15 millors maneres efectives d’accelerar el vostre lloc web de WordPress

En aquesta publicació al bloc, WPressBlog té moltes idees que podeu utilitzar per accelerar el lloc de WordPress.


La velocitat és un dels factors de rànquing més essencials. Tothom vol reduir el temps de càrrega del lloc web per millorar el trànsit, la satisfacció dels usuaris, disminuir la taxa de rebot i, finalment, guanyar-se.

Si deixeu el lloc sense marcar, a causa de l’acumulació de dades, resulta més complex i menys eficient. És normal per a tots els llocs de WordPress, però no hauria de ser així.

Maneres d'accelerar el vostre lloc web de WordPress

Per eliminar aquest tipus de problemes, seguiu aquestes 15 maneres claus i aconsegueixen que el vostre lloc web sigui accessible sempre per als usuaris.

15 formes efectives d’accelerar el vostre lloc web de WordPress

1. Utilitzeu el millor proveïdor d’allotjament

El temps de càrrega de la pàgina depèn del tipus d’allotjament que feu servir per allotjar el vostre lloc web. Hi ha principalment tres tipus d’allotjament com Shared, VPS i hosting dedicat.

 • Dins Allotjament compartit, el vostre lloc web comparteix els recursos de tots els llocs web allotjats al mateix servidor. En aquest cas, el vostre lloc web pot provocar que es redueixi la velocitat per sobrecàrrega.
 • Dins Xarxa virtual privada (VPS) d’allotjament, tots els recursos es distribueixen uniformement a tots els llocs del mateix servidor. Per tant, no hi ha manera de sobrepassar el temps de càrrega.
 • Mentre estava a Hosting dedicat, no hi ha recursos per compartir. Només hauríeu dedicat un servidor. Mitjans d’allotjament dedicat proporciona la màxima velocitat al vostre lloc web.

A més, la tecnologia utilitzada al servidor també influeix en la velocitat del lloc web. Per exemple, la versió de PHP, HTML i altres tecnologies web, els discs durs SSD i la memòria són alguns dels factors en la rapidesa amb què es pot servir al vostre fitxer de lloc web..

L’altra cosa és la ubicació del servidor. Com més propera es trobi la ubicació del servidor als visitants, més ràpid serà la càrrega de pàgines.

Us recomano fermament que utilitzeu allotjament de SiteGround si voleu que el vostre lloc web sigui molt ràpid. (També utilitzem SiteGround per al nostre lloc web). És hosting recomanat oficialment per WordPress.

2. Components de WordPress

El programari que alimenta el vostre lloc web també és un factor important per influir en la velocitat del lloc web. WordPress ofereix moltes maneres de crear llocs web de forma natural més ràpida que altres CMS.

El rendiment dels llocs de WordPress és com els llocs tradicionals que es van crear amb HTML pur i, per tant, no necessitaven cap processament.

De la mateixa manera, WordPress ofereix pàgines web dinàmiques que es recuperen de la base de dades MySQL. Després genera el codi HTML per lliurar-lo al navegador per al seu processament immediat.

També podeu utilitzar molts altres complements i complements de WordPress. Però l’ús excessiu de plugins pot provocar que el vostre lloc es redueixi a la velocitat, ja que requereixen més codis per carregar-se.

3. Mantingui la tecnologia web actualitzada

Mantenir la vostra tecnologia actualitzada és també una de les millors maneres d’accelerar el vostre lloc web. Aquesta és la raó per al desenvolupament de moltes versions més recents de HTML i PHP. Per tant, cal un amfitrió web de qualitat. Però, fins i tot després d’haver escollit un amfitrió web de qualitat, no vol dir que no estigueu lliures de la responsabilitat de revisar-les.

Assegureu-vos de la versió i configuració de PHP que utilitzeu abans d’actualitzar. Per exemple, algunes versions anteriors de WordPress no són compatibles amb la versió més recent de PHP.

