Szerezzen tökéletes stock videókat a termékprómához

Ha el akarja irányítani a lekötött forgalmat, akkor a videotartalomnak kell lennie prioritásainak.


A világ minden tájáról származó felmérés azt állította, hogy a videotartalom a szöveges vagy grafikus tartalomhoz képest 90% -kal képes vonzza a nézőket. Már nem titok, hogy az audiovizuális tartalmak nagyobb hatással vannak az emberi agyra, és az emberek ezt az információt hosszú ideig megőrizhetik. Ami egyszerűen megegyezik a magasabb elkötelezettséggel és a hatalmas megtérüléssel

A marketingszakemberek és az üzleti tulajdonosok számára azonban a videohirdetési kampányok előállítási költsége óriási aggodalomra ad okot. Nos, ezt a problémát egyszerűen meg lehet oldani stock videók segítségével.

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb videó-szolgáltatókat a következő termékösztönző kampányához.

Pexels

Pexels az egyik legnépszerűbb webhely, ahol ingyenes stock videókat kaphat. Kereshet az online video könyvtárból, és kiválaszthatja a marketingkampányokhoz legmegfelelőbbet.

A marketingszakemberek többsége inkább a Pexels-t részesíti előnyben, amikor stock-videókat szerez. Nos, ez az oldal stock képeket is kínál.

A Pexels-ben elérhető összes videó teljesen szerzői jog nélküli, és ezeket a videókat felhasználhatja hirdetési kampányaira vagy bármilyen más szakmai célra. Ha azonban jó minőségű stock képeket és videókat szeretne adományozni, akkor több mint örömmel üdvözöljük.

Shutterstock

Ha Ön profi marketingszakértő, és csak professzionális minőségű stock videókat keres marketing kampányaihoz, akkor erre a webhelyre kell felkeresnie.

Shutterstock a professzionális marketingszakemberek és a digitális vállalkozók számára kínálja az egyik legnagyobb kiváló minőségű videó könyvtárat.

A kiváló minőségű videó letöltéséhez azonban havi díjat kell fizetnie a Shutterstock számára. Választhat az éves programból vagy a havi előfizetési csomagból az Ön igényei szerint.

Használatától és minőségi igényétől függően az ár kerül meghatározásra.

Az összes videó, amely a Shutterstock könyvtárában található, szerzői jogoktól mentes, és ezeket a videókat szerkesztheti az üzleti igényeinek megfelelően.

Számos megoldást kínálnak a tartalom marketingjével kapcsolatos összes igényéhez. A kis havi előfizetés fizetésével hozzáférhet a kép- és zenekönyvtárhoz. Ha professzionális minőségű videókat, képeket vagy zenét szeretne vonzani a közönségbe, akkor a Shutterstock a legjobb megoldást nyújtja pénzének..

Envato Elements

Envato Elements nem csak a felvételek készítésére szolgál, hanem ennél is sokkal több. Ha profi vagy, hajlandó többet megtudni a video marketingről vagy a közösségi média csatornáinak optimalizálásáról, akkor a webhely megfelelő eszközgyűjteményt és oktatóanyagokat kínál Önnek.

Ha csak most kezdődik, és hajlandó reklámozni termékeit vagy szolgáltatását videótartalom felhasználásával, akkor ezen a platformon óriási gyűjtemény állományvideó található, kezdve. 

Hozzáférhet az állománykép-könyvtárhoz és a hangcsatorna-könyvtárhoz is, amelyek elősegítik egy éles promóciós videó készítését. A prémium csomaggal ugyanakkor oktatóvideókat is kaphat, hozzáadott költség nélkül. A video oktatóanyagok segítenek bejutni a video marketing részleteibe, és hogyan optimalizálhatják a részvény videókat a marketing kampányok fellendítése érdekében..

Videoblocks

Videoblocks egy hatalmas stock kép, video könyvtár a modern online vállalkozók számára.

Számos szabadúszó és közösségi média befolyásoló kihívással néz szembe, hogy videóinak megfelelő zenét és képeket hozzon létre miniatűrök készítéséhez. Még a bloggerek számára is nagyon kihívást jelent a tökéletes animációs hatás létrehozása, hogy blogbejegyzéseik érdekesebbé váljanak. A Videoblocks megoldásokat hozott ezekre a problémákra, ha bevezette a hatalmas online könyvtárat, amelyben jogdíjmentes képek, videók és animált effektusok találhatók..

Ezenkívül animált klipeket, effektusokat és egyéb érdekes eszközöket is kaphat, amelyek lenyűgöző közösségi médiabejegyzéseket hozhatnak létre marketing kampányához.

Vimeo

Vimeo eltérő megközelítést alkalmazott a video marketing folyamatának a következő szintre emeléséhez. A platformon elérhető minden felvételnél csúcskategóriás film- és videofelvételek készítését tapasztalhatja meg.

A Vimeo mindenki számára ingyenes alaptervet kínál, amelyet kezdőknek is felhasználhat. Továbbá, a felhasználók az igényeknek megfelelően frissíthetik szolgáltatási csomagukat. Ezenkívül streaming szolgáltatásokat is kínálnak, amelyek elősegítik a lenyűgöző minőségű videók élő streaming megtapasztalását.

