A 22 legnépszerűbb YouTube eszköz a közönség, a bevétel és így tovább növelése érdekében

Lehet, hogy jobb érzés, mint ha a YouTube-csatornád növekvő növekedését figyeli?


A YouTube második legnagyobb keresőmotorjaként a YouTube több száz és ezer csatornával elárasztódik. És néhányuk folyamatosan ragyogó tartalmat generál minden nap. Ezért a verseny a top Vlogger vagy a YouTuber rangja miatt egyre növekszik.

Tehát, ha nem csinálsz valamit, akkor a nagy esélyek az, hogy csatornád az elidegenedés áldozata lesz. A megfelelő YouTube-eszközökkel azonban semmi sem lehetetlen lehetetlen.

Annak érdekében, hogy elkerülje egy ilyen helyzetet, összeállítottuk az Ön számára az erőforrások listáját, amelyek elősegítik közönségének és bevételeinek növekedését, miközben ragyogó módszereket kínálnak a termelékenység növelésére..

Filmora

Wondershare Filmora az egyik olyan YouTube videószerkesztő szoftver, amely a piacon egy bizonyos helyzetben van. A rendelkezésre álló szerkesztési lehetőségek nagyon változatosak, ahol kivághatja, kivághatja vagy feloszthatja a videót, megváltoztathatja a videobeállításokat, hozzáadhat szűrőket, szöveget, zenét vagy átmeneteket a videóra..

Javítsa a hangot olyan eszközökkel, mint a kulcskép, a háttérzaj eltávolítása és az audio-hangszínszabályozó. Rétegekkel készített klipek segítségével új világokat is létrehozhat kompozícióval. A Filmora segítségével akár 100 médiaréteget is felhasználhat, hogy könnyedén összetett, mégis egyedi történeteket készítsen. A Filmora javítja a közös akciókampákkal kapcsolatos problémákat is, például a halszem & fényképezőgép rázása, olyan effektusok hozzáadása, mint a lassú mozgás & fordított. Ezzel a fantasztikus eszközzel most egyetlen kattintással megváltoztathatod videóod esztétikáját.

Camtasia

Camtasia a TechSmith által egy kiváló eszköz, amely professzionális módon segít a YouTube-csatornád videóinak rögzítésében és szerkesztésében. A MAC és a Windows rendszeren is egyaránt működik, a Camtasia megkönnyíti számtalan videó készítését a nézők számára. Nemcsak videót hozhat létre, hanem szerkesztheti is.

Az effektusok, a zene és a hangos hangok hozzáadása, a vetélkedők létrehozása, az előadások importálása és még sok minden más révén ez az eszköz tökéletes minden YouTube-felhasználó számára..

pénzt kereshet a YouTube, a techsmith, a YouTube eszköz segítségével

A prémium verzió kiválasztása előtt kipróbálhatja az ingyenes verziót. Az egyetlen licenc lehetővé teszi két gépen történő telepítést.

vidIQ

vidIQ egy fantasztikus eszköz a YouTubers számára, amelynek segítségével sokkal kevesebb időt és erőfeszítést fordíthat be csatornájának növelésére, amely egyébként megkövetelné. Ez egy komplett csomag, amely mindent megad, amelyre szükség van ahhoz, hogy csatornád megjelenjen a versenytársak felső listáján.

pénzt kereshet a YouTube, a környeq, a YouTube eszköz segítségével

A termelékenységtől, a kulcsszó-kutatástól, az elemzéstől és a Vidiq-től rengeteg csodálatos funkciót töltöttek be, amelyeket biztosan szeretni fog.

Gyorsan áttekintheti csatornájának teljesítményét a közösségi oldalakon anélkül, hogy be kellene jelentkeznie valamilyen más platformon. A Vidiq gondoskodik a SEO-ról, és folyamatosan ad visszajelzést a csatornád teljesítményéről. Tehát most már kijavíthatja, ha gondolja, hogy probléma van.

Nemcsak hogy elemzi a videódat, és rámutat a címkéjének pontszámaira is. Ezenkívül olyan címkéket is javasol, amelyeket a jobb láthatóság érdekében a videóidon használhat.

