9 страхотни PP приставки за таблици, диаграми и графики

WordPress е известен с платформа за блогове, но в продължение на десетилетие тя драстично се развива като мощна и здрава платформа, способна да отговори на сложни изисквания за уеб приложения.


В резултат на това много компании понастоящем приемат WordPress. Според статистиката 35% от интернет се захранва от WordPress. Той се е превърнал в платформата за онлайн издателство за повечето големи компании като CNN, Facebook, Time Inc, Spotify, Sony, Microsoft, а списъкът е дълъг.

Но какъв е тайният сос зад огромната популярност на тази платформа?

Е, причината е, че WP предлага лесна за използване, персонализирана и мултимедийна поддържаща платформа, която хората обичат да използват. Той поддържа широк спектър от професионални приставки, които помагат на собствениците на уебсайтове да представят своите данни с визуален ефект, който привлича вниманието.

Защо е по-добре да използвате професионални WP плъгини?

Добавянето на повече и полезни данни към вашите публикации увеличава неговата достоверност. Въпреки че намирането на данни не е трудно (благодарение на Интернет), но представянето им по начин, който читателите намират лесно за смилане, е слонът в стаята. Изброяването на статистически данни и цифри безкрайно прави трудно читателите да разберат съобщението. В крайна сметка се отегчават! Тя обаче работи, когато представяте данни във визуално оформление, например таблици, диаграми и графики.

Сега, за да добавят този визуален ефект, много хора използват изображения, таблици по подразбиране или вграждане на диаграми, което не е пряк начин. Това е така, защото този метод няма да работи, ако искате да актуализирате данните.

За това се нуждаете от динамично решение, което може да бъде обхванато от професионални WP плъгини. За щастие можете да намерите разнообразни страхотни плъгини, достъпни за опростяване на целия курс на създаване на динамични и страхотни визуализации.

Visualizer

Създаването на интерактивни графики и диаграми е супер лесно Visualizer. Той има широк кръг от клиенти от над 40 000, тъй като осигурява отзивчивост и индивидуално решение.

Можете да добавяте диаграми и таблици чрез Visualizer Library, които могат да бъдат добавени към вашата WP Media Library. Въведете данни, като ги импортирате от електронни таблици на Google или от съществуващи CSV файлове и ги редактирате директно. Той поддържа голям брой типове данни, включително числа, низове, Boolean, дата и час. Популярните диаграми, включително линейни, лентови и пай диаграми, могат да бъдат създадени и персонализирани въз основа на стил, дизайн, цвят и поведение.

Можете да редактирате своите диаграми незабавно и да визуализирате, за да получите представа в реално време.

Основни функции

 • Редактиране на данни на страница
 • 15 вида диаграми – 6 от Charts.js и 12 от Google класации
 • Лесна за импортиране база данни
 • Автоматично синхронизиране на данни чрез създаване на графици
 • Анимирани класации
 • Частни класации
 • Създаване на диаграми въз основа на вашите WP публикации, прикачени файлове или страници
 • Незабавно търсене
 • Филтрирайте резултатите въз основа на текст
 • Подреждане в няколко колони
 • Функция за разрешение за контрол на гледане и редактиране на диаграми

Visualizer осигурява мобилна преносимост и съвместимост между браузърите.

wpDataTables

Доверен на над 30 000 фирми, най-продаваният плъгин за WordPress wpDataTables ви позволява лесно да управлявате данните си с лесните за създаване таблици, диаграми и графики. Независимо от типа данни, който искате да представите, този плъгин може да обхване всички, включително научни, финансови, търговски, статистически и други данни.

Можете да създавате таблици бързо в WP от източници на данни като Excel, Google Spreadsheet, CSV, MySQL заявка, JSON, XML, PHP и т.н..

За да използвате wpDataTables, изпълнете следните три стъпки:

 • Поставете данни в таблицата. За това можете да качите файл, да въведете URL адрес, да предоставите MySQL заявка или ръчно да въведете данните.
 • Фина настройка на таблицата според вашите изисквания като редактируемо, условно форматиране, отзивчивост и т.н..
 • Запазете таблицата и след това я поставете в публикацията си.

