20 webhely licencelt INGYEN képeket kap a webhelyére

Ahogy Fred R. Barnard helyesen mondja – A kép több ezer szót ér


Fotók egy weboldalon, egy cikk segít egy pont jobb megmagyarázásában. Használhat egy képet a blogbejegyzésben szereplő képhez, a cikk tartalmában, a közösségi médiában stb.

Ugyanakkor megállapítás licencelt ingyenes képek sok nehézség lehet. A legtöbb, ingyenesen elérhető kép vagy par felbontású, elmosódott, vagy vízjel alá kerül. De a következő online helyeknek köszönhetően, ahol licencmentesen letölthető képeket tölthet fel webhelyére.

Pixabay

Az összes képet Pixabay a Creative Commons, egy amerikai nonprofit szervezet, amelyet Ryan Merkley vezet. Ez egy millió jogdíjmentes fotó, amely széles körben elérhető kereskedelmi használatra. A Pixabay az egyik a kedvenceim, és szinte mindenféle képet kaphat, beleértve:

 • állatok
 • Emberek
 • Étel
 • Helyek
 • Technológia
 • Oktatás
 • Üzleti
 • Számítógép
 • Egészség

A pixabay-n nem csak fényképeket talál, hanem videók, vektoros grafika & illusztrációk. És ha fejlesztő, szeretni fogja Pixabay API.

Unsplash

Csinálj bármit, amit akarsz Unsplash nagy felbontású fotók INGYEN. Az utóbbi időben az Unsplash elindított egy API-t, tehát, ha ötlet van egy alkalmazás, poszter stb. 10 készítésére, próbálkozzon.

Ha feliratkozik a levelezőlistájukra, akkor tíz naponként tíz képet kaphat, amelyeket különféle fotósok felügyelnek. Természetesen van egy tradicionális keresősávja, ahol az Ön igényei szerint képeket találhat.

DeviantArt

Deviant Art több mint 3 millió felhasználóval rendelkezik, és egy közösségi alapú szolgáltatás. A képeket ingyen megtekintheti, feltéve, hogy megadja számukra a jóváírást. Elsősorban az animációkkal kapcsolatos tartalomra összpontosít.

Flickr

Flickr több mint 13 milliárd fotóval van töltve. Miután feliratkozott, magával ragadó hozzáférést kap a vagyonához. Ez 1000 GB fotótárolást biztosít a felhasználók számára. Mentés előtt szerkesztheti fényképeit. Az automatikus biztonsági mentés biztosítja, hogy egyik fotó sem veszik el.

De van egy fogás; nem minden fotó ingyenes licenc. Tehát a szűrőt az alábbiak szerint kell alkalmaznia.

Gratisography

Grastisography kiváló minőségű képeket kínál korlátozások nélkül. Az összes képre kattint Ryan McGuire.

Getty Images

Getty Images ingyenesek a nem kereskedelmi webhelyek vagy blogok számára, de bizonyos korlátozásokkal. Nem tölthet le és tölthet fel webhelyén; ehelyett beágyazhatja a képeket.

A Getty Images minősége ismert, és szinte minden kategóriában meg lehet kapni a fényképeket.

Reális felvételek

Reális felvételek, a Creative Commons Zero által engedélyezett, egy másik fotómegosztó szolgáltatás. Hetente hét új fényképet adtak hozzá.

A Pix élete

Pix pixel a galériában időrendi kategóriákba rendezve. Kiválaszthatja a fotósok szerint rendezett fényképeket is.

Ingyenes természetállomány

Kizárólag a természetnek szentelt, Ingyenes természetállomány létrehozta Adrian Pelletier. Naponta frissül.

Magdeleine

A képek szűrése az domináns szín alapján segít Magdeleine hogy kitűnjön a többiek között.

StockSnap

StockSnap, készítette: Snappa, nagy felbontású stock fotók nagyszerű raktára, több mint 100 kategóriával. Az összes fotó a Creative Commons – CC0 alatt kerül kiadásra, ami azt jelenti, hogy a hozzárendelés nem kötelező.

Kaboompics

Egy szerény keresőmotor mellett, Kaboompics színskálát biztosít nekünk a hexa kódok mellett, amelyeket felhasználhatunk.

Utazási kávé könyv

Utazási blog vagy weboldal üzemeltetése?

Utazási kávé könyv elképeszt téged a különféle helyek képeivel.

ISO Köztársaság

ISO Köztársaság, Tom Eversley, tervező és fotós alapította, több nagyfelbontású képet nyújt kreatív személyes és kereskedelmi projektekhez.

MMT

Pillanat (MMT), Jeffrey Betts alapította, képeket tartalmaz, amelyek elsősorban a természet, a városok és az infrastruktúra felé fordulnak.

Pexels

Pexels egy dicséretes könyvtárral rendelkezik az állományképekkel, és havonta közel 3000 fényképet ad hozzá a már meglévő tartalmakhoz.

PicJumbo

PicJumbo, tulajdonosa Viktor Hanacek, egy jól szervezett, ingyenes stock szolgáltató webhelye. Néhány szép szemmel teli ételfelvételt tartalmaz.

Burst By Shopify

Robbanás a Shopify leányvállalata, amelyet a vállalkozók szem előtt tartásával hoztak létre. Az összes kép a Creative Commons Zero licenc alatt van.

Skitter Photo

Skitter Photo különféle műfajokra terjed ki, és az összes képet a tulajdonosok készítik.

iwaria

Afrikát célozza meg? Szeretni fogod iwaria. Egy dedikált ingyenes afrikai fotóportál az Ön weboldalához /

Miután megkapta a fotóját, ne felejtse el tömöríteni, hogy csökkentse a gyorsan betöltő weboldal teljes méretét. Remélem, hogy ez az írás hozzájárul ahhoz, hogy jogdíjmentes képeket adjon a blogjához és a webhelyéhez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map