Cum (și de ce!) Pentru a crea un site de înscenare pentru WordPress?

Ați trimis vreodată modificări pe site-ul dvs. web pentru a regreta imediat această decizie?


Este o întâmplare destul de comună, să lucrezi la proiectul tău într-un mediu de producție viu. Dar dacă faceți schimbări live pe un site de producție, vă expuneți și dvs. riscuri mai mari.

Cred că mulți dintre noi putem admite faptul că tindem să ignorăm calea corectă în schimbul modului rapid.

Când lucrez cu WordPress în mod special, tind să fac mici modificări și schimbări aproape în fiecare zi și, de cele mai multe ori, simt că nu am nevoie de un site de organizare. Știi, sunt doar câteva linii de CSS sau o simplă instalare a pluginului.

Această abordare m-a declanșat de mai multe ori, dar nu doar eu am făcut această greșeală. Dacă te uiți orice dezvoltare în general, este de neimaginat ca o echipă de profesioniști să funcționeze fără un mediu de organizare.

Riscul de a rupe lucrurile și de a rupe astfel afacerea este mult prea mare pentru a face o alegere atât de imprudentă. Și pentru a contracara riscul, este recomandat să operați simultan dintr-un mediu de producție și un stadializare.

Ce este un mediu de înscenare?

În termeni simpli, un site de înscenare este o copie „exactă” a site-ului dvs. de producție. Pe un site de înscenare, puteți face modificări personalizate sau testează caracteristicile noi fără riscul de a rupe lucrurile. Ei bine, fără riscuri. S-ar putea să rupeți în continuare lucrurile, dar cel puțin este pe o versiune „offline” a site-ului. Drept urmare, puteți împiedica aceste modificări să vă rupă site-ul de producție.

ce este un mediu de înscenareArta: Martin David

Configurarea unui site de înscenare este relativ ușoară (vă vom arăta mai jos cum este mai jos) și poate fi adesea creată prin intermediul furnizorului dvs. de găzduire. De îndată ce terminați să configurați totul, puteți începe să lucrați de pe site-ul dvs. de înscenare.

Toată lumea are nevoie de un site de înscenare?

În toată corectitudinea, dacă operați site-uri cu informații sensibile, atunci ar trebui să luați în considerare obținerea unui site de înscenare.

Dacă operezi doar un blog mic cu >50k cititori în fiecare lună, puteți obține un permis. Același lucru este valabil și pentru dezvoltatorii care au încredere în înțelegerea schimbărilor de cod.

Cu toate acestea, acest lucru poate fi ignorat atunci când aveți de-a face cu adăugarea de teme și pluginuri noi.

eroare creatoare 404Arta: Elisa Cioca

Cred în cea mai mare parte, dacă site-ul dvs. stochează date sensibile sau are vreo legătură cu schimbul de fonduri, atunci este destul de obligatoriu pentru a avea o versiune de sandbox a site-ului tău live.

Citire recomandată:

Etapa centrală: Cele mai bune practici pentru mediile de organizare →
Sfaturi pentru dezvoltarea și menținerea mediilor de stadializare care vă vor ajuta să construiți sisteme software mai stabile.

Ce sunt Pro & Contra folosirii unui site de înscenare?

Când vorbim despre caracteristici externe, există întotdeauna șansa de a avea unele dezavantaje. În cazul site-urilor de scena, profesioniștii tind să depășească contra.

Iată câteva dintre avantajele:

 1. Poate fi reprodus fie online, fie offline. Drept urmare, puteți lucra la dezvoltare și proiectare chiar și atunci când sunteți offline.
 2. Aflați despre erori, erori și alte probleme critice înainte de timp.
 3. Creați site-uri și caracteristici mai bune, deoarece le puteți testa temeinic înainte de a vă trimite la live.

Iată câteva dintre contrariu:

 1. Dacă mergeți cu o versiune furnizată de gazdă, este probabil să suportați costuri suplimentare de servicii. Depinde de nevoile dvs., deoarece este întotdeauna posibilă configurarea unei versiuni locale.
 2. Dezvoltarea ar putea încetini, deoarece petreci mai mult timp verificând erorile și alte erori.

În total, greu de justificat să nu mergem pentru asta.

Cum se creează un mediu de înscenare pentru un site WordPress?

Crearea unui site de înscenare pentru site-uri orientate către WordPress este surprinzător de simplă. În cele mai multe cazuri, veți utiliza un plugin, dar puteți utiliza un serviciu de mediu de organizare furnizat de compania dvs. de găzduire.

Atât soluțiile de găzduire la prețuri accesibile, cât și platformele premium de găzduire WordPress tind să ofere o formă de suport pentru site-ul de organizare.

Să explorăm toate opțiunile.

Opțiunea nr. 1: furnizorul dvs. de găzduire

Utilizarea unui mediu de organizare oferit de furnizorul dvs. de găzduire este o modalitate de a vă garanta coerența. De asemenea, este în general destul de ușor să configurați una.

Furnizori de găzduire precum WP Engine și Kinsta asigurați o instalare simplă cu un singur clic pentru toate site-urile noi de înregistrare.

Împingându-ți mediul de înscenare să trăiești

Un alt avantaj al site-urilor de înregistrare la nivel de furnizor este faptul că puteți împinge de obicei noi modificări pe site-ul dvs. live instantaneu. Acest lucru ar contracara și unul dintre punctele pe care le-am făcut mai devreme, despre pierderea timpului.

Dar trebuie să vă consultați individual cu gazda. Kinsta este una dintre companiile de găzduire WordPress care oferă acest serviciu.

