Recuperați-vă veniturile cu soluția de detectare AdBlock pentru WordPress

Atât cât oamenii urăsc reclamele, noi, în calitate de marketeri, ne bazăm pe acestea pentru un flux bun de venituri.


Veniturile publicitare pentru un blog sau un site web pot fi uriașe, deoarece sunt complet pasive. Nu trebuie să faceți nimic în afară de configurarea acestuia. Cu toate acestea, aceste venituri pot fi reduse de cititorii cărora nu le place să vadă reclame. În zilele noastre, aproape toată lumea folosește AdBlock pentru a scăpa de reclame.

Mai mult decât 40% dintre utilizatorii de internet au instalat un AdBlocker, iar acest lucru afectează direct veniturile tale.

Din fericire, există soluții de detectare AdBlock disponibile pentru WordPress care vă vor ajuta să remediați această problemă și să recuperați veniturile.

Impactul AdBlock asupra veniturilor dvs.

Dacă depindeți în principal de veniturile publicitare pentru a vă susține afacerea online, atunci lăsați probabil foarte mulți bani pe masă. După cum s-a menționat mai sus, mai mult de 40% dintre utilizatorii de internet au AdBlockers instalate, ceea ce înseamnă că câștigi aproape jumătate din suma pe care trebuie să o câștigi. Și că „jumătate din cantitate” poate fi mult, în funcție de traficul dvs. lunar.

Majoritatea oamenilor activează AdBlock doar pentru că urăsc reclamele. Pe de altă parte, unii oameni sunt nevoiți să-l instaleze din cauza site-ului web pe care se află. Unele site-uri web au prea multe reclame și ferestre pop-up, ceea ce poate frustra pe oricine. Într-un fel, acest lucru este spam și nu este fain.

Așadar, înainte de a vă plimba în soluții, v-aș recomanda cu mare drag să vizionați o experiență mai bună a utilizatorului prin a nu bombarda cu tone de anunțuri. Încercați să-l coborâți puțin și să îl mențineți natural. Acestea fiind spuse, să trecem pe listă.

AdSanity

Un plugin de gestionare a anunțurilor foarte util, AdSanity face ca administrarea anunțurilor să fie o adiere ușoară, indiferent dacă este găzduită de sine stătător sau din rețea. Puteți crea și gestiona anunțuri pe site-ul dvs. web și puteți vedea chiar și statistici exacte pentru acesta. La rândul său, acest lucru ajută la difuzarea de reclame pentru cititorii dvs. într-o manieră mai potrivită.

În afară de asta, are aceste caracteristici excelente:

 • categorie ușoară
 • HTML5 gata
 • Complet extensibil pentru cerințe mari
 • Opțiuni de publicare diferite
 • Diverse opțiuni de afișare pentru anunțuri
 • Dezvoltator prietenos pentru personalizări
 • Echipa de suport excelentă

Suplimentul de detectare a blocurilor de anunțuri schimbă total jocul. După ce ați activat-o, va începe să afișeze un mesaj personalizat care solicită utilizatorilor să dezactiveze AdBlock să continue să utilizeze site-ul dvs..

Ca alternativă, puteți, de asemenea, să redirecționați utilizatorii AdBlock către o anumită pagină de pe site-ul dvs. web care să le comunice problema. Planurile de prețuri încep de la doar 49 USD / an, cel mai popular fiind 149 USD / an care are funcții puțin mai imbatabile.

Blockthrough

Blockthrough este o tehnologie strălucitoare pentru a monetiza utilizatorii AdBlock fără probleme, fără a fi nevoiți să-i supără. Vă ajută să oferiți cititorilor dvs. o experiență publicitară mai ușoară, prin filtrare într-un mod care nu necesită ca aceștia să activeze AdBlock. Această soluție se îmbină bine cu infrastructura de programare existentă cu o documentație simplă pe care oricine o poate urmări.

Puteți, de asemenea, să încercați analizele AdBlock pentru a verifica cât procent din publicul dvs. utilizează AdBlock și chiar să măsurați câștigurile pe care le puteți recupera.

