Възстановете приходите си с решение за разпознаване на AdBlock за WordPress

Колкото и хората да мразят рекламите, ние като търговци разчитаме на това за добър поток от приходи.


Приходите от реклама за блог или уебсайт могат да бъдат огромни, защото са напълно пасивни. Не е нужно да правите нищо, освен да го настройвате. Този приход обаче може да бъде намален от читателите, които не обичат да виждат реклами. В наши дни почти всички използват AdBlock, за да се отърват от рекламите.

Повече от 40% от интернет потребителите имат инсталиран AdBlocker, и това пряко се отразява на доходите ви.

За щастие, за WordPress има налични решения за откриване на AdBlock, които ще ви помогнат да коригирате този проблем и да възстановите приходите си.

Влияние на AdBlock върху приходите ви

Ако сте главно зависими от приходите от реклама, за да поддържате онлайн бизнеса си, тогава вероятно оставяте много пари на масата. Както бе посочено по-горе, повече от 40% от интернет потребителите са инсталирани AdBlockers, което означава, че печелите почти половината от сумата, която бихте искали. И че „половината сума“ може да бъде много, в зависимост от месечния Ви трафик.

Повечето хора активират AdBlock само защото мразят рекламите. От друга страна, някои хора са принудени да го инсталират заради уебсайта, на който са. Някои уебсайтове имат твърде много реклами и изскачащи прозорци, които могат да смутят всеки. По някакъв начин това е спам и не е яко.

Затова преди да се потопите в решенията, силно препоръчвам да се стремите към по-добро потребителско изживяване, като не бомбардирате с тонове реклами. Опитайте се да го спуснете малко надолу и да го поддържате естествено. Имайки предвид това, нека да влезем в списъка.

AdSanity

Много полезен плъгин за управление на реклами, AdSanity прави управлението на рекламите безпроблемно, независимо дали е самостоятелно хоствано или от мрежата. Можете да създавате и управлявате реклами на уебсайта си и дори да преглеждате точните статистически данни за него. Това от своя страна помага да се показват реклами на вашите читатели по по-подходящ начин.

Освен това, той има тези страхотни характеристики:

 • лек
 • HTML5 готов
 • Напълно разтегателен за големи изисквания
 • Различни опции за публикуване
 • Различни опции за показване на реклами
 • Подходящ за програмисти за персонализиране
 • Страхотен екип за поддръжка

Тяхната добавка за разпознаване на рекламен блок напълно променя играта. След като го активирате, ще започне да се показва персонализирано съобщение, което моли потребителите да деактивират AdBlock да продължи да използва уебсайта ви.

Като алтернатива можете също да пренасочите потребителите на AdBlock към конкретна страница на вашия уебсайт, която им казва за проблема. Ценовите планове започват от само $ 49 / година, като най-популярният е $ 149 / година, който има малко повече непобедими функции.

Blockthrough

Blockthrough е блестяща технология за безпроблемно осигуряване на приходи от потребителите на AdBlock, без да се налага да ги разстройвате. Помага ви да доставите по-леко рекламно изживяване на вашите читатели, като филтрирате по начин, който не изисква от тях да включат AdBlock. Това решение се съчетава добре с вашата съществуваща инфраструктура за програмиране с проста документация, която всеки може да следва.

Можете също да изпробвате техните анализи за AdBlock, за да проверите какъв процент от вашата аудитория използва AdBlock и дори да измерите колко приходи можете да възстановите.

Също така, друг интересен инструмент на уебсайта им е Калкулатор на приходите от AdBlock това ще ви помогне да определите размера на приходите, които можете да възстановите.

адмирал

с Възстановяване на AdBlock на Admiral, получавате достъп до куп интересни функции, като например:

 • Разширена анализа, за да изчислите загубите си от приходи
 • Калкулатор на скоростта на използване на AdBlock в различни браузъри
 • Различни начини за възстановяване, като бели списъци и повторно въвеждане на реклами
 • Алтернативни борсови стойности

Техният инсталиране на един маркер и екипът за поддръжка на 24/7 добавят черешата на върха на страхотното си обслужване. Можете да заявите безплатна демонстрация и след това да започнете за $ 120 / месец.

Uponit

Uponit помага на натрапчивите Ви реклами да придобият сцепление и да увеличат драстично изплащанията си. Можете просто да вмъкнете техния JS код в заглавката на уебсайта си и автоматично да откриете читателите, които използват рекламни блокери.

След проследяването можете да изчислите размера на приходите, които може да загубите, и да получите достъп до статистиката в реално време, която ще ви показва информация, като устройството, браузъра и държавата, от която се използва рекламният блокер..

След това можете да продължите да го възстановите с помощта на добавката им за „plug and play“ към вашия рекламен стек, докато използвате вашите маркери. Освен това можете директно да покажете съобщение, адресиращо проблема и ако потребителите искат да продължат да използват уебсайта.

Adrecover

Лесно измервайте и възстановявайте приходите от реклами с помощта на Adrecover. Те са супер строги, що се отнася до качеството на рекламите, защото винаги поставят читателите на първо място. Това означава, че можете да очаквате да показвате висококачествени реклами само когато използвате тази услуга. Те ви помагат да осигурите приходи от своя Adblock инвентар по възможно най-подходящия начин.

След като активирате това решение, всичко, което трябва да направите, е да добавите дадения код в заглавката на уебсайта си и да започнете да измервате и осигурявате приходи от рекламните импресии.

Adrecover се доверява на марки като Viacom, Viral Thread и IBT.

DeBlocker

Както името вече подсказва, DeBlocker ви помага да блокирате рекламните блокери и да възстановите приходите си, като показва съобщение на потребителите на рекламния блок с молба да изключат услугата, ако желаят да продължат да използват уебсайта. Той поддържа почти всички рекламни блокери, които са там, включително uBlock и Ads Killer.

За да покажете съобщението, можете да изберете да покажете малък изскачащ прозорец или дори да отворите цял екран.

Интересна характеристика на тази услуга е, докато посетителят не изключи рекламния блокер, той / тя няма да може да изпълнява определени действия в уебсайта, като изберете и копирайте текст и използвайте бързи клавиши.

Плъгинът е лек и се предлага с шест месеца приоритетна поддръжка.

OptinMonster

Откриване на AdBlock на OptinMonster доставя персонализирано съобщение на посетителите, като ги информира за AdBlock. Той може безпроблемно да заобиколи всички рекламни блокери, които са там и потенциално да възстанови заслужените ви приходи.

С този плъгин можете учтиво да ги помолите да деактивират AdBlock и макар да мислите, че повечето от читателите няма да го направят, аз съм тук, за да ви кажа, че ще го направят. Всъщност хората нямат нищо против светли реклами на уебсайт.

Освен това можете също да ги помолите да включат в белия списък вашия URL адрес от AdBlock, вместо да го деактивирате изцяло.

заключение

Надявам се горните решения за откриване на AdBlock да ви помогнат да възстановите приходите си, за да увеличите печалбата.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map