordPress Security curăță site-ul dvs. WordPress hacked în aceeași zi (de obicei în 6-8 ore). În cazul în care Astra este compatibil cu majoritatea CMS (Magento, Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop) și PHP personalizat, funcționează excepțional de bine cu WordPress.

Există trei planuri în Astra – Essential, Pro & Afaceri. Curățarea programelor malware vine cu Pro anual sau mai sus. Planul Pro include și protecția continuă a site-ului dvs. web pentru un an întreg. Și, o promisiune care se desfășoară în acest fel – „.. dacă ceva merge spre sud în acest timp, nu o vom repara fără întrebări.”

Wordfence

Folosind WordPress?

Wordfence ajută la curățarea paginilor nelimitate pe un singur site pentru 179 USD.

Wordfence nu doar curat, ci vă informează și despre modul în care atacul a preluat controlul site-ului dvs., raportul de investigații în profunzime și elementele de acțiune pentru a vă proteja de atacurile viitoare.

Când îi angajați să curețe, vă oferă un abonament premium de un an (în valoare de 99 USD) pentru a vă monitoriza și proteja site-ul.

O oră de rezolvare a site-ului

După cum puteți ghici din nume. OneHourSiteFix ajută la curățarea locurilor infectate într-o oră.

Există două opțiuni.

Fie le puteți angaja pentru a repara site-ul pentru 250 de dolari, fie pentru a beneficia de protecție continuă de securitate pentru 24,99 USD pe lună.

Reparații de hack-uri

Jim Walker vă ajută să remediați rapid site-ul hacked. Jim este disponibil la un apel telefonic pentru consultare.

Hack Repair vă ajută, de asemenea, să implementați un certificat SSL pentru a vă face site-ul accesibil prin HTTPS la un cost redus.

Malcare

Un plugin de securitate specializat WordPress pentru a scana, proteja și monitoriza site-ul.

Malcare vă permite să curățați site-ul de pe tabloul de bord. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de ajutor urgent, puteți merge la un serviciu de curățare de urgență.

SiteGuarding

Dacă sunteți bine să așteptați până la 24 de ore, atunci puteți opta pentru un serviciu de eliminare regulată a programelor malware; cu toate acestea, dacă trebuie să curățați de urgență, atunci consultați serviciul de urgență.

SiteGuarding funcționează cu WordPress și Joomla CMS.

SiteGuarding este cunoscut și pentru furnizarea de soluții complete de securitate a site-ului, inclusiv backup.

Fix site-ul meu

Începând de la 99 $ pentru a repara site-urile. Este un proces de trei pași.

Odată ce site-ul este fixat, Fixmysite va întări site-ul WP folosind plugin-uri de securitate Wordfence.

WPHackedHelp

Site-ul tău WordPress hacked necesită o soluție rapidă?

Apoi, Ajutor WP Hacked va veni ca prima alegere pentru securitatea completă a site-ului Web și eliminarea rapidă a malware-ului & curățarea site-ului web.

WP Hacked Help oferă o scanare în 360 de grade a site-ului dvs. WordPress cu analiza completă a posibilităților listei negre și a semnelor de infecție.

Acest instrument este prezentat cu malware & eliminarea infecțiilor, reparațiile hack-urilor site-ului web, lista neagră Google & eliminarea avertismentelor, analiza malware & cercetare, protecția site-ului împotriva viitoarelor hacks, găzduire sigură și backup automat zilnic cu asistență online 24 * 7 pentru clienți.

Planurile de protecție a site-urilor WordPress încep cu 99,99 USD pentru curățarea de malware și virus. Și protecția sa premium adaugă mai multă valoare oferind găzduire securizată cu curățare malware și viruși în 99,99 USD plus 10 USD / lună.

MageFix

Dacă sunteți în căutarea gratuită a curățării malware nelimitate și a contaminării site-ului, atunci mergeți cu Magefix. Acesta asigură prevenirea viitoarelor tentative de hacking de pe toate platformele web, cum ar fi WordPress, Drupal, Joomla, & Magento.

Magefix este conform GDPR și își încântă întotdeauna clienții cu detalii îndrumare pas-cu-pas cu privire la detectarea malware, eliminarea spam-ului, cum să faceți față atacului de hacking și ce nu ar trebui să faceți cu site-urile hacked etc..

Cu un plan de preț gratuit, are încă două structuri de plan. Planul de prețuri Platinum include funcții, cum ar fi actualizarea site-ului și backup-uri, eliminarea listei negre, restaurarea anunțurilor google, protecția continuă 24/7, asigură remedierea problemelor de vulnerabilitate în 1 până la 12 ore și eliminări nelimitate de malware. Acest plan vă va costa doar 12 dolari pe lună pe site.

Și dacă doriți să optați pentru o metodă de plată mare și unică, cu o garanție de returnare de 100%, atunci puteți alege un plan Gold de 99 USD pe site. Oferă o garanție de serviciu de un an și o garanție de returnare de 30 de zile.

Fiverr

Odată cu activitățile în creștere ale software-urilor și site-urilor populare, hackerii agresivi îl pot viza cu ușurință. Prin urmare, este crucial să vă dați seama că găurile de iepure din vulnerabilitățile site-ului dvs. web. Deoarece nu aveți o bilă de cristal magică pentru a vedea în viitor, cum vă veți asigura site-ul dvs. dacă nu sunteți un expert sau un specialist în tehnologie?

Deci, fără a face mai complicat, puteți angaja unele Furnizori de servicii de securitate WordPress de la Fiverr care vă poate garanta securitatea site-ului în timp real, împiedicând site-ul dvs. de la viitoare atacuri malware. 

Fiverr este cea mai mare platformă care conectează toate firmele cu freelanceri. Deci, dacă găsiți companii de angajare care vă vor încărca buzunarul, atunci puteți angaja furnizori de servicii WordPress de top, care vă pot ajuta cu detectarea de malware WordPress, servicii de eliminare a malware cu viitoare siguranță de prevenire a atacurilor. 

Știu că este momentul de panică când un site este hacked, dar datorită serviciilor superioare de mai sus, care vă ajută să repuneți în funcțiune afacerea online..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map