Nivelați-vă jocul WordPress cu tipuri de postare personalizate

Zilele în care WordPress nu a fost altceva decât un instrument de blog sunt de mult dispărute.


Astăzi, WordPress (WP) alimentează sisteme de comerț electronic, CMS pentru întreprinderi, motoare de rezervare, restaurante, ONG-uri și așa mai departe. Îl numești și WordPress are un răspuns.

Și toată această transformare a fost posibilă cu tipuri de post personalizate (CPT). Dacă aveți o afacere alimentată de o instalare WordPress și căutați o putere și o expresivitate mai mari, tipurile de postare personalizate sunt răspunsul.

Dar mai întâi, ceva istorie. ��

Care sunt tipurile de post personalizate în WP?

Tipuri de postare personalizate. . . Terminologia este un pic nefericită, dar există motive istorice. Inițial, WordPress a fost creat doar cu ideea unui instrument de blog. Și care este unitatea fundamentală a unui blog?

Așa este, postarea. Așadar, timp îndelungat, nu a fost nimic altceva decât „postări” în țara WordPress. Ați creat, editat sau șters o postare; postările ar putea fi încorporate în orice pagină; si asa mai departe.

Explozia din popularitatea WordPress a fost neașteptată. Dintr-o dată, toate site-urile web au rulat pe WordPress, iar întreprinderile au început să simtă nevoia să extindă WordPress pentru a servi alte funcții de afaceri.

Echipa de bază a WordPress a răspuns prin introducerea tipurilor de date personalizate, dar din moment ce termenul „post” era sinonim cu „câmp” în lumea WordPress, caracteristica rezultată se numea Tipuri de postare personalizate.

Cu ajutorul tipurilor de post personalizate, puteți grupa diferite metode de intrare fundamentale într-o entitate care are sens la nivel de afaceri.

De exemplu, într-un sistem de management de laborator, înregistrările pacienților pot fi un tip de post personalizat, cu câmpuri pentru informațiile necesare, teste efectuate, valori preconizate, valori măsurate, etc. Odată ce aceste tipuri de post personalizate au fost create, personalul laboratorului poate introduce date în ele fără a fi nevoie să vă faceți griji pentru un sistem extern.

Desigur, tipurile de postare personalizate, cu excepția cazului în care este vorba de o simplă introducere de date, nu vor funcționa singure și este necesară o anumită codare. Există plugin-uri suficient de puternice care pot ușura treaba.

În continuare, să ne uităm la crearea unui tip de post personalizat în WordPress.

Crearea unui tip de post personalizat în WP – Calea simplă

Cel mai simplu și rapid mod de a crea tipuri de postări personalizate în WordPress este folosind un plugin relevant. Există multe posibilități aici, iar recomandarea mea este să face o căutare, încercați câteva pluginuri, apoi puneți-vă la dispoziție pentru cel care vă pare intuitiv.

De exemplu, dacă alegeți să lucrați cu Tipuri de set de instrumente plugin (care ar fi o alegere excelentă, deoarece pluginul are peste 200.000 de instalații în scris), iată ce ai face.

După instalarea pluginului, accesați meniul Admin și faceți clic pe Setul de instrumente -> Adăugați un nou tip de postare. Descrieți ce doriți să numiți tipul dvs. de postare și ce câmpuri ar trebui să conțină (secțiunea „Secțiuni de afișat”).

Imediat ce apăsați pe „Salvați”, noul tip este creat este disponibil în meniul de administrare!

Acum încearcă să creezi un câine nou. Veți vedea că se deschide interfața UI standard pentru „creare post” WordPress, cu excepția faptului că de data aceasta sunt doar trei câmpuri despre care am spus că ar trebui să fie acolo: titlul, descrierea și imaginea prezentată. Câmpurile personalizate, dacă există, s-ar fi afișat și pe această pagină. Așa că completați-le, apăsați Publicați și noul dvs. câine este publicat!

Ce se întâmplă dacă doriți să afișați câinii ca parte a postărilor dvs. de blog? Acest lucru nu este de obicei posibil, deoarece tipurile de postare personalizate sunt tratate ca entități complet separate. Deoarece nu sunt „postări”, nu apar în lista de bloguri în mod implicit.

Pentru a le adăuga pe blog, va trebui să editați fișierul funcții.php și să adăugați următorul cod:

add_action (‘pre_get_posts’, ‘add_dog_types_to_query’);

funcția add_dog_types_to_query ($ interogare) {
if (is_home () && $ interogare->is_main_query ())
$ interogare->set (‘post_type’, array (‘post’, ‘dog’));
returna $ interogare;
}

Știu ce gândești. Această secțiune a promis „calea ușoară” de creare a postărilor personalizate, dar este orice, dar ușor! Tind să fiu de acord, dar în apărare, pot spune doar că tipurile de post personalizate sunt o caracteristică avansată și vor necesita Abilitati de dezvoltare a WP.

Tipuri de post personalizate – Calea grea

Deci, care sunt dezavantajele folosirii unui plugin pentru tipurile de postări personalizate?

În primul rând, pluginurile vin la prețul inflexibilității; da, vă permit să vă ridicați și să alergați rapid, dar imediat ce trebuie să vă abateți de la valoarea implicită, totul merge pentru o acceptare. Nu va fi greu de spus că mizeria pluginurilor este cea care îndepărtează unele companii de WordPress.

Calea rămasă, grea, este să parcurgi toate codurile și să le codifici. Acum, dacă nu sunteți un dezvoltator WordPress, acest lucru nu poate spera să încercați, așa că este mai bine să angajați ajutor profesional. Totuși, dacă doriți să aruncați o privire, documentele sunt aici.

În cele din urmă, aș dori să repet că tipurile de postări personalizate sunt o caracteristică puternică, dar costă. Complexitatea și întreținerea site-ului dvs. crește nivelul și sunteți chiar profund legat de ecosistemul WordPress.

Deci, este o cale pe care ar trebui să o parcurgeți numai atunci când aveți încredere că doriți să vă asumați. ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map