Cu internetul plin cu o mulțime de prădători care așteaptă ca prada să cadă în capcana lor, apariția serverelor proxy a cumpărat aproximativ un anumit nivel de sănătate.


În afară de protecția împotriva criminalității informatice, serverele proxy vă ajută să accesați online o bibliotecă de conținut fără restricții, fără să vă faceți griji. De asemenea, ajungi să te bucuri de intimitatea ta – sentimente mixte?

Majoritatea oamenilor consideră că confidențialitatea este o problemă cu proxy-urile și au dreptate să creadă și acest lucru. Dar, (da, există un but), această problemă se aplică numai atunci când utilizați proxy-uri gratuite.

Proxy-urile gratuite prezintă, în mare parte, un risc ridicat, deoarece nu se lucrează mult pentru a le face în siguranță. Deci nu vă mirați dacă sunteți pe un server proxy și totuși primiți confidențialitate așteptată. Motiv? Este posibil să utilizați același proxy gratuit pe care îl are hackerul dvs. – destul de ironic!

Deci, care este soluția?

Răspunsul scurt este – încercați proxy premium. Înainte de a fi transportat, aruncă o privire la acest lucru.

Ce este un server proxy?

Un server proxy este pur și simplu intermediarul dintre un client și alte servere. Acest „intermediar” trăiește practic pentru a primi solicitări de la clienți care caută resurse de pe alte servere.

De exemplu, când un client se conectează la serverul proxy, solicită un fel de serviciu, cum ar fi un fișier, o conexiune sau alte resurse disponibile de la un server diferit. La rândul său, serverul proxy analizează această solicitare și găsește o modalitate de a simplifica și controla complexitatea acesteia.

De asemenea, vă puteți imagina serverul proxy ca un pod, ducându-vă de unde sunteți în locul în care doriți să fiți. De cele mai multe ori, atunci când este discutată această poartă, este descrisă doar ca asta – o poartă sau un autobuz. Adevărul este că există un server proxy mai mult decât asta.

În timp ce serverul proxy este un intermediar, acesta servește și ca firewall și filtru web. Dacă aveți nevoie de conexiuni de rețea partajate și de memorie în cache pentru a accelera solicitările comune, nu vă uitați prea departe.

De asemenea, poate aduce modificări ușoare asupra datelor pe care le trimiteți, dar vă va primi în continuare informațiile solicitate. De asemenea, un server proxy vă poate schimba adresa IP, astfel încât serverul web poate continua să mediteze unde vă aflați în lume!

Și…

Cel mai bun lucru despre serverul proxy este că oferă calm din întreaga nebunie a internetului. În cazul hackerilor și atacatorilor în rudă, această prevedere este mult necesară.

Deși o mulțime de oameni se confundă cu privire la utilizarea unui server proxy sau VPN, această confuzie va fi dezactivată pe măsură ce citiți mai departe.

De ce să alegi un server proxy?

Utilizarea unui server proxy are o mulțime de avantaje, deși oamenii încă cred că VPN este mai bun. Așa cum am spus mai devreme, este mai mult un proxy decât să te conectezi la destinație pe internet. Iată câteva motive pentru care ar trebui să alegeți un server proxy;

Protecție a vieții private

Utilizarea unui server proxy vă va ajuta să vă păstrați protejat în timp ce navigați pe web – chiar și părțile ascunse ale acestuia. Majoritatea oamenilor folosesc servere proxy pentru a naviga pe internet în mod privat. Cu posibilitatea de a schimba / ascunde adresele IP, identitatea și informațiile dvs. personale sunt private. Aceasta înseamnă că serverul de destinație este refuzat să știe cine a făcut cererea inițială.

Poate vă întrebați cum funcționează?

Un server proxy de obicei are propria sa adresă IP. Deci, atunci când îl utilizați pentru a vă conecta la un site web, acesta va vedea doar adresa IP a proxy-ului și nu adresa dvs. IP.

Accesarea conținutului restricționat

Un alt lucru util despre serverul proxy este capacitatea sa de a vă ocoli în conținut restricționat bazat pe locație și de a vă oferi acces la site-uri web blocate.

Este destul de ușor de utilizat, pur și simplu porniți-l și asta este. Singurul lucru este că trebuie să fiți sigur că utilizați un server proxy care se află în locația potrivită. De exemplu, dacă sunteți cu sediul în Regatul Unit și încercați să accesați un conținut video blocat în țara dvs., dar accesibil în SUA, va trebui să utilizați un server proxy din SUA.

Performanta imbunatatita

O caracteristică în care poți avea întotdeauna încredere cu orice server proxy este o performanță de rețea mai bună și îmbunătățită. Serverele proxy pot memora în cache conținutul site-ului.

În sensul de fiecare dată când vă conectați la un site web, serverul proxy salvează informațiile site-ului respectiv. La vizitele ulterioare pe site-ul respectiv, serverul proxy va verifica dacă este cea mai recentă copie a site-ului, apoi vă va trimite copia salvată.

De exemplu, când sute de utilizatori se conectează la un site web simultan de la același server proxy, serverul trimite o singură solicitare site-ului până când conținutul este modificat. Acest proces ajută serverul proxy să servească mai rapid conținutul.

