Visszaszerezze bevételét az AdBlock Detection Solution megoldással, a WordPress használatával

Akárcsak az emberek utálják a hirdetéseket, mi, marketingszakemberek, jó bevételi forrásokra támaszkodunk rá.


A blog vagy egy weboldal hirdetési bevétele óriási lehet, mert teljesen passzív. Nem kell semmit tennie, kivéve a beállítást. Ezt a bevételt azonban azok az olvasók csökkenthetik, akik nem szeretik a hirdetéseket látni. Manapság szinte mindenki az AdBlock alkalmazza megszabadulni a hirdetésektől.

Több mint Az internethasználók 40% -ánál van telepítve egy AdBlocker, és ez közvetlenül érinti a jövedelmét.

Szerencsére vannak a WordPress számára elérhető AdBlock-felismerési megoldások, amelyek segítenek a probléma megoldásában és a bevétel visszaszerzésében.

Az AdBlock hatása a bevételre

Ha az online üzleti vállalkozás fenntartása elsősorban a hirdetési bevételektől függ, akkor valószínűleg sok pénzt hagy az asztalra. A fentiek szerint az internethasználók több mint 40% -ánál van telepítve az AdBlockers, ami azt jelenti, hogy az elvárt pénz közel felét keresni fogja. És ez a „fél összeg” sok lehet, a havi forgalomtól függően.

Az emberek többsége csak azért engedélyezi az AdBlock alkalmazást, mert utálják a hirdetéseket. Másrészről, egyesek kénytelenek telepíteni a meglévő webhely miatt. Néhány weboldalon túl sok a hirdetés és a felbukkanó ablak, ami bárkit is csalhat. Bizonyos értelemben ez spam, és ez nem jó.

Tehát, mielőtt belemerülnék a megoldásokba, erősen ajánlom, hogy törekedjen a jobb felhasználói élményre azáltal, hogy nem bombázza meg sok hirdetést. Próbáljon kissé leengedni, és tartsa természetesen. Ugyanakkor lépjünk be a listába.

AdSanity

Egy nagyon hasznos hirdetéskezelő bővítmény, az AdSanity megkönnyíti a hirdetések kezelését, függetlenül attól, hogy az ön házigazdája, vagy a hálózatból származik-e. Készíthet és kezelhet hirdetéseket a webhelyén, sőt megtekintheti a pontos statisztikákat is. Ez viszont elősegíti az olvasók számára a hirdetések megfelelőbb megjelenítését.

Ezen kívül a következő nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Könnyűsúlyú
 • HTML5 készen áll
 • Teljesen bővíthető nagy igényekhez
 • Különböző közzétételi lehetőségek
 • Különféle hirdetési lehetőségek
 • Fejlesztőbarát a testreszabáshoz
 • Nagy támogató csapat

Az Ad Block érzékelő kiegészítő teljesen megváltoztatja a játékot. Miután engedélyezte azt, elkezdi megjeleníteni az egyéni üzenetet, amely felkéri a felhasználókat az AdBlock letiltására az Ön webhelyének folytatása érdekében..

Alternatív megoldásként az AdBlock felhasználóit is átirányíthatja a webhely egy adott oldalára, amely elmondja számukra a problémát. Az árazási tervek mindössze 49 USD / év-től kezdődnek, a legnépszerűbb pedig 149 USD / év, amely egy kicsit verhetetlen funkciókkal rendelkezik..

Blockthrough

Blockthrough egy kiváló technológia az AdBlock-felhasználók zökkenőmentes bevételszerzésére anélkül, hogy idegesíteni kellene őket. Segít abban, hogy könnyebb hirdetési élményt biztosítson az olvasók számára, oly módon, hogy a szűrés nem teszi szükségessé az AdBlock bekapcsolását. Ez a megoldás jól illeszkedik a meglévő programozási infrastruktúrához az egyszerű dokumentációval, amelyet bárki követhet.

Kipróbálhatja az AdBlock elemzését is annak ellenőrzéséhez, hogy a közönség hány százaléka használja az AdBlock alkalmazást, és meg is mérheti, hogy mennyi bevételt tud visszanyerni..

Ezenkívül a weboldalon egy másik érdekes eszköz is a AdBlock bevételi kalkulátor ez segítséget nyújt Önnek a bevétel összegének azonosításában.

