15 lenyűgöző online videó készítő vállalkozásának

Nagyon sok pénzt hagy az asztalon, ha nem készít videókat vállalkozása számára. Nyerje meg az internetet világszínvonalú videó készítésével digitális marketingéhez.


Nem csak ezt teszem ki. A tanulmányok azt mutatják Az emberek 79% -a mondjuk, egy márka videója meggyőzte őket, hogy vásárolnak egy darab szoftvert vagy alkalmazást. Ha továbbra sem rendelkezik videóval vállalkozása számára, akkor itt az ideje, hogy készítsen videót.

Nem sok ember különféle okokból részesíti előnyben a szöveges tartalom olvasását, a legfontosabb az idő. A videókkal kapcsolatos információk gyorsan továbbíthatók anélkül, hogy a bokor körül vernének. Ezen túlmenően rengeteg előnye származik vállalkozása számára, például:

 • Növeli az értékesítést
 • Növeli a forgalmat
 • Ragadja meg a közönséget
 • Építsen bizalmat

És még sok más…

Ezzel összefüggésben fontos megjegyezni, hogy csaknem bármilyen videó készítése nem eredményez vágást. Gondoskodnod kell arról, hogy üzenete közvetlen kapcsolatban álljon a közönséggel és az értékesítéssel. Ezt különféle módon megteheti, és néhányat az alábbiakban tárgyalunk.

Ismerje meg a célközönséget

Videók készítése anélkül, hogy megismerné a célközönséget, olyan, mintha egy szemmel nyílra lőne. Nagyon valószínűtlen, hogy a megfelelő helyre érkezik. Például olyan termékeket árusít, amelyek középkorú férfiak számára készültek. Tehát bölcs dolog készíteni videóit, ezt szem előtt tartva. Általában a „férfiak” megcélzása egyáltalán nem fog segíteni.

Nyilvánvaló, hogy nem is elegendő tudni, hogy a „középkorú férfiak” meg akarják vásárolni az Ön termékeit. Mélyebbre kellene ásnia, és meg kell határoznia azokat a dolgokat, mint például mi történik a fejükben, és mi motiválja őket a vásárláshoz.

Készítsen minőségi és értékes tartalmat

Alapvető fontosságú megérteni, mi teszi a videót „kiváló minőségűvé”. Néhány mutató tartalmazhat:

 • Jó forgatókönyv
 • Modern grafika / átfedések
 • Megfelelő színek a márkához
 • Hangos és tiszta hang

Ezenkívül alapvető fontosságú olyan videókat készíteni, amelyek folyamatosan a nézők problémáira összpontosítanak, és megoldást kínálnak erre.

Készítsd csak a megfelelő hosszúságot.

A videóinak túl hosszúra készítése nem segít, mivel az emberek figyelme nagyon alacsony. Másrészt, a videóinak rövidre állítása sem jó ötlet, mert akkor az üzenet nem lesz megfelelő. Bár a videó típusától függően 1-2,5 perc között bármi jónak tűnik.

Ne felejtsd el a CTA-t.

Képzelje el, hogy készít egy látványos videót, majd nem ösztönzi a nézőket cselekedni?

Hülye lenne.

A cselekvésre ösztönzés az egyik legfontosabb dolog a marketing bármilyen formájában, és ezt feltétlenül használni kell a videóidban is. Legközelebb, amikor új videót készít, ne felejtse el mellékelni a CTA-t.

Vessen egy pillantást a következő videókészítőkre, amelyeket felhasználhat vállalkozása számára. A jó hír az, hogy nem kell telepítenie semmilyen szoftvert, ahelyett, hogy bármit megtehet online, a böngészőben.

Promo

Bárki profi videókat készíthet a Promo segítségével. Több mint 12 millió videoklipe és sablonja van, amelyekkel létrehozhat:

 • Közösségi média hirdetések, például a Facebook, a YouTube, a Twitter, a LinkedIn, az Instagram stb
 • Promóciós videók
 • értékesítés

A klipeket és sablonokat számos iparágnak szentelték, mint például az ingatlanügy, az utazás, a marketing, az e-kereskedelem és egyebek. Rengeteg minden üzleti típus számára elérhető itt. Valójában még olyan videókat is készítenek olyan különleges időpontokra, mint a ramadán és a húsvét.

Milyen ragyogó ez?

Helyezd el

Szerszám különféle célokra, a Placeit (Geekflare közönség kap 15% KI) rendelkezik egy „video” szekcióval, ahol Instagram történeteket, diavetítéseket, termékbemutatókat és egyéb videókat készíthet. Ez a cég ismert arról, hogy megkönnyíti a kisvállalkozások számára a dolgokat, és ha meglátják a videó készítőjét, ez nyilvánvalóvá válik.

Használata egyszerű, de nagyon sokat kínál, például:

 • Több száz video sablon
 • Hatalmas audio könyvtár
 • Kulcskeret-előnézet a szerkesztés gyorsításához
 • Inspirációs idézetek

Egyetlen előfizetéssel korlátlanul hozzáférhet minden funkcióhoz.

