9 Félelmetes WP plugins táblákhoz, táblázatokhoz és grafikonokhoz

A WordPress egy blogplatformról ismert, de egy évtized alatt drasztikusan fejlődött olyan erős és robusztus platformmá, amely képes kielégíteni a bonyolult webes alkalmazási követelményeket..


Ennek eredményeként jelenleg sok vállalat alkalmazza a WordPress alkalmazást. A statisztikák szerint az internet 35% -át a WordPress használja. A nagyvállalatok többségének, mint például a CNN, a Facebook, a Time Inc, a Spotify, a Sony, a Microsoft, online kiadói platformmá vált, és a lista hosszú.

De mi a titkos szósz a platform óriási népszerűsége mögött??

Nos, az oka az, hogy a WP könnyen kezelhető, testreszabott és multimédiás támogató platformot kínál, amelyet az emberek szeretnek használni. Támogatja a professzionális pluginek széles skáláját, amelyek segítenek a webhelytulajdonosoknak adataikat egy figyelmeztető vizuális effektus segítségével ábrázolni.

Miért jobb professzionális WP-bővítményeket használni??

Ha több és hasznos adatot ad hozzá a hozzászólásokhoz, növeli a hitelességét. Bár az adatok megtalálása nem nehéz (az internetnek köszönhetően), de az elefánt a szobában van, ha az olvasók számára könnyű megemészteni. A statisztikák és adatok végtelen felsorolása megnehezíti az olvasó számára az üzenet megértését. Végül unatkozni fognak! Azonban akkor működik, ha adatokat jelenít meg vizuális elrendezésben, például táblázatokban, diagramokban és grafikonokban.

Most, hogy hozzáadjuk ezt a vizuális effektust, sokan képeket, alapértelmezett táblázatokat vagy diagramok beágyazását használják, ami nem egyszerű módszer. Ennek oka az, hogy ez a módszer nem működne, ha frissíteni szeretné az adatokat.

Ehhez olyan dinamikus megoldásra van szüksége, amelyet professzionális WP plugins fedezhetnek. Szerencsére különféle fantasztikus bővítményeket találhat, amelyek egyszerűsítik a dinamikus és csodálatos megjelenések létrehozásának teljes folyamatát.

megjelenítő

Az interaktív grafikonok és diagramok létrehozása rendkívül egyszerű megjelenítő. Széles körű, több mint 40 000 vevőkkel rendelkezik, mivel rugalmasságot és testreszabott megoldást kínál.

Diagramokat és táblázatokat adhat hozzá a Visualizer könyvtáron keresztül, amelyet felvehet a WP Media könyvtárba. Írja be az adatokat egy Google Spreadsheets-ből vagy meglévő CSV-kből történő importálással, és közvetlenül szerkessze. Nagyon sok adattípust támogat, beleértve a számokat, karakterláncokat, logikai értékeket, dátumot és időt. A népszerű táblázatok, beleértve a vonal-, sáv- és kördiagramokat, stílus, kialakítás, szín és viselkedés alapján hozhatók létre és testreszabhatók..

Azonnal szerkesztheti a diagramjait, és megtekintheti az előnézetet, hogy valós időben pillantást kapjon.

Főbb jellemzők

 • On-site adatok szerkesztése
 • 15 diagramtípus – 6 a Charts.js-ben és 12 a Google-listákon
 • Könnyen importálható adatbázis
 • Adatok automatikus szinkronizálása ütemezés létrehozásával
 • Animált táblázatok
 • Privát táblázatok
 • Diagram létrehozása a WP-hozzászólások, mellékletek vagy oldalak alapján
 • Azonnali keresés
 • Az eredmények szűrése az szöveg alapján
 • Több oszlopos megrendelés
 • Engedély funkció a diagramok megtekintésének és szerkesztésének vezérlésére

A Visualizer biztosítja a mobil hordozhatóságot és a böngészők közötti kompatibilitást.

wpDataTables

Több mint 30.000 vállalkozás bízta meg a legkelendőbb WordPress bővítményt wpDataTables lehetővé teszi az adatok könnyedén történő kezelését a könnyen elkészíthető táblázatokkal, táblázatokkal és grafikonokkal. Függetlenül attól, hogy milyen típusú adatokat kíván képviselni, ez a plugin mindent lefedhet, beleértve a tudományos, pénzügyi, kereskedelmi, statisztikai és egyéb adatokat.

A WP-ben gyorsan táblázatokat hozhat létre olyan adatforrásokból, mint az Excel, a Google Spreadsheet, a CSV, a MySQL lekérdezés, a JSON, az XML, a PHP stb..

A wpDataTables használatához kövesse az alábbi három lépést:

 • Helyezze be az adatokat a táblázatba. Ehhez feltölthet egy fájlt, beírhat egy URL-t, megadhat egy MySQL lekérdezést, vagy manuálisan beírhatja az adatokat.
 • Finomítsa a táblát az Ön igényei szerint, például szerkeszthető, feltételes formázás, érzékeny stb.
 • Mentse el a táblázatot, majd illessze be az üzenetébe.

