7 Soluție API de încredere pentru meteo pentru produsele dvs. inteligente

Aveți de gând să construiți o aplicație legată de vreme? Aceste API-uri pot face treaba pentru dvs..


Informațiile despre vreme au fost întotdeauna o parte importantă a vieții noastre și nu putem opri verificarea asupra acesteia, mai ales în timpul navei. De la ploaie, ceață și zăpadă până la uragan, tornadă și ciclon, vremea poate fi imprevizibilă.

Acesta este motivul pentru care oamenii ca tine și cu mine apelează la aplicații de informare meteo care ne informează în prealabil despre prognoza meteo a zilei. Companii precum Google și Yahoo sunt foarte bune în furnizarea acestui tip de informații, acesta fiind doar un alt motiv pentru care au atât de mult succes.

Dacă nu aveți o aplicație sau un produs pentru informațiile meteo pentru compania dvs., vă lipsește un element incredibil. Și acum este un moment excelent pentru a avea una folosind soluțiile menționate în acest articol.

Vom afla mai întâi cum API-ul meteo vă poate ajuta să creați produse legate de vreme și aplicații mobile.

Beneficiile utilizării API-urilor meteorologice pentru a construi produse

Utilizarea API-urilor meteo are multe avantaje și avantaje în ceea ce privește construirea aplicației dvs. meteo. Unele dintre ele sunt evidențiate mai jos:

Îți tai efortul la jumătate

În loc să petreci ore întregi pentru a construi o aplicație de la zero, utilizarea API-urilor meteorologice poate reduce semnificativ efortul depus. Cu soluțiile menționate în acest articol, veți avea acces la baze de date mari de informații meteorologice și istorice care pot fi încorporate cu ușurință în aplicația dvs..

Cost-eficiente

Știm cu toții tipul de investiție care se realizează în construirea de la zero. Poate fi uriaș și plin pentru orice afacere. Pe de altă parte, utilizarea API-urilor meteo poate fi extrem de favorabilă bugetului.

Actualizari automate

Când utilizați API-uri meteorologice, aplicația dvs. primește automat actualizări cu privire la cele mai recente prognoze meteo și alte informații, fără a fi necesar să o proiectați.

Weatherstack

Cu statistici în timp real și date istorice, Weatherstack este o API fantastică de vreme care este de încredere în peste 75.000 de mărci din întreaga lume, inclusiv Microsoft, Schneider Electric și Warner Bros. API-ul lor este plin de informații meteo din istoria multianuală până la prognoza meteo actuală.

Unele dintre caracteristicile notabile ale acestei API includ:

 • Verificare ușoară de milioane de date despre locație
 • Viteza uptime super-rapidă este aproape de 100%
 • Informații precise și de încredere
 • Capacitatea de a gestiona peste un miliard de solicitări într-o zi
 • Si mult mai mult!

Această API are un plan 100% gratuit pentru a începe, dar puteți alege întotdeauna unul dintre planurile lor plătite, începând cu doar 9,99 USD / lună. Este foarte simplu să integrați acest lucru în aplicația dvs. Ceea ce trebuie să faceți este să accesați punctul final API și să configurați datele pentru a afișa informații meteo în lume.

Și acceptă toate limbajele majore de programare, inclusiv PHP, Python, JQuery, etc.

Cer intunecat

Cer intunecat este o API-uri meteorologice super prietenoase pentru dezvoltatori creată pentru informații precum:

 • Prognoza și condițiile curente
 • Date istorice
 • Avertizări meteorologice grave

Acceptă acoperirea datelor din întreaga lume și primești informații minut cu minut, eliminând timpul de așteptare inutil. Această API are documentație simplă, care poate fi urmată concis pentru o integrare lină. Suporta toate limbajele majore de programare + diverse limbi vorbite precum engleza, araba, franceza, etc..

Dark Sky este gratuit până la 1.000 de apeluri pe zi. După aceea, costă doar $ 0,0001 / apel și puteți alege să plătiți în timp ce mergeți. Există, de asemenea, un plan Enterprise cu caracteristici mai mari pentru care le puteți contacta și întreba despre acesta.

