Top 3 Platforme pentru a angaja dezvoltatori WordPress

Este dificil să obții un dezvoltator calificat cu atitudine potrivită.


Ce să cauți atunci când angajezi un dezvoltator WordPress?

Dacă citiți acest lucru, presupun că sunteți un site web sau un proprietar de afaceri care dorește să angajeze pentru proiecte independente sau pe termen scurt. Dacă da, regulile jocului sunt ușor diferite decât în ​​cazul angajării pentru un loc de muncă cu normă întreagă. Voi prezenta acum câteva sfaturi pe baza experienței mele.

Verificați portofoliul

Acesta este un dezacord, sau cel puțin pare să fie așa. Fiecare dezvoltator de contracte în valoare de sare are un portofoliu comandant (cu excepția mea, care este cu totul altă poveste! :-P) și ar trebui să fie relevant pentru dumneavoastră. Dar aici vine o învârtire – freelance este plin de trucuri care fură portofoliul altora, închid afacerea și apoi o externalizează în continuare unui dezvoltator.!

De obicei, nu consider că este o problemă semnificativă, dar oameni de genul acesta nu au nici o idee despre dezvoltarea WordPress sau PHP și ajung să distrugă proiectul. Fie fug cu banii, fie livrează un plugin / temă secundară, care pur și simplu este înțeles.

În continuare, căutăm câteva strategii de supraviețuire pentru proprietarul afacerii atunci când vine vorba de jungla de freelancing.

Întrebați portofoliul

După ce aveți portofoliul, luați-vă timp pentru a-l citi și a pregăti un chestionar, doriți să le prezentați dezvoltatorului. Dar nu indicați asta încă – doriți să le trimiteți chestionarul ca o surpriză în următorul apel sau întrunire! Dacă par șovăitori sau vorbesc în cercuri, știți că este timpul să vă împachetați și să rulați. ��

Deși întrebările exacte depind de proiect, iată câteva pe care le pot sugera:

 • Urmați liniile directoare ale codului WordPress? De ce și de ce nu? (Nu este o preocupare majoră, chiar dacă dezvoltatorul nu le urmărește; stilul de codificare durează prea mult. Dar este important să judecăm dacă dezvoltatorul a auzit chiar despre WordPress standarde de codificare.)
 • Cât timp v-a luat pentru a crea acest plugin? Poți să mă parcurgi prin proces?
 • Care sunt greșelile obișnuite, potrivit dvs., pe care dezvoltatorii le fac atunci când creează teme?
 • Care sunt limitările acestei teme atunci când vine vorba de diverse dimensiuni de ecran și browser?
 • Ce optimizare ați avut grijă în dezvoltarea acestei teme / plugin?
 • Ce plugin-uri open-source ați studiat ca dezvoltator? Poți să mă plimbi prin modul în care funcționează? (Este în regulă chiar dacă nu înțelegeți multe aici – ideea este să vedeți cât de familiară este acea persoană cu meseria ei.)

Dacă credeți că nu puteți face capul sau coada răspunsurilor, notați-le și postați-le pe forumurile WordPress – cereți sfaturi comunitare cu privire la ce cred ei despre dezvoltator.!

Referințe

Cereți să discutați cu persoanele care au comandat proiectele prezentate. Nu mă aștept ca toate proiectele să se încheie cu o notă bună, dar dacă un dezvoltator nu are chiar 2-3 referințe credibile, este un steag roșu orbitor. Și nu vă conformați cu numerele de telefon, deoarece unii oameni au jocul suficient de îndepărtat – insistați pe e-mailul oficial și asigurați-vă că le scrieți!

Folosiți un sistem de escrow

Plățile sunt cele mai multe dintre discuțiile din proiect. Dezvoltatorul nu vrea să fie jefuit de câteva zile de efort, doar pentru ca clientul să dispară și clientul nu vrea să piardă timp și bani cuiva care vorbea mare înainte de început. Este posibil să depășiți aceste îngrijorări fără a fi nevoie să apelați la „Puteți avea încredere în mine 100%” – folosind un sistem de escrow precum Upwork, Freelancer, etc. Serviciul de escrow vă ține banii până când sunt trimise reperele de lucru și totul este documentat pentru scopuri legale.

Asigurați-vă în afara WordPress (și PHP!)

Aceasta este opțională, dar pentru a vă face o idee dacă un dezvoltator este entuziasmat de tehnologiile web și de a fi în contact cu alte stive tehnologice. Cunoașterea subiectelor în trend ale industriei ajută la gestionarea cerinței în mai multe abordări și nu știi niciodată că ceea ce cauți se poate face mai bine într-o stivă diferită, cum ar fi Nodejs, Ruby, etc..

Vorbeste cu cativa dezvoltatori

Dacă nu cunoașteți pe cineva cu munca sa trecută, este întotdeauna o idee bună să discutați cu câțiva dezvoltatori despre cerințele dvs. Adună toate feedback-ul și vezi ce sună cel mai bine pentru tine. Nu rămâneți doar în limitele tehnice, ci și căutați o atitudine.

Acum știi ce să cauți. În continuare, unde găsiți un dezvoltator cu experiență?

Există multe piețe, dar următoarele sunt cele populare pentru a găsi dezvoltatorul WordPress.

Codeable

Codeable este o platformă specializată de freelancer pentru dezvoltarea WordPress.

Indiferent dacă aveți nevoie de construirea personalizată, dezvoltarea temelor, optimizarea performanței, întărirea securității sau rezolvarea problemelor, veți găsi un expert potrivit pentru activitatea dvs. Vă puteți posta proiectul în mod gratuit pentru a vă conecta la dezvoltator și pentru a discuta despre prețuri și calendar.

Veți găsi dezvoltatori care oferă o bază pe oră sau un cost fix. Este chiar alegerea ta, dar dacă mă întrebi, prefer întotdeauna costul fix. Avantajul costului fix este că nu trebuie să vă faceți griji atunci când dezvoltatorul durează mai mult decât vă așteptați. Plătești întotdeauna ceea ce ai acceptat să livrezi lucrarea.

Vei găsi un dezvoltator din toată lumea, iar acest lucru ar fi util dacă vrei să lucrezi în fusul tău orar sau să lucrezi cu cineva care vorbește limba ta.

WPhired

Un portal de locuri de muncă pentru a posta necesarul de lucru WP pentru a angaja un expert la distanță.

WPhired oferă trei tipuri de prețuri.

 • GRATUIT – postează posturi care vor fi active timp de 30 de zile
 • Loc de muncă prezentat 3 – pentru a vă afișa cele trei postări la 60 de zile
 • Loc de muncă prezentat 5 – 5 înregistrări postate prezentate timp de 60 de zile

Toptal

Toptal, una dintre cele mai populare piețe pentru a găsi primii 3% dintre dezvoltatorii WordPress.

Vă întrebați de ce 3%? Verifica asta explicaţie.

Puteți răsfoi profilul sutilor de dezvoltatori și îl puteți angaja pe cel care vă place.

Sunt încrezător că veți găsi un dezvoltator adecvat pentru munca dvs. de WP pe platformele de mai sus. Dacă din anumite motive, nu poți, atunci poți încerca oDesk, Codementor sau Liber profesionist.

Noroc cu proiectul tău.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map