Főbb jellemzők

 • Készíthető olyan érzékeny diagramok és táblázatok, amelyek sokféle eszközön jól működnek.
 • Gyorsan létrehozhat nagyon nagy táblákat millió sorral
 • Részletes keresés és szűrők az eredmények szűkítéséhez
 • A táblázatok tartalma szerkeszthető.
 • A cellák, oszlopok és sorok kiemelése a tartalom alapján
 • Három nagy teljesítményű motor készíti a diagramokat, és valós időben megváltoztatható.
 • Interfész nyelv kiválasztása
 • Az asztalok elrejthetők, amíg azok teljesen betöltődnek.
 • A táblázatok exportálhatók PDF, CSV, AMD XLS funkciókba.

WP érzékeny táblázat

Ha megfizethető, mégis hatékony megoldást keres egy WP-bővítményhez, WP érzékeny táblázat kiváló megoldás. Diagramokat hozhat létre a Charts.js használatával, és hét típusú diagramot támogat, beleértve a pite-, sáv-, fánk-, vonal-, radar-, bootstrap-folyamatjelző sávot és a poláris diagramot..

Az adatokat manuálisan lehet megadni, vagy közvetlenül a CSV-kön keresztül is feltölthetők. Ezenkívül CSV-sablonokat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy megnézze az adatok szerveződését, mielőtt feltöltené őket. E beépülő modul segítségével vízszintesen görgetheti a HTML táblázatokat a kisebb képernyőkön. Ezért könnyen illeszkedik a képernyőhöz.

A táblázatok és táblázatok beillesztéséhez nincs szükség rövid kódokra. Ehelyett nagyszerűen működik egy normál HTML-táblával a Gutenbergben vagy a klasszikus szerkesztőben. Ez a bővítmény különböző stílusbeállításokat kínál, amelyek különböző lehetőségeket kínálnak a párnázat, a margók, a tipográfia, a színek stb. Megváltoztatására.

amCharts

A JavaScripti térképek és diagramok hozzáadása a WordPress-bejegyzéshez felhívást jelent a bosszantásra. Ennek oka az, hogy a WP eltávolítja az összes JavaScript tartalmat. amCharts menti meg ezt a problémát azáltal, hogy hagyja létrehozni egy diagramkódrészleteket egy diagramról, amelyet rövid kód formájában beilleszthet bejegyzésébe vagy oldalába.

Ezenkívül használhat PHP funkciót a létrehozott diagram sablonban történő meghívására. Ennek a WP-bővítménynek a használatával nem kell Java-könyvtárakat felvennie a témakódba, mert ez gondoskodik róla. Az összes szükséges JavaScript-könyvtár automatikusan elérhető lesz az oldal láblécében.

Főbb jellemzők

 • Váltás a helyi vagy a CDN által tárolt könyvtártár között a térkép / térkép számára
 • Az alapértelmezéseket a diagram típusa alapján állíthatja be.
 • WPML-kompatibilis, hogy nyelvspecifikus térképeket és diagramokat hozzon létre

Adattáblák generátor

Adattáblák generátor A Supsystic több, mint 30 000 telepítéssel rendelkezik, és alapértelmezés szerint automatikusan képes reagáló táblákat létrehozni. Ugyanakkor úgy is dönthet, hogy letiltja ezt a funkciót az asztali méretek kiigazítása érdekében. Megadhat olyan sok sort és oszlopot, amelyre szüksége lehet a táblázatba, és rendezheti, szűrheti a táblázatokat és grafikonjait is.

Emellett kiválaszthatja a háttér színét és a szöveget, majd megadhatja vízszintes és függőleges igazítást. Mivel a különféle adatokhoz különféle típusú reprezentációkra van szükség; ez a bővítmény számos különféle diagramot kínál, mint például körzetdiagram, vonaldiagram, kördiagram, oszlopdiagram, oszlopdiagram és buborékdiagram.

A Data Table Generator segítségével importálhatja táblázatait az Excel, CSV és a Google Sheets alkalmazásból, miközben exportálhatja azokat PDF, CSV, XLS és XLSX fájlba..

Főbb jellemzők

 • Reagáló módok a táblagép elrendezésének optimalizálásához, a különféle képernyőméretekhez
 • Front-end szerkesztés
 • Adatbázis-forrás egy táblázat megjelenítéséhez az adatbázisából származó mezőivel
 • Keresés
 • Válogató
 • A weboldal jobb navigációjának biztosítása
 • Google diagramok és diagramok

M ábra

Ha ingyenes WP-bővítményt keres, M ábra jó alternatíva. Ez lehetővé teszi az adatok bemutatását diagramok formájában a Highcharts vagy a Chart.js diagramkönyvtárakon keresztül. Az összes adatkészletet táblázati felületen keresztül kezelheti, és beillesztheti a diagramokat egy rövid kóddal a bejegyzésbe.

