8 Gestionată platforma Kubernetes pentru aplicații containerizate

Unele dintre cele mai bune Kubernetes găzduite pe bază de cloud pentru a implementa și gestiona containerele de aplicații.


Kubernetes este în tendință mai mult ca niciodată. Și, de ce nu – fiecare organizație încearcă să containerizeze aplicația și să profite de avantajele celor mai bune Kubernetes.

Mică introducere

Kubernetes este un open-source, inițial dezvoltat de Google pentru implementarea automată și gestionarea aplicațiilor containerizate. Este diferit de Docker.

Docker ajută la construirea de containere pentru aplicații, iar Kubernetes le grupează pentru un management ușor. Deci, dacă aveți mai multe containere, atunci aveți nevoie de ceva care să le gestionați și să le descoperiți – acesta este locul în care Kubernetes vă ajută. Unele dintre caracteristicile casetei sunt:

 • Scalați în sus sau în jos cu comanda, consola sau automat
 • Gestionarea configurației de acreditare detașată
 • Auto-recuperare
 • Gestionați volumul de lucru și execuția lotului
 • Desfășurarea progresivă a aplicațiilor

Dacă sunteți un începător, atunci poate doriți să verificați acest lucru Ghidul Docker și Kubernetes pe Udemy.

Și, acum, vom discuta despre modalitățile de utilizare a Kubernetes.

Tehnic, puteți instala, administra și gestiona singur sau puteți merge la o soluție gestionată. A face totul în interior poate fi scump și provocator pentru a găsi abilitățile potrivite pentru managementul producției. Dacă nu sunteți pregătit pentru asta, puteți utiliza următoarele soluții gestionate.

Motor Kubernetes

O soluție gata de producție de Google Cloud. Profitați de experiența Google de a rula Gmail și YouTube pentru mai mult de un deceniu.

Motor Kubernetes oferă soluții all-in-one pentru a implementa, actualiza, gestiona și monitoriza aplicațiile. Nu doar aplicațiile de container, dar puteți rula și baza de date, atașați stocarea la cluster. Cu funcțiile de scalare automată, nu trebuie să crești manual capacitatea infrastructurii pentru a gestiona traficul de aplicații viitoare. Puteți configura pentru a crește la scară atunci când cererea crește sau scade în funcție de utilizare. Deci, plătește pentru ce folosești.

Puteți rula Kubernetes în spatele unui echilibrator de sarcină cu IP anycast pentru o performanță mai bună și securizarea acestora cu politicile de rețea. Google Kubernetes Engine (GKE) este de asemenea disponibil la fața locului, iar mare lucru este că puteți muta aplicațiile dvs. în cloud și la fața locului. Nu este o mare flexibilitate?

Încă în Beta, dar GKE sprijină GPU pentru a oferi o mai bună putere de procesare pentru a rula învățarea mașinii și alte sarcini grele de muncă.

DigitalOcean

DigitalOcean (DO) nu este doar web hosting popular pentru dezvoltatori, dar au lansat recent gestionat platforma Kubernetes și a câștigat popularitate bună.

Ai citit-o corect, în câteva minute. Am încercat să creez un cluster și a fost gata în mai puțin de 10 minute.

Și este accesibil. Îl puteți începe de la 10 USD pe lună. Să vorbim despre unele caracteristici.

 • Rulați și scalați toate tipurile de aplicații – integrați GitLab, aplicații web, API, servicii backend etc..
 • Ghid de configurare – tehnologia sa relativ nouă și este posibil să nu fiți conștienți de configurarea lor, așa că vrăjitorul inițial va fi o îndrumare utilă.

 • Suport API complet – executați cadre fără server, ochiuri de service, integrare CI / CI, informații aprofundate, etc.
 • Aplicația port din DO către oriunde Kubernetes este suport. Excelent pentru o strategie multi-cloud.

DO este o alegere excelentă din punct de vedere al costurilor pentru a rula aplicațiile pe clusterul Kubernetes din cloud.