A legnagyobb operatőrök által létrehozott exkluzív felvételek legnagyobb könyvtára, és ez a tényező teszi ezt a platformot kiemelkedővé a versenytársaitól.

Adobe Stock

Vályogtégla majdnem szinonimává vált a fotó- és videószerkesztő szoftverrel, és néhány nagyszerű alkotó esküszik erre a márkanévre. Nagyon kevés ember ismeri az Adobe által kínált video- és képszolgáltatásokat. 

Az Adobe a szerkesztési szoftverek széles választékát kínálja, amelyeket képek, videók, vektorképek szerkesztésére használnak. Az Adobe néhány olyan csúcskategóriás eszközt kínál, mint például az Adobe Illustrator, hogy lenyűgöző grafikákat készítsen.

Az Adobe egy jóváírási rendszert használ, és ezeket a jóváírásokat meg kell vásárolnia a képek vagy a videofelvételek használatához. A különféle stock képek és videók eltérő hitelminősítéssel rendelkeznek, és a megvásárolt csomagtól függően megvásárolhatja. Az Adobe Stock tökéletes azoknak a marketingszakembereknek, akiknek szűk költségvetéssel lenyűgöző hirdetési kampányt kell létrehozniuk.

Videvo 

Ha díjmentesen lenyűgöző, kiváló minőségű stock-felvételeket keres, akkor Videvo a tökéletes hely az Ön számára. A szabad stock felvételek, képek és zene hatalmas gyűjteménye elegendő a közösségi média hozzászólásainak növeléséhez.

Ha azonban a videókat professzionális célokra szeretné használni, akkor kiválaszthatja a prémium sorozatú felvételeket is. A Videvo egy hatalmas, prémium minőségű anyagot készít, amely szinte minden résen használható marketing kampányokhoz. A vásárlás előtt megnézheti a teljes felvételt is, amely nagyszerű tulajdonsága van. Az egyszerű, könnyen használható felület miatt ez a webhely nagyon népszerűvé vált a marketingszakemberek és az üzleti tulajdonosok körében. 

Pixabay

Pixabay egy nagyon népszerű jogdíjmentes kép a közösségi média befolyásolói körében. De tudta, hogy részvény videókat is kínálnak?

A legjobb rész a Pixabay-ről, hogy ehhez a platformon nem szükséges pénz. Továbbá, az összes kép és felvétel, amely a stock-felvételek könyvtárában található, a Pixabay licencén van, és bárki felhasználhatja ezeket a képeket és videókat bármilyen közösségi média csatornán.. 

Ha hajlandó elképesztő hirdetési videót készíteni, amely szintén költségmentes, akkor a Pixabay lehet ideális választás az Ön számára. Lehetőség van darab szerzői jog nélküli zenére, illusztrátorokra és vektorokra is. 

Videezy

Ha célja egy éles promóciós videó elkészítése az ügyfelek számára, akkor Videezy lehet a legjobb megoldás minden igényének. Ez a webhely ismert arról, hogy egyablakos megoldás a világ minden tájáról a marketingszakemberek számára.

A közösségi média befolyásolóinak rengeteg ingyenes stock videofelvétele van, amelyek szintén rendelkezésre állnak, és ezek a videók jobbak, mint bármely más ingyenes stock videó. Könnyen elkészíthet éles promóciós videót bármilyen résen.

Csatlakozhat a Videezy által kínált professzionális programhoz is, hogy élvezze a hatalmas felvételek és az effektus utáni könyvtár teljes előnyeit.

Mixkit

Mixkit egy ingyenes videó és zene szolgáltató. Ez a weboldal rendelkezik az összes erőforrással, amely segít néhány perc alatt csúcsminőségű promóciós videó elkészítésében. Ezeket a felvételeket könnyű szerkeszteni és tökéletesen alkalmazható kezdőknek. 

Coverr

Az Coverr az egyik legjobb stock footage szolgáltató, és ez az oldal teljes tartalmát díjmentesen kínálja. A többi ingyenes stock felvétel szolgáltatóval ellentétben ez a webhely rendszeresen frissíti videókönyvtárát, és az összes tartalom elérhető 4K felbontású változattal. 

Könnyen éles és tiszta üzleti videót készíthet a webhely stock felvételeinek felhasználásával, mivel a weboldalon elérhető video felvételek elég hosszúak ahhoz, hogy megkíséreljék a szerkesztést. A felvételek letöltésére nincs korlátozás, ezért letöltheti az összes szükséges forrást a lenyűgöző promóciós videó elkészítéséhez.

Következtetés

A videotartalom az egész interneten elérhető, és minden legendás marketingszakértő előrejelzi a promóciós videó növekvő terjedelmét. Ha növeli a kilátásod elkötelezettségi arányát, akkor ezekkel az állományvideó-szolgáltatókkal lenyűgöző videót készíthet termékeinek és szolgáltatásainak.

A promóciós videó előállítási költsége hatalmas darabot fogyaszthat el haszonkulcsából, és pénzt takaríthat meg, ha egyszerűen kiválasztja a fenti videók webhelyén található videókat..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map