Admirális

Val vel Az Admiral AdBlock helyreállítása, hozzáférhet egy csomó érdekes funkcióhoz, például:

 • Fejlett elemzés a bevételkiesés kiszámításához
 • Az AdBlock használati arányszámológépe különböző böngészőkben
 • A helyreállítás különféle módjai, például a ballista felvétele és a hirdetések újbóli beillesztése
 • Alternatív értékcserék

Az egyik címketelepítés és a 24 órás ügyfélszolgálat segíti a cseresznyét nagyszerű szolgáltatásuk mellett. Igényelhet egy ingyenes demo-t, majd elindulhat havonta 120 dollárért.

Uponit

Uponit segít a nem tolakodó hirdetéseinek vonzásában és drámai módon maximalizálja a kifizetést. Egyszerűen beillesztheti a JS-kódot a weboldal fejlécébe, és automatikusan felismeri az olvasókat, akik hirdetésgátlókat használnak.

A követés után kiszámíthatja az esetlegesen elveszített bevétel összegét, és hozzáférhet valós idejű statisztikákhoz, amelyek olyan információkat mutatnak meg, mint például az eszköz, a böngésző és az ország, ahonnan a hirdetésgátlót használják.

Ezután a címkék használata közben helyreállíthatja azt a „plug and play” és a hirdetésköteg kiegészítésével. Ezenkívül közvetlenül megjeleníthet egy üzenetet is, amely a problémával foglalkozik, és ha a felhasználók folytatni akarják a weboldal használatát.

Adrecover

A hirdetésekből származó jövedelem egyszerűen mérhető és visszatéríthető a Adrecover. Különösen szigorúak a hirdetések minősége szempontjából, mert mindig az első helyen állnak az olvasók. Ez azt jelenti, hogy csak akkor számíthat arra, hogy kiváló minőségű hirdetéseket jelenít meg, amikor ezt a szolgáltatást használja. Segíthetnek az Adblock készletének a lehető legmegfelelőbb módon történő bevételszerzésében.

Miután engedélyezte ezt a megoldást, csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja a megadott kódot webhelyének fejlécéhez, és elkezdi mérni és bevételszerzésre készíteni a hirdetés megjelenítéseit.

Az Adrecover-t olyan márkák bízják meg, mint a Viacom, a Virális szál és az IBT.

DeBlocker

Mivel a név már utal, DeBlocker segít blokkolni a hirdetési blokkolókat és visszatéríteni a bevételeket azáltal, hogy üzenetet jelenít meg a hirdetésblokkoló felhasználók számára, amelyben felszólítják őket a szolgáltatás kikapcsolására, ha folytatni akarják a webhelyet. Támogatja szinte az összes ott levő hirdetésgátlót, beleértve az uBlock-ot és a Ads Killer-t.

Az üzenet megjelenítéséhez választhat egy kis felbukkanó ablakot, vagy akár megnyithatja a teljes képernyős ablakot is.

Ennek a szolgáltatásnak egy érdekes tulajdonsága, hogy amíg a látogató kikapcsolja a hirdetésgátlót, akkor nem tudja végrehajtani bizonyos műveleteket a webhelyen, például szöveget kiválasztani és lemásolni, valamint gyorsbillentyűket használni..

A plugin könnyű, és hat hónapos prioritási támogatással jár.

OptinMonster

Az OptinMonster AdBlock észlelése egyéni üzenetet küld a látogatóknak, amelyben tájékoztatja őket az AdBlockról. Zökkenőmentesen képes megkerülni az összes kimenő hirdetésgátlót, és potenciálisan visszaszerzi a megérdemelt bevételeit.

Ezzel a bővítménnyel udvariasan felkérheti őket az AdBlock letiltására, és bár azt gondolhatja, hogy az olvasók többsége nem akarja, azért vagyok itt, hogy elmondjam nektek. Valójában az emberek nem gondolnak könnyű hirdetésekre egy webhelyen.

Ezenkívül felkérheti őket arra is, hogy engedélyezzék az URL-cím engedélyezését az AdBlockból, ahelyett, hogy teljesen letiltnák.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti AdBlock-észlelési megoldások segítenek a bevétel visszaszerzésében, hogy növeljék a bevételt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map