15 principals motius per triar WordPress per al vostre negoci el 2020

Quan es tracta de crear un lloc web orientat al negoci, òbviament triarem la millor plataforma! Tot i que, és difícil triar la plataforma líder per canviar el lloc web.


Els empresaris estaven ansiosos que la popularitat i el trànsit poguessin veure’s afectats. Però quan esteu executant un negoci, és vital tenir un lloc web amb un aspecte i unes característiques perfectes. Per tant, és important triar el que us pugui donar resultats florits.

Hi ha diverses plataformes CMS, com Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify, ImpressPages i molts més. Entre tots, WordPress és l’ideal de molts negocis. És altament compatible, fàcil de mantenir i d’integrar.

Pot ser que tingueu diverses preguntes en la vostra ment per triar WordPress. Què hi ha de bo d’aquest CMS? Com pot ser la millor opció per al vostre negoci?

Així, per respondre a totes aquestes preguntes, varem trobar 15 motius que aclareixen la idea de triar WordPress per al vostre negoci. Comencem!

Per què escollir WordPress per al teu negoci?

Fiabilitat

Segons les estadístiques, WordPress és un CMS líder El 34% de la plataforma web mundial el 2019 la qual cosa suposa un augment del 4% de l’any anterior. Ha estat utilitzant els llocs web de grans empreses o per a llocs web de blocs i ha demostrat un èxit notori.

Ha estat desenvolupat per PHP, MySQL i JavaScript. Així mateix, ha complert els estrictes estàndards de codificació del World Wide Web Consortium (W3C) durant el seu procés de manteniment. Gaudeix gairebé 144 milions de visitants mensuals i s’ha convertit en la cinquena plataforma vista després de Facebook, Google, Twitter i Amazon.

Plataforma universal

WordPress apodera milions de llocs web a tota l’àmbit. És un dels sistemes de gestió de continguts més destacats. WordPress és una plataforma universal, ja que té un tauler de control que pot ser utilitzat de manera eficaç per qualsevol (no tècnics).

Va sorgir amb les funcions i les funcions que són molt fàcils d’entendre. WordPress té al voltant de 50.000 complements i 3500 temes amb llicència GPL. Pot ser fàcilment accessible per qualsevol, ja que WordPress està disponible en 57 idiomes. Suposa el 71% dels blocs en anglès i el 4,7% en espanyol.

SEO-friendly

Per ser més precisos, WordPress posseeix entre el 80 i el 90% de la Seach Engine Optimization (SEO). De tots els complements que hi ha, Yoast SEO té 5 milions d’instal·lacions actives + i SEO All-in-One té aproximadament 2 milions d’instal·lacions actives. Així doncs, es pot dir que WordPress permet un major suport per a SEO mitjançant plugins SEO.

SEO amigable

Els temes es poden personalitzar fàcilment per a l’entorn de màrqueting digital. Amb els complements, podeu fer tot per al boom de SEO, com ara, comprovar la vista prèvia del contingut als resultats de la cerca, recomanacions de millora de SEO, Obtenir puntuacions SEO, generació de mapes XML, desenvolupar configuració personalitzada de SEO per a publicacions, suports i pàgines i la gestió del mapa del lloc XML..

Capacitat multiusuari

Tenint en compte les grans empreses, és vital mantenir el lloc web actualitzat per a la seva capacitat multiusuària. És molt útil, ja que permet assignar les diferents tasques a un individu de la vostra empresa.

WordPress té cinc funcions d’usuari predeterminades, com ara Editor, Contribuïdor, Administrador, Subscriptor i Autor. Dóna dret a l’empresari que triï el que un usuari pot fer o que no pot fer al lloc web amb el sistema de gestió de funcions de l’usuari. És important conèixer els rols dels usuaris i el permís per al creixement del vostre lloc web.

Blocs integrats

WordPress ofereix avantatges sorprenents mentre construïu un lloc web que us permet afegir un bloc al vostre lloc web sense esforç. És una de les millors plataformes de blog per la seva configuració predeterminada de configuració de blocs.

En Blocs integrats

Aquesta característica ofereix diverses opcions, com ara solucions de correu brossa, etiquetes, categories, comentaris, gravadors, widgets, suports i molts altres.

Comunitat de suport existent

Desenvolupat per la comunitat professional dels consultors, desenvolupadors web i estudiosos, WordPress és un CMS de codi font obert recolzat per un gran nombre d’entusiastes. El que tingui coneixement de WordPress pot treure avantatges d’aquesta plataforma.

Quan comenceu a utilitzar WordPress, no només rebreu assistència gratuïta de manera continuada de diferents membres de la comunitat, sinó que també accedireu a molts plugins i temes gratuïts..

Fàcil de configurar i actualitzar

Com s’ha sabut, a WordPress també hi pot accedir una persona que no és tècnica. No hi ha tal necessitat de ser capaç de codificar i programar. Podeu configurar fàcilment el lloc web de WordPress sense conèixer llenguatges de programació HTML, Javascript i PHP. Es pot instal·lar manualment en menys de 5 minuts. Per tant, només cal que endavant i gaudeixi d’un servei perfecte.

És vital actualitzar qualsevol programari per protegir-lo, així, en el cas de WordPress. Com que WordPress és una plataforma enorme, per tant, és important actualitzar-lo per tal que pugui estar segur dels atacs, com ara un atac de força bruta..

