12 Услуги за помощ, когато WordPress сайтът е хакнат

Почистете хакерския WordPress сайт или премахнете зловредния софтуер бързо


Има много причини уебсайтът да се хакне, да се инжектира злонамерен софтуер, да се включи в черен списък, DDoSed в сегашния интернет свят. Последният доклад за сигурност на SUCURI показва, че една или повече уязвимости заразяват 56% от WordPress сайтове.

Нещата се объркват, но как бързо да се възстановиш от това?

Има два начина.

 • Ако сте квалифициран специалист по сигурността, тогава можете да разследвате и почиствате заразените файлове, злонамерени кодове, за да възстановите сайта.
 • Ако не сте сигурни или нямате време, можете да наемете професионални услуги, за да включите сайта си в бизнеса.

Нека проучим какви онлайн услуги можете да наемете, за да оправите вашия сайт за WordPress Security.

SUCURI

SUCURI, един от водещите доставчици на сигурност, базирани в облак, също предлага незабавна помощ за поправяне на хаквания сайт.

Има три плана, от които можете да избирате.

 • Бизнес отговор – в рамките на 4 часа
 • Про – 6 часа
 • Основни – 12 часа

Въз основа на приоритета и бюджета можете да изберете плана.

SUCURI не просто оправят вашия сайт еднократно, но предлагат непрекъсната сигурност и наблюдение. Някои от функциите са:

 • Спрете бъдещи атаки
 • Премахване на предупреждение за сигурност, черен списък, злонамерени кодове
 • Слой 3,4 & 7 DDoS защита
 • Бърз & приятелска поддръжка
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

SUCURI работи на всяка уебсайт платформа, включително WordPress, Joomla, Magento, Drupal и др.

SiteLock

Преустановен ли е уебсайтът от вашия уеб хост, включен в черен списък от търсачка или е атакуван от зловреден софтуер?

SiteLock може да отстрани тези проблеми с незабавни сигнали за откриване на зловреден софтуер и да го реши с всички текущи защити до 24 * 7 с ремонт на спешни хакове.

Можете да се възползвате от три продукта на SiteLock:

 • SiteLock SMART ™: Използва се за автоматично премахване на злонамерен софтуер от вашия уебсайт.
 • SiteLock INFINITY ™: Предоставя услуга за непрекъснато сканиране, за да запази сайта Ви по-безопасен & по-бързо.
 • SiteLock TrueShield ™: Работи като защитна стена на уеб приложение, за да увеличи доверието на клиентите и коефициента им на реализация в уебсайта.

Ако вашият уебсайт в момента е заразен, можете да изберете еднократно почистване на уебсайтове, за да премахнете инфекция от връзки и спиране на разделителната способност само за 199,99 долара за домейн. Или можете да преминете с план за поправка и текуща защита, за да почистите вашия сайт от злонамерен софтуер в $ 41,67 на месец / домейн.

SiteLock предлага и скенер & коригиране, поддръжка на защитна стена на уеб приложения, архивиране на уебсайтове и други експертни услуги според различни планове, като SecureAlert, SecureStarter и SecureSpeed.

Astra

Astra WordPress Security почиства вашия хакван уебсайт WordPress същия ден (обикновено в рамките на 6-8 часа). Когато Astra е съвместима с повечето CMS (Magento, Joomla, Drupal, Opencart, Prestashop) и персонализиран PHP, тя работи изключително добре с WordPress.

В Astra има три плана – Essential, Pro & Бизнес. Почистването на зловреден софтуер се предлага с Pro годишно или по-горе. Про планът включва и постоянна защита на вашия уебсайт цяла година. И обещание, което върви по този начин – “… ако нещо отиде на юг през това време, ще го поправим без зададени въпроси.”

Wordfence

Използване на WordPress?

Wordfence помогнете за почистване на неограничени страници в един сайт за $ 179.

Wordfence не просто почиства, но и ви информира как атакуваният пое контрола над вашия сайт, задълбочен доклад за разследване и елементи за действие, за да защитите от бъдещи атаки.

Когато ги ангажирате да почистват, те ви осигуряват едногодишен премиен абонамент (на стойност 99 долара) за наблюдение и защита на вашия сайт.

Поправка на един час на сайта

Както можете да се досетите от името. OneHourSiteFix помага за почистване на заразени сайтове за един час.

Има две възможности.

Или можете да ги наемете, за да поправят сайта за 250 долара или да отидете за непрекъсната защита на защитата срещу $ 24,99 на месец.