Opțiunea # 2: Utilizarea unui plugin

Unde ar fi WordPress fără fantasticul său bibliotecă de pluginuri? Se pare că există un plugin pentru aproape orice în aceste zile și care include site-uri de înscenare.

Vă prezentăm două opțiuni proeminente.

WP Staging

WP Staging - DB File Duplicator Migration WordPress org

Acest plugin bazat pe duplicare vă permite să copiați site-ul de producție într-un nou site de dezvoltare în câteva minute. Modul în care funcționează este destul de simplu. Navigați la tabloul de bord al pluginurilor, faceți clic pe Copiere și în întregime – clona se pregătește.

Desigur, acest lucru sună ușor pe hârtie, dar se întâmplă o mulțime de lucruri și în fundal.

wp plugin de înscenare

Pluginul trebuie să copieze fișierele și baza de date și trebuie să se asigure că toate linkurile funcționează corect. Avand in vedere, WP Staging este un plugin minunat de utilizat.

Acest plugin are, de asemenea, o versiune Pro, care adaugă funcții, cum ar fi Modificări apăsate pe site-ul dvs. de înregistrare. Adică, puteți aplica modificări direct pe site-ul live fără a fi necesar să îl faceți de două ori.

Peste 30.000 de utilizatori WordPress folosesc WP Staging, deci sunteți pe mâini bune!

WP Stagecoach

Site-uri pentru un singur clic pe site-urile WordPress Wage Stagecoach

O altă soluție pe care o puteți folosi este WP Stagecoach, cu toate că aceasta oferă doar o probă gratuită și este, de altfel, un produs premium. Acestea fiind spuse, s-ar putea să merite investiția bazată pe faptul că WP Stagecoach are mult mai multe caracteristici.

 • Instalare cu un singur clic. Functioneaza rapid. Setați o adresă URL personalizată și alegeți dacă doriți să dezactivați memorarea în cache și / sau adăugați o parolă la noul dvs. site de înregistrare.
 • Protecție cu parolă. Dacă lucrați cu clienții, puteți afișa o previzualizare a proiectului de proiectare a acestora și puteți proteja pagina folosind o parolă.
 • Suport SSL nativ. Nu riscați să permiteți ca datele să alunece și să activeze SSL pe site-ul dvs. de dezvoltare nou creat. Ușor și eficient!
 • Fuziunea bazei de date. Probabil caracteristica unică a pluginului nostru de înscenare, pe care nu îl puteți obține nicăieri altundeva: îmbină bazele de date. De exemplu, site-ul dvs. de producție poate funcționa ca de obicei, iar atunci când importați noi modificări din stadializare, datele dvs. de bază de date existente nu sunt afectate.

În concluzie, pluginul WP Stagecoach se simte mai potrivit pentru proiectele bazate pe clienți, unde ai nevoie de o anumită flexibilitate.

Opțiunea # 3: Localhost

A treia și ultima dvs. opțiune este să faceți totul la nivel local.

Este gratuit și veți avea acces mult mai rapid la procesul de dezvoltare, pe lângă posibilitatea de a vă personaliza site-ul offline.

Site-urile de organizare bazate pe localhost sunt destul de populare printre companiile de dezvoltare software, dar funcționează perfect și cu site-urile WordPress.

Logo XAMPP

În ceea ce privește opțiunile pe care le alegeți pentru o stivă locală, vă recomand să verificați XAMPP și BitNami.

XAMPP este o distribuție Apache complet gratuită, ușor de instalat, care conține MariaDB, PHP și Perl. Pachetul XAMPP open source a fost creat pentru a fi incredibil de ușor de instalat și de utilizat.

De asemenea, chiar dacă XAMPP este un mediu de dezvoltare locală perfect, există instrumente care vă ajută să vă împingeți site-urile de înregistrare spre producție, de exemplu, puteți împinge aplicațiile XAMPP către furnizorii de cloud precum Azure, AWS și Google Cloud..

wordpress bitnami

Bitnami oferă Stack-uri independente pe care le puteți utiliza ca cloud, ca un container sau o instalație locală pe computer.

Stiva Bitnami pentru WordPress vă permite să obțineți un site WordPress într-un singur clic. Este disponibil pentru aparatele Unix, MacOS și Windows. Și este foarte distractiv să lucrezi pe site-ul tău local dacă nu l-ai mai făcut niciodată. Dacă aveți nevoie de ajutor în configurarea serverului local, atunci consultați acest antrenament online.

În sfârșit, Bitnami oferă asistență pentru multe dintre cele mai populare sisteme de gestionare a conținutului de pe web. Aruncați o privire mai atentă asupra lor Catalog de aplicații pentru a vedea ce se întâmplă pentru apucături.

Nu știi niciodată, s-ar putea să găsești ceva pe care ai vrut să îl încerci, dar nu ai avut niciodată o șansă.

Bacsis: Rețineți că trebuie să transferați site-ul live pe site-ul dvs. local de înscenare. În mod implicit, primiți doar o instalare clasică WordPress. Deci, pentru a sincroniza lucrurile – aplicați aceleași pluginuri și teme pe care le utilizați pe site-ul dvs. live în prezent.

Declarație de închidere

Crearea unui site de dezvoltare pentru WordPress este mai ușor decât credeți!

Cel mai important, prin crearea acestui site de înscenare, vă puteți asigura că site-ul dvs. web live este protejat de accidente sau hack-uri neașteptate.

Cu atât de multe alegeri gratuite și frumoase prezentate, nu există nicio scuză pentru a nu face ca un mediu de scenă să se deruleze pentru proiectul tău.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map