Основни функции

 • Могат да бъдат създадени отзивчиви диаграми и таблици, които работят добре на различни устройства.
 • Бързо при създаването на много големи таблици с милиони редове
 • Разширено търсене и филтри за стесняване на резултатите
 • Съдържанието на таблиците може да се редактира.
 • Маркиране на клетки, колони и редове въз основа на съдържанието
 • Три мощни двигателя представят диаграми и могат да се променят в реално време.
 • Избор на език на интерфейса
 • Таблиците могат да бъдат скрити до пълното им зареждане.
 • Таблиците могат да бъдат експортирани в PDF, CSV, AMD XLS функции.

WP отзивчива таблица

Ако търсите достъпно, но ефективно решение за WP плъгин, WP отзивчива таблица е чудесно решение. Можете да създавате диаграми, като използвате Charts.js, и той поддържа седем типа диаграми, включително пай, бар, поничка, линия, радар, лента за напредък при зареждане и полярна диаграма.

Данните могат да бъдат въведени ръчно или да бъдат качени директно чрез CSV файлове. Той също така предлага CSV шаблони, които ви позволяват да виждате начина на организиране на данните, преди да продължите да ги качвате. Можете да хоризонтално да превъртате HTML таблиците на по-малки екрани, като използвате този плъгин. Следователно, той лесно може да пасне добре на екрана.

За да вмъкнете диаграмите и таблиците, не е необходимо да използвате къси кодове. Вместо това работи чудесно с нормална HTML таблица в Гутенберг или Класически редактор. Този плъгин предлага различни настройки за стил с различни опции за промяна на подплънки, полета, типография, цветове и т.н..

amCharts

Добавянето на JavaScript карти и графики в публикация в WordPress е покана за досада. Това е така, защото WP премахва цялото съдържание в JavaScript. amCharts спасява ви от тази проблем, като ви позволява да създавате кодови фрагменти от диаграма, които можете да вмъкнете в публикацията или страницата си под формата на кратък код.

Освен това можете да използвате функция PHP, за да извикате създадената диаграма в шаблон. Използвайки този PP плъгин, не е необходимо да включвате JavaScript библиотеки в кода на вашата тема, защото той ще се погрижи за него. Всички библиотеки на JavaScript, които може да се нуждаете, ще бъдат достъпни автоматично в долния колонтитул на страницата.

Основни функции

 • Превключване между локално или CDN хоствано библиотечно хранилище за карта / диаграма
 • Можете да зададете по подразбиране въз основа на типа на диаграмата.
 • WPML съвместим за създаване на карти и диаграми, които са специфични за езика

Генератор на таблици с данни

Генератор на таблици с данни от Supsystic има над 30 000 инсталирания и може да създава автоматично отзивчиви таблици по подразбиране. Можете обаче да изберете да деактивирате тази функция, за да коригирате размерите на таблицата. Можете да въведете колкото се може повече редове и колони в таблицата си и да сортирате и филтрирате и своите диаграми и графики.

Освен това можете да изберете цвят и текст на фона и след това да зададете хоризонтално и вертикално подравняване за тях. Тъй като различните видове данни се нуждаят от различни видове представяне; този плъгин предлага разнообразие от различни диаграми като диаграма на зоната, линейна диаграма, пай диаграма, лентова диаграма, колонна диаграма и балон.

Използвайки Генератор на таблици с данни, можете да импортирате таблиците си от Excel, CSV и Google Sheets, докато експортирате в PDF, CSV, XLS и XLSX.

Основни функции

 • Реагиращи режими за оптимизиране на оформлението на таблета, за да отговарят на различни размери на екрана
 • Предна редакция
 • Източник на база данни за показване на таблица с нейните полета от вашата база данни
 • Търсене
 • сортиране
 • Страница за осигуряване на по-добра навигация в уебсайта
 • Диаграми и диаграми на Google

M диаграма

Когато търсите безплатен WP плъгин, M диаграма е добра алтернатива. Тя ви позволява да представяте данни под формата на диаграми или чрез библиотеки на Highcharts или Chart.js. Можете да управлявате всички набори от данни чрез интерфейс за електронни таблици и можете да вградите диаграмите чрез кратък код в публикацията си.