De asemenea, un alt instrument interesant pe site-ul lor web este Calculator de venit AdBlock asta vă va ajuta să identificați suma veniturilor pe care le puteți recupera.

Amiral

Cu Recuperarea AdBlock a amiralului, veți avea acces la o mulțime de funcții interesante, cum ar fi:

 • Analize avansate pentru calcularea pierderilor de venituri
 • Calculatorul ratei de utilizare AdBlock în diferite browsere
 • Diferite modalități de recuperare, cum ar fi listarea în alb și reinserția
 • Schimburi alternative de valori

Instalația lor unică de etichetă și echipa de suport 24/7 adaugă vișinul deasupra serviciului lor excelent. Puteți solicita o demo gratuită, apoi puteți începe cu 120 USD / lună.

Uponit

Uponit ajută anunțurile dvs. neintruzive să obțină tracțiune și să vă maximizeze plata în mod dramatic. Puteți pur și simplu să introduceți codul JS în antetul site-ului dvs. web și să detectați automat cititorii care utilizează blocanți de anunțuri.

După urmărire, puteți calcula suma de venituri pe care o puteți pierde și puteți avea acces la statistici în timp real care vă vor afișa informații precum dispozitivul, browserul și țara din care este utilizat blocantul de anunțuri..

Puteți continua să-l recuperați cu ajutorul adăugării „plug and play” a acestora în stiva de anunțuri în timp ce utilizați etichetele. În plus, puteți afișa direct un mesaj care abordează problema și dacă utilizatorii doresc să continue utilizarea site-ului.

Adrecover

Măsurați și recuperați cu ușurință veniturile din anunțuri cu ajutorul Adrecover. Sunt foarte stricte când vine vorba de calitatea reclamei, deoarece pun cititorii în primul rând întotdeauna. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta să afișați anunțuri de înaltă calitate doar atunci când utilizați acest serviciu. Acestea vă ajută să vă monetizați inventarul Adblock în cel mai adecvat mod posibil.

După ce ați activat această soluție, tot ce trebuie să faceți este să adăugați codul dat în antetul site-ului dvs. web și să începeți să măsurați și să generați bani cu afișările anunțurilor..

Adrecover este de încredere de branduri precum Viacom, Viral Thread și IBT.

DeBlocker

După cum sugerează deja numele, DeBlocker vă ajută să blocați blocanții și să vă recuperați veniturile afișând un mesaj către utilizatorii de blocuri de anunțuri care le solicită să oprească serviciul dacă doresc să continue utilizarea site-ului. Acesta acceptă aproape toate blocajele publicitare care sunt acolo, inclusiv uBlock și Ads Killer.

Pentru a afișa mesajul, puteți alege să afișați o fereastră popup mică sau chiar să deschideți una cu ecran complet.

O caracteristică interesantă a acestui serviciu este până când vizitatorul oprește blocatorul de anunțuri, acesta nu va putea efectua anumite acțiuni pe site-ul web, cum ar fi selectarea și copierea textului și utilizarea tastelor rapide.

Pluginul este ușor și vine cu șase luni de asistență prioritară.

OptinMonster

Detectarea AdBlock a OptinMonster livrează un mesaj personalizat vizitatorilor informându-i despre AdBlock. Poate să ocolească fără probleme toate blocantele de anunțuri care sunt acolo și pot recupera veniturile meritate.

Cu acest plugin, le puteți cere politicos să dezactiveze AdBlock și, în timp ce puteți crede că majoritatea cititorilor nu o vor face, eu sunt aici să vă spun că vor. De fapt, oamenilor nu le păstrează anunțuri ușoare pe un site web.

În plus, le puteți solicita, de asemenea, să facă o listă albă a adresei URL din AdBlock, în loc să o dezactiveze în întregime.

Concluzie

Sper că soluțiile de detecție AdBlock de mai sus vă ajută să vă recuperați veniturile pentru a stimula câștigul.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map