OpenWeather

Probabil unul dintre cele mai populare acolo, OpenWeather API-ul este excelent pentru datele meteo cum ar fi prognozele, condițiile actuale, avertismentele istorice, vremea și multe altele. De asemenea, au date despre poluarea aerului din trecut și din prezent precum monoxidul de carbon, dioxidul de sulf, dioxidul de azot și ozonul.

Pentru a integra această API meteo, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site-ul lor și să obțineți cheia API prin e-mail. După câteva ore, cheia va fi activată și gata de a fi utilizată pe aplicațiile dvs. Cu toate acestea, trebuie să rețineți că nu prelucrați cererile fără cheia API. Asigurați-vă că utilizați cheia API în fiecare apel API.

Au un plan complet gratuit pentru a începe, dar puteți face upgrade oricând, începând de la 40 USD / lună dacă doriți să accesați mai multe funcții.

AccuWeather

AccuWeather este o altă opțiune excelentă pentru API-urile meteo care au previziuni exacte minut cu minut și oră despre orice locație de pe Pământ. Au un set de 9 API-uri pe care le puteți folosi, cum ar fi:

 • Actualizări meteo curente
 • prognoză
 • Alerte

Datele de la AccuWeather pot fi prezentate în mai mult de 40 de limbi și dialecte. Vine cu un proces gratuit de 50 de apeluri pe zi și o alocație a unui singur cheie / dezvoltator. După aceea, puteți alege oricare dintre planurile lor plătite, începând de la 25 USD / lună. Proba gratuită este suficientă pentru a verifica integrarea și performanța sub formă de eșantion.

Weatherbit

Cu Weatherbit API, veți avea acces la o mulțime de funcții interesante, cum ar fi:

 • Date meteorologice actuale și istorice
 • Timp de răspuns super viteză
 • Precizia de învățare a mașinii
 • Până la 99,9% timp de funcționare
 • Colectarea de date din diverse surse, inclusiv stații

Suportă peste 30 de limbi și vine cu un plan gratuit, precum și cele plătite începând de la 35 USD / lună. Cu toate acestea, cea gratuită nu poate fi utilizată în scopuri comerciale.

Puteți accesa instantaneu cheia API din tabloul de bord când vă înscrieți la un cont. În funcție de planul pe care l-ați ales, funcțiile vor acționa în acest sens, dar îl puteți actualiza oricând.

Meteomatics

Meteomatics oferă date meteorologice globale din istoria anului 1979 până în prezent, împreună cu prognoza. Toate acestea cu exactitate!

Este o „platformă ca un serviciu” pentru întreprinderi să implementeze rapid API-ul în aplicațiile lor fără niciun fel de dificultăți, tot creditul pentru conectori și 100% de funcționare. Puteți obține acces instantaneu la API-ul lor folosind proba gratuită care permite până la 500 de întrebări într-o zi. De asemenea, au un plan Enterprise care are multe mai multe funcții și merită să fii verificat.

AICI

În conformitate cu Raport Ovum, AICI este cel mai bine cotat când vine vorba de platforme de locație. Kudos pentru caracteristicile lor superbe, care include API-ul lor meteo, care vă permite să accesați:

 • Rapoarte de prognoză
 • Condițiile meteo actuale
 • Alerte meteorologice severe
 • Informații importante despre rotațiile soarelui și lunii
 • 90+ limbi, inclusiv tailandeză, arabă și rusă

Puteți accesa API-ul fie înscriindu-vă la planul lor freemium, fie în unul dintre cele plătite începând de la 449 USD / lună. Este ușor pe partea scumpă, dar apoi include o suită de API-uri de locație care o justifică. Pe o notă laterală, acesta este de încredere de branduri precum Samsung, Intel, Bing Maps, AWS și multe altele.

Concluzie

Există multe alte API-uri meteo disponibile pe care aș fi putut să le includ în această listă. Totuși, am încercat să mă concentrez doar pe cele mai bune. Lista de mai sus a API-urilor meteo este tot ce trebuie să alegeți.

ETICHETE:

 • API-ul

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map