Animoto

Rendkívül egyszerű drag and drop videószerkesztővel, Animoto segíthet a forgalom növelésében, növelheti az értékesítést, és fokozhatja az elkötelezettségét. Videósablonjaik célja az Ön márkájának üzenetének felemelése, és ellenállhatatlan vizuális élményt nyújtanak, amely minden bizonnyal az ügyfelek lelkesedését okozza.

Nézze meg ezt az Animoto által létrehozott videót:

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/Product-promo-video-testimonial-feddb31ba0.mp4

Először kiválaszthat egy sablont, majd hozzáadhat fényképeket és videoklipeket a videó létrehozásához. Ezután módosíthatja a színeket, hozzáadhat szöveget, adhat hozzá zenét és így tovább, hogy személyre szabhatja. Ha elkészült, könnyen megoszthatja azt közönségével.

Magisto

Olyan márkákkal bíznak, mint a Samsung, a Mitsubishi és az NBC, Magisto egy újabb nagyszerű videó készítő. Zökkenőmentesen létrehozhat videókat, megoszthatja azokat, és megnézheti még az elemzéseket, hogy meghatározzák azok teljesítményét. Korábban nagyszerűek voltak, ám az utóbbi időben sokkal jobb lett az iStock-szal való együttműködés után, hogy rengeteg fotót nyisson meg, amelyet felhasználhat a videóidban.

Bármely témában létrehozhat személyes és kereskedelmi videókat, akár el is tud képzelni. A lehetőségek korlátlanok.

Biteable

Készíthet vonzó videókat szó szerint az ebédszünet alatt Biteable. Ez olyan egyszerű, és miért nem lenne így, ha több mint 800 000 valós stock footage-klipe és lenyűgöző animációja van. Kiválaszthat egy sablont is, hogy a dolgok sokkal könnyebbé váljanak.

A Biteable segítségével több mint 40 különféle videotípust hozhat létre, beleértve:

 • magyarázat adó
 • Élénk
 • Hirdetés
 • Termék bemutató
 • Közösségi média kreatív

A videók személyre szabásához a márkájával dönthet úgy, hogy hozzáadja a logóját, és még a kívánt színeket is beállíthatja.

Moovly

Több mint egymillió részvényből álló intuitív drag and drop videószerkesztővel, Moovly minden üzleti mérethez és típushoz megfelelő. Felvehet képeket, hangokat, animációkat és szinkronizálhat mindent egy teljes értékű videóké.

A Moovly-nak egy csomó sablonja van, amelyeket alapként használhat, és onnan építhet fel. Árképzési terveik mindössze 24,92 dollárt / hó kezdik, de ingyen elindulhat.

FlexClip

FlexClips animációs elemek széles skáláját kínálja, amelyeket felhasználhat a videóidban, miután kiválasztotta a sok sablonját. A szövegről, az átfedésekről és a kütyüktől a logókig és más elemekig. Ezzel együtt több mint egymillió stock videót, képet és zenét kap a dolgok fűszerezésére.

Íme egy példavideó, amelyet a FlexClips készített:

https://www.flexclip.com/res/preview/226p/bookstore-promo.mp4

A szerkesztőben különféle feladatokat hajthat végre, például:

 • Ritkítás
 • szabályozó
 • Megváltozik a képarány
 • Hatások hozzáadása
 • Voiceover hozzáadása
 • Vízjelek hozzáadása

Összességében a szerkesztőt meglehetősen könnyű használni, és biztos lehet benne, hogy hamarosan elkapja.

Fiverr

Ha nem élsz egy szikla alatt, akkor tudod mit Fiverr van. Ez egy olyan piac, ahol szabadúszókat különféle célokra lehet felvenni, és ezek egyike a videó. Csak a „Videó & Animáció ”, kapja meg ezt a hatalmas alkategóriát, például:

 • Tábla & Animált magyarázók
 • Videó szerkesztés
 • Rövid videohirdetések
 • Animált GIF-ek
 • Logó animáció
 • bevezetők & Outros

És még sok más.

Miután kiválasztotta a kívánt alkategóriát, kap egy ilyen képernyőt, ahol különböző szabadúszók láthatják szolgáltatásaikat, 5 dollárral kezdve..

Bár nem mindenki nagyszerű, még mindig biztos, hogy rengeteg kivételes példányt talál a munkájához. A legjobb az egészben, ha a vásárlás előtt megnézheti véleményeiket, és még ha csalódást is okozhatnak, mindig kérhetnek felülvizsgálatot.

Animaker

Készíthet animált videókat, valamint élőműsoros videókat a Animaker. Nekik van egy drag and drop videó készítőjük és egy nagyon egyedi karakterkészítő, amely több ezer animált karaktert készít a videóidba.

