9 legjobb videó marketing eszköz az értékesítés és a márka ismertségének fokozására

Minden vállalkozásnak a video marketing-et stratégiájának szerves részévé kell tennie, hogy az ügyfelek radarán maradjon.


A laikus szempontból a video marketing egyszerűen annak a folyamatnak a felhasználása, amellyel a videókat felhasználhatják a termék vagy szolgáltatás bemutatására a közönség előtt. Ez sokféle módon segítheti vállalkozását, például:

 • Eladások növelése
 • Növelje a forgalmat
 • Növelje a webhelyen eltöltött időt
 • Ragadja meg a közönséget
 • Készítsen vezetékeket
 • Javítani kell a termék / szolgáltatás megértését

Ennek ellenére nem könnyű feladat a hatékony video marketing integrálása a stratégiájába. Egyszerűen egy videó létrehozása, majd a közösségi médiában történő megosztás csak nem lesz elég. Sokkal több megy ehhez, és azt hiszem, hogy az alább említett eszközök határozottan segítenek ebben a tekintetben.

Ha ez érdekesnek tűnik, ugorjunk be.

Animoto

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/business-video-maker-for-marketing-videos-landscape-c9e37187b1.mp4

Animoto lehetővé teszi figyelemfelkeltő videók készítését, amelyek elősegítik a forgalom növelését, az eladások növelését és a közönség vonzását. Ez egy hatalmas könyvtár stock videókból, képekből, klipekből, zenéből és egyéb tartalmakból, amelyek felhasználásával bármilyen iparág számára videókat készíthet.

Tovább testreszabhatja videóit, vízjelet helyezhet el, és megoszthatja azokat a különféle közösségi média platformokon, a megfelelő méretben. Csak egy előfizetéssel készíthet annyi videót, amit szeretne, és azt is 1080p HD minőségben. Használhatja az ingyenes tervüket, vagy akár havi 5 dollárra frissíthet.

Brightcove

Teljes videómarketing csomag, Brightcove, egyszerű, de nagyon hatékony vállalkozása számára. Ez egy all-in-one video marketing megoldás, amely lehetővé teszi a következőket:

 • Videó szerkesztés
 • Élőadás
 • Tartalomkezelés
 • Videokiadás
 • átkódolás
 • Elemezze a teljesítményt

Összeállíthatja saját videolejátszóját, és beágyazhatja azt bárhová tetszik. Valójában a rendszerükön belül megoszthatja videóit egyszerre több platformon, anélkül, hogy manuálisan be kellene jelentkeznie. Ha van Brightcove, nagyon kevesebb dolgot kell tennie rajta kívül, mert már rengeteg videóval kapcsolatos funkció van beépítve.

Az ingyenes próbaverzióval kezdheti el.

SproutVideo

Kiválóan alkalmas leadok generálására és a forgalom növelésére a video marketing révén, SproutVideo 2010-ben alakult, de gyorsan megbízhatóvá vált.

Ez egy csomó eszközt tartalmaz, amelyek segítségével feltöltheti a video marketing játékot, köztük egy fejlett videolejátszó, amely közösségi megosztási és beágyazási lehetőségeket kínál. Beépített CTA-kkal és végkártyákkal rendelkezik a nézők érdeklődésének felkeltése érdekében.

azt kell mondjam @sproutvideo rendelkezik a legjobban vevőszolgálati / támogatási dokumentumokkal bármilyen platformon, amelyet valaha használtam. Mindig öröm élvezni a terméküket és beszélni a csapatukkal!

– Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 2019. augusztus 15

Ezen kívül videofelvételt hozzáadhat ólomgyűjtő űrlaphoz, amely integrálódik a vezető platformokhoz, például a MailChimp és a HubSpot.

Vannak más jellemzői is, például video SEO, teljesítménykövetés és még sok más. Ingyenesen elindíthatja, és onnan elhozhatja.

BombBomb

https://content.bombbomb.com/90a48366-3e1c-47e4-b497-9eaf5aa612ac_H264Main.mp4

Hacsak nem profi e-mail marketing szakember, nehéz lehet, ha az olvasókat ragaszkodik az e-mailekhez. Azonban a BombBomb, legalább a videókat hozzáadásával sokkal jobbá teheti a dolgokat. Olyan, mintha a video- és az e-mail marketing összeadná a hatékony eredményt.

Ez segít az e-maileknek, hogy kitűnjön a tömegből, mivel ezek többsége csak szöveges. Csak annyit kell tennie, hogy telepíti a BombBomb Chrome kiterjesztést és / vagy a mobilalkalmazást, rögzíti rajta a videót, majd beágyazza az e-mailbe. Akár videót is választhat a könyvtárból, ha nem akar új videofelvételt rögzíteni.

