Tisztítsa meg a feltört WordPress-webhelyet, vagy gyorsan távolítsa el a rosszindulatú programokat


Számos oka van annak, hogy egy webhely feltörjön, rosszindulatú programokat fecskendezzen be, feketelistára helyezzen, DDoSed a jelenlegi internetes világban. A SUCURI legújabb biztonsági jelentése azt mutatja, hogy egy vagy több sebezhetőség a WordPress-webhelyek 56% -át megfertőzi.

A dolgok rosszul fordulnak, de hogyan lehet gyorsan felépülni belőle?

Két módon lehet.

 • Ha képzett biztonsági szakember vagy, akkor megvizsgálhatja és megtisztíthatja a fertőzött fájlokat és a rosszindulatú programokat a webhely helyreállítása érdekében.
 • Ha nem biztos benne, vagy nincs ideje, bérelhet professzionális szolgáltatásokat webhelyének vállalkozásához.

Vizsgáljuk meg, hogy az összes online szolgáltatás melyet felvehet a WordPress biztonsági webhely javításához.

SUCURI

A SUCURI, az egyik vezető felhőalapú biztonsági szolgáltató, azonnali segítséget nyújt a feltört webhely javításában.

Három terv közül választhat.

 • Üzleti válasz 4 órán belül
 • Pro – 6 óra
 • Alap – 12 óra

A prioritás és a költségvetés alapján kiválaszthatja a tervet.

A SUCURI nem csak egyszer javítja webhelyét, hanem folyamatos biztonságot és megfigyelést is kínál. Néhány jellemző a következő:

 • Állítsa le a jövőbeli támadásokat
 • Távolítsa el a biztonsági figyelmeztetést, a feketelistát és a rosszindulatú kódokat
 • 3.4. Réteg & 7 DDoS védelem
 • Gyors & barátságos támogatás
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia

A SUCURI bármilyen weboldalon működik, beleértve a WordPress, Joomla, Magento, Drupal stb.

SiteLock

A webhelyet felfüggeszti az internetes házigazda, a keresőmotor feketelistájába helyezi, vagy rosszindulatú programok támadják meg?

A SiteLock ezeket a problémákat a rosszindulatú programok észlelésének azonnali riasztásaival kijavíthatja, és az összes folyamatban lévő védelemmel 24 * 7-ig megoldhatja, vészhelyzeti hack-javítás segítségével.

A SiteLock három termékével profitálhat:

 • SiteLock SMART ™: A rosszindulatú programok automatikus eltávolításához használható webhelyéről.
 • SiteLock INFINITY ™: Non-stop szkennelési szolgáltatást nyújt a webhely biztonságának megőrzése érdekében & gyorsabb.
 • SiteLock TrueShield ™: Webes alkalmazás tűzfalként működik, hogy növelje az ügyfelek bizalmát és konverziós arányukat a webhelyen.

Ha webhelye jelenleg fertőzött, akkor kiválaszthatja az Egyszeri webhelytisztítást, hogy eltávolítsa a fertőzést a linkekről és a felbontás felfüggesztéséről, csupán 199,99 USD-értékenként. Vagy használhatja a Javítás és a Folyamatos Védelem tervet is, hogy havonta 41,67 USD / tartományban megtisztítsa webhelyét a rosszindulatú programoktól.

A SiteLock szkennert is kínál & kijavítás, webes alkalmazások tűzfal támogatása, webhely biztonsági mentése és egyéb szakértői szolgáltatások, különféle tervek szerint, például a SecureAlert, a SecureStarter és a SecureSpeed.

Astra

Az Astra WordPress Security ugyanazon a napon tisztítja a feltört WordPress webhelyet (általában 6-8 órán belül). Ahol az Astra kompatibilis a legtöbb CMS-sel (Magento, Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop) és az egyedi PHP-vel, kivételesen jól működik a WordPress-szel.

Az Astra-ban három terv van – Essential, Pro & Üzleti. A rosszindulatú programok megtisztítását a Pro éves vagy annál újabb verzióival érkezik. A Pro terv magában foglalja webhelye folyamatos védelmét egy évig. És egy ígéret, amely így jár: “..ha ezen idő alatt valami délre megy, akkor nem teszünk fel kérdéseket.”

Wordfence

A WordPress használata?

Wordfence elősegíti a korlátlan oldalak tisztítását egyetlen webhelyen 179 dollárért.

A Wordfence nem csak tiszta, hanem tudatja Önnel, hogy a megtámadott hogyan vette át az irányítást a webhelyén, alapos vizsgálati jelentést és a jövőbeni támadásoktól való védelemre szolgáló műveleti elemeket tartalmaz..

Amikor elkötelezi őket a takarítással, egyéves prémium előfizetést (99 dollár értékű) biztosít Önnek webhelyének figyelésére és védelmére.

Egy órás webhelyjavítás

Ahogy a neveből kitalálni lehet. OneHourSiteFix segít egy órán belül megtisztítani a fertőzött helyeket.

Két lehetőség van.

Vagy bérelheti őket a webhely javításához 250 dollárért, vagy havi folyamatos biztonságvédelemért 24,99 dollárért.

Hack javítás

Jim Walker segít gyorsan megjavítani a feltört webhelyet. Jim telefonos hívással érhető el konzultáció céljából.