Platform9

O Kubernetes gata de întreprindere ca serviciu – Platform9 funcționează pe platforma publică favorită de cloud, locală și VMware. Soluția SaaS completă, astfel încât să vă puteți concentra pe aplicația dvs. în loc de monitorizare continuă, actualizare a infrastructurii și gestionarea acestora.

Platform9 oferă o disponibilitate ridicată pe mai multe zone de disponibilitate în cloud publice, astfel încât să puteți opera o aplicație cu adevărat globală fără timp de oprire, chiar dacă pierdeți o singură zonă de disponibilitate. Au primit un tablou de bord ușor de utilizat pentru a gestiona mai multe clustere și serviciile lor.

Joacă în jurul lor Sandbox pentru a vedea cum funcționează și cum poți beneficia de soluțiile lor.

OpenShift

OpenShift by Red Hat acceptă un număr mare de imagini de container, aplicații, cadre, middleware, bază de date. Puteți rula aplicații native sau cloud tradiționale pe o singură platformă.

Puteți testa platforma containerului lor gratuit.

Amazon EKS

Lista nu va fi completă fără a include Amazon Elastic Container Service (EKS) pentru Kubernetes. Folosit de unele companii de renume precum Verizon, FICO, GoDaddy, Skyscanner, Pearson, Intuit – nu puteți greși.

EKS rulează Kubernetes pe mai multe zone de disponibilitate AWS pentru disponibilitate ridicată, iar AWS gestionează infrastructura completă.

Dacă utilizați deja AWS pentru altceva, atunci EKS ar fi o alegere excelentă pentru integrarea cu CloudTrail, IAM, Cloud Map, App Mesh, ELB, etc..

Unele dintre caracteristicile excelente EKS sunt:

 • Gestionați prin UI web sau CLI
 • AMI optimizat cu drivere NVIDIA pentru o putere de calcul avansată
 • Rulați un grup în spatele echilibrului de încărcare AWS

Prețurile AWS EKS sunt plătite așa cum utilizați și puteți începe pornind de la 0,20 USD pe oră.

Azur

Aceste platforme de pionierat precum Azure, AWS, GCP au un avantaj semnificativ – integrarea. Dacă sunteți deja pe platforma lor, atunci are mult sens să extindeți integrarea aplicației dvs. cu soluția de oferire a acestora. Microsoft oferă Serviciul Azure Kubernetes (AKS), care este gestionat complet ca și altele enumerate mai sus.

Azure oferă mai multe modalități de a furniza un cluster – consolă web, linie de comandă, manager de resurse Azure, Terraform. Puteți profita de administratorul de trafic Azure pentru a rula solicitările aplicației către cele mai apropiate centre de date pentru un răspuns rapid.

IBM Cloud

Serviciul IBM Cloud Kubernetes este un furnizor certificat KS8 și oferă toate caracteristicile standard pentru a implementa o aplicație în clusterul Kubernetes. Veți profita de peste 170 de servicii IBM Cloud pentru a moderniza și construi aplicații Blockchain, IoT, API, microservicii, învățare automată, analiză etc..

Puteți începe cu încercarea lor pentru a experimenta platforma IBM Cloud.

Alibaba Cloud

Alibaba Cloud ar fi o alegere excelentă pentru o afacere din China. Mai jos este o ilustrație tipică a soluției de livrare continuă pentru DevOps automate, un mediu consistent și feedback constant.

Îl puteți începe GRATUIT cu Alibaba Cloud pentru crearea unui cluster Kubernetes.

Concluzie

Cea mai mare parte a platformei Kubernetes găzduită de cele de mai sus oferă o încercare, așa că jucați-vă și vedeți care funcționează cel mai bine pentru cerințele dvs. de aplicare. Și, dacă sunteți curioși să aflați și să-l gestionați singur, atunci verificați acest lucru mers manual.

După ce aplicațiile dvs. sunt conținute, nu uitați să le monitorizați cu instrumente open-source Kubernetes.

ETICHETE:

 • Docher

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map