Тези данни правят следната диаграма:

Използвайки „общи настройки“ в „Настройки на M Chart“, можете да решите дали можете да визуализирате диаграмите или не и дали имате разрешение за отдалечено вграждане. Той ви предлага четири типа диаграми, а именно линейна диаграма, лентова диаграма, пайтова диаграма и колонна диаграма.

За да добавите данни в диаграма, можете да ги въведете ръчно или да качите с помощта на CSV файлове и след това да ги използвате в публикацията си чрез кратки кодове. Също така ви дава възможност да експортирате стойности на диаграмата в CSV файлове, което е очевидна функция, липсваща в повечето плъгини на графиката.

Премиум класации за Elementor

Създавайте великолепни диаграми и графики без усилие в Builder Page Elementor, използвайки Премиум класации за Elementor. Той твърди, че е първата сложна джаджа Elementor, която ви помага при създаването на диаграми с няколко опции за персонализиране.

Този плъгин поддържа седем различни типа класации. Тези типове диаграми вземат различни набори от данни и всичко се случва вътре в Elementor, където можете да видите данните се представят на живо.

Можете да създавате линейни, както и логаритмични диаграми с помощта на този инструмент. Въпреки това, той предлага линейна скала по подразбиране, но можете да я промените на логаритмична, ако е необходимо. Чрез мощно персонализиране можете да представяте данни елегантно, за да съответстват на цветовата схема на вашия уебсайт.

UberChart

Разширеният WP плъгин с отлична персонализация, UberChart ви позволява да създавате диаграми от различни разновидности. Той предлага 240 опции за всяка диаграма и 30 опции за всеки набор от данни, за да създадете диаграми, съобразени с вашите специфични изисквания.

Плъгинът поддържа десет типа диаграма. След като изберете един от тях, можете да го персонализирате с множество налични опции.

Той предлага общи опции за персонализиране, за да определите общото поведение на графиката, като например определяне на размера, цвета на фона и полето, независимо дали искате отзивчивостта на диаграмата или не, тип и скорост на анимация, поведение на заглавието и легендата, стил на подсказка и т.н..

Можете също да персонализирате всеки набор от данни, за да подобрите външния вид на вашата диаграма, като решавате неща като определяне на напрежението на кривата, ширина на линията, създаване на пунктирани линии с персонализирани пропуски, стил на настройка на точка, радиус и цвят на фона и много други.

UberChart ви позволява да избирате различни видове мащаби като линейна, логаритмична, времева и категорийна. Също така, той предлага множество оси за начертаване на набори от данни на вторична ос, в случай че стойностите се различават значително. Можете също така да изберете дали искате да съхранявате подредени данни или не, да премествате позиции на мащаба, да скривате мащабите, да персонализирате мрежовите линии и т.н..

Използвайки редактора на електронни таблици, можете да копирате данни в UberChart от онлайн електронна таблица като Google Sheets, MS Excel и т.н., и обратно. Можете също така лесно да добавяте данни и да влачите редове и колони. Опцията за импортиране и експортиране също е достъпна за архивиране на вашите диаграми под формата на XML файлове.

Разширени графики

Този плъгин е добавка, която можете да използвате в WPBakery Page Builder. Лесният за използване и лесен за конфигуриране инструмент, Разширени графики предлага седем различни типа класации.

Той осигурява супер лесна персонализация, при която можете да променяте опциите на диаграмата с вградени контроли на създателя на страницата. Освен това, той предлага разширено персонализиране, като ви позволява да използвате валидни опции на ChartJs с помощта на JavaScript код.

Можете да получите данни от отдалечен сървър или WordPress, като използвате JavaScript или PHP. Също така ви позволява да импортирате данни чрез CSV файлове.

заключение

Добавянето на подходящи и полезни данни повишава достоверността на публикацията. Най-важното е представянето на тези данни по начин, който читателите могат да усвоят, е истинската цел. Благодарение на модерните WP плъгини за създаване на таблици, диаграми и графики; те правят вашите данни изчерпателни, като добавят визуален ефект, който добре се свързва с вашата аудитория.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map