Ремонт на хакове

Джим Уокър ви помага бързо да коригирате хакнатия сайт. Джим е достъпен при телефонно обаждане за консултации.

Hack Repair също ви помага да внедрите SSL сертификат, за да направите вашия сайт достъпен през HTTPS при еднократно ниска цена.

Malcare

Специализиран защитен приставка за WordPress за сканиране, защита и наблюдение на сайта.

Malcare ви позволява да почистите сайта от таблото им за управление. Ако обаче имате нужда от спешна помощ, можете да отидете на служба за спешно почистване.

SiteGuarding

Ако сте добре да изчакате до 24 часа, тогава можете да изберете редовна услуга за премахване на злонамерен софтуер; ако обаче трябва да почистите спешно, тогава отидете на спешна помощ.

SiteGuarding работи с WordPress и Joomla CMS.

SiteGuarding е известен и с предоставянето на цялостни решения за сигурност на сайта, включително архивиране.

Поправете моя сайт

Започвайки от едва 99 долара за ремонт на сайтовете. Това е процес в три стъпки.

След като сайтът е фиксиран, Fixmysite ще втвърди WP сайта чрез използване на приставки за сигурност на Wordfence.

WPHackedHelp

Дали вашият хакерски уебсайт WordPress изисква бързо решение?

Тогава, WP хакерска помощ ще дойде като първи избор за цялостна сигурност на уебсайта и бързо премахване на зловреден софтуер & почистване на уебсайтове.

WP Hacked Help предлага 360-градусно сканиране на вашия уебсайт WordPress с пълния анализ на възможностите за черен списък и признаците на инфекция.

Този инструмент се предлага със злонамерен софтуер & премахване на инфекция, ремонт на хак на уебсайтове, черен списък на Google & премахване на предупреждения, анализ на зловреден софтуер & проучвания, защита на уебсайтове от бъдещи хакове, сигурен хостинг и ежедневно автоматично архивиране с онлайн 24 * 7 клиентска поддръжка.

Плановете за защита на уебсайтове на WordPress започват с 99,99 долара за почистване от злонамерен софтуер и вируси. А премиум защитата му добавя повече стойност, като осигурява сигурен хостинг с почистване от злонамерен софтуер и вируси в $ 99.99 плюс $ 10 / месец.

MageFix

Ако търсите безплатно неограничено почистване от злонамерен софтуер и проверка на замърсяване между сайтове, тогава преминете към Magefix. Той гарантира предотвратяване на бъдещи опити за хакване от всички уеб платформи, като WordPress, Drupal, Joomla, & Magento.

Magefix е съвместим с GDPR и винаги радва своите клиенти с подробни инструкции стъпка по стъпка за откриване на злонамерен софтуер, премахване на спам, как да се справите с хакерската атака и какво не трябва да правите с хакерски уебсайтове и т.н..

С безплатен ценови план той има още две структури на ценови план. Плановият ценови план включва функции, като актуализация и архивиране на сайтове, премахване на черен списък, възстановяване на google реклами, 24/7 текуща защита, гарантира отстраняване на проблемите с уязвимостта за 1 до 12 часа и неограничено премахване на зловреден софтуер. Този план ще ви струва само 12 долара на месец на сайт.

И ако искате да потърсите голям и еднократен метод на плащане със 100% гаранция за връщане на парите, тогава можете да изберете златен план от $ 99 на сайт. Той предлага 1 година гаранция за обслужване и 30 дни гаранция за връщане на парите.

Fiverr

С нарастващата активност на популярния софтуер и уебсайтове, агресивните хакери могат лесно да се насочат към него. Затова е от съществено значение да разберете, че заек дупки на вашите уязвимости на уебсайта. Тъй като нямате вълшебна кристална топка, която да гледате в бъдещето, как ще защитите уебсайта си, ако не сте експерт или специалист?

Така че без да го усложнявате, можете да наемете някои Доставчици на услуги за сигурност на WordPress от Fiverr който може да гарантира сигурността на уебсайта в реално време с предотвратяване на бъдещи атаки на зловреден софтуер. 

Fiverr е най-голямата платформа, която свързва всички фирми с фрийлансъри. Така че, ако откриете, че компаниите за наемане ще натоварят джоба ви, тогава можете да наемете най-добрите доставчици на услуги на WordPress, които могат да ви помогнат при откриване на зловреден софтуер WordPress, услуги за премахване на зловреден софтуер с бъдеща гаранция за предотвратяване на атаки. 

Знам, че е панически момент, когато даден сайт се хакне, но благодарение на горните превъзходни услуги, които помагат да върнете вашия онлайн бизнес в експлоатация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map