4. Utilitzeu un tema adequat

Assegureu-vos del tema. Hauria de tenir menys o cap necessitat innecessària. Això és degut a que alguns temes ofereixen tantes funcions que requereixen scripts addicionals. Pot provocar que el vostre lloc web alenteixi el seu pes.

Per tant, heu d’intentar trobar el tema segons les vostres necessitats i res més. Podeu utilitzar els complements lleugers i el tema WordPress per afegir funcionalitat.

5. Manteniment regular de bases de dades

Igual que WordPress, la base de dades bàsica també s’incompleix amb el temps a causa de l’acumulació temporal d’espai de disc i de dades no utilitzades de plugins desinstal·lats i més culpables..

Perquè la vostra base de dades sigui lleugera i utilitzable, cal que realitzeu un manteniment regular de la base de dades. WordPress ofereix moltes eines (com Netejador de bases de dades avançat, Optimització del WP, i WP-DBManager) que hi pot ajudar a fer el mateix.

Aquestes eines us permeten realitzar el procés de manteniment de bases de dades amb facilitat i, a més, podeu reduir les revisions de la publicació.

D’aquesta manera podeu accelerar fàcilment el vostre lloc web de WordPress.

6. Configureu el seguiment

No podeu ignorar el fet que només podeu gestionar el que podeu mesurar. Dit d’una altra manera, podeu corregir les coses correctament si sabeu on es troba el problema.

pingdom

Podeu registrar-vos per a moltes eines en línia (com Pingdom) per supervisar automàticament el vostre lloc en termes de velocitat, requisits de renderització i altres optimitzacions per millorar la velocitat del lloc web.

7. Reduïu les sol·licituds del servidor

Sempre que el navegador de l’usuari sol·licita qualsevol recurs, passa una sol·licitud del servidor. Pot ser en forma de fitxers com CSS, Script o una imatge. El temps de càrrega del lloc web depèn del temps que triga el vostre servidor a respondre al navegador de l’usuari.

Menys seran les sol·licituds del navegador; més ràpid serà el temps de càrrega. A continuació, es mostren algunes de les maneres clau de reduir les sol·licituds del servidor.

 • Reduir el nombre de publicacions d’una pàgina web.
 • Podeu dividir publicacions més llargues en pàgines.
 • Divideix els comentaris en diverses pàgines.
 • Reduir el nombre de pàgines i altres elements.
 • S’han de desinstal·lar plugins innecessaris i més lents.
 • Desactiveu els complements addicionals.
 • Reduïu recursos externs com ara tipus de lletra i altres scripts o complements.

Podeu utilitzar Pingdom i GTmetrix eines per tenir coneixement de tot tipus de sol·licituds del servidor i temps necessari per carregar-se. Després d’això, podeu fer un pas eficaç per reduir o eliminar aquestes sol·licituds perquè el vostre lloc web sigui més ràpid.

8. Reduïu la mida de la imatge

Les imatges requerien més espai que text o CSS. Per tant, les imatges triguen molt a carregar-se. És més crucial que el propietari d’un lloc de WordPress redueixi la mida de la imatge. Assegureu-vos que la reducció de mida de la imatge no afecti la qualitat de la imatge. Dit d’una altra manera, les imatges s’han de comprimir.

WordPress ofereix complements d’optimització d’imatges com WP Smush, EWWW Optimització d’imatges per comprimir qualsevol imatge que vulgueu penjar al vostre lloc.

9. No acolliu vídeos

Tot i que WordPress és capaç d’acollir elements multimèdia com vídeos, àudios, etc … tot i així, hauríeu d’evitar fer-ho.

Hi ha dues raons per respondre:

 • Requereix més ample de banda.
 • Fa que la còpia de seguretat sigui més gran i més difícil de crear el vostre lloc.

Es recomana simplement copiar i enganxar els enllaços de vídeo a l’editor de WordPress. Farà una tasca molt millor del que el vostre propi servidor va poder mai.

