Tippek a WordPress fejlesztő felvételére a vállalkozás számára

A WordPress webhely létrehozása során két kérdést lehet fontolóra venni. Ha saját magamnak kellene felépítenem a webhelyet, vagy fel kellene bérelnem egy WordPress fejlesztőt?


A webhely fejlesztése önmagában jó, ha ismeri a WordPress alkalmazást. Csak valamilyen ismerete nem hoz létre weboldalt. Nagyon sok erőfeszítést igényel a tervezéstől a fejlesztésig. A PHP, CSS és WordPress szakértőnek kell lennie

Ha Ön nem szakértő, akkor jobb, ha bérbe ad egy fejlesztőt. Lehet szabadúszóként vagy fejlesztési irodán keresztül.

Nézzük meg az alábbi pontokat, amelyek segíthetnek benne WordPress fejlesztő felvétele.

Vázolja fel, mi szükséges

A mai WordPress nem ugyanaz; néhány évvel ezelőtt volt. Ez nagy teljesítményű, és segíthet a személyes webhelyről az összetett alkalmazásig történő felépítésben. Tehát, ha egy fejlesztőt kér a WP webhely fejlesztésére, akkor ez nem elegendő. Először el kell döntenie, hogy mit keres?

 • Blogoláshoz??
 • Online bolt?
 • Vállalati webhely?
 • Könyvtár?
 • Magazin?

és a lista folytatódik…

Sorolja fel, hogy mi az összes szolgáltatás, amelyet keres.

 • Integrált társadalmi részesedés
 • Widget területek
 • Szerző doboz
 • Megjegyzés mező
 • posta & kategória elrendezése
 • Fejléc és lábléc

stb…

Nem számít, mit fogsz fejleszteni – tudassa a fejlesztővel, hogy könnyű kódot keres, gyors berakodásra optimalizált SEO-t és jobb keresési rangot.

A munkaleírás részletes kidolgozása hasznos lenne a legjobb fejlesztő megtalálásához. A kiküldetés előtt fontos a követelmények világos és részletes leírását elkészíteni, figyelembe véve az eredményt, a költségvetést és a határidő tényezőit. Látható, hogy a vázlat nagy része nem működik, mert az ügyfelek nem tudnak részletes és teljes információkat szolgáltatni. Ezért ha nem töltenek időt házi feladatokra, akkor hogyan várnak el jó fejlesztőket?

Használjon hivatkozásokat

Bizonyos területeken új lakosként több dolgot kell tennünk. Tehát általában kérdéseket teszünk fel, akár barátok, kollégák vagy családtagok felé. Hasonló a WordPress fejlesztők esetében. Megismerheti a barátainak, a szakértőknek vagy a megbízható fejlesztőknek a referenciáit, akikkel együtt dolgoztak.

Ha a kutatás még nem fejeződött be, akkor bővítse ki magát a WordCamps vagy a helyi találkozó stb. Részvételével. A LinkedIn a WordPress fejlesztő felkérésének kipróbált és bevált módja azáltal, hogy megkérdezi a partnerektől, hogy javasolják.

Ne hagyja ki a teljes képet

Miután kiválasztott néhány nevet a listáról, ne hagyja ki a portfóliók megfelelő gondozását. Róluk véleményt szerezhet a felülvizsgálati webhelyekről, a Dribble és a GitHub webhelyről, stb. Bemutatás előtt elemeznie kell korábbi munkáikat. A tények, mint például; jól bemutatott és részletes esettanulmányokat, a WordPress közösséghez való hozzájárulást, a témákat és a plug-inek áttekintését, a blogokkal és egyéb kiadványokkal kapcsolatos témákat elemezni és helyesen meg kell vizsgálni.

Ellenőrizheti társadalmi profiljaikat, és képet alkothat arról, hogy miként lépnek kapcsolatba másokkal. Innentől meg fogja érteni mindenki iránti hozzáállását, akárcsak a munkával kapcsolatban. Azt mondták, hogy ismeretes lenni semmi, amíg nem vagy elég erőteljes.

Tapasztalja meg korábbi munkáját

Ha nem technikus, és nem érti a kódolást és a műszaki fogalmakat, akkor a legfontosabb dolog, amire összpontosíthat, hogy megtapasztalja korábbi munkájukat. Megkérheti őket, hogy mutasson meg néhány példát, amelyek a projekttel kapcsolatosak. Kommentálj rá egy kicsit elemezve.

Elemezze, hogy korábbi munkáik megfelelnek-e az Ön követelményeinek? Az oldal összes eleme megfelelően van-e igazítva? A plug-in minden tesztet letett-e a teszt terv alapján? Mindenekelőtt el kell elégedettnek lennie a munkával és meg kell győznie magát arról, hogy felveszi őket.

Bérelje fel a szolgáltatás-gondolkodású fejlesztőt

A legtöbb fejlesztőnek van üzleti és szabadúszó tapasztalata a múltban. Tehát előnyös lesz számukra, amikor elkezdenek dolgozni valamelyik vállalkozásban WordPress fejlesztőként. Valóban tudják az idő értékét anélkül, hogy egy kicsit pazarolnák.

Sikeres üzletembereknek fel kell vennie a szolgáltatást igénylő fejlesztőt. A WordPress fejlesztő felvétele során a legfontosabb cél az, hogy valóban professzionális módon fogadja el a bérelt.

Ellenőrizze az alapvető elemeket

Igen, fontos elemezni az alapvető elemeket.

 • Annak eldöntése, hogy a fejlesztő megfelelően válaszol-e a kérdéseire?
 • Biztosíthatják-e az állapotfrissítést??
 • A fejlesztő elmagyarázza a pontokat, hogy gyorsan megértse őket?
 • Angol vagy a kommunikációhoz preferált nyelv?

Kód felülvizsgálata

A kód áttekintése hatékony módszer a munka minőségének ellenőrzésére. Néhány más fejlesztő (harmadik fél) ellenőrzi a kódot és felülvizsgálja azt a logikai hibák, az összes eset teljes megvalósítása, az elvégzett teszt mennyisége, a biztonság és a teljesítmény kérdései alapján. Ily módon elképzelést készíthet a fejlesztői teljesítményről, és szükség esetén módosítást kérhet.

Hol lehet WordPress fejlesztőt felvenni??

Ez az Ön preferenciájától függ, de az alábbiakban bemutatjuk a legjobb online helyeket a következő projekthez.

Odesk – fejlesztők százai, bérelje őket fix vagy óradíjra.

Toptal – 3% szabadúszó bérlése

Fiverr – jó kis aprításra

Guru – hasonló a Upwork-hez

Alternatív megoldásként a hashtag segítségével is közzéteheti követelését a Twitter-en – #hiring #wordpress #development

Sok sikert kívánok neked a munkához megfelelő jelölt megtalálásához.

Emily Johns cikke

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map