Kihívás, ha megfelelő képzettségű fejlesztőt szeretnénk elérni.


Mit kell keresni egy WordPress fejlesztő felvételekor??

Ha ezt olvassa, akkor feltételezem, hogy Ön egy weboldal vagy a vállalkozás tulajdonosa, akit szabadúszó vagy rövid távú projektekre bérel. Ha igen, a játékszabályok kissé eltérnek, mint amikor teljes munkaidős napi munkát vesznek fel. Most bemutatok néhány tippet a tapasztalataim alapján.

Ellenőrizze a portfóliót

Ez nem bátorság, vagy legalábbis úgy tűnik. Minden szerződéses fejlesztőnek van egy sója, amelynek parancsnoki portfóliója van (kivéve engem, ami teljesen más történet! :-P), és relevánsnak kell lennie Önnek. De itt van egy csavar – a szabadúszó tele csalókkal, akik ellopják mások portfólióját, lezárják az üzletet, majd tovább tovább kiszervezik valamelyik fejlesztőhöz.!

Ezt általában nem tartom jelentős problémának, de az ilyen embereknek fogalmuk sincs a WordPress vagy a PHP fejlesztéséről, és végül tönkreteszik a projektet. Vagy elfutnak a pénzzel, vagy eljuttatnak egy sub-par plugint / témát, amely egyszerűen szar.

Következő lépésként néhány túlélési stratégiát keresünk az üzleti tulajdonos számára, amikor a szabadúszó dzsungelről van szó.

Keresztül kérdőjelezze meg a portfóliót

Most, hogy megvan a portfólió, szánjon rá időt, hogy elolvassa és elkészítse a kérdőívet, amit bemutatni szeretne a fejlesztőnek. De ne jelölje ezt még egyelőre – a kérdőívet rájuk szeretné helyezni, mint meglepetést a következő felhívás vagy találkozó során! Ha úgy tűnik, hogy tétováznak, vagy körökben beszélnek, akkor tudja, hogy ideje csomagolni és futni. ��

Bár a pontos kérdések a projekttől függnek, néhányat javasolhatok:

  • Betartja a WordPress kódra vonatkozó irányelveit? Miért és miért nem? (Ez nem jelent komoly aggodalmat, még akkor sem, ha a fejlesztő nem követi őket; ez a kódolási stílus túl sok időt vesz igénybe. De fontos megítélni, hogy a fejlesztő még hallott-e a WordPress-ről kódolási szabványok.)
  • Mennyi időbe telt ez a plugin elkészítése? Tudsz átmenni engem a folyamaton??
  • Ön szerint milyen gyakori hibák vannak a fejlesztők által a témák létrehozásakor?
  • Milyen korlátozások vannak erre a témára, amikor a különféle képernyőméretekre és böngészőkre vonatkozik?
  • Milyen optimalizálással vigyázott a téma / plugin fejlesztésére?
  • Milyen nyílt forráskódú plugin-eket tanulmányozta fejlesztőként? Tudsz átnézni, hogyan működnek? (Ez akkor is rendben van, ha nem sokat ért meg itt – az ötlet az, hogy megnézhesd, mennyire ismeri az a személy a kézművesüket.)

Ha úgy gondolja, hogy nem tudja megtudni a válaszokat, sem fejét, sem farokát, írja le őket, és tegye közzé őket a WordPress fórumokon – kérjen közösségi tanácsot arról, hogy mit gondolnak a fejlesztőről!

Irodalom

Kérdezze meg, hogy beszéljen azokkal az emberekkel, akik megbízást adtak a bemutatott projektekre. Nem várom el, hogy minden projekt jó jegyzetet érjen el, de ha egy fejlesztőnek nincs még 2–3 hiteles referenciája, ez egy káprázatos piros zászló. És ne számoljon be a telefonszámokkal, mivel néhány embernek a játék elég messze van – ragaszkodjon a hivatalos e-mailhez, és feltétlenül írjon nekik!

Használjon letéti rendszert

A fizetések a legtöbb projektbeszélgetés bontása. A fejlesztő nem akarja, hogy néhány nap erőfeszítéseit kirabolják, csak azért, hogy az ügyfél eltűnjön, és az ügyfél nem akarja elveszíteni időt és pénzt valaki számára, aki a kezdés előtt nagy beszélgetést folytatott. Lehetséges kiküszöbölni ezeket az aggodalmakat anélkül, hogy igénybe kellene venni a „100% -ban bízhatsz bennem” lehetőséget – letéti rendszer használatával, például Upwork, Freelancer stb. jogi célokat.

Vállalkozás a WordPress-en (és a PHP-n kívül)

Ez nem kötelező, de ötletet kap, ha egy fejlesztő lelkesedik a webes technológiák iránt és kapcsolatba lép más technológiai halmokkal. A trendekkel kapcsolatos iparági témák ismerete segíti a követelmények kezelését többféle megközelítésben, és soha nem tudhatja, hogy mit keres – jobban meg lehet valósítani egy másik veremben, például Nodejs, Ruby stb..

Beszélj néhány fejlesztővel

Ha nem ismeri valakit a múltbeli munkájával, mindig jó ötlet beszélni néhány fejlesztővel az Ön igényeiről. Gyűjtsd össze az összes visszajelzést, és nézd meg, mi hangzik a legjobban. Ne csak ragaszkodjon a műszaki korlátokhoz, hanem keressen hozzáállást is.

Most már tudja, mit kell keresnie. Ezután hol találhat egy tapasztalt fejlesztőt?

Számos piactér található, de a következők népszerűek a WordPress fejlesztőinek a megtalálásához.

Codeable

Codeable egy speciális szabadúszó platform a WordPress fejlesztéséhez.

Függetlenül attól, hogy szükség van-e az egyedi felépítésre, a téma fejlesztésére, a teljesítmény optimalizálására, a biztonság megszilárdítására vagy a probléma elhárítására, megtalálja a munkához megfelelő szakértőt. Ingyenesen elküldheti projektjét, hogy kapcsolatba léphessen a fejlesztővel, és megvitassa az árazást és az ütemtervet.

Megtalálja a fejlesztőket, amelyek óránkénti vagy rögzített költségeket idéznek elő. Valójában az Ön választása, de ha kérdezel tőlem, mindig a fix költségeket részesítem előnyben. A rögzített költség előnye, hogy nem kell aggódnia, ha a fejlesztő a vártnál több időt vesz igénybe. Mindig azt fizeti, amit vállalta, hogy kézbesíti a munkát.

Talál egy fejlesztőt a világ minden tájáról, és ez hasznos lenne, ha az időzónájában szeretne dolgozni, vagy valakivel, aki az Ön nyelvén beszél.

WPhired

Munkaportál, amely közzéteszi a WP munkakövetelményét távoli szakértő felvételére.

WPhired háromféle árképzést kínál.

  • INGYENES – 30 napig aktív feladatokat küldhet
  • 3. kiemelt munka – szerezze meg a három álláshirdetést 60 napig
  • Kiemelt 5 – 5 álláshirdetés 60 napig

Toptal

Toptal, az egyik népszerű piac, ahol megtalálják a WordPress fejlesztők top 3% -át.

Kíváncsi, miért 3%? Nézd meg ezt magyarázat.

Böngészhet a fejlesztők százai profiljaiban és bérelheti a kívánt alkalmazást.

Biztos vagyok benne, hogy megfelelő fejlesztőt talál a fenti platformokon végzett WP-munkájához. Ha valamilyen okból nem tudsz, akkor megpróbálhatsz Odesk, Codementor vagy Szabadúszó.

Sok szerencsét a projekthez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me