Vyond

Több száz sablonnal, eszközök ezreivel és egy csomó testreszabási lehetőséggel, Vyond megteheti a csodálatos videók létrehozásának terhét. A nullától a végéig teljes ellenőrzést gyakorol a látvány, a betűkészlet, a hang és az összes fájl felett. Valójában ezt az eszközt úgy építették fel, hogy segítsen ötleteit érdekes videókká alakítani.

Íme egy példavideó, amely a Vyond segítségével készült:

Az a tény, hogy a videókat animálni fogja, az egészet sokkal jobbá teszi, mivel nagy a kereslet. Még nem kell semmiféle „animáció” ismerete. Csak annyit kell választania, hogy kiválaszt egy sablont, és játszani kell az elemekkel és funkciókkal, hogy elkészítse saját professzionális magyarázó típusú videóját.

Shakr

Kiváló videokampányokat hozhat létre márkája számára a Shakr. Annak érdekében, hogy a közösségi média platformjain jó eredményeket érjen el, folyamatosan friss tartalmat és elsősorban videókat kell küldenie. Ezt szem előtt tartva, a Shakr úgy van felépítve, hogy sokkal gyorsabban és hatékonyabban tudja létrehozni a video-csomagokat.

Szupergyors videofelvételeket készíthet olyan pontra, ahol több mint 500 videó renderíthető el egy rövid idő alatt. És ezt követően ugyanabban a napon aktiválhatja kampányait, hogy folyamatosan folyjon a dolgok.

Vidyard

All-in-one video marketing megoldás, Vidyard szó szerint mindent tartalmaz, amire szüksége van. Valószínűleg nem kellene más eszközökre merészkednie, ha megragadja ezt.

És miért mondom ezt??

Ennek oka az, hogy ez az eszköz lehetővé teszi:

 • Host videók
 • Integrálja a videókat az e-mailekbe és a tartalomba
 • CTA-kat, végkártyákat és űrlapokat adhat hozzá a videolejátszóhoz
 • Optimalizálja a videókat a SEO számára
 • Hozzon létre egy hubot a legjobb videókhoz
 • Vegye fel a személyre szabott funkciókat a videolejátszóba
 • Elemezze a teljesítményt az interneten keresztül

Mint a @HubSpot Marketing Pro & Sales Pro felhasználó, beléphetek a Vidyardba. Eddig jó.

– �� Randy Milanovic (@ kayak360) 2020. március 25

A Vidyardot a legnagyobb nevek, például a LinkedIn, a Microsoft és az S bízza meg&P Global. Ne felejtsen el ingyenes demót kérni, hogy kipróbálhassa.

Wistia

Ha küzd azzal, hogy kapcsolatot létesítsen a nézőivel, Wistia határozottan megjavíthatja ezt az Ön számára. Mindenekelőtt lehetővé teszi olyan videók fogadását, amelyek platformon vannak, amelyek lejátszása az egyik legmagasabb színvonalú. Felvehet logót, megváltoztathatja a színeket, és akár űrlapokat, linkeket és CTA-kat is összeállíthat.

Adásmentes élményt nyújthat a nézők számára, és létrehozhat egy mini csatornát is, amely bemutatja a válogatott videóit. Ettől eltekintve, automatikusan lejátszhat egy videót a másik után, hogy növelje a tartózkodási időt.

A közönséggel való kapcsolatépítésről beszélve lehetővé teszik, hogy a néző adatai segítségével új embereket érjen el, és a már meglévőket is különféle platformon remarkolja. Rögzítheti e-mail címüket, és értesítést küldhet róluk, amikor egy új videó leesik.

Aggódik a SEO miatt?

nem.

A Wistia a sémjelölés (JSON + LD) hozzáadásával optimalizálja a videókat a keresőmotor számára, és minden nehéz munkát elvégzi a háttérben.

Végül integrálhatja a CRM-et a dolgok teljes irányításához.

Vimeo

Vimeo a közelmúltban valóban felülmúlta a játékot, és sokkal jobb lett, mint korábban. Valójában ez sok ember számára vált a videojáték-választásnak. És miért nem lenne ezekkel a hihetetlen funkciókkal??

A Vimeo segítségével:

 • Host videók
 • Együttműködés a csapat tagjaival
 • Végezze el a szükséges marketing stratégiákat
 • Mérj teljesítményt mély szinten

7 TB tárhelyet kap a videók feltöltéséhez és rendezéséhez, ahogy tetszik. A videolejátszóval CTA-kat adhat hozzá, bárhol beágyazhat, e-mail címeket rögzíthet és integrálhat kedvenc e-mail marketing szoftverével. Sokkal több olyan funkció található még, amelyet szívesen felfedez, tehát havonta 20 dollárért indulhat.

Következtetés

Válasszon bármelyik fent említett videó marketing eszközt csodálatos videók készítéséhez, vezetések generálásához, elkötelezettség kialakításához és az ROI növekedéséhez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map