Tubebuddy

Tubebuddy egy briliáns böngészőbővítmény, amely segít a YouTube-csatornád könnyed futtatásában. A legjobb dolog az, hogy minimalizálja a csatornád működtetéséhez szükséges összes erőfeszítést azáltal, hogy egyetlen tető alatt kínál mindent egybenben megoldást. A termelékenység, a tömeges promóció, a video SEO, az adatok kezelésétől kezdve & kutatás, és még sok más, ez az eszköz fantasztikus forrás minden ott lévő YouTubers számára.

pénzt kereshet a YouTube, a környeq, a tubebuddy, a youtube eszköz segítségével

A terméket eddig több mint egymillió felhasználó használta és szerette, ez önmagában is jelentős szám. Először kipróbálhatja az ingyenes verziót, és ha elégedett, frissítse prémiumra. A fizetett változat nagyon kedvező áron érhető el, és természetesen számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek az ingyenes változatban nem érhetők el.

Megvásárolhatja ezeket a verziókat havonta 9 és 49 USD között, igényeitől függően.

Semrush

Semrush egy legjobban értékelt eszköz, amelynél a digitális marketingszakemberek nem tudják abbahagyni a felkelést. Ez egy egyablakos megoldás a SEO, a PPC, a versenyképes kutatás, a közösségi média és a tartalom számára. Az elemző eszköz segítségével áttekintést is kaphat a webhely teljesítményéről.

A termékhez rengeteg hozzáadott eszköz tartozik, amelyek összehasonlíthatók a versenyképes tartományok között, becsülhetők meg a kulcsszó nehézségei és így tovább.

pénzt kereshetsz a YouTube-on, félig

Használhatja kulcsszóelemzéshez, ha a kulcsszót szegmensekbe csoportosítja a témák alapján is. Kiválaszthatja a legjobb kulcsszavakat is, és elmentheti azokat a Kulcsszóelemzőbe. Nem csak az. A Semrush segítségével teljes helyszíni ellenőrzést végezhet, nyomon követheti a közösségi média teljesítményét, nyomon követheti a linkeket, szerves forgalmi betekintést kaphat, és még sok minden mást megtehet..

Kulcsszóválasztó eszköz

Próbáld ki ezt YouTube Kulcsszóválasztó eszköz és nézd meg, mely kulcsszó szerezhet további megtekintéseket az új videóhoz. Kipróbálhatja a kifejezéseket és szavakat több nyelven, és meghatározhatja azokat a kulcsszóötleteket, amelyeket egyébként nehezen lehet kitalálni SEO eszköz nélkül.

Ezzel az eszközzel Ön most már búcsút mondhat a kulcsszavakkal kapcsolatos összes kitalálástól. A Kulcsszóválasztó eszköz tökéletes platform, amely segít pontosabbá tenni és a helyes irányba haladni. A jó hír az, hogy ez az eszköz költségmentes.

Nagy szenzáció

Most hozza létre hatékonyabban videóit a lenyűgözővel Headliner eszköz.  Ez a legegyszerűbb módja az ötletek videóinak konvertálására, animációk, gif-ek, zene vagy bármilyen más hozzáadására. Most exportálja és ossza meg videóit a világgal, egyetlen kattintással.

pénzt kereshet a YouTube, a headliner, a YouTube eszköz segítségével

Ön közzéteheti a teljes epizódját, amely akár 2 órát is igénybe vehet, és a hozzáadható hullámformák segítségével tudatosíthatja az embereket a zenéről. Ez kiváló módszer az emberek vonzására és a tartalommal való kapcsolatba hozásukra. Az eszközt úgy optimalizálták, hogy kompatibilis legyen a különféle szociális média platformokkal, mint például a Facebook, a Twitter, a Instagram, a Snap chat stb.

A fenti eszközhöz hasonlóan, ez is ingyenesen elérhető. Tehát amit vársz, kezdje el most.

Smartzer

Készítsen magával ragadó videókat, pénzzen pénzt a platformon, fokozzák az elkötelezettséget, gyűjtsön alapos elemzést, és még sok minden mást tegyen a Smartzer. Ez a platform óriási népszerűségnek örvend az e-kereskedelmi platformok körében, mivel rengeteg egyszerű és praktikus módszert kínál, hogy további értékesítéseket érjen el.

pénzt kereshet a YouTube-on, az okostelefonon, a YouTube-eszközön

A Smartzer fejlesztői mindig az egyszerű felhasználói felületet és a kialakítást tartották a termék alapvető elemeinek. Ez biztosítja, hogy soha nem fog csalódni mind a két elem. A Smartzer segítségével nemcsak interaktívvá teheti az összes videót, hanem pénzt is kereshet a webhely tartalmával.