Ezek az adatok a következő ábrát mutatják:

Az „Általános beállítások” az „M Chart Settings” alatt, eldöntheti, hogy megnézheti-e a diagramokat, vagy sem, és engedélyezett-e távoli beágyazásra. Négyféle diagramot kínál, nevezetesen: vonaldiagram, oszlopdiagram, kördiagram és oszlopdiagram.

Adatok diagramhoz történő hozzáadásához manuálisan adhatja meg, vagy feltöltheti a CSV-fájlokkal, majd rövid kódok segítségével felhasználhatja a bejegyzésben. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy diagramértékeket exportáljon CSV-kbe, ami egyértelmű szolgáltatás, amely hiányzik a legtöbb diagrambővítményből.

Prémium diagramok az Elementor számára

Készítsen csodálatos táblázatokat és grafikonokat az Elementor Page Builder segítségével könnyedén Prémium diagramok az Elementor számára. Azt állítja, hogy ez az első kifinomult Elementor widget, amely segít a számos testreszabási opcióval rendelkező diagramok létrehozásában.

Ez a bővítmény hét különféle típusú diagramot támogat. Ezek a diagramtípusok különféle adatkészleteket vesznek igénybe, és minden benne történik Elementor, ahol láthatja, hogy az adatok élővé válnak.

Ezzel az eszközzel lineáris és logaritmikus diagramokat is létrehozhat. Alapértelmezett lineáris skálát kínál, de szükség esetén logaritmikusra változtathatja. A nagy teljesítményű testreszabás révén elegánsan bemutathatja az adatokat, hogy megfeleljen a webhely színsémájának.

UberChart

Fejlett WP plugin kiváló testreszabással, UberChart lehetővé teszi különböző fajták táblázatainak létrehozását. Az egyes táblázatokhoz 240 opciót kínál, és minden adatkészlethez 30 opciót kínál, az egyedi igényekhez szabott diagramok létrehozása érdekében.

A plugin tíz diagramtípust támogat. Miután kiválasztott egyet közülük, testreszabhatja a rendelkezésre álló lehetőségek sokaságával.

Általános testreszabási lehetőségeket kínál a diagram általános viselkedésének meghatározására, például a méret, a háttér szín és a margó beállítására, megkívánja-e a diagram reagálhatóságát, nem, az animáció típusát és sebességét, a cím és a legenda viselkedését, az eszköztipp stílusát stb..

Az egyes adatkészleteket testreszabhatja annak érdekében, hogy javítsa a diagram megjelenését, úgy döntve, hogy meghatározza a görbe feszültségét, a vonal szélességét, szaggatott vonalakat hoz létre egyedi hézagokkal, a beállítási pont stílusát, a sugarat és a háttér színét, és még sok más.

Az UberChart segítségével különböző skálatípusokat választhat, például lineáris, logaritmikus, idő és kategóriát. Ezenkívül több tengelyt is kínál az adatkészletek ábrázolására egy másodlagos tengelyen, ha az értékek nagyban különböznek egymástól. Kiválaszthatja azt is, hogy halmozott adatokat szeretne-e használni, mozgathatja a skálapozíciókat, elrejtheti a skálakat, testreszabhatja a rácsvonalakat stb.

A táblázatkezelő segítségével adatokat másolhat az UberChartba egy online táblázatból, például a Google Sheets, az MS Excel stb., És fordítva. Adatokat is könnyen hozzáadhat, és sorokat és oszlopokat húzhat. Az importálás és exportálás opció is rendelkezésre áll a diagramok biztonsági mentéséhez XML fájlok formájában.

Speciális táblázatok

Ez a bővítmény egy kiegészítő, amelyet a WPBakery Page Builder alkalmazásban használhat. Az egyszerűen használható és könnyen konfigurálható eszköz, Speciális táblázatok hét különféle diagramot kínál.

Rendkívül egyszerű testreszabást biztosít, ahol a diagrambeállításokat az oldalkészítő beépített vezérlőivel módosíthatja. Ezenkívül fejlett testreszabási lehetőségeket kínál azáltal, hogy lehetővé teszi a ChartJ-k érvényes opcióinak használatát a JavaScript-kód használatával.

Az adatokat távoli kiszolgálótól vagy a WordPress-től lehet beolvasni JavaScript vagy PHP használatával. Ezenkívül lehetővé teszi az adatok CSV-fájlokon keresztül történő importálását.

Következtetés

Releváns és hasznos adatok hozzáadása növeli a bejegyzés hitelességét. A legfontosabb, hogy az adatok valódi ábrázolása oly módon, hogy az olvasók megemésztsék őket, az az igazi cél. A modern WP-bővítményeknek köszönhetően táblák, diagramok és grafikonok készíthetők; átfogóbbá teszik adatait azzal, hogy hozzáadnak egy vizuális effektust, amely jól kapcsolódik a közönséghez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map