12 WordPress Resume Tema pentru a crea cea mai bună impresie

Este lumea corporativă, modul în care vă prezentați face diferenta. Pentru a vă prezenta la recrutorul dvs., este necesar să aveți un CV solid sau un portofoliu profesional.


Cu toate acestea, majoritatea oamenilor sunt blocați într-o dilemă cu privire la ce platformă să aleagă pentru a crea un portofoliu care să reflecte impresionant cuvântul lor.

WordPress, un sistem open source de gestionare a conținutului, acceptă câteva teme care reflectă CV-ul, portofoliul sau Curriculum Vitae în cea mai bună manieră posibilă.

Iată o listă cu 10 teme frumoase WordPress care vă vor ajuta să vă prezentați CV-ul online.

Mak

Mak este o temă minimalistă, elegantă, dar puternică, care este cea mai potrivită pentru cei care cred în Less is More.

Vă permite să vă prezentați portofoliul personal, CV-ul, CV-ul, etc., cu o tentă de creativitate și modele moderne.

Cu opțiuni de culoare vibrante, această temă este una dintre cele mai bune pentru a vă prezenta portofoliul în cel mai bun mod posibil.

Are câteva demo-uri gata făcute în diverse opțiuni de culoare pe care le puteți utiliza sau chiar puteți alege să le personalizați conform cerințelor dvs..

Această temă este de asemenea acceptată Elementor care este un constructor de pagini avansat.

Cea mai bună parte? Aveți opțiunea de a importa conținut într-un singur clic.

Performanțele puternice, împreună cu viteza rapidă pe toate dispozitivele, sunt ceea ce îl face pe Mak să iasă în evidență de restul temelor.

Promovare

Această temă este foarte plină de viață, deoarece aproape toate elementele utilizate în această temă sunt animate profesional.

Îți face CV-ul să iasă în evidență de celelalte datorită vioiciunii sale greu de găsit.

Această temă răspunde extrem de mult și vine cu o pagină de reluare unică a stilului de comutare care va motiva oamenii potriviți să vă angajeze.

De asemenea, una dintre caracteristicile interesante este că include un glisor foto de fundal complet, care îți îmbunătățește munca în întregul potențial.

Promovare are o interfață intuitivă împreună cu o multitudine de caracteristici care vă permite să vă construiți paginile instantaneu fără probleme.

De asemenea, site-ul web va fi întotdeauna gata de traducere, astfel încât limbajul nu mai este o barieră pentru munca ta.

Unic

Unic este una dintre acele teme foarte personalizabile.

Acesta este dotat cu un constructor de pagini „drag and drop” care face simplă configurarea lucrurilor care nu sunt codificatoare.

De asemenea, are o instalare demonstrativă cu un singur clic. Ceea ce înseamnă, puteți importa exact același aspect al temei unice pe site-ul dvs. WordPress în câteva secunde.

Obțineți două versiuni ale temei – Lumină și Întuneric, cu personalizări de culori nelimitate.

Pentru aceia dintre voi doriți să aveți un blog împreună cu pagina de CV, puteți avea și asta.

În total, această temă vă ajută să vă prezentați munca într-o manieră profesională.

Relua

Relua are un design modern cuplat cu un aspect sensibil.

Freelancerii sau persoanele care doresc să-și construiască prezența online sunt preferatele pentru a utiliza această temă.

Această temă este bine concepută și divizată în principal în patru secțiuni de bază – Despre, Portofoliu, Blog și Contact.

Aceste secțiuni puține, dar semnificative, pot fi utilizate pentru a afișa detaliile, lucrările sau informațiile de contact ale unuia.

Împreună cu aspectul său minim al paginii de pornire, puteți determina ce doriți să afișați în zona paginii principale. De asemenea, este oferit un panou de personalizare ușor de bază.

Creativo

Creativo este o temă WordPress extrem de receptivă, care este bine optimizată atât pentru dispozitive mobile cât și pentru dispozitive de calculator. Este livrat cu un puternic plugin pentru Visual Composer Page Builder.

