11 Resurse extraordinare pentru iOS pentru a vă face un dezvoltator de aplicații mai bun

Nu credeți că a devenit o provocare să atrageți atenția utilizatorilor de telefonie mobilă în mijlocul afluxului de aplicații pe piață?


Ca din al patrulea sfert din 2019, există 2,57 milioane de aplicații pentru Android și 1,84 milioane de aplicații pentru iOS. În 2018, venitul total din descărcări de aplicații mobile, publicitate și achiziții în aplicație a fost de 365,2 miliarde USD. În 2023, acest număr va fi de 935,2 dolari, ceea ce denotă un salt considerabil cu aproape 2,7X.

Dar, având în vedere modul în care penetrația mobilă pe internet a depășit jumătate din populația lumii, aceste statistici nu sunt deloc surprinzătoare.

Consumatorii continuă să descarce aplicații mobile, chiar dacă rata globală de dezinstalare după 30 de zile este 28%.

11-minunat-ios-resurse care-can-make-te-o-mai bună-app-dezvoltator-statista

Asta arată că, deși aplicațiile mobile sunt populare, nu este suficient să mai lansăm una. În schimb, succesul aplicației depinde de cât de bine este dezvoltat, comercializat și actualizat. Și în acest articol, ne vom concentra pe dezvoltarea aplicațiilor iOS.

Aplicațiile iOS iau tortul

Vorbind despre iOS, Apple Store este cel de-al doilea magazin de aplicații mobile din lume, care va cuprinde 5 milioane de aplicații – inclusiv iPhone și iPad – până la sfârșitul anului 2020. În plus, anul trecut, Apple App Store a fost numărul 1 în SUA, garnering 3X mai multe vânzări decât Google Play.

11-minunat-ios-resurse care-can-make-te-o-mai bună-app-dezvoltator-senzor-turn

De când gigantul tehnologic a deschis ușile App Store-ului, numărul dezvoltatorilor din întreaga lume care încearcă să profite de această oportunitate profitabilă a crescut.

Conform PayScale, Dezvoltatorii iOS cu o experiență de cinci ani câștigă în medie 100 de dolari în SUA, începând cu 2020. În timp ce, în Marea Britanie, pot câștiga 36.000 de lire sterline. În India, salariul mediu al unui proaspăt este de 6.56.000 INR.

Numerele sunt o dovadă a faptului că dezvoltarea aplicațiilor poate duce la oportunități de plată mare – oriunde în lume. Așadar, dacă sunteți un dezvoltator care dorește să obțină inițializarea dezvoltării unei aplicații mobile iOS sau să vă perfecționați, aceste resurse de dezvoltare a aplicațiilor iOS nu vor dezamăgi..

Apple Developer

Resursă digitală

Dacă doriți să aflați rapid funiile dezvoltării iOS, atunci Dezvoltator este potrivit pentru tine. După cum sugerează și numele, este o resursă de studiu digitală oferită chiar de Apple. Conținutul de învățare al dezvoltatorului se concentrează în jurul dezvoltării iOS, Xcode, Swift, ghiduri de programare și prezentări.

11-minunat-ios-resurse care-can-make-te-o-mai bună-app-dezvoltator-1

Puteți face clic rapid prin linkuri și găsiți resurse sub fiecare platformă Apple, cum ar fi MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV. În plus, resursa deschide căi de conectare cu alți dezvoltatori Apple și schimb de cunoștințe.

Dezvoltare iOS cu Obiectiv-C

Tutorial online

Aceasta este o învățare plătită tutorial proiectat de Treehouse, o platformă care oferă educație tehnologică online. Dezvoltarea iOS cu Obiectiv-C este un sistem de urmărire de la capăt care vă permite să avansați de la o secțiune la alta, adăugând mai multe resurse de învățare pe măsură ce progresați.

Tutorialul cuprinde cursuri mai mici despre Bazele Obiectiv-C, Obiective-C orientate pe obiecte, dezvoltarea aplicațiilor iPhone cu Objective-C și altele – fiecare câteva ore. Tutorialul vă cunoaște, de asemenea, limba și interfața utilizatorului produselor Apple.