De ce Proxy Premium?

Un server premium este un server proxy rapid, fiabil și complet anonim. Sunt stabile, sigure și anonime. Spre deosebire de serverele proxy gratuite, care sunt încărcate cu riscuri, proxy-urile premium sunt mult mai fiabile și mai eficiente în funcție.

Utilizarea unui server proxy premium vă scutește de problemele de a parcurge o listă întreagă de server proxy public. Cu un proxy premium, veți avea controlul asupra autentificării sale, plus că vă puteți odihni ușor.

Un alt lucru este spre deosebire de serverele proxy gratuite; aceste servere premium nu se prăbușesc și nu se închid. Nu trebuie să vă faceți griji pentru a vă deconecta.

Motiv?

Serverele sunt administrate de companii de încredere și sunt configurate și susținute de experți. Așadar, nu există griji aici!

Sper că acum, aveți o idee despre beneficiile proxy. Să explorăm următoarele soluții proxy premium.

Proxy inteligent

Accesați întregul grup de IP-uri rezidențiale rotative de 10 M + în mai mult de 195 de locații din întreaga lume și răzuiți liber cu Smartproxy. De asemenea, oferă tot felul de aspecte precum sesiuni rotative, IP-uri rezidențiale aleatorii, direcționare geo-orientată, sesiuni lipicioase, rotator automat pentru proxy și multe altele.

IP-ul meu Ascunde

IP-ul meu Ascunde este unul dintre serverele proxy premium de încredere. Are o mulțime de funcții excelente și are peste 75 de servere în 22 de țări.

Puteți utiliza conexiunile criptate încorporate pentru a ocoli orice firewall, accesând orice site web oricând. IP Hide-ul meu este rapid și stabil. Mai stabil decât proxy-ul gratuit și de 13 ori mai rapid decât un VPN! Un alt lucru este că îl puteți folosi pe oricare dintre dispozitivele dvs. (Windows, Mac, Android și Linux). În sensul că dispozitivele dvs. pot utiliza aceeași licență, deoarece nu există nicio limită la transferul de date.

Proxie de var

Cu Proxy-uri de var, obțineți performanță și funcționalitate de rețea ridicată. Panoul de control complet automat vă permite să vă navigați mai ușor.

Proxy premium

În plus, puteți modifica adresa IP oricând doriți. În plus, trebuie să adăugați până la 25 de IP-uri pentru a fi autentificate pentru utilizarea proxy.

Proxy-urile Lime permit atât autentificarea bazată pe IP cât și pe numele de utilizator și vă bucurați de un IP dedicat. În sensul că nimeni nu îți împărtășește adresa cu tine!

Proxy-Vânzător

Proxy-vânzător vă oferă o fiabilitate tehnică fiabilă a proxy-ului. Toate proxy-urile oferite sunt considerate a fi extrem de fiabile atunci când vine vorba de performanță și stabilitate.

Aveți opțiunea de a cumpăra proxy IPv4 sau IPv6.

Oxylabs

Oxylabs vă oferă acces instantaneu la proxy rezidențiale întreținute continuu. Trebuie să vă bucurați de anonimat 100% pe web, cu o razuire lină și eficientă, de tip uman.

Oxylabs are mai mult de 30 de milioane de IP-uri în întreaga lume și poate fi o alegere perfectă atât pentru utilizatorul de origine, cât și pentru cele de mai jos:.

  • Informații privind prețurile
  • Monitorizare SEO
  • Livrare prin email și protecție
  • Studii de piață
  • Verificarea anunțurilor
  • Colectarea de date
  • Tractor pe şenile

IP-urile sunt disponibile în aproape toate țările, inclusiv în China.

Netnut

Răzuiți site-ul cu Netnut și nu se blochează niciodată. Acesta vă oferă un sistem care vă va asigura că veți obține un identificator mapat la adresa dvs. IP. Puteți defini adresa IP statică folosind acest identificator unic.

De asemenea, serverul oferă un IP unic pentru fiecare sesiune de browser care poate fi integrat în orice browser. Împreună cu accesul la tabloul de bord, toate statisticile de utilizare sunt puse la dispoziție în timp real pentru recuperare prin intermediul unei simple API.

Geosurf

GeoSurf IP-urile rezidențiale se bazează pe o rețea P2P. Aceasta înseamnă că puteți recolta web accesând un grup de peste 2 milioane de IP-uri deblocate.

Cu API-ul de rotație IP integrat, vă puteți bucura de un nivel ridicat de aplicare & activități performante la nivel de întreprindere. De asemenea, puteți trimite cereri paralele nelimitate prin milioane de IP-uri verificate 100% de lucru. GeoSurf vă oferă, de asemenea, statistici detaliate de utilizare pentru contul dvs. Vă permite să vă monitorizați și să optimizați procesul de colectare a datelor.

Concluzie

Proxy premium este puțin scump decât VPN, dar luând în considerare beneficiile sale, merită total! Sper ca soluția menționată mai sus să vă ajute să alegeți una pentru cerințele dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me