Timpul pentru încorporarea unui player-cheie – Devops-uri

Dacă se utilizează corect, în scenariul de piață în schimbare dinamică DevOps, se poate dovedi un instrument și un proces de ajutor.


A apărut ca un cuvânt-cheie, termenul a reușit să devină un curs legitim pentru dezvoltarea infrastructurii.

Încă din zorii internetului, cererea pentru centre de date și organizații IT este crescută într-o mare măsură. În prezent, prioritatea maximă a devenit evitarea tuturor acțiunilor care introduc riscuri pentru aceste sisteme emergente și serviciile lor asociate pentru afaceri. Dacă este pur și simplu pus, orice atac nu ar trebui să aducă sistemul jos!

Anterior, departamentele IT tradiționale au încorporat metodologii care erau notoriu lent și aparent lipsite de răspuns. Chiar și organizațiile mari au avut nevoie de ani și zeci de milioane de dolari pentru a livra pe piață software nou sau, de asemenea, actualizat. Inițial, totul a fost planificat la un nivel finit de detaliu și refacut de fiecare dată când există o ajustare a strategiei pe tot parcursul procesului. Drept urmare, proiectele specifice nu ar putea decola niciodată din etapa de planificare.

Astăzi, cu viteza pieței și a inovației, aceste modele tradiționale nu sunt doar durabile sau competitive.

Odată cu introducerea la DevOps, departamentul IT lent și fără răspuns pare să fie eliminat în întregime. Avantajele sale sunt defectele zero, mantra fără timp de oprire. Pe scurt pentru dezvoltarea și operațiunile de software, abordarea DevOps permite liderilor de afaceri de pe tot globul să profite rapid de oportunitățile pieței și să răspundă rapid la nevoile clienților..

Pe lângă aceasta, în colaborarea cu cerințele clienților dumneavoastră finali de social media și aplicații mobile, înseamnă că întreprinderile trebuie să ofere soluții inovatoare pentru a câștiga pe piață. Ascultând constant feedback-ul clienților, analizând datele și anticipând schimbările de piață, puteți oferi o experiență convingătoare.

Pentru asta, aveți nevoie de o colaborare strânsă între business, IT și operațiuni, pe scurt DevOps!

Ați experimentat vreodată o situație în care un nou sistem funcționează bine în testarea acceptării utilizatorului, dar dacă a fost redat; arată rezultat slab?

Sunt sigur că ai făcut-o!

Încorporarea unui mediu DevOps care pledează pentru dezvoltare și testare, permițând ambelor echipe să urmărească cu atenție modul în care o nouă aplicație va afecta mediul general și să răspundă în consecință.

Timpul de oprire este ceva pe care nici o companie IT nu și-l poate permite în aceste zile. Abordarea DevOps automatizează procesele pentru a permite desfășurarea producției cu un timp de oprire minim sau deloc. Lucrați toată ziua și toată noaptea cu un vis de a face servicii noi o lovitură instantanee nu este o glumă. Este nevoie de unele ajustări și reglare fină înainte de decolare. Ceea ce înseamnă că fiecare domeniu al afacerii dvs. are nevoie de acces la feedback-ul clienților, în ceea ce privește vânzările, livrările, dezvoltarea și operațiunile.

Majoritatea organizațiilor monitorizează performanța operațională a mediului de producție, dar cu DevOps, comportamentul și performanța aplicației sunt testate automat înainte de a începe.

Avantajele „perenie” ale DevOps

Dacă îmi ceri să reduc obiectivele DevOps la un singur scop; Aș spune automatizare. Indiferent de industria în care vă aflați, vă veți confrunta cu un fel de automatizare în următorii ani. DevOps va continua să crească:

 • Mai mulți consumatori și companii se bazează pe software-ul cloud – cheltuielile cu norii privați și publici au crescut într-un ritm semnificativ. De la apariția lor și acești factori continuă să crească. Software-ul găzduit de cloud necesită implementări rapide, responsive. Acest lucru îi face să țină pasul cu nevoile consumatorilor și afacerilor fără a întrerupe serviciul. Și acesta este motivul pentru care adoptarea norului continuă să crească, probabil că cererea DevOps va crește.
 • Întreprinderile se străduiesc pentru eficiență sporită – Implementarea DevOps are rezultate impresionante. Implementarea codului devine mai rapidă ca niciodată și, de asemenea, cu mai puține sau fără erori – totul datorită noilor standarde automate. Dacă adăugarea unei singure poziții la companie poate îmbunătăți productivitatea prin cifre cu două cifre, ceea ce compania nu ar sari la oportunitate?
 • Concurența tehnică crește – cu tot mai multe companii instituie practici DevOps, devine și mai important pentru concurenții lor să instituie practici similare (sau de preferință, mai bune). Iar partea cea mai bună este că acest efect de zgomot va împinge cererea înainte pe termen nelimitat.

Schimbare, toți avem nevoie

Pentru a supraviețui și a prospera în această nouă lume, dezvoltând o cultura de testare continuă de-a lungul funcției noastre, complimentarea și susținerea unei culturi de livrare continuă mai largă a devenit un lucru obligatoriu. În scenariul de astăzi, trebuie să încurajăm abordarea muncii în colaborare și soluționarea comună a problemelor.

Acest lucru ar trebui să aducă ceea ce am căutat de mult – implicarea încă de la început. Adoptată în mod obișnuit în această lume modernă de livrare, cultura mai largă pune accentul pe încercarea de abordări și instrumente noi și eliminarea acelor lucruri care nu funcționează / adaugă valoare. Ceva care ne poate ajuta în testare să fim și mai inovatori. Putem și poate ar trebui să devenim mai confortabili în experimentarea noilor tehnici și moduri de lucru în căutarea îmbunătățirii calității.

Aliați noi

Odată cu apariția DevOps, o multitudine de oportunități pare să funcționeze mai îndeaproape în ceea ce privește funcționarea. Împărtășim obiectivele de a proteja producția și clientul împotriva calității slabe și a întreruperilor rezultate. Adesea, acele zone de care echipa de operații sunt preocupate și care doresc să le vadă monitorizate îndeaproape sunt domenii pe care ar trebui să ne concentrăm și obiectivul de calitate. Pe partea de basculare, instrumentele și instrumentele pe care le folosim în testare pot oferi, de asemenea, beneficii colegilor noștri de operație.

Transformare

S-a sugerat ca ceea ce este necesar pentru a oferi soluții. În primul rând, ei au specialismul lor, poate în dezvoltare sau, mai probabil, în cazul nostru automatizarea testelor, testarea exploratorie sau gestionarea datelor de testare, dar în al doilea rând, trebuie să aibă concentrarea generală necesară de livrare finală. Aceasta înseamnă că vom avea ocazia să dezvoltăm noi abilități, să devenim mai tehnici dacă avem aptitudinea / dorința, dar cu siguranță ne apropiem mai mult de celelalte funcții.

Deci, totul este deocamdată!

Autor Bio:

Kibo Hutchinson lucrează ca analist tehnologic la Tatvasoft Marea Britanie. Ea are un interes deosebit de a învăța cele mai recente practici din dezvoltare, așa că își petrece cea mai mare parte a timpului pe Internet navigând pe subiectele unice și tendințele tehnologice..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map