Lynda

Tutorial online

Lynda.com de pe LinkedIn este o platformă populară pentru învățarea online. Oferă o listă exhaustivă de cursuri pe Dezvoltare de aplicații iOS. Puteți alege oricare dintre ele – în funcție de expertiza dvs. – și să învățați în ritmul dvs. de la lecții video ușor de învățat.

În afară de dezvoltarea, depanarea și implementarea aplicațiilor în Obiectiv-C, explorați tiparele de proiectare, ghidurile de codare și concepte esențiale legate de dezvoltarea aplicațiilor, precum storyboard, model-view-controller și delegare.

11-minunat-ios-resurse care-can-make-te-o-mai bună-app-dezvoltator-2

În plus, unele cursuri Lynda.com oferă o listă de verificare pentru trimiterea cu succes a aplicației în App Store. Prețul pentru fiecare curs de pe platformă variază, astfel încât să le puteți alege și alege pe cele care vă plac mai bine.

Depășirea stivei

Comunitate online

Nu este un site tutorial, dar este o resursă excelentă pentru învățarea dezvoltării aplicațiilor iOS dacă sunteți doar un începător. Depășirea stivei funcționează mai mult ca un Q & O comunitate axată pe programare în general și vă permite, de asemenea, să vă conectați cu colaboratori.

Puteți chiar să parcurgeți soluții de cod și fragmente pentru a rezolva problemele de programare obișnuite. Dacă aveți o anumită problemă și nu puteți găsi răspunsul la ea în niciunul dintre tutorialele, atunci Stack Overflow este site-ul dvs..

Dezvoltarea aplicațiilor pentru iOS

Curs Apple Podcast

Cursul video gratuit a fost proiectat de Școala de Inginerie din Stanford și este realizat de Paul Hegarty. Disponibil pentru vizualizare pe podcast-uri Apple, cursul oferă o valoare imensă dezvoltatorilor care doresc să pornească de la elementele de bază ale creării de aplicații pentru produsele Apple.

11-minunat-ios-resurse care-can-make-te-o-mai bună-app-dezvoltator-3

Înveți cum să folosești API-urile și instrumentele pentru iPhone, inclusiv Builder și instrumente de interfață și Xcode, să gestionezi memoria aplicației, să proiectezi interfața utilizatorului folosind tehnologii multi-touch și să creezi un design orientat pe obiect folosind un model de controlor de vizualizare a modelului.

Mai mult, puteți naviga cu ușurință prin videoclipuri și diapozitive pentru a afla în ritmul propriu.

Tutoriale Geeky Lemon Xcode

Curs Apple Podcast

Lemon Geeky este un excelent plătit resursă pentru a învăța să creați iPhone, iPad, iPod la Apple Watch și Apple TV. Tutoriale Xcode vă va parcurge la fiecare pas și va învăța cât de ușor este copierea / lipirea codurilor.

Acestea conțin tot ce trebuie să știți de la crearea de proiecte, codificarea necesară, dezvoltarea vizuală și multe altele. Tutoriale sunt aprofundate și ușor de urmărit folosind cele mai recente versiuni ale Xcode la acea vreme.

11-minunat-ios-resurse care-can-make-te-o-mai bună-app-dezvoltator-4

Puteți explora gama completă de cursuri aici.

Ray Wenderlich Blog

Comunitate online

Acest blogul este un ansamblu de peste 3.000 de tutoriale online de înaltă calitate pentru a-i ajuta pe noii să învețe rapid dezvoltarea iOS. Puteți găsi cursuri pe cele mai provocatoare subiecte legate de iOS, dezvoltarea aplicațiilor și alte tehnologii emergente explicate în mod clar.