10. Habilita la memòria cau

La memòria cau és una de les millors maneres de millorar el rendiment del lloc web en termes de velocitat. WordPress ofereix molts complements per activar la memòria cau, però us he recomanat utilitzar WP Rocket, ja que és el millor connector de memòria cau.

La memòria cau del navegador permet als navegadors dels usuaris servir la pàgina web sense carregar-se i, per tant, fa que es pugui carregar més ràpidament el lloc web. Si sou un desenvolupador web, podeu implementar la memòria cau mitjançant .htaccess.

Per a la memòria cau del servidor, podeu demanar el mateix al vostre host. WordPress ofereix les seves pròpies solucions en caché per a la comoditat dels usuaris.

Llegiu també: Millors complements de cau per accelerar el lloc WordPress

11. Utilitzeu una xarxa de lliurament de contingut (CDN)

Com ja hem comentat anteriorment, la ubicació del servidor és el factor més important que influeix en la velocitat del lloc web. Si el servidor es troba a la distància més llarga, la resposta serà més lenta. Per tant, es necessitarà massa temps per carregar un lloc.

Xarxa d’entrega de contingut immediatament allotja els teus fitxers estàtics en molts servidors distribuïts a nivell mundial. De manera que el servidor pot proporcionar la resposta més ràpida a l’usuari.

També hi ha moltes opcions disponibles per allotjar només una part del lloc web a CDN. Per exemple, el Jetpack Plugin conté Photon (CDN per a imatges).

12. Arxius Concatenació

La concatenació és la manera de reduir els fitxers combinant-los en fitxers menys i més grans. També és un dels passos crucials perquè la descàrrega d’un fitxer més gran requereix menys temps que la descàrrega de diversos petits.

Per als desenvolupadors web, hi ha una eina anomenada Gulp. L’eina comuna per a la concatenació és l’autoptimització. Aquest complement combina tots els fitxers com HTML, CSS i JS en un sol fitxer. Instal·lar aquest complement seria molt beneficiós en gran mesura.

13. Minimització de fitxers

Normalment, els desenvolupadors web utilitzen comentaris i formats per fer més fàcil la lectura i la comprensió del codi. L’inconvenient d’aquesta manera augmenta la mida del fitxer. Malauradament, els navegadors i servidors executen tot el codi de manera impecable.

Per eliminar aquests problemes, WordPress ofereix diversos complements com WP Rocket, Autoptimize, Gulp (recomanat per a desenvolupadors), memòria cau W3 Total i molt més.

14. Habilitació de la compressió Gzip

La compressió fa que els fitxers web siguin més reduïts i, per tant, reduïu el temps de càrrega. En realitat, WordPress no és més que un núvol d’arxius.

Així, els llocs web de WordPress funcionen més ràpidament després de comprimir fitxers. WordPress ofereix complements fàcils d’implementar per afegir el codi de minificació als fitxers .htaccess del directori arrel.

15. Desactiva l’aplicació en línia

Utilitzar imatges al contingut de la vostra web sense allotjar-les al vostre propi lloc s’anomena Llenguatge directe. En lloc de penjar imatges al servidor, heu de posar un enllaç extern al lloc web des d’on es vol carregar una imatge.

Això generarà problemes quan el contingut comenci a obtenir trànsit. En aquest cas, el vostre servidor ha de treballar per lliurar imatges d’un lloc a un altre. Per evitar la connexió directa, podeu afegir aquest simple codi al fitxer .htaccess.

ReescriuEngine activat
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ $
RewriteCond% {HTTP_REFERER}! ^ Http: // (www \.) Example.com/.*$ [NC]
RewriteRule \. (Gif | jpg | jpeg | bmp | zip | rar | mp3 | flv | swf | xml | php | png | css | pdf) $ – [F]

Conclusió

Tots aquests són els passos fantàstics per accelerar el lloc de WordPress. Seguint aquests passos realment tindreu grans experiències de WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map