A Hack javítás az SSL tanúsítvány bevezetésében is segíti a webhely hozzáférhetővé tételét a HTTPS-en keresztül egyszeri alacsony költséggel.

Malcare

WordPress speciális biztonsági bővítmény a webhely szkenneléséhez, védelméhez és ellenőrzéséhez.

Malcare lehetővé teszi, hogy megtisztítsa a webhelyet az irányítópulton. Ha azonban sürgős segítségre van szüksége, menjen sürgősségi tisztító szolgálathoz.

SiteGuarding

Ha rendben van, hogy akár 24 órát is várhat, akkor választhat rendszeres rosszindulatú programok eltávolításának szolgáltatásához; Ha azonban sürgősen meg kell takarítania, akkor menjen sürgősségi szolgálathoz.

A SiteGuarding a WordPress és a Joomla CMS segítségével működik.

A SiteGuarding arról is ismert, hogy teljes webhelybiztonsági megoldásokat kínál, beleértve a biztonsági mentést is.

Javítsa meg a webhelyem

Kezdve akár 99 dollártól kezdve a webhelyek javításához. Ez három lépésből áll.

Amint a helyszín javítva van, Fixmysite a Wordfence biztonsági bővítményeinek segítségével megkeményíti a WP-helyet.

WPHackedHelp

Ha a feltört WordPress-webhely gyors megoldást igényel?

Akkor, WP Hacked Súgó az első választás a teljes webhelybiztonság és a rosszindulatú programok gyors eltávolítása érdekében & a weboldal megtisztítása.

A WP Hacked Help a WordPress webhelyének 360 fokos vizsgálatát kínálja a feketelisták és a fertőzés jeleinek teljes elemzésével..

Ezt az eszközt a rosszindulatú programok is tartalmazzák & fertőzés eltávolítása, weboldal hack javítás, google feketelistája & figyelmeztetések eltávolítása, rosszindulatú programok elemzése & kutatás, webhelyvédelem a jövőbeli hackektől, biztonságos tárhely és napi automatikus biztonsági mentés az online 24 * 7-es ügyfélszolgálattal.

A WordPress webhelyének védelmi tervei 99,99 dollárral kezdődnek a rosszindulatú programok és a vírusok megtisztítása érdekében. Prémium védelme pedig további értéket képvisel, mivel a biztonságos tárhelyet rosszindulatú programok és vírusok tisztításával, 99,99 USD plusz 10 USD / hó értékben nyújtja.

MageFix

Ha ingyenes korlátlan kártevő-tisztítást és helyszíni szennyeződés-ellenőrzést keres, akkor vegye fel a Magefix-et. Ez biztosítja a jövőbeli feltörési kísérletek megakadályozását minden olyan internetes platformon, mint a WordPress, a Drupal, a Joomla, & Magento.

Magefix a GDPR-nek megfelelő, és mindig részletes örömöket kínál ügyfeleinek a rosszindulatú programok észleléséről, a spam eltávolításáról, a hackeléses támadások kezeléséről, valamint arról, hogy mit nem szabad tennie a feltört webhelyekkel és így tovább.

Ingyenes árat tartalmazó tervvel további két árstruktúrával rendelkezik. A platina árszínvonal olyan szolgáltatásokat tartalmaz, mint a webhely frissítése és a biztonsági mentések készítése, a feketelisták eltávolítása, a Google hirdetések visszaállítása, a napi 24 órás folyamatos védelem, biztosítva a sebezhetőséggel kapcsolatos problémák 1–12 órán belül történő elhárítását, és korlátlan malware eltávolításokat. Ez a terv webhelyenként havonta csak 12 dollárt fog fizetni.

És ha nagy és egyszeri fizetési módszert szeretne igénybe venni 100% -os pénz-visszafizetési garanciával, akkor webhelyenként 99 dolláros aranytervet választhat. 1 éves szervizgaranciát és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Fiverr

A népszerű szoftverek és webhelyek növekvő tevékenységével az agresszív hackerek könnyen megcélozhatják azt. Ezért elengedhetetlen, hogy kitaláljuk, hogy a nyúllyukakban vannak-e a webhely sebezhetőségei. Mivel nincs varázslatos kristálygömb a jövőbe nézve, hogyan fogja biztosítani webhelyét, ha nem szakértő vagy szakember?

Tehát anélkül, hogy bonyolultabbá tenné, bérelhet néhányat A Fiverr WordPress biztonsági szolgáltatói akik garantálhatják a webhely biztonságát valós időben azáltal, hogy megakadályozzák webhelyét a jövőbeni rosszindulatú programok támadásaitól. 

A Fiverr a legnagyobb platform, amely összeköti az összes vállalkozást szabadúszókkal. Tehát, ha úgy találja, hogy a bérleti cégek terhelik a zsebét, akkor felveheti a legjobb WordPress szolgáltatókat, akik segíthetnek a WordPress rosszindulatú programok felderítésében, a rosszindulatú programok eltávolításában a jövőbeli támadások megelőzésével. 

Tudom, hogy pánik pillanatában van, amikor egy webhelyet feltörnek, de a fenti kiváló szolgáltatásoknak köszönhetően ez segít az online üzleti működésének újbóli működésében..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me