Ez megtehető minden platformon, mert az eszköz automatikusan optimalizálja a videóit, hogy illeszkedjen a képernyőhöz, amelyen lejátszották.

Canva

Canva a legjobb eszköz bannerek, prezentációk, plakátok stb. tervezéséhez. A YouTube szalaghirdetés létrehozása sem kivétel.

Rengeteg csodálatos előre elkészített sablonnal érkezik, amelyek könnyen használhatók vagy testreszabhatók a csatornádhoz. Ezek a sablonok ingyenes és prémium verzióban is elérhetők, így könnyebb az Ön számára, ha nem akarja túl sokat költeni ezeknek a szalaghirdetéseknek a létrehozására..

pénzt kereshet a YouTube-on, a canva-n

Bár azt gondolhatja, hogy a fizetett verziók jobb kivitelűek, az igazság az, hogy az ingyenes verziók ugyanolyan vonzóak. Ön is létrehozhatja a szalaghirdetést a semmiből, és hozzáadhatja képeit, ha szeretné. Nagyon sok testreszabási lehetőséget kínál, tehát ha kreativitását jól tudja használni, hatalmas lehetőségek vannak felragadni valami fülbemászó és vonzó jelleggel..

JTV Digital

Ha a zene területén dolgozik, van néhány jó hír az Ön számára. Most már közvetlenül otthonából eladhatja zenéit, és pénzt kereshet minden alkalommal, amikor a YouTube feltöltésekor felhasználták őket. Ezt lehetővé tette a JTV Digital – egy fantasztikus eszköz, amely lehetővé teszi a zeneszámok bevételszerzését közvetlenül a megjelenés után.

pénzt keres a YouTube-on,

Nem csak az. Akár jogdíjat is kereshet minden feltöltéssel, amelyet egy YouTube-videóba jut el. A tartalomazonosítóval ki kell választania azt a zeneszámot, amelyet pénzbe szeretne adni. Ezt az azonosítót ezután az eszköz felhasználja a sáv azonosítására minden alkalommal, amikor megszokja. Ezután megkapja a jogdíjat, amely tükröződik az értékesítési egyenlegen.

Adrev

Használtak mások a zenédet az engedélyed vagy érvényes engedélyed nélkül? Nos, ne aggódjon többé. Adrev azért van itt, hogy segítséget nyújtson az összes kemény munkáért. Ez az eszköz segít a zenei szerzői jogok tulajdonosainak pénzt keresni zenéjükről, ha engedély nélkül vagy érvényes licenc nélkül felhasználják bármelyik YouTube-videóra.

Az Adrev ügynökei 24 * 7-nél működnek, hogy vigyázzanak az Ön tartalmának védelmére. Abban a pillanatban, amikor észlel a plágiumot, azonosítja a forrást, és segít visszakapni jogait. Nem csak ezt. Ezenkívül lehetővé teszi a YouTube-csatornád stratégiáját és kezelését, hogy sikeres és nyereséges csatornát működhessen.

Szabadság

Növelje YouTube-csatornáját gyorsabban, és pénzt szerezzen tartalmából a pénzügyi szabadság elérése érdekében. A … val Szabadság eszköz, közzéteheted YouTube-videóidat a közösségi platformokon, és csatlakozhatsz, és erős közönségbázist építhetsz fel.

pénzt kereshetsz a YouTube-on, a szabadság

Nemcsak ezt, hanem szolgáltatásaikat egyéni mobil játékok, egyedi zene és így tovább fejlesztésére is felhasználhatják. Tehát próbálja ki ezt az eszközt most.

CDbaby

Ez egy újabb YouTube eszköz, amely segít pénzt keresni minden alkalommal, amikor zenéjét egy másik videóhoz használják.

pénzt kereshetsz a YouTube-on, cdbaby

Ez akkor is lehetséges, ha a zenét 5 másodpercig játssza le. Úgy működik, hogy a közösségi média platformjain keresztül is keressen pénzt. Val vel Cdbaby növelheti közönségét, vonzhat nagyobb elkötelezettséget, optimalizálhatja tartalmát, és ebből kereshet.

Jól hangzik?

Youtube Stúdió

YouTube Stúdió a YouTube hivatalos videószerkesztő és többcsatornás kezelőszoftvere. A YouTube Studio lehetővé teszi a csatorna és a videó teljesítményének figyelemmel kísérését a könnyen használható elemzéssel, a szűrővel és a megjegyzésekre válaszolással. Értesítést kaphat a videotartalmának fontos eseményéről.

pénzt kereshetsz youtube, víziló video, trint, youtube stúdió, youtube eszköz segítségével

Frissítse a videó részleteit, beleértve a miniatűr képeket, a bevételszerzési beállításokat és az ütemezés dátumait, kezelje a lejátszási listákat és még sok minden mást.