De la videoclipuri și podcast-uri la conținut scris – există ceva pentru toată lumea pe Ray Wenderlich Blog. Există, de asemenea, un forum pentru studenți pentru a discuta despre dezvoltarea iPhone-ului, pentru a rezolva orice probleme ar avea asupra dezvoltării aplicațiilor și pentru a se conecta cu colegii și experții.

iOS 11 & Curs de dezvoltator rapid

Curs Udemy

Nu contează dacă ești începător, programator sau pro-dezvoltator, acest lucru riguros de 34 de ore Curs Udemy pentru dezvoltarea aplicațiilor iOS Cu 250 de prelegeri online, este un set complet de instrumente pentru oricine dorește să proiecteze aplicații precum iOS 11, ARKit, API pentru adâncime foto și Swift 4.

11-minunat-ios-resurse care-can-make-te-o-mai bună-app-dezvoltator-6

Cursul se bazează pe elementele de bază ale Xcode9 și Swift 4 și continuă să arunce lumină asupra funcțiilor iOS avansate și, de asemenea, te învață să clonezi aplicații interactive populare precum Instagram, Tinder, Uber și Snapchat.

La sfârșitul fiecărei lecții este o provocare pentru cursanți. Orice strategii puternice pentru utilizarea iOS 11 sunt învățate în curs pot fi încorporate rapid în proiecte reale. Nu trebuie instalat niciun software plătit. Codarea este predată pe XCode9, care este gratuit.

Bazele iOS 11

Curs PluralSight

Adesea numit Netflix pentru dezvoltatorii de software, PluralSight are peste 5000 de cursuri de dezvoltare de aplicații iOS. Una dintre cele mai populare este numită Bazele iOS 11, ceea ce vă va pune în funcțiune pe Swift 4 și Xcode 9 pentru a construi aplicații iOS 11 cu interfețe de utilizator adaptive.

De la gestionarea proiectelor iOS și a blocurilor de construcții pentru aplicații până la înțelegerea opțiunilor de navigare, cursul informează despre cele mai bune practici de arhitectură iOS. Puteți accesa cursul la 299 USD.

Cu toate acestea, dacă sunteți reticent în investiții avansate, înregistrați-vă la proba sa de 10 zile și urmăriți gratuit 200 de ore de conținut.

Manualul lipsă

carte broșată

Dacă ați stăpânit platforma iOS și știți Swift ca spatele mâinii, această carte vă va ajuta să pregătiți aplicația pentru App Store. Da, codificarea corectă este un element esențial pentru dezvoltarea unei aplicații. Totuși, nu este așa.

11-minunat-ios-resurse care-can-make-te-o-mai bună-app-dezvoltator-5

Trebuie să înțelegeți brandingul și designul, publicul țintă și elementele fundamentale ale lansării unei aplicații înainte de a vă putea trimite în App Store. Dacă sunteți serios în ceea ce privește publicarea unei aplicații, această carte vă va completa lucrurile despre care nu credeți că trebuie să știți.

Modele de design de cacao

carte broșată

Publicat înapoi în 2009, cartea mai are o importanță pentru faptul că are o mulțime de informații pentru dezvoltatorii iOS, în special pentru cei care lucrează pe macOS. Cu toate acestea, Cocoa Design Patterns nu este o carte pentru amatori.

Începe cu un capitol despre modelul Model-View-Controller și ridică ritmul de acolo. Nu vă așteptați să fie completați cu fiecare tehnică. Dar dacă aveți experiență în programarea iOS, această carte vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile în moduri pe care nu vi le imaginați.

Înveliți

Posibilitatea de a dezvolta o aplicație și a fi publicată pe magazinul Apple este într-adevăr plină de satisfacții. Prin urmare, nu contează dacă sunteți un începător sau un dezvoltator de aplicații iOS experimentat. Dacă aveți o idee și doriți să o transformați într-o realitate, îmbunătățiți-vă abilitățile cu oricare dintre aceste cursuri.

Mai mult, cunoștințele dvs. tehnice vă vor oferi întotdeauna un avantaj competitiv pe piață. Prin urmare, nu lăsați această oportunitate să meargă și să continuați învățarea. Și dacă nu puteți decide cursul, luați legătura cu un dezvoltator expert de aplicații iOS pentru îndrumare.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map