Oferă o varietate de sub-teme împreună cu cea implicită. Fiecare element al unei teme poate fi importat pe site-ul dvs. cu un singur clic.

Are integrare cu Revolution Slider, și plugin-uri Layer Slider care vă permit să afișați conținutul dvs. este cel mai bun mod posibil. Un meniu standard poate fi transformat rapid într-un mega-meniu ambalat cu link-uri către diverse părți ale paginii.

Cu Creativo, puteți crea, de asemenea, cu ușurință site-uri de navigare cu o pagină fără a scrie nici măcar o singură linie de cod.

Puteți pregăti traducerea site-ului dvs. utilizând pluginul PoEdit sau WPML. Este foarte bine documentat și se integrează cu WooCommerce.

angajat

angajat este extrem de curat cu ceea ce oferă. Nu oferă o mulțime de caracteristici. Funcționează doar ca o interfață pentru a afișa elegant CV-ul și informațiile de contact.

Este construit cu un cadru fluid, sensibil și sensibil la SEO. Este bine documentat și complet traductibil.

Pagina personală

Pagina personală este o temă receptivă concepută explicit pentru CV-uri și site-uri web personale. Cherry Framework îl atribuie. Odată cu integrarea galeriei foto și a fișierelor video, aspectul pare foarte interactiv.

De asemenea, are un suport de personalizare live cu temă care permite modificări ușoare.

Are multe instrumente precum opțiuni tematice avansate, cod valid și alte servicii care vă ajută să construiți un site web personalizat complet.

proiectant

proiectant este o temă complet receptivă, minimă, care vă permite să creați site-uri web cu aspect profesional pentru CV-uri și portofolii. Designerul este cel mai potrivit pentru fotografie și opere de artă.

Puteți personaliza tema așa cum doriți și puteți adăuga, de asemenea, stilurile CSS cu caseta personalizată CSS pre-inclusă.

Funcționează perfect cu diverse plugin-uri WordPress și este optimizat pentru o traducere ușoară.

Liber profesionist

După cum sugerează în mod adecvat numele, Liber profesionist este o pagină, o temă extrem de receptivă, care te ajută să îți arăți munca. Este util pentru freelanceri, dezvoltatori și designeri.

Freelancer se bazează pe Fuse Framework care controlează aspectul și interfața întregii teme.

Freelancer este gata de traducere și acceptă pluginuri premium, cum ar fi qTranslate și WPML.

Modulul SEO încorporat are grijă de clasamentul motorului de căutare al site-ului dvs..

Este construit folosind Bootstrap, un instrument de dezvoltare web front-end ușor și deschis, care este menținut pe GitHub.

argint

argint este conceput special pentru designeri, fotografi, pictori etc., cu articole din portofoliu prezentate în mod vizibil pe pagina principală.

Nu include o bară laterală, dar include suport pentru trei zone de widget de subsol. Un carusel de imagine cu lățime completă a fiecărui articol din portofoliu este generat automat din prima galerie listată în postarea portofoliului.

Cu toate acestea, de acum, această temă este disponibilă doar pentru proprietarii de bloguri WordPress care sunt găzduite de sine stătător.

Straturi premium

Straturi premium utilizează o interfață simplă și curată.

Alături de temă, veți primi opt frumoase piei gata de a alege. De asemenea, oferă un portofoliu filtrabil care vă permite să vă gestionați conținutul cu ușurință. Diferitele efecte CSS3 și animații fac conținutul intrigant. Este retin gata și răspunde pe deplin.

Electric

Electric vine cu o multitudine de instrumente și widget-uri care vă ajută să construiți un site web cu CV fantastic. Cu includerea de pluginuri utile, puteți crea o pagină cu aspect corect în câteva minute.

Există o mulțime de videoclipuri disponibile pentru a vă ghida în fiecare pas. Alături de temă, veți obține zece variante de pagini de portofoliu din care să alegeți.

Concluzie

Sper ca una dintre temele de mai sus să vă ajute să creați o prezență remarcabilă online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map