És molt fàcil actualitzar temes de WordPress, complementar-los en un sol moment. Tot i que, WordPress sempre dóna una notificació per a actualitzar-la, que millora la funcionalitat del lloc web, mantenint-la fresca i segura.

Manejable, rendible i flexible

Amb diverses funcionalitats i funcions, es fa fàcil mantenir el lloc web de WordPress, sinó que es tracta d’un bloc o d’un lloc web de comerç electrònic. Les proves i l’avaluació periòdiques han millorat els components de WordPress amb els recursos que podrien ajudar a gestionar eficaçment el lloc web de WordPress.

WordPress és més econòmic en comparació amb altres CMS, com Joomla, Typo3, WordPress, Serendipity, Shopify. Proporciona temes i complements a preus assequibles i podeu triar fàcilment entre una gran varietat d’opcions.

WordPress és prou flexible per permetre’ns construir qualsevol lloc web (lloc web personal, bloc, algun lloc de gestió d’esdeveniments, lloc web de comerç electrònic) de manera molt senzilla.

Potencia la creativitat i la gestió del temps

Com que WordPress inclou molts temes i complements, es fa molt fàcil desenvolupar un lloc web personalitzat segons el vostre estil. Podeu gestionar la disposició del lloc web seleccionant el tema que vulgueu al complement. Crear el lloc web amb els nostres termes desitjats és una tasca tan fàcil amb WordPress.

Potenciar la creativitat

WordPress té molts plugins que milloren la productivitat del treball amb diverses opcions i gestiona el temps de manera adequada.

Innovador i escalable

Com se sap que gairebé tots els usuaris d’aquesta àrea utilitzen WordPress. Per tant, és important ser estable i actualitzar el lloc web amb les tendències per gestionar el compromís dels visitants. Qualsevol susceptibilitat és descoberta i arreglada a l’instant per experts de WordPress.

A més, proporciona una plataforma estable i segura per executar el negoci de forma sòlida. WordPress sempre s’ha mantingut per davant dels seus rivals amb una tecnologia innovadora i superior.

Per al creixement empresarial és obligatori un lloc web de càrrega ràpida i totalment funcional. I, mai, WordPress no troba a faltar aquest fet i ens permet crear qualsevol cosa que desitgem crear amb MaxCDN i CloudFare.

Dissenyar de manera coherent i flexibilitat

WordPress va trobar dues opcions de tema, és a dir. Tema per defecte (gratuït) i tema premium (de pagament) per al disseny de llocs web. Un cop heu triat un tema, WordPress assegura mantenir un disseny similar a tot el lloc web, fins i tot si afegiu publicacions i pàgines web del bloc. Així doncs, això manté una coherència meravellosa no només amb els usuaris, sinó que també ofereix un aspecte molt bonic al lloc web.

Amb la seva funció d’integració multi-disseny, podeu mantenir els dissenys de dissenys diferents al lloc web després d’un disseny coherent.

Sincronització amb recursos populars

En ser àmpliament popular i utilitzar la plataforma principalment, algunes empreses de tercers van desenvolupar els seus scripts d’integració o complements per utilitzar-los a WordPress.

Els complements afegits van enllaçar el compte de tercers amb el lloc web de WordPress i proporcionar un flux de treball estable. MailChimp és un complement de tercers amb el qual podeu sincronitzar-vos sense esforç amb el lloc web de WordPress.

Perquè WordPress ens permet integrar serveis de tercers amb el lloc web i aprofitar les diferents API per utilitzar-les també.

La seguretat com a prioritat màxima

WordPress és una plataforma de codi obert de manera que l’utilitzen milions de usuaris. Els hackers / atacants sempre volen incomplir-lo de noves maneres. Però, amb els protocols de seguretat, crear un lloc web amb WordPress sempre és segur. WordPress actualitza periòdicament les seves mesures de seguretat o les eines per protegir el lloc web.

Monitorització sòlida per programari maliciós

En els darrers anys s’ha notat un fort augment de les activitats cibercriminals i del programari maliciós. El lloc web es pot contagiar fàcilment amb programari maliciós a causa de la caiguda sobtada del seu lloc web, la velocitat lenta, etc..

WordPress té fortes eines de seguretat, com ara Antivirus i Seguretat per escanejar i detectar regularment enllaços spam i programari maliciós. Amb això, podeu supervisar fàcilment la seguretat del lloc web amb un sol clic.

Certificació SSL

Secure Socket Layer (SSL) és una tecnologia de seguretat general utilitzada per a la protecció de dades personals, com ara informació de l’usuari, transaccions bancàries en línia, atacants, etc. És important per a la seguretat del lloc web i té una bona classificació de Google. Amb WordPress, podeu configurar de forma senzilla la certificació SSL al lloc web Baixeu SSL Really Simple.

Observacions finals

Sens dubte, WordPress és la millor plataforma per confiar en la creació de llocs web. Amb molts temes i complements, la capacitat de diversos usuaris, la comunitat de suport, la gestió del temps, la seguretat i el seguiment de programari maliciós, WordPress és una botiga d’infinits avantatges. Esperem que aquest article us ajudarà a utilitzar WordPress per al vostre negoci.

Sobre l’autor:

Emily Johns és desenvolupadora web i consultora informàtica a WordSuccor, proveint serveis de desenvolupament de CMS de WordPress a clients globals. Ha estat immersa en el codi de codi obert des de fa més de deu anys i comparteix tot sobre WordPress i les noves tecnologies de disseny web. La podeu trobar a sobre Twitter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map