Vigo Video

Vigo Video egy közösségi videohálózati platform, amellyel megoszthatja mindennapi életét barátaival, családjával és másokkal a világ minden tájáról. A speciális effektusok kamerájával rögzítheti vicces rövid videóit, és rengeteg aranyos matricával hozhat létre egyedi tartalmat.

pénzt kereshetsz youtube-ban, víziló-videóval, trükkkel

Fedezze fel és vegye fel a kapcsolatot hasonló érdeklődésű szórakoztató felhasználókkal, miközben megoszthatja az élet pillanatait. A Vigo segítségével tehetségét megjelenítheti a világnak, függetlenül attól, hogy melyik területen van. Lehet tánc, főzés, szépség, művészet, komédia, zene, háziállatok és egyebek között.

A Vigo Video valós idejű, szépítő kamerája simítja a bőrt beépített effektusaival, megszabadul a piszoktól, kiegyenlíti a bőr tónusát, és kibővíti a szemét felvétel és élő közvetítés közben. Adjon hibátlanul rövid videót & tökéletes megjelenés.

Trint

Trint szakember az átiratokkal kapcsolatban. Lehetőség van az audio-video tartalom elemzésére és bővítésére kereshető adatokban, ami szintén óriási szerepet játszik a tartalom SEO fejlesztésében.

A Trint a világ legjobb automatizált beszéd-szöveges algoritmusait használja a pontos átiratok előállításához. A könnyen használható Trint Szerkesztő szöveget csatol az eredeti hang- és videofelvételhez, így keresheti, ellenőrizheti és szükség esetén javíthatja az átiratát anélkül, hogy elhagyná a Trint Szerkesztőt.

pénzt kereshet a YouTube-on, trint, youtube-eszközön

A trint összeegyeztethető az angol (minden ékezetes), az európai spanyol, az európai francia, a német, az olasz, a portugál, az orosz, a lengyel, a finn, a magyar, a holland, a dán és a svéd nyelv modelljével..

Víziló videó

Víziló videó egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban kihasználhassa a videotartalmát videótárhely, személyre szabott videokampányok, videoértékesítés stb. segítségével. A Hippo Video segítségével kapcsolatba léphet a felhasználókkal és az ügyfelekkel, és márkájának szélesebb körű megismerését szolgálhatja azáltal, hogy pontos üzenet.

pénzt kereshet a YouTube-on, a víziló videoval, a YouTube-eszközön

Gyűjtsön informatív és elismerő videókat a felhasználóitól, és tegye őket közzé webhelyén, amely szintén a felhasználók figyelmének felkeltése érdekében működik. Ezenkívül nyomon tudja követni a videó teljesítményét, és arra törekszik, hogy jó megtérülést érjen el a beruházásán, biztosítsa a videók gyorsabb lead-előállítását, valamint a termékek vagy szolgáltatások értékesítésére is sor kerülhet.

Premium Beat

PremiumBeat, egy Shutterstock cég, dedikált, kiváló minőségű zeneszámokat és hanghatásokat kínál új és hagyományos médiaprojektekhez, ideértve a videókat, filmeket, alkalmazásokat, játékokat és televíziós műsorokat.

pénzt kereshet a YouTube-on, prémium ütem, youtube eszköz

Tehát ha a videóhoz zenei partícióra van szüksége, akkor ezt be kell kopogtatnia. A PremiumBeat könyvtára jogdíjmentes zenét kínál, amely a nagy produkciós házak zökkenőmentes érzetét nyújtja. A sávok elérésének folyamata egyszerű. Böngésszen a zeneszámok között, megtekintheti és vásároljon licencet online hitelkártyával vagy Paypal-fiókkal. Ezután azonnal töltse le a zenét. Az engedélyeket világszerte tiszteletben tartják és állandóan érvényesek.

Amikor a PremiumBeat-t választja, a projekt nemcsak rendkívülinek hangzik, de utólag is beillesztheti a szerzői jogi kérdéseket. Válassza ki a megfelelő licencet magadnak, és máris jó is lehet.