Nem is beszélve, hogy több mint 100 millió részvénytársaság és több mint 1000 sablon kezdődik. Könnyülhet ennél?

Ráadásul feltölthet és szerkeszthet 4K videókat, és átméretezheti a készterméket a különféle közösségi média platformok számára. Ha mindez érdekesnek tűnik, akkor teljesen ingyenesen indíthat.

Explee

Olyan cégek bíznak meg, mint a Google, az Apple és az IBM, Explee elősegíti a magyarázó videók készítését és egyértelmű üzenet továbbítását az ügyfelek számára. Videóik a „tábla” stílusát követik, amely az interneten meglehetősen népszerű. Ez a fajta stílus nagyszerűen magyarázza leendő vásárlóinak egy projektet, ötletet vagy terméket.

Itt van, amiről beszélek:

Videoszerkesztőjük több mint 6000 animációval rendelkezik, amelyek segítségével felhívhatja az emberek figyelmét. Még hűvös képregény elemeikkel és az üzenet megfelelő továbbításához szükséges eszközökkel is rendelkeznek. Ha inkább a faliújság animációit szereti, akkor feltétlenül ellenőrizze ezt.

Kapwing

Nagyon kezdőbarát videó készítő, Kapwing lehetővé teszi lenyűgöző videók készítését a GIF-ek, képek, klipek és más média kombinálásával. Még meghatározhatja az egyes elemek kezdetét és végpontját, és optimalizálhatja a videó méretét a különféle közösségi média webhelyek számára.

Azt mondanám, hogy ez a szolgáltatás meglehetősen egyszerű és tökéletes azok számára, akik csak indulnak. Nekik van egy örökké tartó terveik, amelyekkel kipróbálhatják a dolgokat.

Vyond

Vyond lehetővé teszi vonzó animált videók készítését az előre elkészített sablonok és erőforrások segítségével. Az animált videók hatalmas méretűek, és szinte minden vállalkozás a hagyományos élő videók helyett ezt választja, mert olyan történetszerű jelenetet hoz létre, amelyet nehéz meghagyni a nézés..

A videószerkesztőben lévő elemek mindegyike nagymértékben testreszabható, és teljesen elkészítheti saját magáévá. Ahelyett, hogy hatalmas összeget fizetne a videoügynökségeknek animált videók készítéséhez, korlátlan számú videót készíthet a Vyond segítségével a pénztárca égetése nélkül.

Lumen5

Gyönyörű átfedésekkel és szöveghatásokkal, Lumen5 segíthet videofelvételek készítésében néhány perc alatt. Készíthet valamit a semmiből, vagy a blogbejegyzését videóvá alakíthatja. Mint ez:

https://storage.googleapis.com/lumen5-site-images/landing-creator.webm

Az olyan videókat tartalmazó képek és szöveges átfedések, amelyek gyorsan felfedeződik a közösségi médiában, ezért érdemes kipróbálni ezt, ha hasonló videókat szeretne létrehozni..

Több millió részvénytulajdonuk van, amelyeket összekeverve és kombinálva készíthet valami egyedi és vonzó képet. A márkanevet hozzá is adhatja hozzá, hogy profi legyen.

ClipChamp

A nevét élve, ClipChamp egy sokoldalú videó készítő, amely a következőkből áll:

 • Videó szerkesztő
 • Videokompresszor
 • Videó konvertáló
 • Webkamera felvevő

Olyan márkákkal bíznak meg, mint a ComCast, a Microsoft és a Dell, és összesen több mint 8 millió ügyfelük van. A videósablonoktól kezdve a videofelvételekig az audióig, és a videofilmek vonzóvá tételének művészetét támogatták.

A ClipChamp szinte minden videóval kapcsolatos funkciót beépített, így nem kell máshová mennie, hogy meghatározott feladatokat elvégezzen. Miután befejezte a videó exportálását, megváltoztathatja annak méretét az összes elérhető közösségi platformon.

A videóba ágyazott

Az InVideo olyan, mint egy mini-világ önmagában. Különböző szakaszai vannak a videó készítésének különböző céljaira, így biztos lehet benne, hogy megkapja azt, amit keres. Rengeteg video sablont talál a különböző iparágakban, és a cikkét zökkenőmentesen konvertálhatja is videóvá.

Ha nem rajongója az előre elkészített dolgok használatának, akkor a nulláról kezdhet egy üres sablonnal. Mindaddig, amíg a videóval kapcsolatos, bármilyen képet létrehozhat, amit elképzelhet az InVideo segítségével. A lehetőségek annyira hatalmasak.

Következtetés

Ha nem videókat használ vállalkozása számára, akkor nagyszerű alkalom erre. Remélem, hogy a fenti tippek és eszközök segítenek vizuálisan lenyűgöző videók készítésében.

Miután elkészítette a videókat, szükséged lesz valamire a webhely beágyazásához. Ehhez felfedezheti a legjobb videótárhely-platformokat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map