Vidooly

Vidooly egy olyan video teljesítménymérő eszköz, amely lehetővé teszi a közönség viselkedésének figyelemmel kísérését a főbb video-platformokon keresztül. A Vidooly pontos elemzést nyújt különböző aspektusokról, például a műfajokról, a közönség érdeklődésére és a tartalom trendeire. Ezt felhasználhatja jobb tartalom létrehozására, hogy kapcsolatba léphessen a nézőivel. Havi jelentéseink & A rangsorolás a média és a reklámiparban is széles körben elfogadott.

pénzt kereshet a YouTube, a vidooly, a YouTube eszköz segítségével

A világ legismertebb neveinek számos, köztük a TVF, az OML, a Fine Brothers, a VideoGyan, a GroupM, a Mindshare, a Gondolkodó Média, a WebTV Asia stb. , megért & növekszik közönségük és egy tartalom fejlesztése & médiastratégia.

YouTube alkotók

Ez egy újabb videó feladása és szerkesztése szoftver ez kiváló munkát jelent, hogy segítsen neked a világ szemléltetésében.

pénzt kereshet a YouTube-on, a YouTube-készítőkön, a YouTube-eszközön

Ismerje meg a legkiválóbb, tartalomközpontú, szórakoztató videók készítésének bonyolult folyamatait, amelyek vonzzák a közönséget, és elbűvölik őket a videó teljes időtartama alatt. Készítsen olyan videókat, amelyek megfelelnek a YouTube szabványának és irányelveinek, miközben kifejezi az érzéseit, véleményét, megosztja a párbeszédeket a kifejező és kreatív abszolút szabadsággal.

Ez azt is lehetővé teszi, hogy megoszthassa nyereséges információkat egy másik néző számára. Szilárdíthatja jelenlétét egy adott videófajnál is, kapcsolatba léphet hasonló gondolkodású emberekkel, és növekedhet a tudás és a készségek terén.

HootSuite

HootSuite a következő YouTube eszköz, amely profi módon takarít meg időt, miközben dolgozik a YouTube csatornádon, és termelékenyebbé teszi azáltal, hogy nagy nyomást gyakorol a válladra..

pénzt kereshet a YouTube-on, a hootsuite-on,

A Hootsuite lehetővé teszi a könnyű ütemezést & ossza meg YouTube-videóit az összes közösségi hálózatán. Használhatja a Hootsuite biztonságos platformját is, hogy csapatként működjön, és így több YouTube-fiókot kezelhet a jelszavak megosztásának kockázata nélkül. Nemcsak hogy a csapattársak mellett figyelemmel kísérheti a YouTube tevékenységeit, mérsékelt megjegyzéseket és megoszthatja az ötöst.

A Hootsuite lehetővé teszi az előfizetői növekedés mérését, az elkötelezettség szintjének elemzését és a forgalmi források pontos meghatározását a Channelview Insights alkalmazás segítségével. A Hootsuite segítségével bárhonnan, bármikor könnyedén növekedhet és bevonhatja YouTube-közönségét. A Hootsuite mobilalkalmazással válaszolhat a megjegyzésekre, és ott lehet ügyfelei számára.

Cameleon Live

Cameleon Live megkísérli Önt a akadálytalan képesség felé, hogy élőben közvetítsen a Facebookra és a Youtubeba. Még el is indíthatja az élő közvetítést, és menet közben be- és kikapcsolhatja hálózatait. Az iOS-, a MacOS- és a Windows-eszközökön bármilyen konfigurációval és bonyolultsággal sugárzhat a nagyobb közösségi hálózatokban, az RTMP médiakiszolgálókban..

Kameleon, pénzt keres a YouTube-on,

Végezhet többkamerás élő közvetítést is, és szinte minden kamerával csatlakozhat, gyártótól vagy modelltől függetlenül. Míg az Apple eszközök esetében a Cameleon Live ingyenes, ha a Windows és az RTMP Live Streaming eszközre van szüksége, ez mindössze 10 dollár.

Következtetés

Ezek voltak a legjobb Youtube-eszközök közül, amelyek elősegítik YouTube-csatornád növekedését. A listában szereplő összes eszköz könnyen használható és rendkívül hatékony eredményt nyújt. Tehát próbáld ki őket, és az alábbiakban tegyél meg észrevételeit, melyik tetszett a legjobban.

És ha segítségre van szüksége a csatorna elindításával és bővítésével kapcsolatban, akkor nézd meg ezt YouTube mesterkurzus.

CÍMKÉK:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map